Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursenacım......dün akşam ıspanaklı börek yaptım oğlum için ben yemedim:21::21::21::21:
vallaa bbrawooo diyorum sen iyce coştun valla gene sen kapcan sanırım listede yerini
Bende yarın yapacağım ıspanaklı börek..
cuma kurtarır.:))

..
oohhh uyanıkkkkk seniiiiiiiiiiii
bende sevmem ıspanak yıkamayı:((( yedim gitti valla yarısı duruyor tupper kaba koydum cumaya lüpletirim:)))bende memlekete gidene kadar 75 olsam çok sevineceğim ama acıkıyorum sık sık.dün o kadar bunaldımki acaba dedim eşime işe mi başlasam.?evde çok sıkılıyorum .komşu çağırsam bizim ev bi dağılıyorki onu topla süper et bebeği giydir yedir uyut bi sürü iş çıkıyor.anlamıyorum sanki çiftlik döndürüyorum evde.sonra bakıyorum düz süpürdüğüm ev berbat olmuş.misafir odam yok zaten heryerdeyiz sürekli hiç bi yer toplu durmuyor.çocuk odası o kadar küçükki kıyamıyorum odalarında sıkılınca oturma odasına geliyorlar haklılar minicik oda.bu nedenle sosyal olamıyorum bi sosyalliğim sizlersizniz bi de bazen arkadaşlarla buluşuyoruz ama ayda yılda bir.başlasam iyi bir bakıcı bulsam ben eve geldiğimde yemek yapsa evi tplasa ben bebekle ilgilenirken parasınıda ona göre versem.... bilmem daha mutlu olurmuyum?

ne kız o tabak kahvaltı altımı???hiç bişicik yok o tabakta ben asla doymam kahvaltıyı iyi yapmak lazım.bi de peynir çok demişsin :)))gerçi ben emziren anneyim ama yinede az geldi gözüme
bu kadar yiyorum sabahlarııı ben 1 dlm ekmek layt doyuruyo yeşil çayda şişiriyooo

benim evde öleee düzenlii olsun derim ama her yere oyuncak saçıyolar yarın nevar ne yok döküp atıcam kücükleri yoksa çıldırıyorum
Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
KArnabahar pişirdiysem kıymalı,beşamel soslu yaptım..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..

Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Zor yaa yemek beğendirmek.:(
şişkolar hiç bir zaman üşenmez zaten yemek konusunda yanıma biri olsa çarşaf böreği yapsakkk oofff valla neyse yarın cummmaaaa
Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç
geçmiiş olsunn bizimkide mız mız grip olacak sanırım
Yagmurgozlu, YOTSUZ;

Öpüyorum sizleri güzeller;nasılsınız.....

Ben hala patik işleriyle uğraşıyorum;:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:galiba sonunda tüm sülale benim yaptığım patiklerden giyecek...

Yağmurgözlüm;bana gönderdiğin linkten çok faydalandım canım;sağol...Ailenin kadınlarına babetler ördüm;ablamın toruna da converse modeli patikler yaptım şirin oldular...
bende taktımmı bi örerim sülale boyu olur bu aralar yazma oyalıyorum habire
slm kizlar hepiniz iyisinizdir insalllah
yenacim bu haftada beni izinli yazarmisin rahatsizim yarin hastaneye gitcem kontrole deprasyondayim cnm hic bisey istemiyor yemekten baskaa
sanırım başın kalabalık ondan toparlan yeme sakın ne güzel verdinnn
bende bugün komşumun kızı nişanlanmış hayırlı olsuna gittim ,o da neler neler hazırlamış, ben sadece makarna salatası yedim diğerleri bana ben onlara baktım :))) sonra kadın sen yemedin koca bir tepsiyle az önce bize getirdi :))) ama yooooooooook yemem belki yarına
yarında olsa yicem yani diyosun :45::4::45::45::45::45::45:

beyzuş ablaa sen patikmi yapıyosun?bende istiyorum ama kızıma cici bi patik senin elinden:6:

banucum buralardamısın.sana bişey sormak istiyorum.nisan ayına kadar tüpbebek niyetin varmı canım..varsa irtibata geçelim lütfen.açılmamış gonal f var elimde sana göndermk istiyorum.:29:

Bende öyle düşünmüştüm zira bayılırım kendilerine..:1:
bende bendeeeeeeeeeeee :)))
vallaa bbrawooo diyorum sen iyce coştun valla gene sen kapcan sanırım listede yerini

oohhh uyanıkkkkk seniiiiiiiiiiii

bu kadar yiyorum sabahlarııı ben 1 dlm ekmek layt doyuruyo yeşil çayda şişiriyooo

benim evde öleee düzenlii olsun derim ama her yere oyuncak saçıyolar yarın nevar ne yok döküp atıcam kücükleri yoksa çıldırıyorum

şişkolar hiç bir zaman üşenmez zaten yemek konusunda yanıma biri olsa çarşaf böreği yapsakkk oofff valla neyse yarın cummmaaaa

geçmiiş olsunn bizimkide mız mız grip olacak sanırım

bende taktımmı bi örerim sülale boyu olur bu aralar yazma oyalıyorum habire

sanırım başın kalabalık ondan toparlan yeme sakın ne güzel verdinnn
yarında olsa yicem yani diyosun :45::4::45::45::45::45::45:

yok canım nerdeeee eşim hepsini hüpletti sadece 2 dilim börek kaldı 1 ısırık alırım ondan o kadar :)

hastalık sardı herkesi ya bu ne böyle iyileşelim bir an önce... bende şunu bir atlatayım kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.bence sende aynen devam et çünkü yaza ne kaldı :)

canım ya sen iyileşemedin di mi?
daha iyiyim özlemim..
1 2 gün kötü oldum ama toparladım.. benmki grip degildi..
Geçmiş olsun mery ciğim..
KEsin sanaldan salgında oluyor. birimiz hastalanınca diğerimizde etkileniyor..
artık nasıl bir bağ varsa aramızda..
Günaydınn..
teşekkür ederim yena cığım.. ne incesin:16:

inannmıyorummm yaaaa bu cumaa ne zaman geldiiii hiççç anlamadımmmm....bayadır giremedimm arkadaşlarr nasılsınızz iyisinizdir inşllahh..hastalara allahtan şifa diliyorummmm.....yarınn kilo bildirimde eksileri göreceğimi sanmıyorum sabit görsem yeterrr...regl zamanım geldii zatenn ilaçlarım bitti bugün yarın olursamm rahatlıcammmm....benden bölee hepinizi öpüyorummm....:54::54::54::54:

canımmm nerelerdesn sen?
merak edıyorum 2 gündür seni.. dünde kızlara sordum
gören duyanda olmamıs..bi terslk var sandım..
habersiz koyma bizi...:16:

Hava şartlarından dolayımı iptal edildi.?

Burası bile çok soğuk,İzmir ılıman bir şehir ama yok artık öyle değil..

berbat bir hava vardı dün soğuk aralıksız yağmur ve poyraz. ben de resmen kaşındım koşa koşa gittim. gemi z0r yanaştı bandırma da limana. herkes acaip korktu. dönüştede seferler iptal edildi.bayadır otobüse binmiyordum zorlandım resmen şişmanlığın bir zorluğunu dahayaşadım koltuğa sığamama.... zıkıntılıydı bayaaa neyseki 1 gibi evime dönebildim.

Yap valla hazırlardada çok güzel şeyler var zaten ben çoğunlukla hazır alıyorum ahh eskiden yapardım ama alınca onca kiloyu tövbe ettim::)))

Sağolasın beyzuş abla biraz daha rahatladım inanki çok yaramazdır ayşe hani ne ipte ne kazıkta tam onluk yani ama bugün yaptıkları ve çok yemesi dokunmadı dr soruyor iştah kaybı hareketlerde azalma çok şükür hiçbiri yok o yedikçe kudurdulça mutlu oldum bir ara ebru çıldırmıştı evin muhtelif yerlerini sularla yıkamış temizlik yapmış yavrum ama dedim ebruya aman bu sefer kızma çok şükür bak hareketli buda sağlıklı demek diye Allahım kimsenin evladına dermansız dert vermesin.
iyi olsun ayşecim
çocukalar suya bayılıyor oynamaya geçenlerde benim kız kürdanları almış halıya birsürü saplamış dibinede su dökmüş çiçek dikiyormuş
ne diyim bilemedim
sağol ablacım zordu gerçekten
aldım kahve bi pantolon bir de siyah almam lazım

sağol canım

sağol ceco ben de inanırım nazara zaten başım ağrıyınca ilk iş eşime okuturum ama bu sefer bişey yok dedi geçmedi de zaten

sağol ilknurum çok fena yaaa

Bende ordaydım kalabalıktan göremedim sizi:)))

Geçmiş olsun ballı limonlu ılık su iç.

Geçmiş olsun asuman çok zordur yengemin tutardı mahvederdi onu.
sağol banucum mahvediyor gerçekten

sağol ececim geçti ama yıprattı
nasıl oldu çiğ köften peki ben de merak ediyorum onu
ben hazırını alıyorum bimden[/QUOTE]
sağol canım ıhlamur falan içiyorum bakalım geçmezse yarın adr. a gidecem
cicilerini güle güle kullan
o bimdeki çiğ köfte yapılınca bana baya acı ve baharatlı geldi
hazırı daha güzel
hastalık sardı herkesi ya bu ne böyle iyileşelim bir an önce... bende şunu bir atlatayım kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.bence sende aynen devam et çünkü yaza ne kaldı :)

tamam canım hatim indirirken tüm topiğe gönderirim artık :))) ama benim zor regl oldum ya sen okuyuver bu cuma :))))

canım inşalah çok güzel haberlerle geleceksin ,hayırlısıyla inşallah

ayyy sen tazelesen biz hepimiz katılırız nikaha :))))
ya şu diziyi bir tek ben izlemiyorum sanırım birde öyle bir geçer zaman ki onuda izlemiyorum ,bende mi tuhaflık var anlamadım gitti ,gerçi ben komedi tarzı seviyorum diğerleri zaten bu boş dünyada beni kasıyor, amannnnnnnn benim derdim bana yeterken birde onları düşünmeyeyim diyorum :))))

canım çok geçmiş olsun sende benim gibi olmuşsun kıyamam sana ,ıhlamur falan iç ben kaç gündür çorbayla ve sıcak içeceklerle yaşıyorum dün yemek yedim ya :((( sende sık sık çorba yap ılık ılık iç canım

canım ya sen çalışıyor musun böyle simitle poğaçayla öğün geçirmişsin ,bence çok sağlıklı değil gibi en azından yanında yeşillik falan tüketseydin. nescafeyi hemen bırak ya da 1 paketi 3e bölerek falan iç

iyi olmuş valla, bazen insan sinirleniyor değil mi?
aaa ama yarın diyetisyen var demişsin bu iyi olmamış :)

aslında bir arkadaşım çok güzel yapıyor ay kaç kez tarifini istedim vermedi hain :)))) ama kızlar 3 2 1 poğaçası demişlerdi ve çok lezzetli ve bereketli demişlerdi hatırlarsan ,onu yap istersen canım

amannnnnn yedin gitti işte düşünme artık ,sen verirsin hem

canım ya sen iyileşemedin di mi?

ıspanağı çok severim ama yıkaması beni öldürür ya belim kopar resmen :(
bizdede var ama haftasonuna düşünüyorum ben
sağol canım burnumda akmaya başladı durmuyor
şifayı iyi kapmısım

güzel olurda benm adam ağzının tadına düşkün büyük kızda ona çekmiş illa saç börği olcak elde açacan off yaniivala 5 tane yemişliğim v ardır 1 oturuşta yazarken nası yiyormuşumdiyorum miğdem ufaldı sanırım yiyemiyorum fazla

ıspanak yemeğiine karar kıldım bulgurlu yoğurt döker yeriz
off banada yapsana saç böreğine biz bükme deriz
ben beceremem artık annemde yapamıyor
bende bir oturuşta 5 tane yerim valla
Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
KArnabahar pişirdiysem kıymalı,beşamel soslu yaptım..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..

Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Zor yaa yemek beğendirmek.:(
sen o kadar uğraş sonra burun kıvırsınlar üzülüyor insan
arkadaşlarının etkisinde kalıyordur muhakkak

Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç
geçmiş olsun
umarım çabuk atlatırlar

EMİNE KÜRKÇÜ DÜKKANINA HOŞGELDİN CANIM :1::1::1:EVET OĞLUŞUM GELDİ ÇOK ŞÜKÜR...RABBİM BÜTÜN TESKERE BEKLEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ..

AÇMA BÖREKLER FALAN HAMARAT HATUN SENİ :23::23:ÜZÜLME CANIM KIZÇEMİZ İLERDE ANLAYACAK SENİ:16::16::16:
gözün aydın oğlun gelmiş
yenacim bu haftada beni izinli yazarmisin rahatsizim yarin hastaneye gitcem kontrole deprasyondayim cnm hic bisey istemiyor yemekten baskaa
geçmiş olsun canım
neyin var

slm güzeller

az sonra bi arkadaşa gideceğim.neler neler yaptı bilmiyorum ama yememeye çalışacağım.az önce tatlı isteğimi gidersin diye nesfitin içine elma ceviz koyup sütle yedim.bugün leslide yaptım yeni spor ayakkabılarımla:21:.21::21: yalnız midem bozuk biraz şu benim içtiğim kürmü yaptı bilmiyorum ishal gibiyim biraz:17:
gelince fırsat bulursam girerim bulamazsam yarın bildirimde görüşürüzzz :23::23::23:
o çaydan eşim bir kere içti ishal oldu bende öyle bir etki yapmamıştı ama
çaydan olabilir

arkadaşlar ben 2 gündür yokum. dün bandırma da görüşme için 7 gemisi ile geçtim. ancak akşam gem seferleri durduruldu resmen sefil oldum. 6 da otobüs bulup zar zor döndüm. öyle yani öpüyorum herkesi

amann yolda kalmak helede o havada yorucu bir durum olmuş

Yagmurgozlu, YOTSUZ;

Öpüyorum sizleri güzeller;nasılsınız.....

Ben hala patik işleriyle uğraşıyorum;:6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6::6:galiba sonunda tüm sülale benim yaptığım patiklerden giyecek...

Yağmurgözlüm;bana gönderdiğin linkten çok faydalandım canım;sağol...Ailenin kadınlarına babetler ördüm;ablamın toruna da converse modeli patikler yaptım şirin oldular...
BENDE SENİ ÇOOOKKKKK ÖPÜYORUM ABLACIM...LİNK İŞİNE YARAMIŞ ÇOK SEVİNDİM....BEĞENECEĞİNDEN EMİNDİM ABLACIM...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...:))
berbat bir hava vardı dün soğuk aralıksız yağmur ve poyraz. ben de resmen kaşındım koşa koşa gittim. gemi z0r yanaştı bandırma da limana. herkes acaip korktu. dönüştede seferler iptal edildi.bayadır otobüse binmiyordum zorlandım resmen şişmanlığın bir zorluğunu dahayaşadım koltuğa sığamama.... zıkıntılıydı bayaaa neyseki 1 gibi evime dönebildim.
CANIM HOŞGELDİN STRESLİ BİR YOLCULUK OLMUŞ...DÜN İSTANBULDA DA HAVA ÇOK KÖTÜYDÜ YENİKAPIDA O FIRTINADA YAĞMURUN ALTINDA TAM 30 DK OTOBÜS BEKLEDİM İÇİME İŞLEDİ SOĞUK SİNİRİMİ ŞOFÖRDEN ALDIM KENDİLERİ HAREKET AMİRLİĞİNDE KEYİF YAPIYOLAR OTOBÜSTE BEKLESELERDE GELEN YOLCU YAĞMURDA SOĞUKTA BEKLEMESE BİNSE OLMUYOR SANKİ.....(((

:

HİÇ SANMIYORUM NURSENACIM REGLİM YAKIN ÖDEMİM VAR VE GÖZÜMDE TATLILAR UÇUŞUYOR DÜN MÜŞTERİMİZ TATLI GETİRMİŞTİ UCUNDAN KIYISINDAN GÖTÜRDÜM VALLA MONTİYİ BIRAKMANIN SONUCU BU MONTİ DİYETİ YAPARKEN HİÇ TATLI ÇEKMİYORDU CANIM....((

yok ya o koltuklarda bir sorun vardır kesin sende koltuğa sığmayacak kadar kilo yokki

bende kızımda hala hastayız
bugün diyetisyene gittim 15 gün öncesine göre 1200 gram vermişim 500 gram yağdan gitmiş ama benim evdeki tartıya göre fark daha az tabi bakalım yarın ne olacak

kızımla hasta hasta mecburen dışarı çıktık biometrik fotoğraf çaktirdik maşşallah kızım usulu uslu uslu çektirdi fotoğrafı

anneminde diz kontrolü vardı dr. durum iyi ama diz tam kapanmıyor fizik tedavi alman laızm demiş
yarın bakalım bu yadkada bir hastaneye gidecez

Son düzenleme:
tebessüm yapmayım ben o zaman ben de bimdeki hazır olan çiğköfteyi seviyorum güzel gerçekten şimdi var dolapta ama yemem
mutlucum zor bir yolculuk olmuş geçmiş olsun canım zor da olsa ulaşmışın ya eve şükürler olsun
yarın cuma bakalım ne olacak bu hafta tartılmadım hiç
ama akşam hamsi yedim doyasıya inşallah kötü etkilemez benimkileri fırında yağsız yaptım bol salata 1 dilim kadar da ekmek yedim ekmek olmasa daha iyiydi ama

Canım geçmiş olsun biran önce çık inşallah.
bi umutcum senin hamile olduğunu yeni öğrendim ben yaa, gerçketn çok mutlu oldum öğrenince.
kocaman öpüyorum, hayırlı olsun, hayırlı doğumlar inşaallah canım...:16:

çok sevindim canım.....
hadi çok geçmiş olsun canımcım.......
ayçeciği öp benim yerime...:nazar:
Sağol canım öperim tabiki.
beyzuş ablaa sen patikmi yapıyosun?bende istiyorum ama kızıma cici bi patik senin elinden:6:

banucum buralardamısın.sana bişey sormak istiyorum.nisan ayına kadar tüpbebek niyetin varmı canım..varsa irtibata geçelim lütfen.açılmamış gonal f var elimde sana göndermk istiyorum.:29:
Burdayım canım kısmetse şubat ayında yapıcam olur bir görüşelim sevinirim...
Aman gelmişsin iyi bari ben ne diyim yazın annemlerin yanına giderken dört saatlik yolda benim gibi tombul bir teyzeyle yolcukuk yaptım zor sığıştık baktım koca otobüste iki şişman bizdik ve Allahın işi yanyana düşmüştük::))))
iyi olsun ayşecim
çocukalar suya bayılıyor oynamaya geçenlerde benim kız kürdanları almış halıya birsürü saplamış dibinede su dökmüş çiçek dikiyormuş
ne diyim bilemedim

ben hazırını alıyorum bimden
hazırı daha güzel

şifayı iyi kapmısım

geçmiş olsun
umarım çabuk atlatırlar
Bu çocuklara akılk sır ermiyor aman sağlıklı olsunlarda demek cimcime çiçek ekiyomuş ha::)))))

bugün diyetisyene gittim 15 gün öncesine göre 1200 gram vermişim 500 gram yağdan gitmiş ama benim evdeki tartıya göre fark daha az tabi bakalım yarın ne olacak

kızımla hasta hasta mecburen dışarı çıktık biometrik fotoğraf çaktirdik maşşallah kızım usulu uslu uslu çektirdi fotoğrafı

anneminde diz kontrolü vardı dr. durum iyi ama diz tam kapanmıyor fizik tedavi alman laızm demiş

geçmiş olsun canım iyileşmesi uzun sürüyor değil mi
ne güzel vermişsin gram da olsa maşallah
gitmek için hazırlıklar başladı değil mi sayılı gün çabuk geçiyo gerçekten eşinin gelmesine de az kaldı

evet banucum çiçek ekiyormuş
şimdide yeni huyu bir kase yada legen alıyor içine biraz su tuz şeker baharat peçete oyun hamuru dolduruyor
yemek yapıyormuş sonrada bebklerine yediriyor
döktürmüyor o yemek diye evin heryerinde kaseler içi dolu

geçmiş olsun canım iyileşmesi uzun sürüyor değil mi
ne güzel vermişsin gram da olsa maşallah
gitmek için hazırlıklar başladı değil mi sayılı gün çabuk geçiyo gerçekten eşinin gelmesine de az kaldı

evet eşim geliyor hazırlıklar başladı sadece 6 gün kaldı
gelince pasaport falan çıkartıp arbayı satıp valizleri hazırlayıp gidiyoruz inşallah
biraz versem 79 u bari görsem eşim gelene kadar razıyım

Ne istersen yaparım canım;feda olsun sana...

Özelden adresini yaz;yapar gönderirim tatlım...

daha iyiyim özlemim..
1 2 gün kötü oldum ama toparladım.. benmki grip degildi..

teşekkür ederim yena cığım.. ne incesin:16:

canımmm nerelerdesn sen?
merak edıyorum 2 gündür seni.. dünde kızlara sordum
gören duyanda olmamıs..bi terslk var sandım..
habersiz koyma bizi...:16:
aman iyi ol canım benim ,toparlan bir an önce...
iyi olsun ayşecim
ne diyim bilemedim

ben hazırını alıyorum bimden
hazırı daha güzel

şifayı iyi kapmısım

geçmiş olsun
umarım çabuk atlatırlar
gözün aydın oğlun gelmiş

geçmiş olsun canım
neyin var

o çaydan eşim bir kere içti ishal oldu bende öyle bir etki yapmamıştı ama
çaydan olabilir

amann yolda kalmak helede o havada yorucu bir durum olmuş
bu çocuklar alem ya demek çiçek suluyormuş :)
sen şifayı kapmışsın canım ya dinlen,eşinin gelmesine az kalmış naz yaparsın :)))

ne güzel yüzünün akıyla dönmüşsün diyetisyenden.
annenede çok geçmiş olsun canım ,ihmal etmesin alsın tedavi
evet eşim geliyor hazırlıklar başladı sadece 6 gün kaldı
gelince pasaport falan çıkartıp arbayı satıp valizleri hazırlayıp gidiyoruz inşallah
biraz versem 79 u bari görsem eşim gelene kadar razıyım

ayyy çok az kalmış hadi gözün aydın canım, demek sensiz devamedeceğiz bak buna üzüldüm :(
inşallah oradanda girebilirsin canım

Back
X