Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnn kızlarrrrrrr...:16::16::16:

bir dünya sayfa okuyup bir o kadar da alıntı yapmıştım ama pc ekran donunca hepsi gitti :47::47::47:

kısaca hasta olanlara geçmiş olsun...

ayşecim...... emire geçmiş olsun kuzucuk bu sene çok hasta oldu kıyamam :50::50::50:

banucum......ayşeciğin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim geçmiş olsun:16::16::16:

nevzamansız......canım seninde sonuçlar iyi çıkmış geçmiş olsun Rabbim dilediğini en kısa zamanda kucağına versin bizde topik teyzeleri olalım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ilknurcum......dualarım oğluşun ve seninle inşallah iyi haberler vereceksin bizlere:16::16::16::16:

nursenacım......dün akşam ıspanaklı börek yaptım oğlum için ben yemedim:21::21::21::21:

güzel dileklerın ıcın cok saol cnm ne guzel ne kadar pozıtıf sın cnm masallah

Teşekkür ederim canım...Elimden geldiğince pozitif olmaya ve pozitif bakmaya çalışıyorum herşeye...Negatif olupta napıcaz şu fani dünyada dimi ama... :70:

Son düzenleme:
kahvaltımı yapayımm akşama ıspanak yıkanacak hiç sevmem eşim börek istiyo ama yapmıcam valla dayanam yerim perşembe günü olurmu hiççç:57::57::57:

sen böreğini 4 te 1 yufkaya bol ıspanak koyarak yap canım teflonda pişir az yağ sürerek ..farkı olmaz...

sen böreğini 4 te 1 yufkaya bol ıspanak koyarak yap canım teflonda pişir az yağ sürerek ..farkı olmaz...

güzel olurda benm adam ağzının tadına düşkün büyük kızda ona çekmiş illa saç börği olcak elde açacan off yaniivala 5 tane yemişliğim v ardır 1 oturuşta yazarken nası yiyormuşumdiyorum miğdem ufaldı sanırım yiyemiyorum fazla

ıspanak yemeğiine karar kıldım bulgurlu yoğurt döker yeriz

günaydın kızlarrrrr:3::3::3::3::3:
aksam 1 değişiklik yaptık 11de herseyi kapadık uyuyalım bi aksamda erkenden dedik..zaten ben hala kötüyüm..öyle bir halszilik varki..
kolumu kaldırasım yok..buraya yazmak bile zorluyur artık:((
erken yatınca da bu saatte ayağa dikildimm:))

günaydın avrasya...hoşgelmişsin.

Geçmiş olsun mery ciğim..
KEsin sanaldan salgında oluyor. birimiz hastalanınca diğerimizde etkileniyor..
artık nasıl bir bağ varsa aramızda..:)

kahvaltımı yapayımm akşama ıspanak yıkanacak hiç sevmem eşim börek istiyo ama yapmıcam valla dayanam yerim perşembe günü olurmu hiççç:57::57::57:

Bende yarın yapacağım ıspanaklı börek..
cuma kurtarır.:))

Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun... :16:

Ne güzel temenniler..

Günaydınn..

sağol ececim geçti ama yıprattı
nasıl oldu çiğ köften peki ben de merak ediyorum onu
ben hazırını alıyorum bimden

geçmiş olsun tekrar olmaz inşallah.nasıl desem ilk yaptım 3 su bardağı sıcak su koydum.beklettim kısır gibi.15 dk fln.sonra salça koydum yoğurdum biraz sonra yağ koydum yoğurdum.bi kaç denedim çok hoşuma gitmedi ama nette beklediğinde daha güzel oluyor gibi yorumlar okumuştum ertesi güne daha iyi oluyormuş....
ben 2 saat sonra yedim yanında turp la.çok acıktığım içinmi bilmem üzerine limon sıkıp sıkp yedim bi baktım 7 olmuş:17: bi de yaparken hazırlarken az az yediklerim de var yani...eşime sordum akşam güzeldi dedi.bence bi kere dene istersen ama ahım şahım bişi değil hazırı daha güzel sanki.

[/COLOR][/I][/B]

ece senin itirafı görünce bende altına ekliyeyim dedim dün akşam 3 adet ev yapımı paçanga böreği yedim ama kızartılmış değil fırınlanmış..çok pişmanım yine...bana yine artılar bana yine hüsran..bana yine artılı günler geldi eyvahhh:14::14::14:

:[/QUOTE]

ben bilmiyom paçanga böreği büyüklüğü ne kadar oluyor??yanında bişi yemediysen zararlı bence çalışan bir bayan için çok değil ama tabi gün içinde baklava fln götürdüysen o kötü işte

mekik çekmeyi deneyeyim benm yürüme hatta dışarı çıkma gibi bi llüksüm yok malesef evde olunca iyi geliyor bana yormuyoda fazla hakikaten basen bacak olmaması şans ama göbeğe göre pantolon aldınmı bacaklar bol okuyo bady giydimmide miğde göbek kat kat oluyo

twist nasıl bişeyyy resimde gördüüm hakkaten benziyo tipimiz ben senden 10 kilo cuk fazlayım :52::52::52: okadar göğüste var ekstradan bide bende malesef
ama arkadaşlar senin hayatta 86 kilo olduğuna inanmam diyolar kemiklerim iridir hiçç narin olmadım ilk okulda bile iriydim tartıya komşumla çıktım o dedide inandılar daha zayıf gösteriyomuşum ama tartı öle demiyo malesef

twist yuvarlak bi alet şu yürüme parkurlarında var üstüne çıkp bi oyana bi bu yana dönüyorsun:))) bi de üst taraf için oklavayı omuza koyup bi oyana bi bu yana dönün deniyr:)))benim de kemiklerim iri ama göğüslerim bile küçülüyor sanki üstelik emziryrm ..göbeğim erise daha iyiydi

nefret ederim ıspanak yıkamaktan amaaa böreğine bayılırım.hsonuna ertele börek işini 2 dlm cik yesin akşam salata ayranla

hastalık sardı herkesi ya bu ne böyle iyileşelim bir an önce... bende şunu bir atlatayım kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.bence sende aynen devam et çünkü yaza ne kaldı :)

amannnnnn yedin gitti işte düşünme artık ,sen verirsin hem

ıspanağı çok severim ama yıkaması beni öldürür ya belim kopar resmen :(
bizdede var ama haftasonuna düşünüyorum ben

bende sevmem ıspanak yıkamayı:((( yedim gitti valla yarısı duruyor tupper kaba koydum cumaya lüpletirim:)))bende memlekete gidene kadar 75 olsam çok sevineceğim ama acıkıyorum sık sık.dün o kadar bunaldımki acaba dedim eşime işe mi başlasam.?evde çok sıkılıyorum .komşu çağırsam bizim ev bi dağılıyorki onu topla süper et bebeği giydir yedir uyut bi sürü iş çıkıyor.anlamıyorum sanki çiftlik döndürüyorum evde.sonra bakıyorum düz süpürdüğüm ev berbat olmuş.misafir odam yok zaten heryerdeyiz sürekli hiç bi yer toplu durmuyor.çocuk odası o kadar küçükki kıyamıyorum odalarında sıkılınca oturma odasına geliyorlar haklılar minicik oda.bu nedenle sosyal olamıyorum bi sosyalliğim sizlersizniz bi de bazen arkadaşlarla buluşuyoruz ama ayda yılda bir.başlasam iyi bir bakıcı bulsam ben eve geldiğimde yemek yapsa evi tplasa ben bebekle ilgilenirken parasınıda ona göre versem.... bilmem daha mutlu olurmuyum?
Eki Görüntüle 325057 kahvaltımmm kızlarrrrr peynir lor peynir çok gelelebilir yağlı deil

ne kız o tabak kahvaltı altımı???hiç bişicik yok o tabakta ben asla doymam kahvaltıyı iyi yapmak lazım.bi de peynir çok demişsin :)))gerçi ben emziren anneyim ama yinede az geldi gözüme

güzel olurda benm adam ağzının tadına düşkün büyük kızda ona çekmiş illa saç börği olcak elde açacan off yaniivala 5 tane yemişliğim v ardır 1 oturuşta yazarken nası yiyormuşumdiyorum miğdem ufaldı sanırım yiyemiyorum fazla

ıspanak yemeğiine karar kıldım bulgurlu yoğurt döker yeriz

doğru karaar tebrikleer...

Geçmiş olsun mery ciğim..
KEsin sanaldan salgında oluyor. birimiz hastalanınca diğerimizde etkileniyor..
artık nasıl bir bağ varsa aramızda..:)

Bende yarın yapacağım ıspanaklı börek..
cuma kurtarır.:))

Ne güzel temenniler..

Günaydınn..

aman fazla yeme yenaa..seni mezun etcem burdan karar.... verdim kaç yoksa yakalıcam seniii

Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
KArnabahar pişirdiysem kıymalı,beşamel soslu yaptım..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..

Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Zor yaa yemek beğendirmek.:(

Son düzenleme:

doğru karaar tebrikleer...

aman fazla yeme yenaa..seni mezun etcem burdan karar.... verdim kaç yoksa yakalıcam seniii

Yakalaman an meselesi valla..:)

Yok nihayet adam olacağım sanırım...azıcık azıcık gidiyor.:)

Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
KArnabahar pişirdiysem kıymalı,beşamel soslu yaptım..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..

Ispanaklı börek meslea bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Zor yaa yemek beğendirmek.:(

boşver canım sen böyle devam et..ilersi için kızında alışsın ..kilo sorunu çekmesin..genler maluum...

Yakalaman an meselesi valla..:)

Yok nihayet adam olacağım sanırım...azıcık azıcık gidiyor.:)

bilmem valla....yakalarsam.....:54: :54:

İyiyim canım sen nasılsın..
Hoşgeldin..:71:

Unuttun artık bizleri..

yok cnm unutmadım bu ara evde sanatla ugrasıyorum netı acmıyorum...filografı yapıyorum ama cok oturmaktanda totom buyuyooo.....bakayım dedım sız neler yapıyorsunuz...saferanı gorunce yıne bende bırseyler deprestı....

saferan ben yokken sen neler yapmıssın öyle ınanamadım bıravo sana..:46: :46: :46: yenacım nasılsın...

evrim geçirmeme az kaldıııııı....:21: biraz duraksadım ama bu hafta tekrar toparladıım...:34:

utancımdan gelmıyom topige valla sen nerdeyse benım kaaaa olmussun...107 yım suanda...

yuvana döön...net yokmu yineee...acil toparlanman lazııım...:20:.

Back
X