vallaa bbrawooo diyorum sen iyce coştun valla gene sen kapcan sanırım listede yerini
nursenacım......dün akşam ıspanaklı börek yaptım oğlum için ben yemedim![]()
oohhh uyanıkkkkk seniiiiiiiiiiiiBende yarın yapacağım ıspanaklı börek..
cuma kurtarır.:))
..
bu kadar yiyorum sabahlarııı ben 1 dlm ekmek layt doyuruyo yeşil çayda şişiriyooobende sevmem ıspanak yıkamayı(( yedim gitti valla yarısı duruyor tupper kaba koydum cumaya lüpletirim:)))bende memlekete gidene kadar 75 olsam çok sevineceğim ama acıkıyorum sık sık.dün o kadar bunaldımki acaba dedim eşime işe mi başlasam.?evde çok sıkılıyorum .komşu çağırsam bizim ev bi dağılıyorki onu topla süper et bebeği giydir yedir uyut bi sürü iş çıkıyor.anlamıyorum sanki çiftlik döndürüyorum evde.sonra bakıyorum düz süpürdüğüm ev berbat olmuş.misafir odam yok zaten heryerdeyiz sürekli hiç bi yer toplu durmuyor.çocuk odası o kadar küçükki kıyamıyorum odalarında sıkılınca oturma odasına geliyorlar haklılar minicik oda.bu nedenle sosyal olamıyorum bi sosyalliğim sizlersizniz bi de bazen arkadaşlarla buluşuyoruz ama ayda yılda bir.başlasam iyi bir bakıcı bulsam ben eve geldiğimde yemek yapsa evi tplasa ben bebekle ilgilenirken parasınıda ona göre versem.... bilmem daha mutlu olurmuyum?
ne kız o tabak kahvaltı altımı???hiç bişicik yok o tabakta ben asla doymam kahvaltıyı iyi yapmak lazım.bi de peynir çok demişsin :)))gerçi ben emziren anneyim ama yinede az geldi gözüme
benim evde öleee düzenlii olsun derim ama her yere oyuncak saçıyolar yarın nevar ne yok döküp atıcam kücükleri yoksa çıldırıyorum
şişkolar hiç bir zaman üşenmez zaten yemek konusunda yanıma biri olsa çarşaf böreği yapsakkk oofff valla neyse yarın cummmaaaaKızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
KArnabahar pişirdiysem kıymalı,beşamel soslu yaptım..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..
Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Zor yaa yemek beğendirmek.![]()
geçmiiş olsunn bizimkide mız mız grip olacak sanırımHerkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç
bende taktımmı bi örerim sülale boyu olur bu aralar yazma oyalıyorum habireYagmurgozlu, YOTSUZ;
Öpüyorum sizleri güzeller;nasılsınız.....
Ben hala patik işleriyle uğraşıyorum;galiba sonunda tüm sülale benim yaptığım patiklerden giyecek...
Yağmurgözlüm;bana gönderdiğin linkten çok faydalandım canım;sağol...Ailenin kadınlarına babetler ördüm;ablamın toruna da converse modeli patikler yaptım şirin oldular...
sanırım başın kalabalık ondan toparlan yeme sakın ne güzel verdinnnslm kizlar hepiniz iyisinizdir insalllah
yenacim bu haftada beni izinli yazarmisin rahatsizim yarin hastaneye gitcem kontrole deprasyondayim cnm hic bisey istemiyor yemekten baskaa
yarında olsa yicem yani diyosunbende bugün komşumun kızı nişanlanmış hayırlı olsuna gittim ,o da neler neler hazırlamış, ben sadece makarna salatası yedim diğerleri bana ben onlara baktım :))) sonra kadın sen yemedin koca bir tepsiyle az önce bize getirdi :))) ama yooooooooook yemem belki yarına