Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim canlar sizler nasılsınzı.?
Tebessüm prensesin nasıl oldu.? Öksürüğü devam ediyormu.?

Efsunlu sende yoğunmuşsun yerleşmedimi annenler.?

prensen iyi değil canım öksürük az gece uyuynca artacak biliyorum artık kalasik oldu geniz akıntısı var burnu hiç durmuyor yara bile oldu hemen
biraz önce ben nefes alamıyorum değişik özge oldum normal özge olmak istiyorum nefes almak istiyorum diye ağladı ya
antibiyotik ve allarji ilacı kullanıcaz
birde kabızlık için ialcımız var kakası var ama tutuyor çatlak olunca acır tutar dedi dr.
haftaya eşim geliyor ozamana kadar düzelse bari pasaport için koşturacaz mecburen kızımda gelecek artık çocuklarada zorunlu ya pasaport

herkese iyi geceler güzeller :16:
yarın da ilknurcum güzel haberlerle gelsin inşallah
umutt bekledim ama çıkamadın geçmişten :54:

Beklediğini bilsem hemmen fırlar gelirdim :54: Asıl oğlan yüzündne gelemedim canım, beni ağlatacak kadar çıldırdı bu gece, onunla uğraşmaktan iki satır yazıyı yazamadım.
.............
Çok sevgili ve de birbirinden güzel bayanlar :)) Size iyi geceler dileyeyim. Bu akşam pek tadım yok, sabahtan beri dışarıdaydım, eve geldim mutfakta 4 saatçik harcadım, akşam üzeri regl oldum ve kırılıp dökülüyor vücudum. Eşim de buna rağmen erkenden yattı diye sinir oldum, beni nazlayacak, başım-belim ağrırken "dur hayatım ben uyuturum çocukları" filan diyecek sanıyordum. Oğlumu artık gündüz uyutmuyorum, bugün 10.30'da kalktı, hiç uyumadı, oyun grubuna katıldı, bütün gün oynadı ve şu anda hala ayakta???? Bir de uyku başına vurdu sapıttı :( En sonunda tv açtım, seyrederken uyur belki diye, şimdi seyrediyor.

Neyse çok sızlandım, öyle işte keyifsizim biraz, erken kaçayım, oğlanı despotlukla uyutup ben de sızayım :)) Hepinize iyi geceler, huzurlu güzel uykular :)

çorba falan iç en azından

o çay banada çok iyi geliyordur
tok tutuyordu beni

çok sevindimmm çok iyi bir haber
umarım diğerleride iyi çıkar

dayaklık olmuşsun valla

sağol canım
evet kilo verince eşler değişir tabi fıstık oluyoruz adam nasıl kısakanmasın

bende zencefil koyuyorum
ama maydanoz koymuyordum
1 yeşil elme 1 limon
1tk tane karabiber
1tk zencefil
1tk karanfil
3litre su ile yapıyordum ben

umarım iyi çıkar sonuçlar
3 ten sonra uyutma demeleri mhtemelen uykuda eeg çekeceklerdir uyutma demeleri ondandır çekim sırasında uyusun diye herhalde
Hmmmm acaba orda uyutuptami yapacaklarki ben hic öyle düsünmemistim :28::28::28:
insallah cnm insallahhh...:16:

Bütün şişkolar toplanmış ne güzel..:1::1:
Bütün siskolar toplandik toplandik toplandik sorduk neden kilolandik kilolandik kilolandik :)))))
hoşşş gelldinn tabiiikiii alırız sen yeterki kilo vercem deeee

geçmiş olsunnnn inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Cok sagol canim arkadasim insallah cnm insallahhh...:16:
Vallahi çok doğru söyledin, kıkır kıkır güldürdün bir de beni. Böyle giderse topiğin adı değişecek gerçekten. Birbirimize motivasyon aşılayalım, uzak duralım kaçamaklardan.

Aynı bizimkiler, hadi çocuklar ufak; eşim de herşeyi benden bekler. Meyveler, sebzeler yıkanır ayıklanır dolapta yerini alır, kimse el atmaz, kekler kurabiyeler pişirilir tezgahta durur, illa ben önlerine koyacağım... "Biri de bana özen göstersin ya" dedim bu akşam. Bana özenen kimse yokmuş gibi hissediyorum bazen, bir anacığım var, o da kendi derdinde bu aralar :(

Semirancığım, senin için en iyisini, en hayırlısını diliyorum arkadaşım. Umarım ferahlarsın kısa zamanda...

Çok üzüldüm forumdaki arkadaşına, düzelme umudu var mı acaba? Allah şifa versin, sabır versin :(
Güzel iltifatların için de çok teşekkür ederim. Gece gece moral oldu bana gerçekten :)) . Manken kadar değilse de orantılı vücut tipim vardı, en güzel yıllarımı (ya da önemli bir kısmını diyeyim) fazla kilolarla geçirdiğim için çok pişmanım şimdi. Artık versem de aynı forma kavuşamam gibi geliyor. Gerçi karamsar da olmayayım, zararın neresinden dönülürse kardır değil mi :)) Eşim bazen takılıyor bana; "eskiden çıtırdın, şimdi kıtır oldun" diye. Ya da kızdırmak için "reklamları gösterdin kandırdın beni" diyor :)))
Sen ve Asuman ilham veriyorsunuz zaten bana. Sen 3 çocukla, hem de insülin direncine rağmen kilo verip, spor yaparak iyi örneklerden birisin hepimize. Asumanla resminde ikiniz de fıstıktınız zaten, eşin de haklı kıskanmakta kimse 3 çocuk annesi diyemez :))

Canım çok iyi anlıyorum endişeni, benim oğluşun da yıllık kardiyoloji kontrolü geldiğinde öyle pır pır ediyor kalbim, bir hafta ruh gibi geziyoruz. Çok şükür iyiymiş oğlun, hep böyle gider inşallah :nazar:

YAza bir şey kalmadı Füsun, hep beraber toparlanalım artık :))
Aynen canim suan icimdeki hissi anlatmaya tarifler yetmez. :50: insallah böyle gider cnm cok sagol :16:
İyi ama değilmi artık..nöbetleri oluyormu.?

Iyi Nilüfercigim cok sükürrr :16::16::16:
Ilaca baslar baslamaz nöbetleri kesildi birdahada hic olmadi . Insallahta birdaha hic olmaz. Tek temennimiz bu. :16:

Son düzenleme:
öncelikle teşekür ederin nursena
son zamanlarda psikolojim çok bozuldu bu konuda bozulmayacak gb de değil 99 daha önce görmemiştim
aslında hep kiloluydumda son yıllardaki basıma gelen seyler benı daha cok yemege itti galiba
cevremdeki insanlarında laf sokmaları vs iyice arttı son zamanalrda
öle cevresini takan biri değilim ama artık giydiğim hiç bişiy yakışmıyo makyaj bile güzel durmuyo bir işe gideşim ki sormayın
12 saat masa basında olmam gereken bi işim var maalesef eve gidince yürüyüş bandında spor yapmak istiyorum ama kolumu bile kaldıramıyorum
artık bişiyler yapmam lazım ama hayatım o kadar düzensizki ne yapacagımıda bilemiyorum
en son bu grubu gördüm herhalde kilomuda normal hayatta sadece size söyleyebilirm bu güzel bişiy eşime bile söylemiyorum söyleyemiyorum :18:
2 gündür yediklerime dikkat ediyorum sabah işe giderken bi simit daha dogrusu yarım simit öğlen yanımda getirdiğim bi sandviç yada corba akşamda salata tavuk yada herhangi bi yemekten bi tabak yedim
2.5 lt su içtim
bide işe yararmı bilemiyorum ama bircok yerde adı gecen 5 i bi yerde cayına baslayacagım
sayfaların hepsini okuyamadım ama spor dışında bu listeye ekleme gereken neler olabilir yada önerileriniz nelerdir ?
benımle paylaşırmınsı z

prensen iyi değil canım öksürük az gece uyuynca artacak biliyorum artık kalasik oldu geniz akıntısı var burnu hiç durmuyor yara bile oldu hemen
biraz önce ben nefes alamıyorum değişik özge oldum normal özge olmak istiyorum nefes almak istiyorum diye ağladı ya
antibiyotik ve allarji ilacı kullanıcaz
birde kabızlık için ialcımız var kakası var ama tutuyor çatlak olunca acır tutar dedi dr.
haftaya eşim geliyor ozamana kadar düzelse bari pasaport için koşturacaz mecburen kızımda gelecek artık çocuklarada zorunlu ya pasaport

Kıyamam ben ona canım benim neler söylüyor..:(
gerçekten rahat nefes alamamak çok kötü,onlarla birlikte biizde tıkanıyoruz resmen..

2 gün içinde etki eder antibiyotik..İnşallah bu kış son antibiyotiğiniz olur..

İyiyim canım.İnşallah sen de iyisindir...

Evime dün döndüm canım.Bundan sonra daha sık görüşürüz inşallah..Özlüyorum sizleri...

Yeni yıla biraz daha eksik kiloyla girdim.Tabii moral olarak olumlu etkilendim.Şimdi duraklamadayım ama iyi olur inşallah diye bekliyorum...

eVET YA BAKTIMDA MAŞALLAH 17 KİLO GİTMİŞ UMARIM daha da çok gider darısıda başıma.Moralin ansılda düzelmiştir ahh ne güzel ya hep böyle gitsin.Evet ya daha sık görüşelim hoşgeldin evinede canım.

Hmmmm acaba orda uyutuptami yapacaklarki ben hic öyle düsünmemistim :28::28::28:
insallah cnm insallahhh...:16:

Cok sagol canim arkadasim insallah cnm insallahhh...:16:

Aynen canim suan icimdeki hissi anlatmaya tarifler yetmez. :50: insallah böyle gider cnm cok sagol :16:

Iyi Nilüfercigim cok sükürrr :16::16::16:
Ilaca baslar baslamaz nöbetleri kesildi birdahada hic olmadi . Insallahta birdaha hic olmaz. Tek temennimiz bu. :16:

eeg nin uykuda çekileni var,
birde uyanık çekileni
ama çocuklara genelde uykuda çekiyorlar diye biliyorum
eğer öyle ise orada uyusun diye demiştir diye aklıma geldi canım
umarım iyi çıkar

Beklediğini bilsem hemmen fırlar gelirdim :54: Asıl oğlan yüzündne gelemedim canım, beni ağlatacak kadar çıldırdı bu gece, onunla uğraşmaktan iki satır yazıyı yazamadım.
.............
Çok sevgili ve de birbirinden güzel bayanlar :)) Size iyi geceler dileyeyim. Bu akşam pek tadım yok, sabahtan beri dışarıdaydım, eve geldim mutfakta 4 saatçik harcadım, akşam üzeri regl oldum ve kırılıp dökülüyor vücudum. Eşim de buna rağmen erkenden yattı diye sinir oldum, beni nazlayacak, başım-belim ağrırken "dur hayatım ben uyuturum çocukları" filan diyecek sanıyordum. Oğlumu artık gündüz uyutmuyorum, bugün 10.30'da kalktı, hiç uyumadı, oyun grubuna katıldı, bütün gün oynadı ve şu anda hala ayakta???? Bir de uyku başına vurdu sapıttı :( En sonunda tv açtım, seyrederken uyur belki diye, şimdi seyrediyor.

Neyse çok sızlandım, öyle işte keyifsizim biraz, erken kaçayım, oğlanı despotlukla uyutup ben de sızayım :)) Hepinize iyi geceler, huzurlu güzel uykular :)

İyi geceler umutçuğum..geçmiş olsun yatçaz kalkçaz hiç bişeyin kalmaz inşallah..:54:
Eşinde yoruluyordur gücenme ona..

Kıyamam ben ona canım benim neler söylüyor..:(
gerçekten rahat nefes alamamak çok kötü,onlarla birlikte biizde tıkanıyoruz resmen..

2 gün içinde etki eder antibiyotik..İnşallah bu kış son antibiyotiğiniz olur..

nerdeeee keşka son olsa
biz her ay kullanırız antibiyotik
çok sık hastalanıyor
geçen sene günde 2 allerji ilacı kortizonlu buhar falan verince 2 ay hasta olmmıştı aaaa dedim nasıl şaşırdı 2 aydır iyiyiz diye

Ya ne güzel açıklamışsın Beyzuş ya keşke doktorlarda böyle açıklayıp rahatlatsalar valla çoğu korkutuyor sadece :((( evet ya bırakmasaymışsın senden her hastaneye şart hatta her eve canım ya.

Sağol canım....
Dr lar açıklayamıyorlar;çünkü bu nedenle testlerin yüksek veya düşük çıktığını çok azı bilir.Sonuçta bilmeleri gerekmiyor zaten.Biz de onlara söylemiyoruz.Meslek sırrı yapıyoruz kendimize ,çeyizimize kaldırıyoruz...Şaka bir yana ,bunu hepsine söylesek hiç bir sonuca inanmaz ,gerçek yüksek yada düşük sonuçlar güme gider..Onlar da zaten sebebini bilmeselerde muayene bulgularına uymayan testleri tekrarlatıyorlar...

Ben ;çalışmayı bıraktım canım;mesleğe devam ediyorum.Baksana sanal ortamda ne kadarını biliyorsam ;yeri geldikçe paylaşıyorum.Bu bana yetiyor...

Şişşşşşttt aaaaaa....Oldumu şimdi?

Şişko ne demek tatlım.Olsa olsa ??????????????????????:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:Şişkoyuz evet..Zayıflıyoruz amaaaa...

zayıflıyoruz,zayıflayacağız..

Beyzuşum ben muhteşem yüzyılı izlemeye başladım.:)
1.bölümden bakayım dedim neler yapıyorlar sarayda.:)

Nasıl annen,erman iyilermi.?

öncelikle teşekür ederin nursena
son zamanlarda psikolojim çok bozuldu bu konuda bozulmayacak gb de değil 99 daha önce görmemiştim
aslında hep kiloluydumda son yıllardaki basıma gelen seyler benı daha cok yemege itti galiba
cevremdeki insanlarında laf sokmaları vs iyice arttı son zamanalrda
öle cevresini takan biri değilim ama artık giydiğim hiç bişiy yakışmıyo makyaj bile güzel durmuyo bir işe gideşim ki sormayın
12 saat masa basında olmam gereken bi işim var maalesef eve gidince yürüyüş bandında spor yapmak istiyorum ama kolumu bile kaldıramıyorum
artık bişiyler yapmam lazım ama hayatım o kadar düzensizki ne yapacagımıda bilemiyorum
en son bu grubu gördüm herhalde kilomuda normal hayatta sadece size söyleyebilirm bu güzel bişiy eşime bile söylemiyorum söyleyemiyorum :18:
2 gündür yediklerime dikkat ediyorum sabah işe giderken bi simit daha dogrusu yarım simit öğlen yanımda getirdiğim bi sandviç yada corba akşamda salata tavuk yada herhangi bi yemekten bi tabak yedim
2.5 lt su içtim
bide işe yararmı bilemiyorum ama bircok yerde adı gecen 5 i bi yerde cayına baslayacagım
sayfaların hepsini okuyamadım ama spor dışında bu listeye ekleme gereken neler olabilir yada önerileriniz nelerdir ?
benımle paylaşırmınsı z

valla bende ev hanımıyım ama aynı senin gibi masa bbbaşı deilde bütüngün kanepede yayılıp kalıyordum burda çalışanlarda var devamlı payllaşım yapıp yediklerini yazarsan sana yardım ederiz hepimizz banada ççookk laf soluyolar aldırmıyorum desemde üzerime kıyafet giyince yakışmayınca kendi kendime kızıyorum bunnları başkasından duymak dahada canımızı acıtıyo sanırımm sandviç yerine akşamdan kalan sebze yemeği götüremezmisin bide ayran yada yoğurttt kolay gelsin veririz inşallahh

eşlerimize gelince evet bişry demiyolar ama zayıfladıkça şuran eridi buran eridi dedikçe hoşuma gidiyoo :32::32::32:onlarda istiyoda biz üzülmeyelim diye söylemiyolar bence

Valal yerleştiler ama dert tasa bitmiyor kalabalık olunca işte.Annane hastalandı geçen hafta hastaneye filan götürdük.Yani yalnız olduğun gibi olmuyor malesef.Plan yapamıyorum artık düzenim alt üst.Offf cidden iyiliğine iyilerde beni dengesizleştirdiler iyice.Ben darılırım sanıp sürekli yukarı yemeğe kahvaltıya çağırıyorlar yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum hayır diyerek.Herkesin düzeni bozulmasın dimi.Onlarda belki mem dedğil durumdan ay ne biliyim ya zor yani.
Canim benim onlari nasil alistirirsan senden devamli onu beklerler. Bencede kendi düzenin oldugunun farkina varmalilarki bunuda sen hissettirmelisin. Insallah hersey düzelir cnm sen sikma canini :54::54::54:
.............

Iyi geceler umutcugum. Allah rahatlik versinnn... :5::5::5:

Şişko ne demek tatlım.Olsa olsa ??????????????????????:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:Şişkoyuz evet..Zayıflıyoruz amaaaa...
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
eeg nin uykuda çekileni var,
birde uyanık çekileni
ama çocuklara genelde uykuda çekiyorlar diye biliyorum
eğer öyle ise orada uyusun diye demiştir diye aklıma geldi canım
umarım iyi çıkar
Biz her defasinda cektiriyoruz ama hep uyanikken cektiler.
Sagol cnm cok öpyürum. :54:

Şişman kadın yoktur bakımlı kadın vardır..:)))

Az önce biri'' şişko'' mu dedi...:1::1::1::1::1::1::1:

Bakımlıysak ''şişkolar'' kim;yok biz şişkoysak bakımlılar nereye gitti...Ayyy kafam karıştı.Yaşlı ve hastayım uğraşma benimle...:27::27::27::27::27::27:

Yoksa kimse benimle uğraşmıyor da ben mi uğraşacak birini arıyorum;yoksa kurra çektim de sana mı çıktı Nilüferim...:53::53::53::53::53:

Evet haklısın ben bu gece iyi değilim.2 adet Trabzon hurması yedim ;vicdan azabı çekiyorum ve saçmalayarak tedavi olmaya çalışıyorum.....:52::52::52::52::52:

İyi geceler umutçuğum..geçmiş olsun yatçaz kalkçaz hiç bişeyin kalmaz inşallah..:54:
Eşinde yoruluyordur gücenme ona..
Sağol canım :) Ağrı kesici de almadım, kanı sulandırıp kanamayı artırıyor diye, ondan mızıklanıyorum biraz :)
*'Biz onun yorgun olmadığı zamanları da biliriz' diyeceğim ama tümden de hakkını yemeyeyim :))
prensen uykum geldi diyor ben kaçıyım fıstıklar
hepinize iyi geceler
umutcum güldürdün beni valla
Umarım rahat bir gece geçirir prensesin. Geçmiş olsun tekrar.

.....

Bir kere daha iyi geceler, iyi sohbetler :16:

Bütün şişkolar toplanmış ne güzel..:1::1:
:60::60::60:
inşallah benim kilomun altını dahi görürsün canım ya.Ben de tabi 60 ları 50 leri inşallah ama önce 70 ler off offff.Rabbim güç versin hepimize bu yolda...Sana da bebek meselesi içn yardım etsin tatlım.Benimde çocuğum yok 9 yıllık evliyim kısmet Rabbim büyük...
inşallah canım kısmet tabi herşey..
pcos un varmıydı peki?sorun ondan mı:17::17::17:
daha dgrusu istedgn halde mi olmuyor? düşünmediniz mi?

çok hoşsun beyzuş:60: :60: :60:

Back
X