Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yagmurgozlu, YOTSUZ;

Öpüyorum sizleri güzeller;nasılsınız.....

Ben hala patik işleriyle uğraşıyorum;:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:galiba sonunda tüm sülale benim yaptığım patiklerden giyecek...

Yağmurgözlüm;bana gönderdiğin linkten çok faydalandım canım;sağol...Ailenin kadınlarına babetler ördüm;ablamın toruna da converse modeli patikler yaptım şirin oldular...

Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç

Çok geçmiş olsun canım...

Herkese iyi günler arkadaşlar;

Yenam;kızcağızın kendi yemek pişirip birilerinin beslenmesinden sorumlu olunca anlayacak ancak ne kadar zor olduğunu..Ne pişireyim diye düşünmek en zoru zaten...

Bir de süslemiş;lezzetlendirmiş benim kardeşim sebze yemeklerini;marifetli çiçeğim benim...

Evet beyzuşum valla çok zor yemek hazırlamak karar vermek..

Yagmurgozlu, YOTSUZ;

Öpüyorum sizleri güzeller;nasılsınız.....

Ben hala patik işleriyle uğraşıyorum;:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:galiba sonunda tüm sülale benim yaptığım patiklerden giyecek...

Yağmurgözlüm;bana gönderdiğin linkten çok faydalandım canım;sağol...Ailenin kadınlarına babetler ördüm;ablamın toruna da converse modeli patikler yaptım şirin oldular...

Bende istiyorum o linkten oğluşuma öreyim converse

inannmıyorummm yaaaa bu cumaa ne zaman geldiiii hiççç anlamadımmmm....bayadır giremedimm arkadaşlarr nasılsınızz iyisinizdir inşllahh..hastalara allahtan şifa diliyorummmm.....yarınn kilo bildirimde eksileri göreceğimi sanmıyorum sabit görsem yeterrr...regl zamanım geldii zatenn ilaçlarım bitti bugün yarın olursamm rahatlıcammmm....benden bölee hepinizi öpüyorummm....:54::54::54::54:

slm kizlar hepiniz iyisinizdir insalllah
yenacim bu haftada beni izinli yazarmisin rahatsizim yarin hastaneye gitcem kontrole deprasyondayim cnm hic bisey istemiyor yemekten baskaa

MEyracığım kolay gelsin..
Ailen kardeşinin okulu bitince geri dönecekler değilmi.? Sürekli değildir heralde..

saol canım benim...
büyük ihtimal geri dönecekler, ama 1ihtimal kalma düşünceleride var babamdan yana....
çünkü karadeniz tarafına gidiyorlar, babam oralar çok güzel belki kalır gideriz oralarda falan dedi 1-2defa benim yanımda:(((
bakalım artık hayırlısı....
şimdilik geri dönücekler düşüncesindeyim vede umudundayım......:(

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızz ben iyimiyim sanırım iyiyimm bilmiyorum neyseeee geçmişi okumak çok zor çünkü çoktandır giremiyorum topiğe herkes çok iyidir umut ediyorum mutlu gelmiş hg miş hasta olanlara acil şifalar dertli olanlara devalar diliyorum yeni gelenler hg miş kalıcı olursunuz umarım diyette herkese başarılar diliyorum.....

:3::3::3:

slm güzeller

az sonra bi arkadaşa gideceğim.neler neler yaptı bilmiyorum ama yememeye çalışacağım.az önce tatlı isteğimi gidersin diye nesfitin içine elma ceviz koyup sütle yedim.bugün leslide yaptım yeni spor ayakkabılarımla:21:.21::21: yalnız midem bozuk biraz şu benim içtiğim kürmü yaptı bilmiyorum ishal gibiyim biraz:17:
gelince fırsat bulursam girerim bulamazsam yarın bildirimde görüşürüzzz :23::23::23:

ece78 ,cizelgenize baktimda ne kadar cok güzel kilo vermissiniz..:nazar:

yukardaki yazilardan anladigim kadariyla yarin herkez kac kilo verdigini yazacak?
dogrumu anladim acaba

Son düzenleme:
Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun... :16:
ay ne güzel bir sabah bu sayende :)))
Günaydın Özlemcim.Sende bi tuhaflık yok merak etme :) Bende izleyemiyorum o iki diziyi.Ben yer gök aşk,kuzey güney ve keşanlı ali destanını izliyorum.Bi de şimdi yalan dünya başlıcak ya cuma günleri onu eklerim.Komedi tarzı seviyosan Keşanlı Ali yi tavsiye ederim.Tiyatro tadında fazla saçmalamadan ilerliyor.Zaten bir sezon yayınlanıcakmış.Seneye yokmuş.Baya esprili komik bir dizi bence.Hele ilk bölümleri tam şamataydı.Şimdi Nejat İşler kabadayı gibi bişi oldu değişti dizinin seyri ama yinede beğeniyorum ben...
bende yer gök aşk'ı izliyorum ama diğerlerine hiç bakmadım ,aynen sabırsızlıkla bende yalan dünya'yı bekliyorum ki avrupa yakasını kaçırmazdım asla :))) hımm keşanlı ali'ye bakayım o zaman ama ben o nejat'ı sevmiyorum ya ,nedense sevmediğim kişilerin dizilerinide sevmiyorum :)
geçmiş olsun tekrar olmaz inşallah.nasıl desem ilk yaptım 3 su bardağı sıcak su koydum.beklettim kısır gibi.15 dk fln.sonra salça koydum yoğurdum biraz sonra yağ koydum yoğurdum.bi kaç denedim çok hoşuma gitmedi ama nette beklediğinde daha güzel oluyor gibi yorumlar okumuştum ertesi güne daha iyi oluyormuş....
ben 2 saat sonra yedim yanında turp la.çok acıktığım içinmi bilmem üzerine limon sıkıp sıkp yedim bi baktım 7 olmuş:17: bi de yaparken hazırlarken az az yediklerim de var yani...eşime sordum akşam güzeldi dedi.bence bi kere dene istersen ama ahım şahım bişi değil hazırı daha güzel sanki.

ece senin itirafı görünce bende altına ekliyeyim dedim dün akşam 3 adet ev yapımı paçanga böreği yedim ama kızartılmış değil fırınlanmış..çok pişmanım yine...bana yine artılar bana yine hüsran..bana yine artılı günler geldi eyvahhh:14::14::14:

:

ben bilmiyom paçanga böreği büyüklüğü ne kadar oluyor??yanında bişi yemediysen zararlı bence çalışan bir bayan için çok değil ama tabi gün içinde baklava fln götürdüysen o kötü işte

twist yuvarlak bi alet şu yürüme parkurlarında var üstüne çıkp bi oyana bi bu yana dönüyorsun:))) bi de üst taraf için oklavayı omuza koyup bi oyana bi bu yana dönün deniyr:)))benim de kemiklerim iri ama göğüslerim bile küçülüyor sanki üstelik emziryrm ..göbeğim erise daha iyiydi

nefret ederim ıspanak yıkamaktan amaaa böreğine bayılırım.hsonuna ertele börek işini 2 dlm cik yesin akşam salata ayranla

bende sevmem ıspanak yıkamayı:((( yedim gitti valla yarısı duruyor tupper kaba koydum cumaya lüpletirim:)))bende memlekete gidene kadar 75 olsam çok sevineceğim ama acıkıyorum sık sık.dün o kadar bunaldımki acaba dedim eşime işe mi başlasam.?evde çok sıkılıyorum .komşu çağırsam bizim ev bi dağılıyorki onu topla süper et bebeği giydir yedir uyut bi sürü iş çıkıyor.anlamıyorum sanki çiftlik döndürüyorum evde.sonra bakıyorum düz süpürdüğüm ev berbat olmuş.misafir odam yok zaten heryerdeyiz sürekli hiç bi yer toplu durmuyor.çocuk odası o kadar küçükki kıyamıyorum odalarında sıkılınca oturma odasına geliyorlar haklılar minicik oda.bu nedenle sosyal olamıyorum bi sosyalliğim sizlersizniz bi de bazen arkadaşlarla buluşuyoruz ama ayda yılda bir.başlasam iyi bir bakıcı bulsam ben eve geldiğimde yemek yapsa evi tplasa ben bebekle ilgilenirken parasınıda ona göre versem.... bilmem daha mutlu olurmuyum?

ne kız o tabak kahvaltı altımı???hiç bişicik yok o tabakta ben asla doymam kahvaltıyı iyi yapmak lazım.bi de peynir çok demişsin :)))gerçi ben emziren anneyim ama yinede az geldi gözüme[/QUOTE]
ıspanak yıkamayı seven var mıdır sence? hiç sanmıyorum :) olanla ölene çare yok artık kalanı cumaya yani yarına hüpletirsin. olursun canım ya çok az kaldı ne kaldı sanki. senin işinde zor 3 çocukla . nereyi temizlesen 2 dk sonra dağılır zaten. bende okula başlayınca daha iyi olacağı kanısındayım . inşallah mutlu olacağım :))) olursam sanada söylerim :)))
Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
KArnabahar pişirdiysem kıymalı,beşamel soslu yaptım..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..

Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Zor yaa yemek beğendirmek.:(
ay nasıl sevilmez el açması börek hemde ıspanaklı offff...
mrb kızlarrrrr kahvaltımı yazıyım önce
tost ( 2 küçük dilim)
yarım bardak karışık meyve suyu
5 tane fındık.

bugün yemekte nohut pilav varmış:25: hiç sevmem ne yapıcam bilmiyorum.aç kalırım herhalde:31:

bide işe giderken 1 fincan yağsız sütün içine 1 çay kaşığı bal ekliyip içsem nolur kii:24:

nohut pilav yenmez mi sen deyince canım istedi :)

slm güzeller

az sonra bi arkadaşa gideceğim.neler neler yaptı bilmiyorum ama yememeye çalışacağım.az önce tatlı isteğimi gidersin diye nesfitin içine elma ceviz koyup sütle yedim.bugün leslide yaptım yeni spor ayakkabılarımla:21:.21::21: yalnız midem bozuk biraz şu benim içtiğim kürmü yaptı bilmiyorum ishal gibiyim biraz:17:
gelince fırsat bulursam girerim bulamazsam yarın bildirimde görüşürüzzz :23::23::23:

bende bugün komşumun kızı nişanlanmış hayırlı olsuna gittim ,o da neler neler hazırlamış, ben sadece makarna salatası yedim diğerleri bana ben onlara baktım :))) sonra kadın sen yemedin koca bir tepsiyle az önce bize getirdi :))) ama yooooooooook yemem belki yarına

canım çok saol iyiyiz şükür.7.ayımıza girmiş bulunuyoruz.dün kontrolümüz vardı kızım 1.020 gr 32 cm olmuş.çok iyi şükürler olsun.kansızlık uğraştırıyor beni.birde çatı kemiği ağrısı sıkıntı yaratıyor ama olacak o kadar dime:))
bu arada verdiğim kiloların hepsini aldım sayılır.93 oldum tam 10 kilo aldım yani.

bi umutcum senin hamile olduğunu yeni öğrendim ben yaa, gerçketn çok mutlu oldum öğrenince.
kocaman öpüyorum, hayırlı olsun, hayırlı doğumlar inşaallah canım...:16:

Çok şükür iyi haberler aldık cuma günüde alınacaklar var pazarteside tekrarlanıcaklar var onlarıda güzel şekilde atlatırsak çok şükür diycez rahatlıkla.
.

çok sevindim canım.....
hadi çok geçmiş olsun canımcım.......
ayçeciği öp benim yerime...:nazar:

bugün yediklerim:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
4 adet yeşil zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
125 ml light yoğurt
10 badem

öğle:
2 kepekli grissini
2 kk lor peyniri

ara öğün:
1 adet greyfurt

akşam:
5-6 yk kapuska
1 dilim kepekli ekmek

ara öğün:
2 adet kivi

Geçmiş olsun canım gerçekten ciddi bir salgın var herkes hasta.

Çok geçmiş olsun canım.Acil şifalar inşallah...

dermanabla Allah yardimciniz olsun ,hem es hem cocuk hastalaninca baya yorucu olur
Allah acil sifalar versin insallah

Çok geçmiş olsun canım...

Evet beyzuşum valla çok zor yemek hazırlamak karar vermek..

Bende istiyorum o linkten oğluşuma öreyim converse

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim erkekler hastayken hiç çekilmiyor durmadan onu isterim bunu isterim hiç istekleri bitmiyor neyse allahtan eşim bu gün biraz iyi küçük kızım da daha iyi yarın eşim işe gidecek tekrar iki gündür izinliydi kilo bildiriminde görüşürüz artık

arkadaşlar ben 2 gündür yokum. dün bandırma da görüşme için 7 gemisi ile geçtim. ancak akşam gem seferleri durduruldu resmen sefil oldum. 6 da otobüs bulup zar zor döndüm. öyle yani öpüyorum herkesi

slm kizlar hepiniz iyisinizdir insalllah
yenacim bu haftada beni izinli yazarmisin rahatsizim yarin hastaneye gitcem kontrole deprasyondayim cnm hic bisey istemiyor yemekten baskaa

Tamam toksinciğim..Çabuk toparlanırsın inşallah...

Ne demek tatlım hemen....

Buradan link veremediğim için özelden gönderdim YENAM....

Gördüm canım çok güzel...Teşekkürler..:16:
PEki sen nsıl iple ördün.?
İnce yünmü, yoksa normallerindenmi.?

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 2 gündür yokum. dün bandırma da görüşme için 7 gemisi ile geçtim. ancak akşam gem seferleri durduruldu resmen sefil oldum. 6 da otobüs bulup zar zor döndüm. öyle yani öpüyorum herkesi

Hava şartlarından dolayımı iptal edildi.?

Burası bile çok soğuk,İzmir ılıman bir şehir ama yok artık öyle değil..

Gördüm canım çok güzeller...Teşekkürler..:16:
PEki sen nsıl iple ördün.?
İnce yünmü, yoksa normallerindenmi.?

Normal iple ördüm canım...İnce değildi;orta diyelim ama pamuklu ipler varya onlardan yapılırsa daha tok durur diye düşünüyorum...

Bunlar gibi demek istedim tatlım...

Normal iple ördüm canım...İnce değildi;orta diyelim ama pamuklu ipler varya onlardan yapılırsa daha tok durur diye düşünüyorum...

Bunlar gibi demek istedim tatlım...

Yakın plan göremiyorum hata veriyor ALİZE değilmi.?

Birde sen ayak numarasına göremi başladın canım.?

Yakın plan göremiyorum hata veriyor ALİZE değilmi.?

Birde sen ayak numarasına göremi başladın canım.?

Alize sunny canım....

Ayak tabanını cetvelle ölçtüm ve 1 cm eksik olarak ördüm;burun kısmı da tabana dahil gibi oluyor ya büyük gelmesin diye...Bir çok kez örüp söküp ayarladım;en uygunu dediğim gibi oldu...

Ayak tabanını da ayak şeklinde ördüm,düz yapmadım...Özelden link gönderiyorum...

Back
X