acaba 90 kilonun altına ineceğim günler gelecek mi :18:
olur canım neden olmasın bak asuman ablanın çizelgesine azmin elinden birşey kurtulmaz...umutsuzluğa kapılmayalımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba 90 kilonun altına ineceğim günler gelecek mi :18:
olur canım neden olmasın bak asuman ablanın çizelgesine azmin elinden birşey kurtulmaz...umutsuzluğa kapılmayalımm![]()
gördüm canım yaa çok güzel bişi, harika, nasıl da mutludur..ben bile olmayan kotlarımı giyince havalara uçuyorum son bikaç gündür. Inşallah başaracağız.
inşallah... Ama azmediyor hala dikkat ediyor spor yapıyor...
Ben de her gün aksatmadan yürüyüş yapıyorum. Bu yürüyüş mükemmel bir şey. İnsan hem ruhen hem de bedenen rahatlıyor. Hepinize tavsiye ederim arkadaşlar![]()
Ben de her gün aksatmadan yürüyüş yapıyorum. Bu yürüyüş mükemmel bir şey. İnsan hem ruhen hem de bedenen rahatlıyor. Hepinize tavsiye ederim arkadaşlar![]()
günde kaç dka yürüyosun?
yürüyüşü hayatımıza yerleştirmek lzım zaten sadece kilo vermek için değil bence hem fiziksel hem ruhsal iyi geliyor bana da
yürüyüşü hayatımıza yerleştirmek lzım zaten sadece kilo vermek için değil bence hem fiziksel hem ruhsal iyi geliyor bana da
ne kadar sürede gitti kilolar merak ettim :)
benim başlangıcım 10 ayı geçti ama 3 4 aydır yerimde sayıyorum malesef
Başka diyet teknikleri denedin mi peki?
benim başlangıcım 10 ayı geçti ama 3 4 aydır yerimde sayıyorum malesef
denemedim canım hiç bir listeye uymadım ben herşeyden ölçülü yemeye çalıştım fazla kaçırınca dengeledim veya spor yaptım
sağlıklı ve düzenli beslenmek şart artık yoruldum galiba kaçamaklar fazlalaştı ölçüyü kaçırmasam bile kilo veremiyorum bu nedenle
bence yerinde saymak çok güzel.(kilo sabitlemek açısından)
Şu anki kilon bile bence çok güzel. Benim hedef kilom. Boyun kaç bilmiyorum ama ne olur dikkatli ol. O kadar çabalamışsın bak ben o kiloda olmak için neler vermezdim. Aman gözünü seveyim alma. Vermen önemli değil ama alma sakın. Bak bana ben kilo vermiştim ama aldım![]()
bende hareketliliğimden bahsedeyim
biraz yoğun sürekli ayaktayım
işe herkesten önce başlayıp herkesten sonra bitiren biriyimmolaları falan tam anlamıyla doldurmadann hopppppp kaldığım yerden devam. buşekilde olmasına rağmen yaranılmıyor malesef:95:
servisle gidip geliyorum ama servise binmek için baya yürüyorum (tahminen 1 km)
ayda 2 hafta sabahçı oluyorum. sabahçı olduğumda 2 km yürüyorum. bunun dışındada hergün 15 dk koşu bandında yürümeye başladım. diyete başlayalı 1 hafta olmadı sanırım , pantolonum accıkın bol gelmeye başladıeski alışkanlıklarımıda bıraktım. gereğinden fazla yemek,abur cubur,gece çikolata yemek
gibi
bunları göz önüne aldığımda nisana kadar kilolarımdan kurtulmuş oliciiiğimmmm![]()
bende hareketliliğimden bahsedeyim
biraz yoğun sürekli ayaktayım
işe herkesten önce başlayıp herkesten sonra bitiren biriyimmolaları falan tam anlamıyla doldurmadann hopppppp kaldığım yerden devam. buşekilde olmasına rağmen yaranılmıyor malesef:95:
servisle gidip geliyorum ama servise binmek için baya yürüyorum (tahminen 1 km)
ayda 2 hafta sabahçı oluyorum. sabahçı olduğumda 2 km yürüyorum. bunun dışındada hergün 15 dk koşu bandında yürümeye başladım. diyete başlayalı 1 hafta olmadı sanırım , pantolonum accıkın bol gelmeye başladıeski alışkanlıklarımıda bıraktım. gereğinden fazla yemek,abur cubur,gece çikolata yemek
gibi
bunları göz önüne aldığımda nisana kadar kilolarımdan kurtulmuş oliciiiğimmmm![]()
çok şükür tabii bu kiloya gelmek geçen sene hayal bile edemediğim bişeydi sonuçta
rabbim bir daha aldırmasın inşallah
ne kadar boşladım desem de bi şekilde dengelemeye çalışıyorum yürüyüşü de bırakmıyorum bu da en azından sabit kalmamı sağlıyor
boyum 170 canım
sen kaç kilodan tekrar aldın