teşekkür ederim arkadaşım..
mutlu ismin sanırım.. duymustum ismini bende meryem memnun oldum..
benden cok cok daha zayıfsın yani avantajlısın.. bu arada anneni sen anlatmıstın dimi

(
bende kilomdan dolayı diyetsyenm korktu spor veremedi dizini ayagını incitirsen toparlanamazsın diye..
ben yine yazıldım ama..
anneni de okurken kendm sandım..bende gec yatıp uyuyana kadar birseyler yerdim..
uyanana kadar 1 olurdu acıkana kadar 3 4 ondan sonra ise allah ne verdyse bulup yerdim..
evlendm bilmedgm sehir tanımadıgım insnlar benm düzen iyice degişti bir tek eşimin tatillerinde dısarı çıkıyordum.
vee 1.5 yılda 30 kilo almısım..evlendgmde yaklasık 90 idim..
artık düzeliyorum aklım basıma geldi sanırım..
bende 3 gündür yoktum ilknurcum öyle merak ettmki sizi ve herseyi tek tek okudum..
dünden beri geçmiş okuyorum..:)))
nasılsın görüşmeyeli???
bu arada bende annemi çok özledimmmm

ve benm annemde benden hem uzundur hemde kıyaslanamayacak kadar zayıf..3 kılo alsa dert eder..
1.70 e 68kılodur hep..70 olsa sıkı yönetim iln eder evde..
bizi hiç anne kız sanmazlar

yedigine giydigine öyle özenlidir ki..
hala bir topluluğa girdiginde baktırır kendine maş.
merhaba sende yenisin sanırım..hoşgeldin..
bende 1.5yıllık evliyim benmde olmuyr cocugum bunu komplex yapma sakın...
kilonu da söyle gitsin bak benm çizelgem de yazıyor

bizede sölemiceksin kime söliceksin

sen kaç yıllık evlisin?benm pcosum var sorunum bu.. inşallah gelirler bir an önce

hoşgeldin blue..tabiki alırız

Allah ım senide yavrunuda korusun..sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah..
benm içinde dua edermisin? senin duan kabul olurmuş

bende öyle çok istiyorum ki... melegin kız mı? ismi ne?
bende merak edıyordum gözdeyi ayşe.. ama cesaret edip soramadım bir süre..
inşallah iyi olur dualarım onunla..
Evet bebeklerimizz için hersey degil mi?olan olmus kafana takarsan vermende zorlaşır yapma..
Veysel bey beni iyi görmüş.. rahatlama var yumurtalıklarında dedi..aynı ilaçlara devam dedi.
bir de guatr sonucum yüksekmiş bogaz ultrasyonu için tahlil yazdı.. 31 ocak a randevu verdi labaratuar da.
bir bakalım kötü huylu neon var mı dedi..
1de troid hormonumun çalısması zayıf die diyetsyenim dr.una söle dedi onuda söledm ama o şimdi ilaç kullanıyorsun diyette yapıyorsun ben troid ilacı verirsem hipoglisoremi ye yakalanabilrisn dedi..onun ne oldgunu da arastrayım bakalım bir..
durumlar böyla bende işte..
evet merkez alacakmıs ölçülerimi ve her ay kontrol edecekmiş fazla verenlere sürprizler varmışş
onlarda yıdızlar yapıp herkesin ismini yazmıslar fazla incelenleri en üste olarak sıralıyorlar buradaki listelerimizgibi:)
keşke.... keşke imkanın olsada beraber gitseydik...
yalnız gidecek olmam da öyle zoruma gidiyorki.. bende çok isterdm senle gitmeyi

(
geçmiş olsun canım..biri beni durdursun diyordun bak boğazının acısı durdurmuş ama şaka bu özlemim sakın yanlış anlama..
sağlık ne önemli değil mi? hasta olunca anlıyoruz çok çok dikkat et kendine..
bebegne de dikkat et olur mu?
Ahh ne güzel eglenmişsin bizlerde seni merak etmiştik..
sevindim senin adına

ne giydin sahi???
alışveriş yaptınızmı onurla?
bende istanbula bayılırım 1 saat oturdugum yerle aram sık sık özledm derim götürür eşimde gezmeye beni..
inşallah evlenirsiniz de sende gelirsin:)) ama trafik büyük işkence..
bende izmite dönerken diyorumki gezmek tozmak güzel ama yasanmaz istanbul da..