Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mrblarrr:122:

sabah işe gitmeden önce

2 form bisküvi,1 bardak yağsız süt

kahvaltı az yağlı 2 dilim tost ekmeği arasında beyaz peynirli tost yaptım, 1 bardak şekersiz çay

öğle yemeği
1 kase ezogelin çorba
1 adet küçük parça mezgit
salata
6 bardak su
4-5 çatal kısır

ara
5 adet fındık

akşam yemeği
2 adet küçük tavuk
3 adet form bisküvisi
yarım bardak karışık meyvesuyu
küçük kase yoğurt

tatlı cnm çektikçe rocco sıkı şeker yiyorum bişi olar mı ki:26:

bugünde mi coşturdum acaba listeyi

birazdanda çay bardağında yağsız süt içicem cnm çok çekti

Son düzenleyen: Moderatör:
olur canım neden olmasın bak asuman ablanın çizelgesine azmin elinden birşey kurtulmaz...umutsuzluğa kapılmayalımm:14::14:

Gördüm canım yaa çok güzel bişi, harika, nasıl da mutludur..Ben bile olmayan kotlarımı giyince havalara uçuyorum son bikaç gündür. İnşallah başaracağız.

Ben de her gün aksatmadan yürüyüş yapıyorum. Bu yürüyüş mükemmel bir şey. İnsan hem ruhen hem de bedenen rahatlıyor. Hepinize tavsiye ederim arkadaşlar :17:

yürüyüşü hayatımıza yerleştirmek lzım zaten sadece kilo vermek için değil bence hem fiziksel hem ruhsal iyi geliyor bana da

günde kaç dka yürüyosun?

Ortalama 1 saat yürüyorum. En az 30 dk, en çok 1.5 saat yürüyorum. Normal hızda yürüyorum. Çok hızlı yürüyemiyorum. Ayrıca her gün sadece 5 dk twist stepper aletinde çalışıyorum. Böylece hem çok yorulmuyorum hem de dengesiz spordan ötürü oluşacak acıkmaları önlüyorum.

yürüyüşü hayatımıza yerleştirmek lzım zaten sadece kilo vermek için değil bence hem fiziksel hem ruhsal iyi geliyor bana da

Evet cnm. İnsan deşarj oluyor. Vücut şekilleniyor, içimiz açılıyor, nefesimiz açılıyor, 2 dk yürüyünce nefes nefese kalmak çok berbat bişi..Yürüyüşle bu ortadan kalktı bende.

Başka diyet teknikleri denedin mi peki?

denemedim canım hiç bir listeye uymadım ben herşeyden ölçülü yemeye çalıştım fazla kaçırınca dengeledim veya spor yaptım
sağlıklı ve düzenli beslenmek şart artık yoruldum galiba kaçamaklar fazlalaştı ölçüyü kaçırmasam bile kilo veremiyorum bu nedenle

denemedim canım hiç bir listeye uymadım ben herşeyden ölçülü yemeye çalıştım fazla kaçırınca dengeledim veya spor yaptım
sağlıklı ve düzenli beslenmek şart artık yoruldum galiba kaçamaklar fazlalaştı ölçüyü kaçırmasam bile kilo veremiyorum bu nedenle

Şu anki kilon bile bence çok güzel. Benim hedef kilom. Boyun kaç bilmiyorum ama ne olur dikkatli ol. O kadar çabalamışsın bak ben o kiloda olmak için neler vermezdim. Aman gözünü seveyim alma. Vermen önemli değil ama alma sakın. Bak bana ben kilo vermiştim ama aldım :43:

bence yerinde saymak çok güzel.(kilo sabitlemek açısından)

haklısın ama zaman uzayınca moral ve motivasyon düşüyor
ben 3 aydır hiç veremedim 1 ileri 1geri gittim durudm ama ne diyeti ne de sporu boşlamadım az az da olsa gitseydi şimdi bu bıkkınlığı yaşamazdım hiç olmazsa

bende hareketliliğimden bahsedeyim
biraz yoğun sürekli ayaktayım

işe herkesten önce başlayıp herkesten sonra bitiren biriyim:1: molaları falan tam anlamıyla doldurmadann hopppppp kaldığım yerden devam. buşekilde olmasına rağmen yaranılmıyor malesef:95:

servisle gidip geliyorum ama servise binmek için baya yürüyorum (tahminen 1 km)

ayda 2 hafta sabahçı oluyorum. sabahçı olduğumda 2 km yürüyorum. bunun dışındada hergün 15 dk koşu bandında yürümeye başladım. diyete başlayalı 1 hafta olmadı sanırım , pantolonum accıkın bol gelmeye başladı:8: eski alışkanlıklarımıda bıraktım. gereğinden fazla yemek,abur cubur,gece çikolata yemek:53: gibi

bunları göz önüne aldığımda nisana kadar kilolarımdan kurtulmuş oliciiiğimmmm:16:

Şu anki kilon bile bence çok güzel. Benim hedef kilom. Boyun kaç bilmiyorum ama ne olur dikkatli ol. O kadar çabalamışsın bak ben o kiloda olmak için neler vermezdim. Aman gözünü seveyim alma. Vermen önemli değil ama alma sakın. Bak bana ben kilo vermiştim ama aldım :43:

çok şükür tabii bu kiloya gelmek geçen sene hayal bile edemediğim bişeydi sonuçta
rabbim bir daha aldırmasın inşallah
ne kadar boşladım desem de bi şekilde dengelemeye çalışıyorum yürüyüşü de bırakmıyorum bu da en azından sabit kalmamı sağlıyor
boyum 170 canım
sen kaç kilodan tekrar aldın

işe herkesten önce başlayıp herkesten sonra bitiren biriyim:1: molaları falan tam anlamıyla doldurmadann hopppppp kaldığım yerden devam. buşekilde olmasına rağmen yaranılmıyor malesef:95:

ayda 2 hafta sabahçı oluyorum. sabahçı olduğumda 2 km yürüyorum. bunun dışındada hergün 15 dk koşu bandında yürümeye başladım. diyete başlayalı 1 hafta olmadı sanırım , pantolonum accıkın bol gelmeye başladı:8: eski alışkanlıklarımıda bıraktım. gereğinden fazla yemek,abur cubur,gece çikolata yemek:53: gibi

bunları göz önüne aldığımda nisana kadar kilolarımdan kurtulmuş oliciiiğimmmm:16:

abur cuburu ve gece yemelerini kesmek ve de su içmek çok önemli
zaten hareketli bir yaşamın varmış verirsin tabii

Ohoo bunca harekete dal gibi incecik olursun sen canım :34:

çok şükür tabii bu kiloya gelmek geçen sene hayal bile edemediğim bişeydi sonuçta
rabbim bir daha aldırmasın inşallah
ne kadar boşladım desem de bi şekilde dengelemeye çalışıyorum yürüyüşü de bırakmıyorum bu da en azından sabit kalmamı sağlıyor
boyum 170 canım
sen kaç kilodan tekrar aldın

Allah bize de nasip etsin. İnşallah sen de almazsın cnm :54:

Back
X