Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar, arada bir durum bildirimi yapayım. Yılbaşında aldığım kararlara elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Bir yandan iyi gidiyor, epey irade gösterip akşamları yemiyorum, akşam yemeği sonrası meyve bile yok. Öğünlerim de abartılı değil kaçamak çok az, hatta yok gibi. Yürüyüşleri de 30-40 dakika kadar olsa da haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum. Buraya kadar gayet iyi değil mi?
Amaaaa Cuma akşamından sapıtma başlayarak Pazar akşamına kadar sürüyor. Öyle kıtlıktan çıkmış gibi değil ama bol kaçamaklı geçiyor hafta sonları. Hafta sonu yanlışlarını hafta içi düzenli beslenmeye çalışarak ne kadar örtebileceğim meçhul. Cuma'ya kadar tartılmayacağım, bakalım ne çıkacak?

Aldigin kararlara uyum saglaman ne kadar güzel. Ben kararlarimi sadece aliyorum ama daha uygulamaya gecemedim :9::9::9:
Cumadan pazara kadar sapitmak sadece sana özgü bisey degil cnm malesef bende sendenim yalniz degilsin yani. :1::1::1:
Cumaya kadar bende tartilmiycam diyorum ben de her kalktigimda ama seytan dürtüklüyor illede cik bak diyor ama gecen haftadan beri gram oynamadi :18::18::18:
UMarim senden iyi haberler gelir cnm en azindan icimizden birkac kisi olsun kilo vermis olmali yoksa topigimizin adi degisecek gibi geliyor bana :9::9::9: Mesela kim ne kadar sapitti grubu gibi :9::9::9:

hpimiz öyleyiz haftasonu kaçamakları hafta içinde ancak dengeleniyor
böylece ya az veriyoruz yada yerimizde sayıyoruz

dur bir tabak fazla
en fazla 4 yemek kaşığı kadar olmalı makarna

ama bu seferde 1500 ü tamamlayamam ki:26: tmm durdum tabağın yarısı hala duruyo. mutfağa bırakıp geleyim:10:

Kizlar ben cikiyorum kizimla 1 saat kadar yürüyüsümü yapiyim cok bunaldim nefret ediyorum bu havadan :47::47::47:
Kac aksamdir gelemedim ama insallah bu aksam gelip sohbete katilirim. Sizi seviyorum kizlarrrrrrrrrrrr:16::16::16:
Görüsürüzzz...:54::5:

ben bu hafta sadece cumartesi öğlen öğnünde sapıttım sonrasında kaçamak dahi yapmadım
hatta azıcıkta olsa sporda yapıyorum ama kilo alıyorum nasıl bir iş bu anlamadım ya kaçırsam diyecemki ondan yok kaçırmadım artı1100 görünüyor ya delirecem

bravoooooooooo ah ben de inansam azcık kendime. seni şimdiden kutlarım
teşekkür ederim arkadaşım..
mutlu ismin sanırım.. duymustum ismini bende meryem memnun oldum..
benden cok cok daha zayıfsın yani avantajlısın.. bu arada anneni sen anlatmıstın dimi:((
bende kilomdan dolayı diyetsyenm korktu spor veremedi dizini ayagını incitirsen toparlanamazsın diye..
ben yine yazıldım ama..
anneni de okurken kendm sandım..bende gec yatıp uyuyana kadar birseyler yerdim..
uyanana kadar 1 olurdu acıkana kadar 3 4 ondan sonra ise allah ne verdyse bulup yerdim..
evlendm bilmedgm sehir tanımadıgım insnlar benm düzen iyice degişti bir tek eşimin tatillerinde dısarı çıkıyordum.
vee 1.5 yılda 30 kilo almısım..evlendgmde yaklasık 90 idim..
artık düzeliyorum aklım basıma geldi sanırım..
Iyi geceler kizlaaaaaaaarrrrrrrrrr :3::3::3:
Gecmisi okudum geldim ama birde bana sorun ahanda böyleyim suan :53::53::53:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Okumazsam merak ediyorum napiyim 2 gündür bende pek yazamadim. Allahtan bugün okullar acildi. 2 hafta evde olmalari beni iyice strese sokmustu isin acikcasi :52:
Banucum sende cok üzüldün yapma böyle ne olur. Iyi düsün hersey iyi olsun olurmu :16::16::16:
Birde herkesler annelerinden bahsetmis keske bende anneme cekseydim. Canimin ici o benim. :16::16::16: Hem benden uzundur kendileri hemde zayiftir . :46::46::46: Kendine bakmayi yedigine ictigine dikkat etmeyi cok sever.:34:
Ayyyyy gece gece duygusala bagladim cok özledim annecigimiiiii :43:
bende 3 gündür yoktum ilknurcum öyle merak ettmki sizi ve herseyi tek tek okudum..
dünden beri geçmiş okuyorum..:)))
nasılsın görüşmeyeli???
bu arada bende annemi çok özledimmmm:43::43::43::43:
ve benm annemde benden hem uzundur hemde kıyaslanamayacak kadar zayıf..3 kılo alsa dert eder..
1.70 e 68kılodur hep..70 olsa sıkı yönetim iln eder evde..
bizi hiç anne kız sanmazlar:25::25: yedigine giydigine öyle özenlidir ki..
hala bir topluluğa girdiginde baktırır kendine maş.:nazar:
bende evliyim ama cocugum yok daha dogrusu olmuyor
kilomu bir türlü cesaret edip yazamiyorum az vereyimde öyle yazarim insallah :)
merhaba sende yenisin sanırım..hoşgeldin..
bende 1.5yıllık evliyim benmde olmuyr cocugum bunu komplex yapma sakın...
kilonu da söyle gitsin bak benm çizelgem de yazıyor:9::9::9: bizede sölemiceksin kime söliceksin:9::9:
sen kaç yıllık evlisin?benm pcosum var sorunum bu.. inşallah gelirler bir an önce:16::16:
Merhaba Arkadaşlar....
43 gün önce doğum yaptım. Doğuma girerken kilom 98 di. İlk hafta sonunda 89 oldum. Emziriyorum... Sanırım bundan dolayı acıkmalarım sonunda elime ne geçerse yamem sonunda 92.5 oldum. 80 kilo ile hamile kalmıştım. En azından ilk etapta o kiloma inmek istiyorum. Benide aranıza kabul edermisiniz.
hoşgeldin blue..tabiki alırız:16:
Allah ım senide yavrunuda korusun..sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah..
benm içinde dua edermisin? senin duan kabul olurmuş:17::17::17:
bende öyle çok istiyorum ki... melegin kız mı? ismi ne?
yenacım günaydın halamın torununu sormuşsun cnm adı gözde idi
daha iyi gibi
psikoterapi başlandı
hastalanmadan 15 gün öncesinde ameliyat olmuştu
narkoza bağlı olarak sonrasında yaşanmışlıkları içinde biriktirdiklerinin patlaması denildi
15 günde bir istanbula gelip tedavi görüyo
ayrıca okunmalar dualara da devam ediliyo cnm
bende merak edıyordum gözdeyi ayşe.. ama cesaret edip soramadım bir süre..
inşallah iyi olur dualarım onunla..
Yaa sorma Meryem cim.Neler yedim neler.Ama akşamı hafif tutup dengelemeye çalıştım sanırım ama yinede pişmanlık duyuyorum.Bebek sahibi olabilmek için zayıflamaya çalışıyorum ama böyle kaçamaklar olunca vicdan azabı hissediyorum.
Bu arada ne dedi Veysel Bey sorun var mı nasıl durumlar?

Çok sevindim canım.İnşallah daha sağlıklı bir şekilde ve toparlayarak vereceksin fazlalarını.Sarkmalarında olmaz hem.Spora başlamadan önce beden ölçülerini al istersen canım mezurayla.Kilo veremesende spor sayesinde inceleceksin çünkü.
Bende Allah izin verirse hafta sonundan itibaren leslieye başlıyorum.Çalıştığım için ne yürüyüşe ne de spor salonuna vaktim var.Çok isterdim ama senle aynı salona gidip spor yapmayı......
Evet bebeklerimizz için hersey degil mi?olan olmus kafana takarsan vermende zorlaşır yapma..
Veysel bey beni iyi görmüş.. rahatlama var yumurtalıklarında dedi..aynı ilaçlara devam dedi.
bir de guatr sonucum yüksekmiş bogaz ultrasyonu için tahlil yazdı.. 31 ocak a randevu verdi labaratuar da.
bir bakalım kötü huylu neon var mı dedi..
1de troid hormonumun çalısması zayıf die diyetsyenim dr.una söle dedi onuda söledm ama o şimdi ilaç kullanıyorsun diyette yapıyorsun ben troid ilacı verirsem hipoglisoremi ye yakalanabilrisn dedi..onun ne oldgunu da arastrayım bakalım bir..
durumlar böyla bende işte..
evet merkez alacakmıs ölçülerimi ve her ay kontrol edecekmiş fazla verenlere sürprizler varmışş
onlarda yıdızlar yapıp herkesin ismini yazmıslar fazla incelenleri en üste olarak sıralıyorlar buradaki listelerimizgibi:)
keşke.... keşke imkanın olsada beraber gitseydik...
yalnız gidecek olmam da öyle zoruma gidiyorki.. bende çok isterdm senle gitmeyi:((

bende çok hastayım dünden beri, kulaklarım kaşınıyor ,boğazım inanılmaz ağrıyor yutkunamıyorum ,sıcak birşeyler içtim ama yok fayda etmiyor. hiçbir şey yiyemiyorum sanki boğazımı yırtarak geçiyor resmen :((( ancak çorba falan işte ,ateşimde var azcık.
ama bugün bebişe bakacak teyzeye gideceğim şu işi konuşayım bakalım
geçmiş olsun canım..biri beni durdursun diyordun bak boğazının acısı durdurmuş ama şaka bu özlemim sakın yanlış anlama..
sağlık ne önemli değil mi? hasta olunca anlıyoruz çok çok dikkat et kendine..
bebegne de dikkat et olur mu?
Günaaayyyydııınnnn ben döndüüüümmmmm :16:

Öncelikle yenacım beyzuşum 1 hafta izin istedim sizden ama 5 gün diye gittiğim tatil 10 gün oldu umarım izinli olarak geçmişimdir listeye :26: geçmiş çoktu okuyamadım :17:

Dün döndük onurla o akşam geri döndü istanbula :5: anlatayım neler yaptık giderken uçaktan tırstım ama korkulacak hiçbirşey olmadı hatta onur dediki ben senelerdir uçağa binerim bu kadar sorunsuz bir uçuş ilk defa yaşadım dedi şans işte :27: ama dönüş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim anadolujetle gittim onurairle döndük aman yarabbim dönüşte inişte ahan düşüyoruz dedim elim ayağım kesildi bembeyaz olmuşum çok kötüydü uçuşuda inişi de :18:
İstanbul çok güzel yaaa :16: hatta orayı gördükten sonra biz de şehirdemi yaşıyoruz dedim :20: nerelere gitttiiikk taksime istiklal caddesine mısır çarşısına kapalı çarşıya sultanahmete ayasofyaya haliç kız kulesi boğaz köprüsü görmek istediğim heryeri gördüm ilk defa metroya bindim motora vapura deniz otobüsüne tranvaya bütün ilkleri yaşadım :32: çok güzeldi ya tek sorun gitmek istediğin yere gitmek için saatler harcaman :19: hele o trafiğe birşey demek bile istemiyorum eziyet resmen :25: kızkulesi çoook güzel ya ayyy heryerine bayıldım bayıldım geldim ilk defa ıslak hamburger ve waffel yedim onlarada bayıldım valla :27: kilo verdim mi aldım mı bilmiyorum açıkçası bugün çok şişim yarın tartılıcam artık :1:

İstanbulda yaşama fikri korkutuyordu beni ama şimdi eğlenceli olabilir diye düşünüyorum :16: 10 günde aşkıma doyamadım yaaa tutturdum biz ne zaman evlenicez diye :1:
Bende durumlar böyle şimdi biraz geçmişi okuyım bakim neler olmuş :23:
Ahh ne güzel eglenmişsin bizlerde seni merak etmiştik..
sevindim senin adına:16: ne giydin sahi???
alışveriş yaptınızmı onurla?
bende istanbula bayılırım 1 saat oturdugum yerle aram sık sık özledm derim götürür eşimde gezmeye beni..
inşallah evlenirsiniz de sende gelirsin:)) ama trafik büyük işkence..
bende izmite dönerken diyorumki gezmek tozmak güzel ama yasanmaz istanbul da..:27::27::27:

teşekkür ederim yenacım çok şükür iyiyim :37::23:sen nasılsın..:16::16::16:

Göz süzdüğüne göre demekki iyisin...Çoook sevindim bebek..:1::1:

teşekkkür ederm yena cığım ubenmde en büyük temellim bu..
uzun süre diyet yaparım ama spor benm için ölüm gibi...
hiç sevmiyorum kılımı kıpırdatmayı..doktorum zaten spor önermiyordu..dizini bacagını sakatlarsın aman kötü olur diye ama ben yine gittim yazıldım biraz hızlanmam lazım..
böyle böyle sevecegm inşallah..

Bende diyecektimki yürüyüşle başlasaydın önce, idmandan sonra salona yazılman dahamı iyi olurdu diye düşündüm.:))

Seni gaddar seni senden hic ummazdim Yenacim cok sasirttin beni cok :9::9::9::9: Bideoh olsun diyo ya ay cok güldüm :9::9::9:

:

Hehe kötüyüm ben kötüyüm..:1:

Kızlar, arada bir durum bildirimi yapayım. Yılbaşında aldığım kararlara elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Bir yandan iyi gidiyor, epey irade gösterip akşamları yemiyorum, akşam yemeği sonrası meyve bile yok. Öğünlerim de abartılı değil kaçamak çok az, hatta yok gibi. Yürüyüşleri de 30-40 dakika kadar olsa da haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum. Buraya kadar gayet iyi değil mi?
Amaaaa Cuma akşamından sapıtma başlayarak Pazar akşamına kadar sürüyor. Öyle kıtlıktan çıkmış gibi değil ama bol kaçamaklı geçiyor hafta sonları. Hafta sonu yanlışlarını hafta içi düzenli beslenmeye çalışarak ne kadar örtebileceğim meçhul. Cuma'ya kadar tartılmayacağım, bakalım ne çıkacak?

Haftasonu içimize şeytan giriyor sanki.:))
ben akşam yemeklerini erken yediysem akşam yiyorum meyve. zaten ben yemezsem,hazırlamazsam evdekilerin hiç biri eline alıpta yemez..
İlla hazırlayıp tabaklara koyup servis edeceğimde yeme lütfunu gösterecek benim asilzadelerim..:1:

cuma gelsede tartılsak:52::52::52: bu arada listeye pazartesi dahil olucam sanırım:26:

Cuma öğlene kadar kilo bildirimi yaptığında girersin listeye..

spor yapıyorsan toplam dakiksınıda yazarsın spor listemizde var.

Beyzuşum,Antakya künefem naber.:)

Nevinciğim, nasıl oldun gittinizmi tekrar doktora.?

Son düzenleme:

Öncelikle yenacım beyzuşum 1 hafta izin istedim sizden ama 5 gün diye gittiğim tatil 10 gün oldu umarım izinli olarak geçmişimdir listeye :26: geçmiş çoktu okuyamadım :17:

Dün döndük onurla o akşam geri döndü istanbula :5: anlatayım neler yaptık giderken uçaktan tırstım ama korkulacak hiçbirşey olmadı hatta onur dediki ben senelerdir uçağa binerim bu kadar sorunsuz bir uçuş ilk defa yaşadım dedi şans işte :27: ama dönüş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim anadolujetle gittim onurairle döndük aman yarabbim dönüşte inişte ahan düşüyoruz dedim elim ayağım kesildi bembeyaz olmuşum çok kötüydü uçuşuda inişi de :18:
İstanbul çok güzel yaaa :16: hatta orayı gördükten sonra biz de şehirdemi yaşıyoruz dedim :20: nerelere gitttiiikk taksime istiklal caddesine mısır çarşısına kapalı çarşıya sultanahmete ayasofyaya haliç kız kulesi boğaz köprüsü görmek istediğim heryeri gördüm ilk defa metroya bindim motora vapura deniz otobüsüne tranvaya bütün ilkleri yaşadım :32: çok güzeldi ya tek sorun gitmek istediğin yere gitmek için saatler harcaman :19: hele o trafiğe birşey demek bile istemiyorum eziyet resmen :25: kızkulesi çoook güzel ya ayyy heryerine bayıldım bayıldım geldim ilk defa ıslak hamburger ve waffel yedim onlarada bayıldım valla :27: kilo verdim mi aldım mı bilmiyorum açıkçası bugün çok şişim yarın tartılıcam artık :1:

İstanbulda yaşama fikri korkutuyordu beni ama şimdi eğlenceli olabilir diye düşünüyorum :16: 10 günde aşkıma doyamadım yaaa tutturdum biz ne zaman evlenicez diye :1:

Hoş geldin Bahar;

Mutlu dönmene ve İstanbul'u sevmene memnun oldum..İnşallah İstanbul'a gelin olursun acilen...

Beyzuşum,Antakya künefem naber.:)

Nevinciğim, nasıl oldun gittinizmi tekrar doktora.?

Yenam;Konak şekerparem iyiyim canım...

oyyyy topikten atılacağım vallahi bu nedir yaaaa ...Diyet topiğine konacak resim mi bu.Bu resmi hangi sorumsuz koyduysa:53::53::53::47::47::47::20::20::20::20::20::20:

Sen nasılsın tatlım...

Banu'nun Ayşeciği merak ediyorum.Belki gelir de haber verir diye buralardayım....

İyi akşamlar arkadaşlar....

Vazgeçme ASUCUĞUM vazgeçme...Duraksamalar doğal.Ben sana güveniyorum.Kısa zamanda kilo vermen başlayacak...

arada azmim kırılsa da vazgeçmeyeceğim ablacım almak daha kötü yerinde saymaktan
bu hafta spor yapamıyorum hava çok soğuk ve karlı leslie canım istemiyor artık bu seferlik böyle olsun
uzun zamandan sonra menümü de yazayım
kahvaltı haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 dilim ekmek azcık labne ve bal beyaz peynir
ara arkadaşımla türk kahvesi şekerisz azcık çikolata ve cappucino
akşam az önce yoğurtlu kereviz salatası 1 dilim ekmek
şimdi yeşil çay içeceğim
akşam da en çok meyve ya da yoğurt felan yersem süper olur

Yenam;Konak şekerparem iyiyim canım...

oyyyy topikten atılacağım vallahi bu nedir yaaaa ...Diyet topiğine konacak resim mi bu.Bu resmi hangi sorumsuz koyduysa:53::53::53::47::47::47::20::20::20::20::20::20:

Sen nasılsın tatlım...

Banu'nun Ayşeciği merak ediyorum.Belki gelir de haber verir diye buralardayım....

:)) O sorumsuzu bir yakalarsak öperiz, Tarkan'ın şarkısı gibi oldu değilmi.?
Beyzuşum, hangi insan evladı yaptıysa harika görünüyor ve çok güzel resimlemiş. gir monitörden içeri beni bi kerede ham yap diyor..:1:

Banu'yu bende merak ediyorum..Gece gelir güzel haberlerle inşallah...

Son düzenleme:
Özi geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine bal çok koşuşturmaktan kaptın şifayı.Oğluşun daha yeni iyileşti şimdi sen hastalanma.Vitamin al bol bol meyve ye tatlım.Bi de ter atmaya bak çabuk kaldırır ayağa.

Bahar hoşgedin canım.Bende çok merak ediyorum İstanbulu.Bi de yakınız yani İzmitteyim.Eşimle nişanlıyken yılbaşında yanına gelmiştim memleketten.O zaman yılbaşı gecesi aniden beni kızkulesine götürmüştü sürpriz yapıp. :16: Galiba Üsküdar oluyor tam bilmiyorum işte.Ama bu yaz Allah nasip ederse planlarımızda var İstanbul.Yıllık izinde tabi Altınoluğa gitmezsek :) Bu arada yılbaşı demişken ne giydin o gece çok merak ettim :27:
sağol ebuşum valla koşuşturuyorum derken kaptım şifayı. oğluşum iyi allaha şükür ona bulaşmasında başka birşey istemem. ter atmak iyi fikir aslında ,o içtiğim tylolhot mu neyse haddi hesabı yok ama düzelmedi ya :(
ilbatum geçmiş olsun sanada ıhlamur iç adaçayı filan portakal suyu limonl a beraber iyi gelir canım...
sağol canım zaten sadece sıvı tüketiyorum desem yeridir, katı şeyler boğazımdan geçmiyor takılıyor sanki :(((
Canım bayağı koşturuyorsun..dediğin gibi Allah beterinden korusun..
Geniz akıntısı öksürük yapıyor evet kızımdan bilirim..
yine antibiyotik verecek dr.İnşallah gerek yoktur..
Geçmiş olsun tekrar..:38:

Geçmiş olsun eve girdimi hastalık illa herkes elden geçiyor..
Ilık ve sıvı şeyler tüket canım...Çok sıcak ve soğuk iyi değilmiş...

Bahar cığım hoşgeldinn..MErak ettim seni..gitmişken evlendimi acaba bizden habersiz dedim..:1:

eğlenmne ve iyi geçmesine çok sevindim..:nazar::nazar:
Bende İstanbul'u merak ediyorum..

Demek iyileşmediniz hala..Kış mevsimi çocukları mahfediyor valla..
Allah hayırlı şifalar versin..
aynen öyle canım eve hastalık uğradıysa yandığının resmidir :( zaten istediğim hiçbir şeyi yiyemiyorum ,yemekte gelmiyor içimden o da ayrı :((((
yok canım ama kahve keyfi yaptık az önce geldim
süper kar yağıyor burada yarın tatil olabilir okullar
hasta olan ve hastası arkadaşlarıma geçmiş olsun
baharcım hoşgeldin canım
sağol canım...
:16:

Merhaba, hoşgeldin, umarım kalıcı olursun :))

Tekrar geçmiş olsun, arada bize haberlerini ilet, olmaz mı?

Oh biraz rahatladım, sabah babamı arayıp mesaj atmıştım Banu'ya, babam da "lenf bezeleri çoğunlukla üst solunum yolu enfeksiyonu gibi basit sebeplere de bağlı olur, panik yapmaya gerek yok ama incelenmesi yerinde olur" demişti. Ama mesaj kutum dolu olduğu için gitmemiş, biz de oğlumla acele ile çıkmıştık far etmemişim. Gelince fark ettim çok üzüldüm :((
Neyse iyi haberler gelecek inşallah :)

Çok geçmiş olsun canım ve de kolay gelsin sana. Gerçekten herkese koşuşturuyorsun...

Geçmiş olsun Özlemciğim; inşallah çabuk toparlanırsın.

Hoşgeldin canım. İstanbul'a gezmeye gelmesi iyi hoş da, yaşaması çok stresli bana göre. Her şehrin ayrı bir güzelliği var bence...

Geçmiş olsun kızına, sana da kolay gelsin.
inşallah çabuk toparlanırım canım bebişle zor oluyor gerçekten, allahtan anneannem yanımda ....ü

sağol canım inşallah bebişle zor oluyor çünkü...
Aleykümselam canim. Iyiyiz diyelim iyi olalim :34:
Sen nasilsin toparlanabildin mi??? :28:

Seni gaddar seni senden hic ummazdim Yenacim cok sasirttin beni cok :9::9::9::9: Bideoh olsun diyo ya ay cok güldüm :9::9::9:

Prensesine gecmis olsun cnm. Kis ayi demek cocuklarin hastaligi demek zaten.:2: Benim kizimda 2 gündür öksürüyor :18:

Özlemcim cok gecmis olsun canim arkadasim. Aman dikkat ette bebisede gecmesin :18: Balli süt ic bogazlarini yumusatir cnm :54:

Hosgeldin baharcim :16::16::16:
Tatilinin iyi gecmesine cok sevindim. Bizde her sene izine geldigimizde mutlaka Istanbulda gezeriz. Ama dedigin gibi bide trafik sorunu olmasa keske :50:

Allah tuttugun oruclarini kabul etsin cnm .:16: Benimde bi 5 günüm kaldi bakalim ne zaman tutucam belki haftaya baslarim.
Kizinada cok gecmis olsun cnm . Cocuklarin hasta olduklarinda yanmamda huylari degisiyomu insan bunaliyor bazen :53:

Asucum harikasin sen valla bayiliyorum sana. :16:
Ne güzel arkadas ortamlarnda bulunmaktan cok hoslaniyorsun anladigim kadariyla. Keske yakin olsaydikda bizde karsilikli birer fincan kahve icseydik ne güzel olurdu.:16:
Kardan bizede gönderin biraz nolur cocuklarla kartopu oynayip kardan adam yapmak cekti canim :9:
sağol canım tamam yaparım süt :))) bebişe geçmesin aman amannnn
evet ya cumadan sonra hep öyle oluyor en iyisi cumada sapıtmamak ayda 1 ödül yapmak :) ya da 2 haftada bir cuma bunu becerebilsek ne iyi olurdu
sağol canım

sanada geçmiş olsun sıcak birşeyler iç
dinlenmeye çalış bebekle nekadar olursa artık
,

iyi geçmesine sevindim
istanbul için bir laf vardı ne senle oluyor nede sensiz diye
yaşaması zor ama gezmesi güzel bir şehir

geçmiş olsun canım tam iyleşemedi demekki umarım atlatır artık uzun sürdü baya

sağol canım

dr. dan geldik
ben anlattım dr. tam tespit dedi artık uzman oldum hastalıkta
boğazı çok kötü dedi antibiyotik verecem dedi
kabızlıktan çatlak olmuştu hala duruyor 2 çatlak düzelemedi bir türlü
kabızlık içinde bitkisel bir ilaç verdi
birde allerji ilacı verdi
bakalım umarım çabuk toparlar

umarım kiloları verince bir beişin olur
rabbim isteyen herkeze veriri inşallah

sağol canım
koşuşturmak sorun değil ama hep hastane olunca sıkıldım

sağol canım sizede grçmiş olsun
evet canım bebekle iyileşmek zor gerçekten ,kendinden geçiyorsun zaten onun için
Aldigin kararlara uyum saglaman ne kadar güzel. Ben kararlarimi sadece aliyorum ama daha uygulamaya gecemedim :9::9::9:
Cumadan pazara kadar sapitmak sadece sana özgü bisey degil cnm malesef bende sendenim yalniz degilsin yani. :1::1::1:
Cumaya kadar bende tartilmiycam diyorum ben de her kalktigimda ama seytan dürtüklüyor illede cik bak diyor ama gecen haftadan beri gram oynamadi :18::18::18:
UMarim senden iyi haberler gelir cnm en azindan icimizden birkac kisi olsun kilo vermis olmali yoksa topigimizin adi degisecek gibi geliyor bana :9::9::9: Mesela kim ne kadar sapitti grubu gibi :9::9::9:
ben uyanır uyanmaz su içiyorum ki çıkmayayım diye sende öyle yap çünkü 2 bardak su bile içsen fark ediyor :) bende moralim bozulur diye çıkmıyorum . cumaya kadar çıkma bende çıkmayacağım
ben bu hafta sadece cumartesi öğlen öğnünde sapıttım sonrasında kaçamak dahi yapmadım
hatta azıcıkta olsa sporda yapıyorum ama kilo alıyorum nasıl bir iş bu anlamadım ya kaçırsam diyecemki ondan yok kaçırmadım artı1100 görünüyor ya delirecem
regl zamanın falan yaklaşmış olmasın ben bugün oldum ama hala şişlik var.
teşekkür ederim arkadaşım..
mutlu ismin sanırım.. duymustum ismini bende meryem memnun oldum..
benden cok cok daha zayıfsın yani avantajlısın.. bu arada anneni sen anlatmıstın dimi:((
bende kilomdan dolayı diyetsyenm korktu spor veremedi dizini ayagını incitirsen toparlanamazsın diye..
ben yine yazıldım ama..
anneni de okurken kendm sandım..bende gec yatıp uyuyana kadar birseyler yerdim..
uyanana kadar 1 olurdu acıkana kadar 3 4 ondan sonra ise allah ne verdyse bulup yerdim..
evlendm bilmedgm sehir tanımadıgım insnlar benm düzen iyice degişti bir tek eşimin tatillerinde dısarı çıkıyordum.
vee 1.5 yılda 30 kilo almısım..evlendgmde yaklasık 90 idim..
artık düzeliyorum aklım basıma geldi sanırım..

bende 3 gündür yoktum ilknurcum öyle merak ettmki sizi ve herseyi tek tek okudum..
dünden beri geçmiş okuyorum..:)))
nasılsın görüşmeyeli???
bu arada bende annemi çok özledimmmm:43::43::43::43:
ve benm annemde benden hem uzundur hemde kıyaslanamayacak kadar zayıf..3 kılo alsa dert eder..
1.70 e 68kılodur hep..70 olsa sıkı yönetim iln eder evde..
bizi hiç anne kız sanmazlar:25::25: yedigine giydigine öyle özenlidir ki..
hala bir topluluğa girdiginde baktırır kendine maş.:nazar:

merhaba sende yenisin sanırım..hoşgeldin..
bende 1.5yıllık evliyim benmde olmuyr cocugum bunu komplex yapma sakın...
kilonu da söyle gitsin bak benm çizelgem de yazıyor:9::9::9: bizede sölemiceksin kime söliceksin:9::9:
sen kaç yıllık evlisin?benm pcosum var sorunum bu.. inşallah gelirler bir an önce:16::16:

hoşgeldin blue..tabiki alırız:16:
Allah ım senide yavrunuda korusun..sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah..
benm içinde dua edermisin? senin duan kabul olurmuş:17::17::17:
bende öyle çok istiyorum ki... melegin kız mı? ismi ne?

bende merak edıyordum gözdeyi ayşe.. ama cesaret edip soramadım bir süre..
inşallah iyi olur dualarım onunla..

Evet bebeklerimizz için hersey degil mi?olan olmus kafana takarsan vermende zorlaşır yapma..
Veysel bey beni iyi görmüş.. rahatlama var yumurtalıklarında dedi..aynı ilaçlara devam dedi.
bir de guatr sonucum yüksekmiş bogaz ultrasyonu için tahlil yazdı.. 31 ocak a randevu verdi labaratuar da.
bir bakalım kötü huylu neon var mı dedi..
1de troid hormonumun çalısması zayıf die diyetsyenim dr.una söle dedi onuda söledm ama o şimdi ilaç kullanıyorsun diyette yapıyorsun ben troid ilacı verirsem hipoglisoremi ye yakalanabilrisn dedi..onun ne oldgunu da arastrayım bakalım bir..
durumlar böyla bende işte..
evet merkez alacakmıs ölçülerimi ve her ay kontrol edecekmiş fazla verenlere sürprizler varmışş
onlarda yıdızlar yapıp herkesin ismini yazmıslar fazla incelenleri en üste olarak sıralıyorlar buradaki listelerimizgibi:)
keşke.... keşke imkanın olsada beraber gitseydik...
yalnız gidecek olmam da öyle zoruma gidiyorki.. bende çok isterdm senle gitmeyi:((

geçmiş olsun canım..biri beni durdursun diyordun bak boğazının acısı durdurmuş ama şaka bu özlemim sakın yanlış anlama..
sağlık ne önemli değil mi? hasta olunca anlıyoruz çok çok dikkat et kendine..
bebegne de dikkat et olur mu?

Ahh ne güzel eglenmişsin bizlerde seni merak etmiştik..
sevindim senin adına:16: ne giydin sahi???
alışveriş yaptınızmı onurla?
bende istanbula bayılırım 1 saat oturdugum yerle aram sık sık özledm derim götürür eşimde gezmeye beni..
inşallah evlenirsiniz de sende gelirsin:)) ama trafik büyük işkence..
bende izmite dönerken diyorumki gezmek tozmak güzel ama yasanmaz istanbul da..:27::27::27:

yok fıstığım benim neden kızayım :) valla başka türlü durmazdı sanırım dualarım kabul oldu. aynen öyle herşeyin başı sağlık hasta olunca yemek bile istemiyorsun.
ederim canım sağol, bebişim çok değerli...

kızlar ben bugün bu hastalıkla uğraşırken birde regl oldum şişlik hala geçmedi ama :(

bu arada bebişe bakacak teyzeye gittik o da birşeyler hazırladı getirdi ama ben yemedim sadece 1 tuzlu yedim ,3 fincanda çay içtim ,eve gelincede anneannem köfte yapmış sadece 1 taneyi zor yedim az bir ekmekle 1 tabakta salata yedim ama nasıl ,sırf evdekiler illa ye dedi diye yoksa hiç niyetim yoktu yemeye, yiyecek halimde yoktu ama azda olsa yedim, sıcak şeyler içiyorum sanırım onlarda etkiliyor boş bir şişkinlik ve ben habire lavaboda :((((
birazdan ballı süt falan yapayım bari

hoşgeldin canıım..istanbul böyledir işte bir kere gördünmü vazgeçemezsin...

kızlar ben bugün bu hastalıkla uğraşırken birde regl oldum şişlik hala geçmedi ama :(

bu arada bebişe bakacak teyzeye gittik o da birşeyler hazırladı getirdi ama ben yemedim sadece 1 tuzlu yedim ,3 fincanda çay içtim ,eve gelincede anneannem köfte yapmış sadece 1 taneyi zor yedim az bir ekmekle 1 tabakta salata yedim ama nasıl ,sırf evdekiler illa ye dedi diye yoksa hiç niyetim yoktu yemeye, yiyecek halimde yoktu ama azda olsa yedim, sıcak şeyler içiyorum sanırım onlarda etkiliyor boş bir şişkinlik ve ben habire lavaboda :((((
birazdan ballı süt falan yapayım bari

geçmiş olsun canım....

Back
X