- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
kızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef
jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.
çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..
öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..
işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.
hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.![]()
çoookk geçmişş olsunnn canımmmm...inan okuyunca fena oldum az kaldı ağlayabilirdim bende çünkü benim rahatsızlığım nedeniylee devamlı o muayene şekliyle muayene olduğumiçinn bende her seferinde ağlayarak çıkarım alışamadımm hala o yüzden tedavime ara verdimmm....2 ay daha verdim kendime yeniden başlıcam tedaviye alıştırmaya çalıştım kendimii...yeni evliydim ozamanlarr şimdi biras biras aştım gibi ..ama dr a gidince nasıl olurum bilmemm....o yüzdenn okuyuncaa çook iyi anladımmseniii...çoooookkk çooookk geçmiş olsun bişi yokturr üzme kendini tahlil sonuçları gelsin rahatlarsın yinede stresyapma ...kist demişsin iilaçla geçiyor zati o yüzden üzülmee...
sabah 1kkut peynir 1 dlm ekmek 1 cay kaşıyı kızıma ekmege sürerken canım cekti sarelle cik
öğlen 2 kaşık patetes yemeği kızımın tabağından arttı
aşıya gittik kücük prensese geldim açımmm dolabı bi actım çikolatalar sıralanmış evde cocuk cok olunca dedim sen hep aynı hatayı yapıyosun yeme hemmen 1 bucuk dlm layt ekmek 3 kalık kereviz salatası bide yeşil çayyy miiiissss
akşama patates yemeği var pilav yapmıcam bol salata yanına kereviz salata yoğurtluu allahımmm yardım et cumaya az kaldııı
bu arda eşm aşıdan gelirken bot aldı söylemesi ayıp benim patiler 40 numeroo idi sanırım aşşağıdan yukarı vermeye başladım 39 oldu eve geldim ayakkabılarımı denedim kalıbımı geniş acep diye evdekilerde bol hafif rejimde bi teknik hata yapıyorum sanırım erimesi gereken yerler ermiyoooo![]()
vayy be ayaklarımızdaküçülcekk deseneee...iyi kız olsunn her yerde vardır erimede farketmemişsindirr..eşit erimiştir bence....bu arada seni tebrikk ediyorum okadar çikolata içindee sen dayanabiliyorsunnn...benim evde ne çikolata