Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrrr size doyum olmaz ama ben bu gece biraz erken kaçayım :1:

Eşim çocukları yatırıp film seyredelim diyor eccükte onla ilgilleneyimde kuş yuvadan uçmasın ilgisizlikten :60:
Sizlere hayırlı geceler hoş sohbetler diliyorum
Yarına kadar Allaha emanet olun
kendinize iyi bakın :34:

Kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::54::54::54:

bugün yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı haşlanmış yumurta ile
saat 2 buçukta da iskender yedim malesef ben lahmacun yiyecektim ama ben hariç 5 kişiye uymak zorunda kaldım
akşam elma 3 ceviz 3 4 kuru kayısı
çok gezdim dönüşte de 40 dk yürüdüm
şimdi çok açım inşallah artıya felan geçmem gerçekten istemeyerek yedim

Ben de çok üzüldüm canım.Ufak tefek vardı ama giderek çoğalıyor ve sıklaşıyor...Doktora götüreceğim tabii....Önce ikna etmem lazım;biraz inat ediyor bu konuda;ben iyiyim diyor...

Cok gecmis olsun Beyzus ablacigim ne yap ne et ikna et . Evet yaslilar bu konularda biraz inat oluyorlar ama insallah gecicidir :16:

Canim ablacim henüz bir ses seda yok ama esim eger kötü bisiy olursa haber vericeklermis diyor. Bi haber gelmedigine göre bu iyi bisey demek sanirim ama haftaya yinede esime telefon olsun ettirmeyi düsünüyorum yoksa icim icimi yiyecek :18:

Bu da iyi haber canım..Endişelenmeden bekle...Hayırlı haber gelecek inşallah...

Allah kolaylık versin ablacım zor ikna etmek değil mi
rabbim anneciğine hayırlı sağlıklı ömürler versin

Sağol canım...

İkna zor;çünkü kendini iyi hissediyor...O'na göre sorun yok ki..Farkında değil....

Bu gece epey kötü...Beni ablamla karıştırmasına alışığım ama resmen komşuymuşum gibi Beyza şöyle yaptı,şunu dedi falan diye anlatıyor.Ben kimim peki dediğimde de Beyzasın diye cevap veriyor ama bir karışıklık oldu bu gece bir türlü toparlayamıyor....

Çok sağ ol canım biraz daha iyi şu an şükür :34:

Bence beraber koşalım eski türk filmlerindeki gibi :60: hülya koçyiğit misali :60:
Birlikte veririz güzelim kiloları ne olcak sanki az sen öne geçersin az ben :34:

Ablacığım Rabbim yar ve yardımcın olsun gerçektende işin çok zor ama ben inanıyorum ki sende bu güzel yürek varken senin üstesinden gelemiyeceğin şey yok :34:

Evet galiba öyle oldu eşimde diyor ya gözüne gelseydi diye.
Rabbim hepimizi kaza ve belalardan korusun ... Ami,nnnnnnnnn

Sağol canım;çok sağol...Rabbim hayırlısını veriyor amenna....

Kızlarrrrrrrrr size doyum olmaz ama ben bu gece biraz erken kaçayım :1:

Eşim çocukları yatırıp film seyredelim diyor eccükte onla ilgilleneyimde kuş yuvadan uçmasın ilgisizlikten :60:
Sizlere hayırlı geceler hoş sohbetler diliyorum
Yarına kadar Allaha emanet olun
kendinize iyi bakın :34:

Kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::54::54::54:
Iyi geceler cnm Allah rahatlik versiiinnn... :16:
bugün yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı haşlanmış yumurta ile
saat 2 buçukta da iskender yedim malesef ben lahmacun yiyecektim ama ben hariç 5 kişiye uymak zorunda kaldım
akşam elma 3 ceviz 3 4 kuru kayısı
çok gezdim dönüşte de 40 dk yürüdüm
şimdi çok açım inşallah artıya felan geçmem gerçekten istemeyerek yedim
Oooooohhh afiyet olmus bile yani :56::56::56: Ama aksama ayarlamissin gibi görünüyor cnm sen bilirsin tabiki her zamanki gibi isini :54::54::54:
Bu da iyi haber canım..Endişelenmeden bekle...Hayırlı haber gelecek inşallah...

Insallah ablacim insallahhh :16::16::16:
Insallah sende anneciginden iyi haberler alirsin bütün kalbimle dualarim sizinle :16::16::16:

gecmiş olsun beyzuş abla anneciğine
Sağol Mutlucuğum...

beyzuuss ananem 1 sene önce hafif unutkanlıkla başladı şimdi hiç akıll kalmadı bazı hatırlıyo bazı hatırlamıyo altına falan yapıyo bilmiyo ayzaymır çookkk kötü ve çabuk ilerleyen bi hastalık az unutkanlık başlayınca hemen tedavi yapılmalı ikna et inşallah deildir ççokk zoor bakımı allah yardımcın olsunnn

Nursenacığım;

Annem 24 yıl önce beyin kanamasından ameliyat oldu.O gündem beri az az unutkanlıklar başladı.Bu güne geldik çoğaldı....Umarım alzheimer değildir de yaşlılık bunamasıdır;razıyım...Kesin doktora gitmeliyiz ama bu gece epey üzerine düştüm;biraz zaman geçsin şöyle 3-5 gün gibi o'nu telaşlandırmadan dahiliye kontrolü gibi götürmem lazım.Bakalım yarın ne durumda olacak...

teşekkür ederim ablacım ben de severek giyiyorum
kilo veren vermyen herkesi tebrik ederim geçmşi şimdi okuyacağım
derman abla geç oldu ama eşine ve kızına geçmiş olsun
Teşekkür ederim asumancığım
Çok sevindim baharcığım iyi geçmesine..
Senin mutlu olmanı çok istiyorum...:38:

Onur'un aileside İstanbul'damı oturuyor.?

Evet bende onu bekliyorum..Gülse Birsel'i destekliyorum kadın senarist olarak iyi iş çıkarıyor. tamamen hemcins dayanışması..
Ama eşini hiçç sevmiyorum Murat birsel'i burnu kaf dağında resmen..
Ben nişantaşı çocuğuyum siz kimsiniz der gibi tavrı var..Gıcık olurum öylelerine..:47:

Benim peynirimde çok güzeldi..sen sirkeylemi yaptın.?
Daha önce denemiştim ama becerememiştim...sütlede alakalı sanırım,yada kesinlikle öyle...:)
Hayır sirkeyle yapmadım peynir mayası ve 2 kaşık yoğurt kullandım
Füsuncuğum, ömürsün. Çok güldüm, çünkü çok beğendim tahminlerini. Ama yok olmadı. Hadi bakalım arkadaşlar, başka tahmin var mı? Mutlu'ya dedim ki, yakında verirsin sen kiloları, BGK'sın sen. (yakın bir arkadaşımla espiri idi aramızda; o da YGK idi.) Neyin kısaltması olduğuna dair tahminler? Eğer bilen olursa bir sürpriz hediye de var :))) Gerçi bulan olamaz herhalde, binlerce ihtimal arasından bulmak imkansız gibi :)) Bir de çok sık kullanılan bir tanım vb. değil :))

Gayet güzel kilo vermişsin canım, tebrik ederim :)) Şimdi meydana çıktı bak :)

Afiyet olsun, Rumeli Maya ile mi yaptın, kestirerek mi? Ben de evde kendi mayamı üretmeye çalışacağım, bu hafta sonu Artun Ünsal'ın kitabını alacağım, onu da bir okuyup öyle başlamayı düşünüyorum :)

Canım sen hem daha gençsin, hem azimlisin, maşallah iyi gidiyorsun. Sen önden yolu aç, biz de tin tin geliriz peşinden :))

Canım benim, sen neredeyse 35 kilo verdin, maşallah çok da güzel gittin, maratonun son etabını koşuyorsun. Ben daha yarılamadım bile... Neyse, azimle koruk helva olurmuş, vazgeçmeyelim bakalım :))))
Rumeli maya bulamadım Trakya maya kullandım kendi mayamı üretmeyi bende düşünüyorum
Geçmiş olsun canım neyse ciğerine inmemiş.

Ellerine sağlık yenacım.

Tebrikler kızlar müthişsiniz.

Eline sağlık beyzuş ablacım bende inşallah imrenirimde yaparım şu işlerimiz güzelce bir bitse bende yapıcam spor.

Bravo valla inşallah bende sizin gibi olurum bir gün.

Nasıl yaptın canım tarifini versene deniyim 5 kg ne kadar çıktıki az diyosun...

Afiyet olsun yenacım bugün benimde canım çekmişti ama gene dışardaydık yapamamdım.
Sütçümden aldığım 5 litre sütü 33-34 derece ısıttım 2 kaşık yoğurdu az bir suyla çırpıp süte kattım arkasından 1 tatlı kaşığı mayayı süte ekledim üzeri açık bir şekilde 1 saat beklettim sonra tülbentten süzdüm suyunu atmadım onunla ekmek yapıyorum üzerine ağırlık koyup 3 saat beklettim daha sonra oluşan peynir kalıbını rondoda çektim 5 litre suya 1 çay bardağı tuz atıp kaynattım süzgeçi bu suya koyup rondodan geçirdiğim peynirleri bu süzgeçe atıp tahta kaşık yardımıyla yoğurdum daha sonra elime alıp peynir parçasını sündürüp katlayarak dil peynir olmasını sağladım bıçakla kesip şekil verdim bir parçayı da kaseye bastım iki şekilde de çok güzel oldu 5 kilo sütten 700-800 gr peynir çıktı ama o kadar lezzetli ki herşeye değer

Son düzenleme:
aaa ne yaşlısı canım ya sen kaç yaşındasın 40 değil mi gençsin işte daha ne ya, yok öyle tin tin gelmek koşuyorsun gelirsin 80ine o zaman tin tin gidersin bak bozma kafamı :)))):)
Hahahaaha yok canım, yaşlı demedim ki, sen daha gençsin dedim, 30'u geçince 5-6 sene bile çok fark ediyor kilo vermede:) Tin tin deyince yaşlı gibi anlaşılmıştır :) Yoksa günümüzde 40-45 nedir ki? Benim 57-58 yaşında arkadaşım var, akranım gibi anlaşırım, çok kafa dengidir, fıstıktır ayrıca.
Ben henüz 40 olmadım ama epey yaklaştım canım. 36 yaşındayım, hatta 2012'ye girdiğimizden beri 37 demeli galiba :)))
........Çok sevdiğim bir cam fanus vardı; şöyle bir tozunu alayım derken sen fanus resmen elimde parçalandı ve sol orta parmağım baya derin kesildi öyle böyle değil. Durmadan kan aktı ve bir an panik yaptım ne yapıcağım diye :26:
Birde kan aktıkca başladı başım dönmeye Allahtan kızım yanımdaydı hemen babasını aradı oda zeytinyağını bir bardağa koy içine parmağını sok dursun dedi. Şükür kanaması durdu ama tabi baya büyük kesik olduğu için birleşmedi orası :26: en sonunda güzelce sardım ama hala zonkluyor resmen ..........

BGK tahminimi söylüyorum :1:

Bağımsız Güçlü Kadın

Yakınmı tahminim uzakmı :60: bende merak ettim şimdi :1:
Çok geçmiş olsun Banu, aslında ucuz atlatmışsın, tehlikeli bir yerden kesmemiş çok şükür. Tahminine gelince, çok beğendim, orjinalinden daha güzel bir yakıştırma olmuş ama tutmadı. Üçte biri tuttu diyeyim sana :))
bak bak benim gibi gel git megoloman kadının aklına gelen ilk kısaltma B aşarılı G üzel K adın, he he he :46::46::46::46::46:
sen de bence BBGK sın B ecerikli B aşarılı G üzel K adın:54::54::54::54::54:
Hiiii vallahi bu çok iyiymiş, cuk oturuyor. Ama değilll. Sizin tahminleriniz daha güzel uydu aslında, benimki daha basit bir cümle, "bu muymuş" demeyin işte, bizim evde çok kullanılır bu kısaltmalar ;) Yarına yazacağım ne olduğunu. Ama sen tam anlattığın gibi bir BGK'sın aynı zamanda; "başarılı güzel kadın" yani :54:
Bugün ayşenin bir tahlili çıktı çok şükür temizmiş şimdi bir tanede pazartesi çıkıcak o gün birde tekrarlanıcaklar var Allahın izniyle onlarıda temiz bir şekilde atlattıkmı kocaman bir oh çekicez.
Çok sevindim canım, gözünüz aydın. Emir de ilaçlarını içip daha çabuk iyileşir inşallah. Tekrar konuşursan sen de selam söyle Ayşe'ye..
bu da harika:46::46::46::46: ama sen bağımsız yazınca benim aklıma boğazı güçlü kadın geldi
:1:
Özür dilerim canım...

Bu gün biraz canım sıkkın;
...Annemde uzun süredir;unutkanlık ve zaman algısında karmaşa var ancak bu gün epeyce çoğaldığını ve sıklaştığını hissettim...

Bir süre benimle yabancıymışım gibi konuşup bana;benden bahsediyor...Çok moralim bozuldu.Yaşına göre normal tabii ama acaba beyinle ilgili yeni bir atakmı acaba diye devamlı izlemedeyim..

Geçmiş olsun. Yorulduysa, uykusuz kaldıysa etkilemiştir belki. Ya da bir şeye kafası takıldıysa? Büyük teyzem çocuklarının bir sorununa kafasını taksa çok daha unutkan oluyor. Dilerim yaştan kaynaklı geçici bir durumdur. :71:

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün havayı biraz güzel görünce temizlik aşkım kabardı :1:
Açtım bütün camları ve tüllerimide yıkadım bir güzel. O arada camlarımı sildim ve salonda temizlenmedik köşe bırakmadım :34:
Baya bir yoruldum hatta eşim kaç kere aradı bırak cumartesi birlikte yaparız dedi durdu.
Meğer adamın içine doğmuş bir şey olucak diye tabi o camdan korkmuş ama yine neticede başıma gelen camla ilgili oldu :26:
Çok sevdiğim bir cam fanus vardı; şöyle bir tozunu alayım derken sen fanus resmen elimde parçalandı ve sol orta parmağım baya derin kesildi öyle böyle değil. Durmadan kan aktı ve bir an panik yaptım ne yapıcağım diye :26:
Birde kan aktıkca başladı başım dönmeye Allahtan kızım yanımdaydı hemen babasını aradı oda zeytinyağını bir bardağa koy içine parmağını sok dursun dedi. Şükür kanaması durdu ama tabi baya büyük kesik olduğu için birleşmedi orası :26: en sonunda güzelce sardım ama hala zonkluyor resmen :25:
Eşim ya sen ne zaman güzel bir şeye niyetlensen birşeyler sanki engel olmaya calışıyor dedi :53: aslında doğru söylüyor çünkü devamlı aynı şey oluyor.
Benim bol bol dua etmem gerekiyor anlaşılan :34:

:

Canım çok geçmiş olsun...
Bende bugün bir su bardağı birde çok sevdiğim kahve fincanın tekini kırdım takımı bozuldu diye nasıl üzüldüm..

Bugün ayşenin bir tahlili çıktı çok şükür temizmiş şimdi bir tanede pazartesi çıkıcak o gün birde tekrarlanıcaklar var Allahın izniyle onlarıda temiz bir şekilde atlattıkmı kocaman bir oh çekicez.

Oooh harika...:46::46:

Ben bugün sabah tartıldıktan sonra fırına gidip simit ve açma aldım ordanda ablama kahvaltıya gittim hüplettik hep beraber ordan ayşe için dr gittik sonra ablamın kv gittik oda çorba köfte patates ve kısır yedim ama kısırı biraz fazla yedim eve gelirken eşimin canı tatlı istedi kadayıf aldık yanınada şam tatlısı yedim şimdi burda oturmuş hem yazıyorum hem pişmanım hem kızgınım kendime neyse bu hafatki kaçmak olayı bitti cumartesi pazar diete devam...

Banucuğum afiyet olsun diyeyim..:1::1:

Özür dilerim canım...

Bu gün biraz canım sıkkın;tabii bu işimi eksik yapmama mazeret değil ama kusuruma bakma lütfen...

Annemde uzun süredir;unutkanlık ve zaman algısında karmaşa var ancak bu gün epeyce çoğaldığını ve sıklaştığını hissettim...

Bir süre benimle yabancıymışım gibi konuşup bana;benden bahsediyor...Çok moralim bozuldu.Yaşına göre normal tabii ama acaba beyinle ilgili yeni bir atakmı acaba diye devamlı izlemedeyim..

Tekrar kusura bakma canım.Kafam karışık biraz....

Beyzuşum canım benim,üzülme lütfen diyeceğim ama elinde değil sonuçta annen onu öyle görmek çok fena...:43:
Allah yardımcısı olsun inşallah ilerlemez onun için dua edelim..
Ama benim bildiğim ilaçları var ilerlememesi için yanlışmı biliyorum acaba...

Benim rahmetli teyzem erken yaşta alzheimer olmuştu geçmişi çok net, cam gibi hatırlıyordu.. fakat yakın zamanı karıştırıyordu dediğin gibi..
Yüksek tansiyona bağlmaıştı dr. ne kadar doğru bilemiyorum...

Canim ablacim henüz bir ses seda yok ama esim eger kötü bisiy olursa haber vericeklermis diyor. Bi haber gelmedigine göre bu iyi bisey demek sanirim ama haftaya yinede esime telefon olsun ettirmeyi düsünüyorum yoksa icim icimi yiyecek :18:

Canım iyi çıkar sonuçları yüreğini ferah tut...

Canım çok geçmiş olsun...
Bende bugün bir su bardağı birde çok sevdiğim kahve fincanın tekini kırdım takımı bozuldu diye nasıl üzüldüm..

Oooh harika...:46::46:

Banucuğum afiyet olsun diyeyim..:1::1:

Beyzuşum canım benim,üzülme lütfen diyeceğim ama elinde değil sonuçta annen onu öyle görmek çok fena...:43:
Allah yardımcısı olsun inşallah ilerlemez onun için dua edelim..
Ama benim bildiğim ilaçları var ilerlememesi için yanlışmı biliyorum acaba...

Benim rahmetli teyzem erken yaşta alzheimer olmuştu geçmişi çok net, cam gibi hatırlıyordu.. fakat yakın zamanı karıştırıyordu dediğin gibi..
Yüksek tansiyona bağlmaıştı dr. ne kadar doğru bilemiyorum...

Canım iyi çıkar sonuçları yüreğini ferah tut...

Insallah canimcim insallahhhhhh :16::16::16:

MEryyciğim,çıkmam gerekiyordu kusura bakma..Bana hitaben yazmışsın ama ben takmayıp çıkmışım haberim yok.:1:
Tüm şikayetin kilo verdikten sonra bitecek mucize gibi göreceksin...

Carnivale diye bir arkadaşımız vardı burda.. onun anlattığına göre 13 yaşından itibaren kilolarından dolayı sürekli hormon bozukluğu adet görememe vb.rahatsızlığı varmış..İlaçsız regl olamazmış 50 kiloya yakın vermişti hatırladığım bir çok rahatsızlığı geçmişti...
Ameliyat nedeniyle ayrıldı aramızdan, bir daha gelmedi...

ağlamak istiyorum 1 kilo vermişim nasıl olur yaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47:

Bende sana kızmak istiyorum verdiğin bir kiloyu beğenmediğin için..:)
Sonuçta 100 küsur kilolarda değilsin 70 li kilolarda biri için gayet iyi..

$benefits of green tea.webp
Varmi isteyen dicem ama en son hatirladigim kadariyla pek seven yoktu :9::9::9:
Sizin adinizada hüpletiyorum yesil cayla form cayi karisik olan bu cayimi :9::9::9:
Allahim ne kaddan devrik düvrük ortaya karisik bi cümle oldu bu böyle yahu :9::9::9:

Bende sana kızmak istiyorum verdiğin bir kiloyu beğenmediğin için..:)
Sonuçta 100 küsur kilolarda değilsin 70 li kilolarda biri için gayet iyi..

beğenmiyorum çünkü. 1 haftadır kendimi çok güzel kontrol ediyodum.
4. sınıfa kadar zayıftım sonra hep kilo aldım. o kadar özel günler oldu. mezuniyetler faalan hiç birine katılmadım kiloluyum diye. hiç bi zaman elbise giymedim :)) eteği en son ortaokula giderken giymiştim. lisede pantolon giydim hep.

işe başladım. personel gecesi oldu,yılbaşı gecesi oldu hiç birine katılmadım. nisanın 29.da doğum günüm var ve ben bütün kilolarımdan kurtulmuş,doğum günümde elbise giymek istiyorum.

biliyorum acındırmasyonlu bi durum oldu ama. her hafta 1 kilo vererek ulaşamam ki hedefime. ayrıca ilk verilen kilo değil su olur. belkide verdiğim 1 kilo,yağ değilde sadece suydu:5:

...Rumeli maya bulamadım Trakya maya kullandım kendi mayamı üretmeyi bende düşünüyorum....
Eğer kitapta değişik bir bilgiye rastlarsam yazarım ben de, kendi mayamı yaptıktan sonra ben de farklı tarifler denemek istiyorum.
Pazartesi günü ekmek için de kendi mayamı üreteceğim, hep marketten kuru maya alıp yapıyordum ekmeği, bazen de eski hamur ile yapıyordum. Kendim maya üretip (tam buğday unu ve kuru üzümden) ekşi maya ile yapmayı deneyeceğim artık. Sentetik mayalar için de iyi şeyler söylenmiyor :(
Ellerine sağlık :)

Back
X