Selam kızlarrrrrrrrrr :122: :122:
Bugün gribin üzerine birde nezle oldum :26: artık normal peçete yetiştiremediğim için en son tuvalet kağıdını ruloyla aldım

Kızlar çok şükür daha iyi sadece ufağının burnu biraz akıyor.
Nasıl birşeyse artık su bile içmek istemiyorum ama zoraki de olsa biraz birşeyler yemeğe ve içmeye çalışıyorum.
Bütün bunları üzerine birde eşimle annesini aramamam konusunda iki saat tartıştık ama bu sefer kesinlikle taviz vermedim ve hiçte pişman değilim. Eşimede dedim bundan sonra kim nasıl davranılmayı hak ediyorsa benden o şekilde tavır görücek diye.
Zar zorda olsa haklı olduğumu kabul etti ve aramam konusunda bir daha ısrar etmeyeceğini söyledi.
Beni sevmek zorunda değil ama oğlunun eşiysem bana saygı göstermek zorunda olduğunu söyledikten sonra kabul etti şükür.
Kabul etti etmesine ama diğer yandanda çarşamba akşamı halama gidelim mi dedi bende tamam olur dedikten sonra Annemde istiyordu demezmi

YOk anam yok Kvden kurtuluşum yok benim kadın çaktırmadan hayatımı ele geçiriyor

Allah sonumu hayır etsinn.... Aminnnnnnnnnnn
Annene çok geçmiş olsun canım inşallah oda bir an önce sağlığına kavuşur. Dediğin çok doğru ve bir çoğumuz da bu tehlikeyle karşı karşıyayız :26: Rabbim inşallah hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip ederde bizlerde daha kalite ve sağlıklı bir hayata kavuşuruz.
Benimde en büyük korkum bir yerimi kırmak çünkü kilolu olunca çok daha zor olabiliyor kaynama süresi bildiğim kadarıyla.
Bizde seni çoooooooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzz Ayşemmm
Canım hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlanırlar özellikle eşler hastayken hiç çekilmiyor

en azından benimki

Yattığı yerden istekleri bitmez ve insanı deli ederler genelde

Allah seninde yardımcın olsun güzelim işin gerçekten zor
Canım oğluşuna çok geçmiş olsun maalesef benim küçük civcivde aynı derten muzdarip hatta zeytinyağlı küllah bile yaptık ama banamısın demedi. Okadar da sıvı tükettiği halde nasıl oluyor bende anlamadım ama inşallah geçer birazdan yoksa sabahlıyacağa benziyoruz :44:
İddadaşım kız bir gece geç giriyorum sen ne planlar yapıyorsun o arada

Şaka şaka gerçekten senin adına çok sevindim ve darısı başıma diyorum.
Spor salonuna benimki bu ara onay vermez cünkü çocuğa bakacak kimse yok ama dün anlatmıştım bilgisayarı salondaki tvye bağlıyacağız diye. Bu gece yapıcaktı hesapta ama planlarda ufak değişiklik oldu ve cumartesiye kaldı

İnşallah bende o zamana kadar iyileşir 4 elle sarılırım artık sporuma.
ARtık zumba mı yaparım leslie mi yaparım başka şeymi yaparım Allah bilir zaten fark ta etmez yeterki totoşumu kaldırayım
İnşallah hepimiz yaza yeni çıtırlar olarak gireriz

... Aminnnnnnnnnn
Canım merak etme benim küçük cadıda 17 aylık ve inan şu yazdıkların bana çok normal geldi

Bazen bende delirecek gibi oluyorum ama cadı okadar tatlı bakıyorki bağırsam bile anında mıncıklamak geliyor içimde. TAbi yüz bulmasın diye mıncıklamıyorum ama kendi gelip kedi gibi sırnaşıyor.
Benimki sandalyelere tırmanıp oradan yemek masasına cıkıyor hatta ben onu indirdikten 5 dakika sonra kaş göz arasında yine bir bakıyorum yemek masasının üzerinde. Eğer ablasının oda kapısını açık bırakırsam anında oraya dalıyor ve ne bulursa yere atıyor hatta marifetmiş gibi attiiii diyor

Ben çamaşır sererken o çamaşırlıktan ıslak çamaşırları indiriyor ve o bir sepet çamaşır 1 saatte bağrış çağrış asılıyor.
Buzdolabını açtığım an içine girip işine gelen ne varsa alıyor yada bulaşık makinasına ben kırlileri yerleştirdiğimde arkamı dönmemle o boşaltıyor.
İnan bazen cıldıracak gibi oluyorum ama işte sonrada diyorum daha çok ufak şu an merak ettiğinden yapıyor böyle diye. Beni cadı ufak ufak konuşmayada başladı Ablasına ve babasına adlarıyla hitap ediyor yarım yamalakta olsa

Canı sıkıldığında o şekilde davrandığını fark ettim geçenlerde ve gündüz mutlaka oyun oynamak için vakit ayırmaya çalışıyorum ona. Hatta şu büyük Legolardan aldım geçenlerde ona ortaya döktüğümüzde onları üst üste dizmek için uğraşırken aklına başka birşey gelmiyor zaten rengleri ona çazip geliyor galiba.
Allah hepimizin yardımcısı olsun... Aminnnnnnnnn
kolay değil çocuk bakmak ve bazen sabrımız taşabiliyor ama insan büyüdüklerini görünce zamanla unutuyor yaptıkları yaramazlıkları yada en azından gülüp geçebiliyor. Kendine ve cevresindeki insanlara zarar vermediği sürece bence endişe edilecek bir durum yoktur ama tabi yinede araştırmak güzel bir şey
İnşallah anlının akıyla bu işide başarırsın ve sana çok güzel bir deneyim ve referans olur

Parayıda başka projelerden kazanırsın inşallah .... Aminnnnnnn
Sana kolay gelsin

göster onlara Mutlu kimmiş