Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sana da merhaba füsuncum
benim diyet dünden beri iyi gidiyor ama hafta sonu uçtum resmen
kayınvalidenin gelmesi yaramadı sana toparlan canım
zamanla alışırsın bence şimdi alışık olduğun düzen değişti tabii zor oluyor sana daha çok uğra topiğe:54::54::54:

Ya geliyorum topiğe okuyorum o arada bişiler oluyor hobaa çık yine valla düzenim alt üst oldu iyice :(( yeme içme düzenimde değişti.Hastalık,kv lerin gelişi yeni yılda başladığım ve sonlandıramadığım kaçamaklar derken bunalıma girdim ya :(( sana 41 kere maşallah canım benim ya umarım senin kadar azimle veririm şu kiloları.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
canım sen gönlünü ferah tut iyi olacak herşey..
oğluşun öyle küçük,daha melek,Allah ım korur onu..
İyi şeyler sölicekler inşallah inanıyorum ben..dualarım seninle:16::16::16:

ah tüm hastalara üzülüyorum burda okuyunca ama çocuklara,bebeklere ayrı bir üzülüyorum..
Allah ım herkesin meleğine sağlık,şifa versin,korusun...
Ece,nursena,ilknur,mery,asu selam hepinize canlarım... nasıl gidiyor sizin diyetler,benim çok kötü ya sabah toparlasam akşam gidiyor akşam düzeltsem sabah bozuyorum motivasyonum yerlerde :(((( canım çok sıkkın tüm gün uyuklyorum resmen sonra da kalk evi topla k.valideye çık in derken gece nasıl oluyor bilmiyorum.off birinin iletisiydi geçen görmüştüm hakkaten kendime yeni bir ben lazımmm :50:

selam canım.. benm kendi adıma iyi gidiyor diyetim..7.kilomuda vermiş bulunmaktayım tam 40 gün oldu diyete başlayalı.
Hemen hemen hiç kaçamaım olmuyor sanırım bu sefer beynimde bitirdim bu işi.
Zayıflayınca bebek tedavisine tam başlayacağım o yüzden zaman kaybetmemem gerek die hergün tekrarlıyorum..
Sanırım zayıflamamı sağlığım için istediğim için böyle sıkıyorum kendimi. Yani güzel görünmek,incelmek degil ilk hedefim.
Bence sende kendine büyük bir neden bul zayıflamak için ben artık yiyince bebegime daha da geç kalacağımı biliyorum:43::43:

Ya geliyorum topiğe okuyorum o arada bişiler oluyor hobaa çık yine valla düzenim alt üst oldu iyice :(( yeme içme düzenimde değişti.Hastalık,kv lerin gelişi yeni yılda başladığım ve sonlandıramadığım kaçamaklar derken bunalıma girdim ya :(( sana 41 kere maşallah canım benim ya umarım senin kadar azimle veririm şu kiloları.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

amin canım Allah yardım etsin hepimize zor işimiz
sen de en azından verdiğin kiloları korumaya bak canım ne güzel 80lere indin düzenini yeniden tutturmaya çalış tutturana kadar da korumaya dikkat et
emeklerimiz boşa gitmesin canım ya ben aylardır yerimde sayıyorum ama o kadar emek var boşa gitmesin diye boşlamıyorum asla

kızlarrr konustuklarınıza kulak misafiri oldum:9::9::9:
ececm sana bunu diyetsyeninmi önerdi?
bana da bu metabolzma hızlandırıcı çayı verdi doktorum.. ama daha farklı..
bir de bunu yazayım fikir edinin istedim..

1 çubuk tarçın
1 elma 4e bölüp atılcak
1limon 4e bölüp atılcak
1çay kaşıgı tane karabiber
1çay kaşığı karanfil
1kabuk zencefil
yarım demet maydanoz

4 bardak su koyup 10dk kaynatıp altını kapatıyorum..10dk da kapalı demleniyor..
sabah ögle aksam 1 bardak içiliyor.
benim diyetsyenim kalmıs beklemiş çayı içme etkisi yok dedi..
yani günlük yapılıp içilmesi gerekiyormuş..
hafta da 3 gün yapılması iyi olurmuş..bildiklerimi sizlerle paylaşayım dedim:16::16:

yok canım diyetisyen değilde ben internette bi forumda grmüştüm emzirenlerde kullanabildiği içni dikkatimi çekmişti.geçen aklıma geldi uygulayayım bakalım dedim çok hoşuma gitti.bekletilip bekletilmeme konusunu bilmiyorum ama ben buzdolabında saklıyorum hoşaf gibi bişey zaten bi zararı olmaz zannımca beklerken.zencefil çok acı yapmıyormu ben acı içemiyorum

Kizlar daha öncede söylemistim oglusum epilepsi hastasiydi. di diyorum cünkü 3 yil tedavi gördü . 7. aydan beri artik ilac kullanmiyor.
6 ayda bir kontrole cagiriyorlar. Bu gece 3 te kaldiricaz. Doktor öyle söyledi. Bi anlam veremedim ama gece 3 ten sonra uyumamasi lazimmis. Sabah 11 de de randevumuz var . EEG si cekilcek. Rutin kontrolleri var. Ama ben her kontrolünde inanilmaz stres oluyorum. Allahim diyorum iyi bisiler söylesin yine. Cünkü kesin birsey söylemiyorlar. Yani tekrarlamaz artik diyemiyorlar. Sizden ricam lütfen bize bu gece dua edin. Oglusum bidaha hastalanmasin. O günleri birdaha yasamak istemiyorum. Allahim tüm yavrularimizi korusunnn...
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

çok büyük geçmiş olsun canım çok üzüldüm.bgn bi arkadaşın kini daha öğrendim çok moralim bozuldu.çok şükür siznki iyiymiş ve bir daha tekrarlamaz inşallah.yavrucak nasıl uyanık duracak 3ten sonraa yaaa.kaç yaşındaydı kuzucun.sende yat bari artık canım dinlen 3 e kadar

Ece,nursena,ilknur,mery,asu selam hepinize canlarım... nasıl gidiyor sizin diyetler,benim çok kötü ya sabah toparlasam akşam gidiyor akşam düzeltsem sabah bozuyorum motivasyonum yerlerde :(((( canım çok sıkkın tüm gün uyuklyorum resmen sonra da kalk evi topla k.valideye çık in derken gece nasıl oluyor bilmiyorum.off birinin iletisiydi geçen görmüştüm hakkaten kendime yeni bir ben lazımmm :50:

füsun iyiyiz valla ara ara zor gidiyor diyet.ben gündüzleri rahatım yalnızm bi yerede çıkmıyorum kardan kıştan.ama birileri olsaydı çok zorlanırdım eminim.

vallahi ece bilmiyorum bakalım sabaha kaç çıkacağım , çünki hakikatten kaçamağım yok çokda az yiyorum özellikle akşamları 6dan sonra bişey yemiyorum yok yok gitmiyor...
böyle devam edersen mükafatın yakındır inşallah :nazar::nazar::nazar:

sabah kızları okula gönderip eşimle kızılaya yürüyeceğiz orada kahvaltımızı yapıp bana pantolon alacağız ihtiyacım var acil
dönüşte alırım eksik malzemeyi bizim lokman hekimden
öğleden sonra da arkadaşa gideceğim
yarın 3 öğün olur ama akşam yoğurt felan yerim sadece
artık hep 2 öğün oluyor geç kalktığım için

ben de 10 da kahvaltı yapıyorum sonra 2 saatte bir acıkyıorum yine:((( ara öğünde meyve yiyorum daha acıkıyorum yanında süt içtiğim halde.karatay iyiydi acıkmıyordum böyle ama kiloda veremiyordum.koruma da karatay yaparım belkide

Hosgeldin canimcim:16::16::16:
Ben hala ayni yerdeyim gram oynamiyor cildirmama az kaldi :53::53::53:
benimde kis depresyonum azitti nefret ediyorum bu havalardan :52::52::52:

Ayy İlknurcum al benden de o kadar ya :((( bu havalardan nefret ediyorum bahar gelse yine çıksam yürüsem deniz kenarında öyle özledimki albatros sahili :(((

Kızlar ayşenin dediği gibi sabah yanına gittik sağolsun çok ilgilendi sanki kendi çocuğu gibi koşturdu ayşenin peşinde sağolsun.Yapılan tahlillerde bir tanesinde yükseklik çıktı ldh sanırım vücutta yeni hücre oluşu demekmiş ama öteki sonuçlar güzel çıktı orda ayşe bir hocasına gösterdi enfeksiyondan olma sebebi yüksek dediler ordan çıktıktan sonra ebrunun içi rahat etmedi randevu aldımız doktora gittik oda baktı o tahlil yüksek çıktı diye biraz tedirgin oldu boğaz ultrasonu istedi hemen gittik onu çektirdik çünkü bu ultrasondo herşey çıkıcak dedi çok şükür oda temiz çıktı şimdi bir hafta sonra tahliller tekrarlanıcak birde cuma günü çıkıcak tahliller önemli dedi ama tahminimce onlarda güzel çıkıcak dedi.
Kızlar çok sağolun tüm desteğiniz ve dualarınız için sizleri çok seviyorum....

Ohhhh çok şükür Banucuğum...Gözünüz aydın.....Çok çok sevindim...

Banucuğum;testin adını keşke önceden söyleseydin;dün gece ben seni mışıl mışıl uyuturdum....

Canım bahsettiğin test(LDH) bir çok dokuda bulunur ama kırmızı kan hücrelerinde de yoğun olarak mevcuttur..

Bazen kan alımında sorun yaşanmışsa ki çocuklarda kan almak bazen çok güç olabiliyor;bu gibi durumlarda kırmızı kan hücrelerinin bir kısmı parçalanır ve içindeki LDH açığa çıkarak;kan sonuçlarında yüksek değer gösterir.Kırmızı kan hücreleri çok parçalanmışsa lab. görevlisi bunu fark eder ve testleri yapmaz ,yeni kan alır;fakat bazen çok az kırmızı kan hücresi parçalanır ve teknisyenin bunu gözle fark etmesi mümkün değildir.Bu kanla yapılan tahlillerde LDH yüksek çıkar ve birtakım testleri de etkiler.Tek çare anlamsız yüksek test sonuçlarının tekrar edilmesidir.Bazen Dr lar testleri tekrarlatınca canımız sıkılır ama tüm bu yalancı yüksek ve düşük değerleri ekarte etmek için gereklidir...Oooooo kaptırdım yine ben.Emekli olmasamıydım ne....

Neyse Banucuğum;sonuç olarak çok sevindirici haber aldık ve Ayşeciğin topik teyzeleri olarak çok mutluyuz...:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ececim aralarda yine fındık badem yesen onlar tok tutuyor veya leblebi
meyvelerden de ayva tok tutuyor beni

yok canım diyetisyen değilde ben internette bi forumda grmüştüm emzirenlerde kullanabildiği içni dikkatimi çekmişti.geçen aklıma geldi uygulayayım bakalım dedim çok hoşuma gitti.bekletilip bekletilmeme konusunu bilmiyorum ama ben buzdolabında saklıyorum hoşaf gibi bişey zaten bi zararı olmaz zannımca beklerken.zencefil çok acı yapmıyormu ben acı içemiyorum

çok büyük geçmiş olsun canım çok üzüldüm.bgn bi arkadaşın kini daha öğrendim çok moralim bozuldu.çok şükür siznki iyiymiş ve bir daha tekrarlamaz inşallah.yavrucak nasıl uyanık duracak 3ten sonraa yaaa.kaç yaşındaydı kuzucun.sende yat bari artık canım dinlen 3 e kadar

füsun iyiyiz valla ara ara zor gidiyor diyet.ben gündüzleri rahatım yalnızm bi yerede çıkmıyorum kardan kıştan.ama birileri olsaydı çok zorlanırdım eminim.

ben de 10 da kahvaltı yapıyorum sonra 2 saatte bir acıkyıorum yine:((( ara öğünde meyve yiyorum daha acıkıyorum yanında süt içtiğim halde.karatay iyiydi acıkmıyordum böyle ama kiloda veremiyordum.koruma da karatay yaparım belkide

Ben de acıkmıyordum ececim valla ama dengem şaştı acıkıyorum hemen bide hep tatlı istiyor canım,reglim yakın şimdi ama bu 1 aydır böyle bu haftaki tartıdada kötü çıkcam biliyorum :( off ya.biri beni tığlarmı şişlermi yapsın bişiler lütfen :47:

iyi akşamlar kızlarrrr eşim evdeydi bugünn cozuttum yani sesiz sessiz okuyup çıktım ara ara
aklımda kalanlar bahar hoşş geldinnn elbiseyi giydinmiii eğlendine sevindim bekar olup delice gezmek vardı şimdii offf offf herşey sırayla çocuk bakıyoruzz büyüüynce gezeriz sanırım bbizde

ılbatum nazara geldin kendi kendine iştahım açık bilmem ne diye hasta oldun geçmi olsunnn

banuuuu hayırlı haberler getirirsiin inşallah duacıyız

son olarakbeyzusss o tatlıdan 75 olursam bende istiyorum öle şeyler yayınlarsan zararlı çıkarsın ona göreeeeee

yediklerime gelince utanaraktan yazayım

sabah: 1 dlm layt ekmek 2 kaşık tulum domates salatalık 5 zeytinn

arada 1 galeta 1 elma

öğlen 1 galeta 1 kase sütlaçç

arada 30 daklka laslyyyyy yaptımm

alşam 3 tane tavuk köfte 5 kaşık peynirli makarna

misolar geldi gelirken etsiz çiğ köfte 6 adet marulla yedi 1 galeta 1dlm küçük sütlü irmikli tatllıııı

misolar bozdu beni yaniiiiiiiiii lasly bacının dediği gibiiiiiiWWWWAAAAAAWWWWWW DİYE BİLİRSİNİZ DÖVÜN BENİ:57::57::57::57::57::57::57::57:

Sen yeter ki 75 ol canım...İnşallah en kısa zamanda ...Tatlı işi kolay...Feda olsun....

ah tüm hastalara üzülüyorum burda okuyunca ama çocuklara,bebeklere ayrı bir üzülüyorum..

selam canım.. benm kendi adıma iyi gidiyor diyetim..7.kilomuda vermiş bulunmaktayım tam 40 gün oldu diyete başlayalı.
Zayıflayınca bebek tedavisine tam başlayacağım o yüzden zaman kaybetmemem gerek die hergün tekrarlıyorum..
Sanırım zayıflamamı sağlığım için istediğim için böyle sıkıyorum kendimi. Yani güzel görünmek,incelmek degil ilk hedefim.
Bence sende kendine büyük bir neden bul zayıflamak için ben artık yiyince bebegime daha da geç kalacağımı biliyorum:43::43:

Maşallah canım sana ya inşallah 7 kilon gibi gider diğer kilolarda göz açıp kapayana dek.Azmin daim olsun canım.Ben kendime o kadar çok sebep buldum ki anlatamam ama yine de ipin ucu bir kaçınca düzeltmesi zor oluyor...

ececim aralarda yine fındık badem yesen onlar tok tutuyor veya leblebi
meyvelerden de ayva tok tutuyor beni

yiyorum zaten badem leblebim kurtarıcım ama meyvede yemem lazım diye yiyorum yoksa acıktırıyor diye hiç yiyesim gelmiyor inan.ayvada 4 te 1 i 1 meyva dşye pek tercih etmiyorum ama yarın yiyeyim bari

Ben de acıkmıyordum ececim valla ama dengem şaştı acıkıyorum hemen bide hep tatlı istiyor canım,reglim yakın şimdi ama bu 1 aydır böyle bu haftaki tartıdada kötü çıkcam biliyorum :( off ya.biri beni tığlarmı şişlermi yapsın bişiler lütfen :47:

aslında bizimki sağlık için dengeli beslenme.taviz vermesen yani kv zaten biliyor midenin hassas olduğunu fln.ona göre beslensen tatlı da istemezsin çok.yedikçe direnç azıyor çünkü ve dahada yiyesimiz geliyor

amin canım Allah yardım etsin hepimize zor işimiz
sen de en azından verdiğin kiloları korumaya bak canım ne güzel 80lere indin düzenini yeniden tutturmaya çalış tutturana kadar da korumaya dikkat et
emeklerimiz boşa gitmesin canım ya ben aylardır yerimde sayıyorum ama o kadar emek var boşa gitmesin diye boşlamıyorum asla

Haklısın canım o konuda azmine hayranım zaten maşallah :nazar: ya ben de şu şok diyete kadar öyle azimliydim ki herkes şaşıp kalıyordu tersim döndü resmen ya hayyy nalet olsun o diyete başladığım güne :((((( ilaçlar iştahımı bi açtı sonra düzeldim derken yine ağrı yine ilaçlar bakalım düzeltcem inşallah ya.

Dualarım ;kuzucuğun için olacak...İnşallah çok iyi haberler alacaksınız Allahın izniyle...

Hayır dile;hayır gör inşallah...

yok canım diyetisyen değilde ben internette bi forumda grmüştüm emzirenlerde kullanabildiği içni dikkatimi çekmişti.geçen aklıma geldi uygulayayım bakalım dedim çok hoşuma gitti.bekletilip bekletilmeme konusunu bilmiyorum ama ben buzdolabında saklıyorum hoşaf gibi bişey zaten bi zararı olmaz zannımca beklerken.zencefil çok acı yapmıyormu ben acı içemiyorumQUOTE]

yok canım acı yapmıyor.. ben pek kaynatmıyorumda..
hımm günlük yapılması faydalı demişti doktorum ondan öle dedimm ama ben tam bilmiyorum

herkese iyi geceler güzeller :16:
yarın da ilknurcum güzel haberlerle gelsin inşallah
umutt bekledim ama çıkamadın geçmişten :54:

Beyzuşum nasılsın epeydir ya sen yoksun ay ben görüşemiyoruz.Yeni yıl her şeyi ile iyi gelmiştir sana inşallah...

İyiyim canım.İnşallah sen de iyisindir...

Evime dün döndüm canım.Bundan sonra daha sık görüşürüz inşallah..Özlüyorum sizleri...

Yeni yıla biraz daha eksik kiloyla girdim.Tabii moral olarak olumlu etkilendim.Şimdi duraklamadayım ama iyi olur inşallah diye bekliyorum...

Güzel yorumun icin cok sagol meryemcim . insallah dedigin gibi olur:16:

Cok sükür canim suan hastalik görünmüyor dedi doktorumuz. Allahim tüm annelere sabirlar versin. Griptir öksürüktür gelip gecici tabiki bunlarda zor dönemler ama bu tür hastalik bir baska oluyor. uzun müddet sesi cikmasa icime kor ates düsüyor. Allahim Allahim diye diye gidiyorum hala. Kuzucugum 7 yasinda . erken yatirdim . benimde aksi gibi hic uykum yok. esimle nöbetlese bekliycez artik. film acariz. bilgisayarda oynar biraz. bakalim uzun bir gece bizi bekliyor. :34:

Back
X