Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol
aynen canım uykusuz kalıyorum ama en azından ayrı kalmıyorum bebeğimden o bu da para kadar önemli benim için. o yuzden işin olması iyi. deneyim de iyi. 1 ay önceki ruhiyatıma göre çok iyi halim şükür.
evet en azından ayrı kalmıyorsun canım

Merhaba Arkadaşlar....
43 gün önce doğum yaptım. Doğuma girerken kilom 98 di. İlk hafta sonunda 89 oldum. Emziriyorum... Sanırım bundan dolayı acıkmalarım sonunda elime ne geçerse yamem sonunda 92.5 oldum. 80 kilo ile amile kalmıştım. En azından ilk etapta o kiloma inmek istiyorum. Benide aranıza kabul edermisiniz.
bol su iç aburcubur ve tatlı yeme
yemeyi abatrtma ama sıkı diyette yapma sonuçta emziriyorsun
hoşgeldin

yenacım günaydın halamın torununu sormuşsun cnm adı gözde idi
daha iyi gibi
psikoterapi başlandı
hastalanmadan 15 gün öncesinde ameliyat olmuştu
narkoza bağlı olarak sonrasında yaşanmışlıkları içinde biriktirdiklerinin patlaması denildi
15 günde bir istanbula gelip tedavi görüyo
ayrıca okunmalar dualara da devam ediliyo cnm
yavrum amaliyatta olunca birikti korkular demekki
umarım çabuk toparlar

kızlar ayşecik yolda geliyo yanıma
hematoloji hocası Hilmi Apak var onunla görüştük bazı tahliller yapılacak sonra sonuçlara göre 1 haftalık bir ilaç vericek büyük ihtimalle
korkulcak bişey yok geçirdiği bir enfeksiyona bağlı olabilir dedi
tahlillere bağlı yani
inş. temiz çıkacak :)

umarım iyi çıkarda ciddi bir şey yoktur

benim kız yine hasta burnu akıyor geniz akıntısı var tabiki gecede kalktı öksürdü geniz akıntısı rahatsız ediyor tabi
birazdan dr. a götürecem bakalım
babamı dr. a götürecektim gözü için ameliyat diyorlar
onu götüremiyecem yanlız gidecek artık gözüne büyüteme için damla damlatırlarsa mecburen gidip alacam
kayınvalideminde fizik tedavisi var ben taksiyle dönerim artık dedi

allah beterini göstermesinde yaaa bu hastane işlerinden bıktım ya

Sağol özlemcim inşallah güzel haberler veririm size şuan içimde sanki başka biri var ve beni sıkıyor.
canım benim inşallah güzel haberlerle döneceksiniz inanıyorum ben
Selam kızlarrrrrrrrrr :122: :122:

Bugün gribin üzerine birde nezle oldum :26: artık normal peçete yetiştiremediğim için en son tuvalet kağıdını ruloyla aldım :1:
Kızlar çok şükür daha iyi sadece ufağının burnu biraz akıyor.
Nasıl birşeyse artık su bile içmek istemiyorum ama zoraki de olsa biraz birşeyler yemeğe ve içmeye çalışıyorum.
Bütün bunları üzerine birde eşimle annesini aramamam konusunda iki saat tartıştık ama bu sefer kesinlikle taviz vermedim ve hiçte pişman değilim. Eşimede dedim bundan sonra kim nasıl davranılmayı hak ediyorsa benden o şekilde tavır görücek diye.
Zar zorda olsa haklı olduğumu kabul etti ve aramam konusunda bir daha ısrar etmeyeceğini söyledi.
Beni sevmek zorunda değil ama oğlunun eşiysem bana saygı göstermek zorunda olduğunu söyledikten sonra kabul etti şükür.
Kabul etti etmesine ama diğer yandanda çarşamba akşamı halama gidelim mi dedi bende tamam olur dedikten sonra Annemde istiyordu demezmi :1::1::1: YOk anam yok Kvden kurtuluşum yok benim kadın çaktırmadan hayatımı ele geçiriyor :60:
Allah sonumu hayır etsinn.... Aminnnnnnnnnnn

Annene çok geçmiş olsun canım inşallah oda bir an önce sağlığına kavuşur. Dediğin çok doğru ve bir çoğumuz da bu tehlikeyle karşı karşıyayız :26: Rabbim inşallah hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip ederde bizlerde daha kalite ve sağlıklı bir hayata kavuşuruz.
Benimde en büyük korkum bir yerimi kırmak çünkü kilolu olunca çok daha zor olabiliyor kaynama süresi bildiğim kadarıyla.

Bizde seni çoooooooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzz Ayşemmm :34:

Canım hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlanırlar özellikle eşler hastayken hiç çekilmiyor :34: en azından benimki :1:
Yattığı yerden istekleri bitmez ve insanı deli ederler genelde :34:
Allah seninde yardımcın olsun güzelim işin gerçekten zor :34:

Canım oğluşuna çok geçmiş olsun maalesef benim küçük civcivde aynı derten muzdarip hatta zeytinyağlı küllah bile yaptık ama banamısın demedi. Okadar da sıvı tükettiği halde nasıl oluyor bende anlamadım ama inşallah geçer birazdan yoksa sabahlıyacağa benziyoruz :44:

İddadaşım kız bir gece geç giriyorum sen ne planlar yapıyorsun o arada :1:
Şaka şaka gerçekten senin adına çok sevindim ve darısı başıma diyorum.
Spor salonuna benimki bu ara onay vermez cünkü çocuğa bakacak kimse yok ama dün anlatmıştım bilgisayarı salondaki tvye bağlıyacağız diye. Bu gece yapıcaktı hesapta ama planlarda ufak değişiklik oldu ve cumartesiye kaldı :34:
İnşallah bende o zamana kadar iyileşir 4 elle sarılırım artık sporuma.
ARtık zumba mı yaparım leslie mi yaparım başka şeymi yaparım Allah bilir zaten fark ta etmez yeterki totoşumu kaldırayım :60:

İnşallah hepimiz yaza yeni çıtırlar olarak gireriz :34:... Aminnnnnnnnnn

Canım merak etme benim küçük cadıda 17 aylık ve inan şu yazdıkların bana çok normal geldi :1:
Bazen bende delirecek gibi oluyorum ama cadı okadar tatlı bakıyorki bağırsam bile anında mıncıklamak geliyor içimde. TAbi yüz bulmasın diye mıncıklamıyorum ama kendi gelip kedi gibi sırnaşıyor.
Benimki sandalyelere tırmanıp oradan yemek masasına cıkıyor hatta ben onu indirdikten 5 dakika sonra kaş göz arasında yine bir bakıyorum yemek masasının üzerinde. Eğer ablasının oda kapısını açık bırakırsam anında oraya dalıyor ve ne bulursa yere atıyor hatta marifetmiş gibi attiiii diyor :1:
Ben çamaşır sererken o çamaşırlıktan ıslak çamaşırları indiriyor ve o bir sepet çamaşır 1 saatte bağrış çağrış asılıyor.
Buzdolabını açtığım an içine girip işine gelen ne varsa alıyor yada bulaşık makinasına ben kırlileri yerleştirdiğimde arkamı dönmemle o boşaltıyor.

İnan bazen cıldıracak gibi oluyorum ama işte sonrada diyorum daha çok ufak şu an merak ettiğinden yapıyor böyle diye. Beni cadı ufak ufak konuşmayada başladı Ablasına ve babasına adlarıyla hitap ediyor yarım yamalakta olsa :60:
Canı sıkıldığında o şekilde davrandığını fark ettim geçenlerde ve gündüz mutlaka oyun oynamak için vakit ayırmaya çalışıyorum ona. Hatta şu büyük Legolardan aldım geçenlerde ona ortaya döktüğümüzde onları üst üste dizmek için uğraşırken aklına başka birşey gelmiyor zaten rengleri ona çazip geliyor galiba.
Allah hepimizin yardımcısı olsun... Aminnnnnnnnn
kolay değil çocuk bakmak ve bazen sabrımız taşabiliyor ama insan büyüdüklerini görünce zamanla unutuyor yaptıkları yaramazlıkları yada en azından gülüp geçebiliyor. Kendine ve cevresindeki insanlara zarar vermediği sürece bence endişe edilecek bir durum yoktur ama tabi yinede araştırmak güzel bir şey :34:

İnşallah anlının akıyla bu işide başarırsın ve sana çok güzel bir deneyim ve referans olur :34:
Parayıda başka projelerden kazanırsın inşallah .... Aminnnnnnn
Sana kolay gelsin :34: göster onlara Mutlu kimmiş :34:
çok geçmiş olsun canım bende hastayım boğazım ağrıyor :( demek kv seni bırakamıyor canım...
DVD'sini almıştım canım, 1 saatlik bölümünü izledim, devamı haftaya :)
Orhan Pamuk'un biraz beendim dediğim tek kitabı "Cevdet Bey ve Oğulları"dır benim de...
Bir de daha çok eski yazarları seviyorum ben, yeni kuşak yazarlar mı sarmıyor beni, eskisi kadar vakit ayırmadıım için okumaya suç bende mi bilmiyorum. Ama bir Sabahattin Ali okurken aldığım keyfi alamıyorum yeni yazarlardan...

Belki orada buradakinden daha iyi alternatifler vardır canım, en azından köy yumurtası vb. için. Benim yumurtam da Nazilli'den geliyor, çok fark var market yumurtaları ile gerçekten. Marketteki organik yumurtalardan da alıyorum bazen, onları kek, mücver vb. yapmak için kullanıyorum.

Bizimkiler ikinciden sonra dayanamadılar, çok yakınımızda ev tuttular, 2 seneyi geçti buradalar :)) Benim meslekte 4-5 sene ara vermek ve bıraktığın yerden başlamak çok zor Özlemciğim, sektör çok dinamik, çevre çok önemli, eskiden en az 10 derginin genel yayın yönetmenini tanıyorsam bugün biri bile eski yerinde değil örneğin. Yaş da 37'ye dayanınca iş bulma kanalları daralıyor. Ama sonsuza kadar evde oturmak da olmaz tabii, düşüneceğim artık bir şeyler.

Canım mesaj attım sana, orada da söylediğim gibi içinizi serin tutun. Bir şey çıkmaz inşallah, nodüllerden bazılarının büyük olduğunu belirtiyor benim anladığım kadarıyla, patolojik boyutta diye yazınca hemen bir patoloji var, kötü bir şey diye düşünmeyin Banucuğum.
keşke biizmkilerde dayanamasa ve gelseler ama nerdeeeee.. senin sektör çok değişken ve dinamik gerçekten ama olmaz diye birşey yok yeniden kaldığın yerden devam edebilirsin .
Yaa sorma Meryem cim.Neler yedim neler.Ama akşamı hafif tutup dengelemeye çalıştım sanırım ama yinede pişmanlık duyuyorum.Bebek sahibi olabilmek için zayıflamaya çalışıyorum ama böyle kaçamaklar olunca vicdan azabı hissediyorum.
Bu arada ne dedi Veysel Bey sorun var mı nasıl durumlar?

Çok sevindim canım.İnşallah daha sağlıklı bir şekilde ve toparlayarak vereceksin fazlalarını.Sarkmalarında olmaz hem.Spora başlamadan önce beden ölçülerini al istersen canım mezurayla.Kilo veremesende spor sayesinde inceleceksin çünkü.
Bende Allah izin verirse hafta sonundan itibaren leslieye başlıyorum.Çalıştığım için ne yürüyüşe ne de spor salonuna vaktim var.Çok isterdim ama senle aynı salona gidip spor yapmayı...

Canım inşallah iyi haberler alırsınız.Tüm dualarımız Ayşe için.Üzme kendini.Rabbim versin şifasını...

Hoşgeldin...İnşallah bizede nasip olur doğumdan kalan kiloları vermek...

Aynen canım bi kere kaçırdın mı gerisi geliyor.O yüzden akşam yemeğini daha hafif tuttum.Bugünden itibarende eski düzenime döndüm şükür.Cumaya kadar tartılmamaya çaşlışıcam.Artıdayım kesin de cuma gününe vermiş olurum belki.Spora başlıcam acilen.Çünkü spor yaptığımda o kadar yoruldum boşa gitmesin diye daha dikkat ediyorum yediklerime...
ay ebru bundan sonra kaçırmasak ne güzel olur dğeil mi? bende tartılmıyorum cumaya kadar yasak hatta sabahları şeytan dürter falan diye kalkar kalkmaz su içiyorum ki tartılmayayım diye :)))) inşalah hepimiz vermiş oluruz canım
benim kız yine hasta burnu akıyor geniz akıntısı var tabiki gecede kalktı öksürdü geniz akıntısı rahatsız ediyor tabi
onu götüremiyecem yanlız gidecek artık gözüne büyüteme için damla damlatırlarsa mecburen gidip alacam

canım hepsine çok geçmiş olsun allah şifa versin valla sen çok uğraştın bu yıli, rabbim şifa versin

bende çok hastayım dünden beri, kulaklarım kaşınıyor ,boğazım inanılmaz ağrıyor yutkunamıyorum ,sıcak birşeyler içtim ama yok fayda etmiyor. hiçbir şey yiyemiyorum sanki boğazımı yırtarak geçiyor resmen :((( ancak çorba falan işte ,ateşimde var azcık.
ama bugün bebişe bakacak teyzeye gideceğim şu işi konuşayım bakalım

Günaaayyyydııınnnn ben döndüüüümmmmm :16:

Öncelikle yenacım beyzuşum 1 hafta izin istedim sizden ama 5 gün diye gittiğim tatil 10 gün oldu umarım izinli olarak geçmişimdir listeye :26: geçmiş çoktu okuyamadım :17:

Dün döndük onurla o akşam geri döndü istanbula :5: anlatayım neler yaptık giderken uçaktan tırstım ama korkulacak hiçbirşey olmadı hatta onur dediki ben senelerdir uçağa binerim bu kadar sorunsuz bir uçuş ilk defa yaşadım dedi şans işte :27: ama dönüş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim anadolujetle gittim onurairle döndük aman yarabbim dönüşte inişte ahan düşüyoruz dedim elim ayağım kesildi bembeyaz olmuşum çok kötüydü uçuşuda inişi de :18:
İstanbul çok güzel yaaa :16: hatta orayı gördükten sonra biz de şehirdemi yaşıyoruz dedim :20: nerelere gitttiiikk taksime istiklal caddesine mısır çarşısına kapalı çarşıya sultanahmete ayasofyaya haliç kız kulesi boğaz köprüsü görmek istediğim heryeri gördüm ilk defa metroya bindim motora vapura deniz otobüsüne tranvaya bütün ilkleri yaşadım :32: çok güzeldi ya tek sorun gitmek istediğin yere gitmek için saatler harcaman :19: hele o trafiğe birşey demek bile istemiyorum eziyet resmen :25: kızkulesi çoook güzel ya ayyy heryerine bayıldım bayıldım geldim ilk defa ıslak hamburger ve waffel yedim onlarada bayıldım valla :27: kilo verdim mi aldım mı bilmiyorum açıkçası bugün çok şişim yarın tartılıcam artık :1:

İstanbulda yaşama fikri korkutuyordu beni ama şimdi eğlenceli olabilir diye düşünüyorum :16: 10 günde aşkıma doyamadım yaaa tutturdum biz ne zaman evlenicez diye :1:

Bende durumlar böyle şimdi biraz geçmişi okuyım bakim neler olmuş :23:

merhabalar hanımlarr nasılsınızz

banucum haberlerını beklıyoruz cnmm ınsallah her şey ıyı olacak allah yardımcınız olsun cnmm

benı soracak olursanız kızımın gribi tam geçmeden yıne tekrarladı pazar sabah yıne acıldeydık çok fena huysuzlanıyor sureklı kucak ıstıyor ancak onunla ugrasıyorum 2 gundur oruc tutuyorum bu hafta boyle gececek sanırım regl falan olmazsam

yavas tempoda yuruyorum 2 gundur 30 dk

neyse hepinizi öptumm mutluda gelmışş bu arada hoşgeldın cnmm

bende çok hastayım dünden beri, kulaklarım kaşınıyor ,boğazım inanılmaz ağrıyor yutkunamıyorum ,sıcak birşeyler içtim ama yok fayda etmiyor. hiçbir şey yiyemiyorum sanki boğazımı yırtarak geçiyor resmen :((( ancak çorba falan işte ,ateşimde var azcık.

Özi geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine bal çok koşuşturmaktan kaptın şifayı.Oğluşun daha yeni iyileşti şimdi sen hastalanma.Vitamin al bol bol meyve ye tatlım.Bi de ter atmaya bak çabuk kaldırır ayağa.

Öncelikle yenacım beyzuşum 1 hafta izin istedim sizden ama 5 gün diye gittiğim tatil 10 gün oldu umarım izinli olarak geçmişimdir listeye :26: geçmiş çoktu okuyamadım :17:

Dün döndük onurla o akşam geri döndü istanbula :5: anlatayım neler yaptık giderken uçaktan tırstım ama korkulacak hiçbirşey olmadı hatta onur dediki ben senelerdir uçağa binerim bu kadar sorunsuz bir uçuş ilk defa yaşadım dedi şans işte :27: ama dönüş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim anadolujetle gittim onurairle döndük aman yarabbim dönüşte inişte ahan düşüyoruz dedim elim ayağım kesildi bembeyaz olmuşum çok kötüydü uçuşuda inişi de :18:
İstanbul çok güzel yaaa :16: hatta orayı gördükten sonra biz de şehirdemi yaşıyoruz dedim :20: nerelere gitttiiikk taksime istiklal caddesine mısır çarşısına kapalı çarşıya sultanahmete ayasofyaya haliç kız kulesi boğaz köprüsü görmek istediğim heryeri gördüm ilk defa metroya bindim motora vapura deniz otobüsüne tranvaya bütün ilkleri yaşadım :32: çok güzeldi ya tek sorun gitmek istediğin yere gitmek için saatler harcaman :19: hele o trafiğe birşey demek bile istemiyorum eziyet resmen :25: kızkulesi çoook güzel ya ayyy heryerine bayıldım bayıldım geldim ilk defa ıslak hamburger ve waffel yedim onlarada bayıldım valla :27: kilo verdim mi aldım mı bilmiyorum açıkçası bugün çok şişim yarın tartılıcam artık :1:

İstanbulda yaşama fikri korkutuyordu beni ama şimdi eğlenceli olabilir diye düşünüyorum :16: 10 günde aşkıma doyamadım yaaa tutturdum biz ne zaman evlenicez diye :1:

Bahar hoşgedin canım.Bende çok merak ediyorum İstanbulu.Bi de yakınız yani İzmitteyim.Eşimle nişanlıyken yılbaşında yanına gelmiştim memleketten.O zaman yılbaşı gecesi aniden beni kızkulesine götürmüştü sürpriz yapıp. :16: Galiba Üsküdar oluyor tam bilmiyorum işte.Ama bu yaz Allah nasip ederse planlarımızda var İstanbul.Yıllık izinde tabi Altınoluğa gitmezsek :) Bu arada yılbaşı demişken ne giydin o gece çok merak ettim :27:

gulma tebessüm geçmiş olsun kuzucuklarınıza....
banucum haberlerini bekliyoruz inş iyi olacak herşey....
saferan geçmiş olsun dileklerin için tşk..
bahar hoşgeldin canım ..bende urfya gitmiştim 4 sene önce senin kadar korkmuştum tir tir titredim hep ölümü bekledim uçakta..zehir ettim kendime....ohh ne güzel eğlenmişsiniz aşkınla....

Allah razı olsun senden ayşeciğim..

sevindim inan rahatladım bayağı bu habere..
selam söylersin fıstıklara...

Yeğeninin durumuda düzelecek inş.

Ohhh olsun sana, gelmezsen birikir tabii..:37:
Nasılsın bu arada iyisin değilmi.?

teşekkür ederim yenacım çok şükür iyiyim :37::23:sen nasılsın..:16::16::16:

Canım bayağı koşturuyorsun..dediğin gibi Allah beterinden korusun..
Geniz akıntısı öksürük yapıyor evet kızımdan bilirim..
yine antibiyotik verecek dr.İnşallah gerek yoktur..
Geçmiş olsun tekrar..:38:

Geçmiş olsun eve girdimi hastalık illa herkes elden geçiyor..
Ilık ve sıvı şeyler tüket canım...Çok sıcak ve soğuk iyi değilmiş...

Bahar cığım hoşgeldinn..MErak ettim seni..gitmişken evlendimi acaba bizden habersiz dedim..:1:

eğlenmne ve iyi geçmesine çok sevindim..:nazar::nazar:
Bende İstanbul'u merak ediyorum..

banucum haberlerını beklıyoruz cnmm ınsallah her şey ıyı olacak allah yardımcınız olsun cnmm

benı soracak olursanız kızımın gribi tam geçmeden yıne tekrarladı pazar sabah yıne acıldeydık çok fena huysuzlanıyor sureklı kucak ıstıyor ancak onunla ugrasıyorum 2 gundur oruc tutuyorum bu hafta boyle gececek sanırım regl falan olmazsam

Demek iyileşmediniz hala..Kış mevsimi çocukları mahfediyor valla..
Allah hayırlı şifalar versin..

Bayağı uykusuz kalıyormuşsun..
Birde sana yeğenindi sanırım onu soracağım nasıl oldu düzelme varmı.?
gizemmiydi ismi.?

Mery ciğim hayırlı olsun..NE güzel bişey umarım devamını getirirsin....
teşekkkür ederm yena cığım ubenmde en büyük temellim bu..
uzun süre diyet yaparım ama spor benm için ölüm gibi...
hiç sevmiyorum kılımı kıpırdatmayı..doktorum zaten spor önermiyordu..dizini bacagını sakatlarsın aman kötü olur diye ama ben yine gittim yazıldım biraz hızlanmam lazım..
böyle böyle sevecegm inşallah..
1 kilo bile fark ederken 5 kilo var yaa nasıl da fark edilir biliyor musun canım :52: Hadi bakalım, hep beraber nice nice 5 kilo vermelere :9: Durmak ya da pes etmek yok. Zayıflayacağız :41:
ben yaklaşık 7 kilo verdm ama hala anlaşılmadı:((
eşim verdin,göbegn kalmadı falan dese de başka kimse anlamıyor..
yok valla ben dayanamam
bende sabah kahvaltıda bile yerim valla
hiç yemek aramam hatat yemek yerine yerim tatlıyı,

benim annemde hep kilolu idi hep dizleri spor yapayım derken sakatladı 35 inde ve ahareket azalınca dahada kilo aldı ve dizler gitti
senelerdir amaliyat diyorlar
bu sene cesaret etti
diz protezi takıldı dizine perşembe günü 45 gün oluyor şimdi yürüteçle yürüyor inşallah daha iyi olacak

inşallah iyi geçer görüşme

geçmiş olsun eşine
naz iyleştimi

aa süper olmuş valla çok güzel olmuş valla hızla verrsin kiloları
bende çok istiyorum ama kızımla olmuyor işte

anlıyorum canım çocuk varken zor tabi..
bende bşr kızım olsun diye yapıyorum:52::52::52: inşallah Rabbim'in izniyle:16:

İyi geceler güzel Umut;

Allah rahatlık versin..
:16:
Merhaba Arkadaşlar....
43 gün önce doğum yaptım. Doğuma girerken kilom 98 di. İlk hafta sonunda 89 oldum. Emziriyorum... Sanırım bundan dolayı acıkmalarım sonunda elime ne geçerse yamem sonunda 92.5 oldum. 80 kilo ile hamile kalmıştım. En azından ilk etapta o kiloma inmek istiyorum. Benide aranıza kabul edermisiniz.
Merhaba, hoşgeldin, umarım kalıcı olursun :))
yenacım günaydın halamın torununu sormuşsun cnm adı gözde idi
daha iyi gibi
psikoterapi başlandı
hastalanmadan 15 gün öncesinde ameliyat olmuştu
narkoza bağlı olarak sonrasında yaşanmışlıkları içinde biriktirdiklerinin patlaması denildi
15 günde bir istanbula gelip tedavi görüyo
ayrıca okunmalar dualara da devam ediliyo cnm
Tekrar geçmiş olsun, arada bize haberlerini ilet, olmaz mı?
kızlar ayşecik yolda geliyo yanıma
hematoloji hocası Hilmi Apak var onunla görüştük bazı tahliller yapılacak sonra sonuçlara göre 1 haftalık bir ilaç vericek büyük ihtimalle
korkulcak bişey yok geçirdiği bir enfeksiyona bağlı olabilir dedi
tahlillere bağlı yani
inş. temiz çıkacak :)
Oh biraz rahatladım, sabah babamı arayıp mesaj atmıştım Banu'ya, babam da "lenf bezeleri çoğunlukla üst solunum yolu enfeksiyonu gibi basit sebeplere de bağlı olur, panik yapmaya gerek yok ama incelenmesi yerinde olur" demişti. Ama mesaj kutum dolu olduğu için gitmemiş, biz de oğlumla acele ile çıkmıştık far etmemişim. Gelince fark ettim çok üzüldüm :((
Neyse iyi haberler gelecek inşallah :)

Çok geçmiş olsun canım ve de kolay gelsin sana. Gerçekten herkese koşuşturuyorsun...
Geçmiş olsun Özlemciğim; inşallah çabuk toparlanırsın.

.....
İstanbul çok güzel yaaa :16: hatta orayı gördükten sonra biz de şehirdemi yaşıyoruz dedim :20:
....İstanbulda yaşama fikri korkutuyordu beni ama şimdi eğlenceli olabilir diye düşünüyorum :16: 10 günde aşkıma doyamadım yaaa tutturdum biz ne zaman evlenicez diye :1:

Hoşgeldin canım. İstanbul'a gezmeye gelmesi iyi hoş da, yaşaması çok stresli bana göre. Her şehrin ayrı bir güzelliği var bence...

Geçmiş olsun kızına, sana da kolay gelsin.

selammmmmm kızlarrr....:16::16::16::16:

nasılsınız :16::16::16:

27 sayfa geçmiş birikmiş fırsat bulursam okumaya çalışayım:68:
Aleykümselam canim. Iyiyiz diyelim iyi olalim :34:
Sen nasilsin toparlanabildin mi??? :28:

Allah razı olsun senden ayşeciğim..

sevindim inan rahatladım bayağı bu habere..
selam söylersin fıstıklara...

Yeğeninin durumuda düzelecek inş.

Ohhh olsun sana, gelmezsen birikir tabii..:37:
Nasılsın bu arada iyisin değilmi.?
Seni gaddar seni senden hic ummazdim Yenacim cok sasirttin beni cok :9::9::9::9: Bideoh olsun diyo ya ay cok güldüm :9::9::9:

Prensesine gecmis olsun cnm. Kis ayi demek cocuklarin hastaligi demek zaten.:2: Benim kizimda 2 gündür öksürüyor :18:
Özlemcim cok gecmis olsun canim arkadasim. Aman dikkat ette bebisede gecmesin :18: Balli süt ic bogazlarini yumusatir cnm :54:

Hosgeldin baharcim :16::16::16:
Tatilinin iyi gecmesine cok sevindim. Bizde her sene izine geldigimizde mutlaka Istanbulda gezeriz. Ama dedigin gibi bide trafik sorunu olmasa keske :50:

Allah tuttugun oruclarini kabul etsin cnm .:16: Benimde bi 5 günüm kaldi bakalim ne zaman tutucam belki haftaya baslarim.
Kizinada cok gecmis olsun cnm . Cocuklarin hasta olduklarinda yanmamda huylari degisiyomu insan bunaliyor bazen :53:

yok canım ama kahve keyfi yaptık az önce geldim
süper kar yağıyor burada yarın tatil olabilir okullar
hasta olan ve hastası arkadaşlarıma geçmiş olsun
baharcım hoşgeldin canım

Asucum harikasin sen valla bayiliyorum sana. :16:
Ne güzel arkadas ortamlarnda bulunmaktan cok hoslaniyorsun anladigim kadariyla. Keske yakin olsaydikda bizde karsilikli birer fincan kahve icseydik ne güzel olurdu.:16:
Kardan bizede gönderin biraz nolur cocuklarla kartopu oynayip kardan adam yapmak cekti canim :9:

Kızlar, arada bir durum bildirimi yapayım. Yılbaşında aldığım kararlara elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Bir yandan iyi gidiyor, epey irade gösterip akşamları yemiyorum, akşam yemeği sonrası meyve bile yok. Öğünlerim de abartılı değil kaçamak çok az, hatta yok gibi. Yürüyüşleri de 30-40 dakika kadar olsa da haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum. Buraya kadar gayet iyi değil mi?
Amaaaa Cuma akşamından sapıtma başlayarak Pazar akşamına kadar sürüyor. Öyle kıtlıktan çıkmış gibi değil ama bol kaçamaklı geçiyor hafta sonları. Hafta sonu yanlışlarını hafta içi düzenli beslenmeye çalışarak ne kadar örtebileceğim meçhul. Cuma'ya kadar tartılmayacağım, bakalım ne çıkacak?

hnmlarrr mrb

bi yanlış yapıyosam eğer dur deyin. hatanın köşesinden dönebilirim. henüz geç değil:1:

saat 12 de kalkrım:53: her zaman ki gibi kahvaltı olarak

tost (peynirli)
yarım bardak karışık meyve suyu

annemle dışarı çıktık dolaştık saat 4 olmuş:5:

eve geldim
5 fındık yedim sonra bi tabak silme dolusu spagetti yaptım kendime çok az bişisini ketçapla yedim. geri kalınını yoğurtla yiyorum(1 tabak dolusu yeme nedenim 1500 kalori tamamlamaya çalışıyorum) hala yemeye devam ediyorum dur derseniz durcam hepsini yemedim daha:1:

küçük çay bardağı yağsız süt 1 kaşık bal karıştırıp fondif yaptım:17:

akşam yemeği ızgara alabalık veeeee havuçlu turplu salata olur.

ondan sonrada 1 tane portakal yerim.bunun dışında meyve çayı ve 2 litre suyla günü kapatmayı düşünüyorum sizce nasıl?

abartmışmıyım?

canım benim inşallah güzel haberlerle döneceksiniz inanıyorum ben

çok geçmiş olsun canım bende hastayım boğazım ağrıyor :( demek kv seni bırakamıyor canım...

keşke biizmkilerde dayanamasa ve gelseler ama nerdeeeee.. senin sektör çok değişken ve dinamik gerçekten ama olmaz diye birşey yok yeniden kaldığın yerden devam edebilirsin .

ay ebru bundan sonra kaçırmasak ne güzel olur dğeil mi? bende tartılmıyorum cumaya kadar yasak hatta sabahları şeytan dürter falan diye kalkar kalkmaz su içiyorum ki tartılmayayım diye :)))) inşalah hepimiz vermiş oluruz canım

canım hepsine çok geçmiş olsun allah şifa versin valla sen çok uğraştın bu yıli, rabbim şifa versin
sağol canım

sanada geçmiş olsun sıcak birşeyler iç
dinlenmeye çalış bebekle nekadar olursa artık
,

iyi geçmesine sevindim
istanbul için bir laf vardı ne senle oluyor nede sensiz diye
yaşaması zor ama gezmesi güzel bir şehir

geçmiş olsun canım tam iyleşemedi demekki umarım atlatır artık uzun sürdü baya

gulma tebessüm geçmiş olsun kuzucuklarınıza....
banucum haberlerini bekliyoruz inş iyi olacak herşey....
saferan geçmiş olsun dileklerin için tşk..
bahar hoşgeldin canım ..bende urfya gitmiştim 4 sene önce senin kadar korkmuştum tir tir titredim hep ölümü bekledim uçakta..zehir ettim kendime....ohh ne güzel eğlenmişsiniz aşkınla....
sağol canım

Canım bayağı koşturuyorsun..dediğin gibi Allah beterinden korusun..
Geniz akıntısı öksürük yapıyor evet kızımdan bilirim..
yine antibiyotik verecek dr.İnşallah gerek yoktur..
Geçmiş olsun tekrar..:38:

,..
dr. dan geldik
ben anlattım dr. tam tespit dedi artık uzman oldum hastalıkta
boğazı çok kötü dedi antibiyotik verecem dedi
kabızlıktan çatlak olmuştu hala duruyor 2 çatlak düzelemedi bir türlü
kabızlık içinde bitkisel bir ilaç verdi
birde allerji ilacı verdi
bakalım umarım çabuk toparlar
teşekkkür ederm yena cığım ubenmde en büyük temellim bu..
uzun süre diyet yaparım ama spor benm için ölüm gibi...
hiç sevmiyorum kılımı kıpırdatmayı..doktorum zaten spor önermiyordu..dizini bacagını sakatlarsın aman kötü olur diye ama ben yine gittim yazıldım biraz hızlanmam lazım..
böyle böyle sevecegm inşallah..

ben yaklaşık 7 kilo verdm ama hala anlaşılmadı:((
eşim verdin,göbegn kalmadı falan dese de başka kimse anlamıyor..

anlıyorum canım çocuk varken zor tabi..
bende bşr kızım olsun diye yapıyorum:52::52::52: inşallah Rabbim'in izniyle:16:
umarım kiloları verince bir beişin olur
rabbim isteyen herkeze veriri inşallah
:16:

Merhaba, hoşgeldin, umarım kalıcı olursun :))

Tekrar geçmiş olsun, arada bize haberlerini ilet, olmaz mı?

Oh biraz rahatladım, sabah babamı arayıp mesaj atmıştım Banu'ya, babam da "lenf bezeleri çoğunlukla üst solunum yolu enfeksiyonu gibi basit sebeplere de bağlı olur, panik yapmaya gerek yok ama incelenmesi yerinde olur" demişti. Ama mesaj kutum dolu olduğu için gitmemiş, biz de oğlumla acele ile çıkmıştık far etmemişim. Gelince fark ettim çok üzüldüm :((
Neyse iyi haberler gelecek inşallah :)

Çok geçmiş olsun canım ve de kolay gelsin sana. Gerçekten herkese koşuşturuyorsun...

Geçmiş olsun Özlemciğim; inşallah çabuk toparlanırsın.

Hoşgeldin canım. İstanbul'a gezmeye gelmesi iyi hoş da, yaşaması çok stresli bana göre. Her şehrin ayrı bir güzelliği var bence...

Geçmiş olsun kızına, sana da kolay gelsin.
sağol canım
koşuşturmak sorun değil ama hep hastane olunca sıkıldım
Aleykümselam canim. Iyiyiz diyelim iyi olalim :34:
Sen nasilsin toparlanabildin mi??? :28:

Seni gaddar seni senden hic ummazdim Yenacim cok sasirttin beni cok :9::9::9::9: Bideoh olsun diyo ya ay cok güldüm :9::9::9:

Prensesine gecmis olsun cnm. Kis ayi demek cocuklarin hastaligi demek zaten.:2: Benim kizimda 2 gündür öksürüyor :18:

Özlemcim cok gecmis olsun canim arkadasim. Aman dikkat ette bebisede gecmesin :18: Balli süt ic bogazlarini yumusatir cnm :54:

Hosgeldin baharcim :16::16::16:
Tatilinin iyi gecmesine cok sevindim. Bizde her sene izine geldigimizde mutlaka Istanbulda gezeriz. Ama dedigin gibi bide trafik sorunu olmasa keske :50:

Allah tuttugun oruclarini kabul etsin cnm .:16: Benimde bi 5 günüm kaldi bakalim ne zaman tutucam belki haftaya baslarim.
Kizinada cok gecmis olsun cnm . Cocuklarin hasta olduklarinda yanmamda huylari degisiyomu insan bunaliyor bazen :53:

Asucum harikasin sen valla bayiliyorum sana. :16:
Ne güzel arkadas ortamlarnda bulunmaktan cok hoslaniyorsun anladigim kadariyla. Keske yakin olsaydikda bizde karsilikli birer fincan kahve icseydik ne güzel olurdu.:16:
Kardan bizede gönderin biraz nolur cocuklarla kartopu oynayip kardan adam yapmak cekti canim :9:

sağol canım sizede grçmiş olsun

Kızlar, arada bir durum bildirimi yapayım. Yılbaşında aldığım kararlara elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Bir yandan iyi gidiyor, epey irade gösterip akşamları yemiyorum, akşam yemeği sonrası meyve bile yok. Öğünlerim de abartılı değil kaçamak çok az, hatta yok gibi. Yürüyüşleri de 30-40 dakika kadar olsa da haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum. Buraya kadar gayet iyi değil mi?
Amaaaa Cuma akşamından sapıtma başlayarak Pazar akşamına kadar sürüyor. Öyle kıtlıktan çıkmış gibi değil ama bol kaçamaklı geçiyor hafta sonları. Hafta sonu yanlışlarını hafta içi düzenli beslenmeye çalışarak ne kadar örtebileceğim meçhul. Cuma'ya kadar tartılmayacağım, bakalım ne çıkacak?
hpimiz öyleyiz haftasonu kaçamakları hafta içinde ancak dengeleniyor
böylece ya az veriyoruz yada yerimizde sayıyoruz

hnmlarrr mrb

bi yanlış yapıyosam eğer dur deyin. hatanın köşesinden dönebilirim. henüz geç değil:1:

saat 12 de kalkrım:53: her zaman ki gibi kahvaltı olarak

tost (peynirli)
yarım bardak karışık meyve suyu

annemle dışarı çıktık dolaştık saat 4 olmuş:5:

eve geldim
5 fındık yedim sonra bi tabak silme dolusu spagetti yaptım kendime çok az bişisini ketçapla yedim. geri kalınını yoğurtla yiyorum(1 tabak dolusu yeme nedenim 1500 kalori tamamlamaya çalışıyorum) hala yemeye devam ediyorum dur derseniz durcam hepsini yemedim daha:1:

küçük çay bardağı yağsız süt 1 kaşık bal karıştırıp fondif yaptım:17:

akşam yemeği ızgara alabalık veeeee havuçlu turplu salata olur.

ondan sonrada 1 tane portakal yerim.bunun dışında meyve çayı ve 2 litre suyla günü kapatmayı düşünüyorum sizce nasıl?

abartmışmıyım?

dur bir tabak fazla
en fazla 4 yemek kaşığı kadar olmalı makarna

Son düzenleme:
Back
X