Vallahi çok doğru söyledin, kıkır kıkır güldürdün bir de beni. Böyle giderse topiğin adı değişecek gerçekten. Birbirimize motivasyon aşılayalım, uzak duralım kaçamaklardan.
Aynı bizimkiler, hadi çocuklar ufak; eşim de herşeyi benden bekler. Meyveler, sebzeler yıkanır ayıklanır dolapta yerini alır, kimse el atmaz, kekler kurabiyeler pişirilir tezgahta durur, illa ben önlerine koyacağım... "Biri de bana özen göstersin ya" dedim bu akşam. Bana özenen kimse yokmuş gibi hissediyorum bazen, bir anacığım var, o da kendi derdinde bu aralar
Semirancığım, senin için en iyisini, en hayırlısını diliyorum arkadaşım. Umarım ferahlarsın kısa zamanda...
Çok üzüldüm forumdaki arkadaşına, düzelme umudu var mı acaba? Allah şifa versin, sabır versin

Güzel iltifatların için de çok teşekkür ederim. Gece gece moral oldu bana gerçekten :)) . Manken kadar değilse de orantılı vücut tipim vardı, en güzel yıllarımı (ya da önemli bir kısmını diyeyim) fazla kilolarla geçirdiğim için çok pişmanım şimdi. Artık versem de aynı forma kavuşamam gibi geliyor. Gerçi karamsar da olmayayım, zararın neresinden dönülürse kardır değil mi :)) Eşim bazen takılıyor bana; "eskiden çıtırdın, şimdi kıtır oldun" diye. Ya da kızdırmak için "reklamları gösterdin kandırdın beni" diyor :)))
Sen ve Asuman ilham veriyorsunuz zaten bana. Sen 3 çocukla, hem de insülin direncine rağmen kilo verip, spor yaparak iyi örneklerden birisin hepimize. Asumanla resminde ikiniz de fıstıktınız zaten, eşin de haklı kıskanmakta kimse 3 çocuk annesi diyemez :))
Canım çok iyi anlıyorum endişeni, benim oğluşun da yıllık kardiyoloji kontrolü geldiğinde öyle pır pır ediyor kalbim, bir hafta ruh gibi geziyoruz. Çok şükür iyiymiş oğlun, hep böyle gider inşallah
YAza bir şey kalmadı Füsun, hep beraber toparlanalım artık :))