üşengeçlikle beraber çoğu zaman 6,30 da ancak varıyorum eve eşim geliyor yemek derken saat olmuş 7,30 8 civarı ee çayda içilir oturulur derken biz tavuk gibiyiz erken yatarız zaten.akşamları hiç halim olmuyor bir aydr sürekli hastayım zatne. 3-4 gündürde şu kist kafamı iyice kurcaladı yarın sabah tahlillerle doktorla görüşeceğim abakalım ne çıkıcak..elim kolum kalkmıyor öyle halsizimki...gözlerimin altında mor halkalar oluşmuş..valla aynen 1 ayda 4 kilo verince şımardım birden sanırım.tek avuntum 3 saat kadar yürümem oldu.belki dengeler.tartıya çıkmadım valla.ama + lanmışımdır kesin.bende spor yapamıyorum çalıştığımdan dolayı.akşam eve gitmem 5,30-6 yı buluyor.yemek dizi falan derken gece oluyor yatıyorum.leaslie başlamayı düşünüyorum.eşim ameliyatlı demiştim ya bu cumartesi işbaşı yapıcak allah izin verirse.bende leslieye başlıcam evde.o zaman çok şeyin değişeceğine inanıyorum...sen neden yapamıyorsun ki spor?vakit mi yok üşengeçlik mi çok :)
ben diyete başlarken şeker kolesterol vs hepsini yaptırmıştım ama insülin direnci ayrıyetten yapılıyoru onu bilmiyorum doktor bişey dememişti. Bende şüpheleneiyorum. Birde şunu düşünüyorum tatlı yemek sigara bağımlılıgı gibi birşey 2 hafta yemesen canın eskisi gibi istemiyor..çalıştığım ortamın etkisi çok canımda yapcak bişey yok mesleğim değişmeyecek hep bu ortamlarda olacağımda pastacılıkta daha bir kalorilicanım ben unututyorum malesef( insülin direncin varmıydı ilaç fln kullanıyormuydun?ben şöyle söyleyeyim 97 kilo iken tatlıdan başka hiçbir şey düşünemez durumdaydım.ve bol karbonhidratlı gıdalar.yani bence irade meselesi değil canım kendimi biliyorum.yaa nasıl bir istek nasıl bir duygu.sevinsem tatlı,üzülsem moralim bozulsa tatlı,grip olsam tatlı ,çocuklar bişeye sevinse tatlı,hatta eşimle küssek barışmak için tatlı isterdim
Bence vücuttaki bir sıkıntıdan oluyor bu durum kesinlikle.çünkü eşim fln şaşırırdı benim bu halime emzirmeye yorardık ama emziremylede çok alakalı değilmş şimdi anlıyorum.şimdi de tatlıyı seviyorum ama normal insanlar gibi eskisi gibi kahvaltıda tatlı yiyecek durumda değilim çok şükür(eskiden baklava kolayla kahvaltı yapmışlığım vardı hatta pasta kolayla).bende diyorumki eğer dr a gitmediysen mutlaka ama mutlaka git ve öğren.tek suçlu beynimiz deil bence vücudun içindeki dengesizlikler...bi de çalıştığın ortam da üstüne tuz biber oluyor.bende hsonu gezerken baklavıcıdaki adamlara baktım servis yapanlar inceceik usta hafif dolgundu erkeğe göre normaldi bile.eee bunlar hergün görüyorlar yemiyorlarmı acaba diye düşündüm.kendime baktım canım istemedi çok şükür.

Mesela sabah kahvaltıda illa tatlı bişe isterim pekmez yiyorum o yüzden azcık.geçen akşam kp geldi gelirken rizenin tahin helvası var ondan almış bi sinir oldumki..hiçbirinin kilo problemi yok yani en kilolu eşim oda şuan 87-88 arası gidip geliyor hastalıklar yüzünden. çok sinir oluyorum yine açtı arayı 10 kg fazlayım ondan

şımarıklığa devam...öğlen 2 tane lahmacun yedimmmmm....500 kalori yaaa.... Biri beni durdursuuunnnn![]()
![]()
özlem nerdesiiiinnn döv beni dövvv... Sen kaçamak yapıyosun diye kızıyodum.şimdi benim yaptığıma bak. :85:
akşama ekmeksiz çorba ve salata ile dengelenir kanımca...
burasıda yağışlı kasvetli içim sıkıldı benimde...neşeli,hareketli ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize..
Burda sıkıcı ve kapalı bir hava var..hiiç sevmediğim hava durumu..
Içim şişiyor resmen..
Yeter artık uleyyn diye bağırıp duvarlara bardak atasım geliyor..![]()
bizde seviyoruzzz seniiii...aynen cnm burdada hava çok fena
ve bende bu havalarda direk deprosyana bağlıyorum
yanımdaki arkadaş kızıyo bana
bırak şu tak tak yazmayı benle konuş diye
ama onla konuşmaktan daha çok mutlu ediyo sizlere yazmak beni
seviyorum hepinizi
merhaba asuman ablacım kardan bizede gönder hasret kaldıkmerhaba güzeller
sabah yoğun kar yağıyordu şimdi ermiş bile ama hava burada da kapalı ben de regl oldum artık düşünün nasılım
bir de hafta sonu yedim maşallah şişmiş halde oturuyorum
mutlucum annene geçmiş olsun benim annem de aynı durumda yerinden zor kımışdıyor dizler yüzünden kilo vermeden önce benim dizler de acıyordu şimdi geçti şükür kolay değil damacanalarca ağırlığı taşımak