Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu akşam kanal d yi seyreden oldumu
yalan dünya başladı benim çok haşuma gitti gerçi cuma akşamları ben bir çocuk sevdi mi seyrediyordum aynı güne denk geliyor olmaları kötü
eveeeeeeeeeeeeet bende çok beğendim ve izlerken gülse birsel'i tvde görmek istediğimi fark ettim :)
Bugün ayşenin bir tahlili çıktı çok şükür temizmiş şimdi bir tanede pazartesi çıkıcak o gün birde tekrarlanıcaklar var Allahın izniyle onlarıda temiz bir şekilde atlattıkmı kocaman bir oh çekicez.
şükürler olsun canım ya ...
Kizlar bu sabah esimle doktorumuza gittik. Siradan kanimizi aldilar. Esimede söylettim anlatabildigim kadar kendimde anlattim derdimi. Özellikle makarna seker ve beyaz ekmekten uzak durmam gerektigini söyledi. Bide tatlilardan . Haftaya pazartesi veya sali sonuclarimiz belli olacakmis. Ona göre bir diyet listesi vericek. Yalniz sadece evde ac ac oturmakla, yürüyüs yapmakla veremezsin deddi resmen :17: Arkadas haftada 2 gün spora gidiyormus sende gel dedi. Esimi ikna edebilirsem ona olsun gidip yazilmak istiyorum. Arkadas o spora gidip vede üstüne yürüyüslerinide yapip 20 25 kilo verdi nerdeyse hemde kisa bir zamanda. :53: Ordan cikinca pazar alisverisimi yaptim . Eve geldigimizde öglen olmustu. Bügün yine sacma sapan yedim ama yinede yazayim :17:
SABAH:
yokkkk :17: (kan verecegim icin ac gittim )
ÖGLEN:
2 3 kasik kadar tavuk ciger:26:
3 dilim cavdar ekmegi
domates
3 4 zeytin
2 bardak cay
ARA:
bol su
AKSAM:
1 kase dügün corbasi
1 porsiyon kabak yemegi
1 kase kadarda yogurtlu mayonezsiz havuc salatasi
1 bardak diyet kola
canım benim ya madem yanına arkadaş var eşini kandır git valla öyle biri burada olsa kesin takılırdım peşine.
He valla böyle sonuç olunca daha beter gaza geliyorum :122:
Veremediğimde cuma kaçamak günü gibi oluyor ama bugün hiç kaçamak yapmadım :34:
İnşalllahhhhh totoşlarımız daha çok dereceler görür :1: hem ufaldıkca daha çok yer açılırda tahtta 3 kişi bile otururuz olmazsa :34:

SAğ ol canım bu arada parmağım hala zonkluyor ama kanama durdu şükür. Ya hastaneye gitsem dikiş atmaya kalkışırlar diye istemedim ama bence dikişlik değildir yoksa durmazdı üstelik açıklığı birbirine değdirecek şekilde bantladım ki kaynasın :1:
Eşimde dedi dikişlik değil ama bir hafta boyunca bandajlı tut ki hem iyileşsin hemde acılıpta mikrop kapmasın hesabı :34:

Sağ ol canım valla sakarlık olduğunu sanmiyorum çünkü daha fanusun kenarını tuttum resmen elimde parçlandı :1:
Eşim bile diyor ne zaman sen kendini çok enerjik hissetsen sanki birilerinin gözü kalıyor ve mutlaka birşey oluyor diye :1:
Yine şükür Rabbim beterinden sakladı eşimde diyor ya yüzüne gelseydi camlardan biri diye :nazar:
ya tabi başarabilmenin hazzı farklı ve insanı gaza getiriyor .ne kadar güç verildiğide göz önüne alınırsa korumak için elimizden geleni yapmalıyız aslında.
tabi canım ya 3 kişide otururuz 5 kişide yeter ki totoşlar küçülsün :)
yalnız iyileşmesi gecikir sürekli kapalı olduğunda inşallah kaynar bir an önce canım geçmiş olsun tekrar
Amin cnm insallahhh... :16::16::16:
Bence bana hic gelmeyelim :9::9:Bencede eger kacamak yapacaksak bu cuma günü olmali sadece ::34::34:

Masallah sana kuzuuuuuuuummmmmmmmmmmmm :46::46::46: Dur nazar boncugumuda koyayim tam olsun :nazar::nazar::nazar:
Aynen cnm yeterki ne yapacagimi bileyim altindan gelemeyecegim is yoktur :34::34::34:

Bende bugün tane karabiberle tarcin aldim cnm ama karanfili unutmusum :18::18::18: Acaba karanfilsiz yapsam olmazmiki ???:28::28:
Ayrica senide cok tebrik ederim cnm hayran hayran bakiyorum size ama bende tik yok :50: Senelerdir 95 kiloda kaldim acaba o mu zorluyor beni diyorum :28::28:

haftaya belli olacakmis cnm sonuclar :34::34::34:
Haklisin ama ben diyete baslarken kendimi her hafta en azindan 1 kiloya odaklamistim cok moralim bozuk cooook :43:

Kilo veren veremeyen sabit kalan herkesi kutluyorum kocamanda öpüyorum :54::54::54::nazar::nazar::nazarYenacim ellerine saglik bu arada cnm :16:

:46::46:Masallah kizlar hepinizeeeeeeeee :nazar::nazar:

Oglusuna cok gecmis olsun nasil bir salgindir anlamadim. Hemen hemen hasta olmayan yok denecek kadar az :26:

canım benim allah razı olsun boncuğumuda koymuşsun nazar değmez inşallah bundan sonrada aynen devam ederim :)
zaten şu okula bir başlasam beden eğitimlerinde falan çocuklarla coşmayı düşünüyorum:)))
belli beceriklisin valla bende öyle becerikli değilimdir ama elim hızlıdır yaparım ve mutfağa çok meraklıyım ...

Hahahahahaaaaa :9::9::9:
Bencede bu süper olmus cnm ah ahhhhh zaten bogazimiza sabretsek burda degilde bugün ne giysem topiginde olurduk :9::9::9:

ya bir izleyişim var
ben de bir yorumlar bir yorumlar. sanki ben kıdemli jüri uyesiyim. bir de "ben olsam"lı cümlelerim var ki bitmiyor. oysa dışarı çıkarken fix aynı siyah tunik altına siyah tayt, muhtesem moda yeteneğim bile vucudum konusunda kifayetsiz.

Ben bugün sabah tartıldıktan sonra fırına gidip simit ve açma aldım ordanda ablama kahvaltıya gittim hüplettik hep beraber ordan ayşe için dr gittik sonra ablamın kv gittik oda çorba köfte patates ve kısır yedim ama kısırı biraz fazla yedim eve gelirken eşimin canı tatlı istedi kadayıf aldık yanınada şam tatlısı yedim şimdi burda oturmuş hem yazıyorum hem pişmanım hem kızgınım kendime neyse bu hafatki kaçmak olayı bitti cumartesi pazar diete devam...

canım maşallah sen kaç haftalık kaçamak yaptın :))) neyse fıstığım inşallah bu son olur bak bana geçen hafta nasılda üzüldüm ne olur sende üzülme dikkat et :)

ya bir izleyişim var
ben de bir yorumlar bir yorumlar. sanki ben kıdemli jüri uyesiyim. bir de "ben olsam"lı cümlelerim var ki bitmiyor. oysa dışarı çıkarken fix aynı siyah tunik altına siyah tayt, muhtesem moda yeteneğim bile vucudum konusunda kifayetsiz.

Hehehehe insan kendini nasil kaptiriyor degilmi aynen bende öyleyim :9::9::9:
Sanki 90 60 90 iz ya milleti elestirebilme hakkimiz var saniyoruz. :17::17::17:

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün havayı biraz güzel görünce temizlik aşkım kabardı :1:
Açtım bütün camları ve tüllerimide yıkadım bir güzel. O arada camlarımı sildim ve salonda temizlenmedik köşe bırakmadım :34:
Baya bir yoruldum hatta eşim kaç kere aradı bırak cumartesi birlikte yaparız dedi durdu.
Meğer adamın içine doğmuş bir şey olucak diye tabi o camdan korkmuş ama yine neticede başıma gelen camla ilgili oldu :26:
Çok sevdiğim bir cam fanus vardı; şöyle bir tozunu alayım derken sen fanus resmen elimde parçalandı ve sol orta parmağım baya derin kesildi öyle böyle değil. Durmadan kan aktı ve bir an panik yaptım ne yapıcağım diye :26:
Birde kan aktıkca başladı başım dönmeye Allahtan kızım yanımdaydı hemen babasını aradı oda zeytinyağını bir bardağa koy içine parmağını sok dursun dedi. Şükür kanaması durdu ama tabi baya büyük kesik olduğu için birleşmedi orası :26: en sonunda güzelce sardım ama hala zonkluyor resmen :25:
Eşim ya sen ne zaman güzel bir şeye niyetlensen birşeyler sanki engel olmaya calışıyor dedi :53: aslında doğru söylüyor çünkü devamlı aynı şey oluyor.
Benim bol bol dua etmem gerekiyor anlaşılan :34:

İddadaşım fena çekişiyoruz farkındamısın :122: :122: :122:
Bu yarış baya bir eğlenceli geçecek bence :1:
geçmiş olsun canım...nazarlara geliosun demek:nazar:
gözü olanın gözü çıksın:9:
bencede yarışımızzz eğlenceli ve de çekişmeli geçecek gibi..
seni yakalamak için çok koşmalıyım:)))

Hahahahahaaaaa :9::9::9:
Bencede bu süper olmus cnm ah ahhhhh zaten bogazimiza sabretsek burda degilde bugün ne giysem topiginde olurduk :9::9::9:

hahahhahahah:9::9::9::9:
ayhhh ilknurum sen cok yaşa..beni güldürdün:27:
ama haklısın ne yalan söyleyeyim:52::52::52::52:

Son düzenleme:
Beyzuş benm 260 dk kabul değil mi :17:

Özür dilerim canım...

Bu gün biraz canım sıkkın;tabii bu işimi eksik yapmama mazeret değil ama kusuruma bakma lütfen...

Annemde uzun süredir;unutkanlık ve zaman algısında karmaşa var ancak bu gün epeyce çoğaldığını ve sıklaştığını hissettim...

Bir süre benimle yabancıymışım gibi konuşup bana;benden bahsediyor...Çok moralim bozuldu.Yaşına göre normal tabii ama acaba beyinle ilgili yeni bir atakmı acaba diye devamlı izlemedeyim..

Tekrar kusura bakma canım.Kafam karışık biraz....

iyi geceler güzel bayanlar
ceco geçmiş olsun canım
Hosgeldin asucummmmmmmm :16:

Dimi ama hakliyim yani :9::9::9:
Özür dilerim canım...

Bu gün biraz canım sıkkın;tabii bu işimi eksik yapmama mazeret değil ama kusuruma bakma lütfen...

Annemde uzun süredir;unutkanlık ve zaman algısında karmaşa var ancak bu gün epeyce çoğaldığını ve sıklaştığını hissettim...

Bir süre benimle yabancıymışım gibi konuşup bana;benden bahsediyor...Çok moralim bozuldu.Yaşına göre normal tabii ama acaba beyinle ilgili yeni bir atakmı acaba diye devamlı izlemedeyim..

Cok üzüldüm canim acaba bi doktorami göstersen napsan bende üzüldüm cok cidden :26::26::26:

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün havayı biraz güzel görünce temizlik aşkım kabardı :1:
Açtım bütün camları ve tüllerimide yıkadım bir güzel. O arada camlarımı sildim ve salonda temizlenmedik köşe bırakmadım :34:
Baya bir yoruldum hatta eşim kaç kere aradı bırak cumartesi birlikte yaparız dedi durdu.
Meğer adamın içine doğmuş bir şey olucak diye tabi o camdan korkmuş ama yine neticede başıma gelen camla ilgili oldu :26:
Çok sevdiğim bir cam fanus vardı; şöyle bir tozunu alayım derken sen fanus resmen elimde parçalandı ve sol orta parmağım baya derin kesildi öyle böyle değil. Durmadan kan aktı ve bir an panik yaptım ne yapıcağım diye :26:
Birde kan aktıkca başladı başım dönmeye Allahtan kızım yanımdaydı hemen babasını aradı oda zeytinyağını bir bardağa koy içine parmağını sok dursun dedi. Şükür kanaması durdu ama tabi baya büyük kesik olduğu için birleşmedi orası :26: en sonunda güzelce sardım ama hala zonkluyor resmen :25:
Eşim ya sen ne zaman güzel bir şeye niyetlensen birşeyler sanki engel olmaya calışıyor dedi :53: aslında doğru söylüyor çünkü devamlı aynı şey oluyor.
Benim bol bol dua etmem gerekiyor anlaşılan :34:

Çok geçmiş olsun canım.Allah korusun ev kazaları çok tehlikeli....
Verilmiş sadakan varmış...

Bugün ayşenin bir tahlili çıktı çok şükür temizmiş şimdi bir tanede pazartesi çıkıcak o gün birde tekrarlanıcaklar var Allahın izniyle onlarıda temiz bir şekilde atlattıkmı kocaman bir oh çekicez.
Gözünüz aydın canım...Çok şükür...Bir şey çıkmayacak bak gör....

Kizlar bu sabah esimle doktorumuza gittik. Siradan kanimizi aldilar. Esimede söylettim anlatabildigim kadar kendimde anlattim derdimi. Özellikle makarna seker ve beyaz ekmekten uzak durmam gerektigini söyledi. Bide tatlilardan . Haftaya pazartesi veya sali sonuclarimiz belli olacakmis. Ona göre bir diyet listesi vericek. Yalniz sadece evde ac ac oturmakla, yürüyüs yapmakla veremezsin deddi resmen :17: Arkadas haftada 2 gün spora gidiyormus sende gel dedi. Esimi ikna edebilirsem ona olsun gidip yazilmak istiyorum. Arkadas o spora gidip vede üstüne yürüyüslerinide yapip 20 25 kilo verdi nerdeyse hemde kisa bir zamanda. :53: Ordan cikinca pazar alisverisimi yaptim . Eve geldigimizde öglen olmustu. Bügün yine sacma sapan yedim ama yinede yazayim :17:
SABAH:
yokkkk :17: (kan verecegim icin ac gittim )
ÖGLEN:
2 3 kasik kadar tavuk ciger:26:
3 dilim cavdar ekmegi
domates
3 4 zeytin
2 bardak cay
ARA:
bol su
AKSAM:
1 kase dügün corbasi
1 porsiyon kabak yemegi
1 kase kadarda yogurtlu mayonezsiz havuc salatasi
1 bardak diyet kola

Oğlunun sonucunu aldınmı İlknurcuğum.Belki yazdın da ben göremedim...

Gözünüz aydın canım...Çok şükür...Bir şey çıkmayacak bak gör....

Oğlunun sonucunu aldınmı İlknurcuğum.Belki yazdın da ben göremedim...

Canim ablacim henüz bir ses seda yok ama esim eger kötü bisiy olursa haber vericeklermis diyor. Bi haber gelmedigine göre bu iyi bisey demek sanirim ama haftaya yinede esime telefon olsun ettirmeyi düsünüyorum yoksa icim icimi yiyecek :18:

Hosgeldin asucummmmmmmm :16:

Dimi ama hakliyim yani :9::9::9:

Cok üzüldüm canim acaba bi doktorami göstersen napsan bende üzüldüm cok cidden :26::26::26:

Ben de çok üzüldüm canım.Ufak tefek vardı ama giderek çoğalıyor ve sıklaşıyor...Doktora götüreceğim tabii....Önce ikna etmem lazım;biraz inat ediyor bu konuda;ben iyiyim diyor...

HAFTANIN 1.si ______________ - 2.3 kg.____________ ece78 :65: :65: :nazar: :118: :46:

HAFTANIN 2.si _____________ - 1.5 kg.____________TozToprak :65: :nazar: :64: :21: :71::46:

HAFTANIN 3.leri ____________ - 1.4 kg._________Ceco34 & İlbatum :65: :nazar: :122: :8: :32:

HAFTANIN BİRİNCİSİ....................DERMANABLA...............350 DAK :nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ......................NURSENA.....................300 DAK :nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..................DERİN..........................240 DAK :nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim kızlar kilo verenleriiiiiii
spordan dolayı başarılı olanlarıda kendimde dahil olarak tebrik ediyorummmm
inşallah haftaya kilo verenler arasında ilk 3 te görürüm 40 gün var kaynımın nişanına 80 olsam yeter o zamana kadar

Ben de çok üzüldüm canım.Ufak tefek vardı ama giderek çoğalıyor ve sıklaşıyor...Doktora götüreceğim tabii....Önce ikna etmem lazım;biraz inat ediyor bu konuda;ben iyiyim diyor...

Allah kolaylık versin ablacım zor ikna etmek değil mi
rabbim anneciğine hayırlı sağlıklı ömürler versin

iyi geceler güzel bayanlar
ceco geçmiş olsun canım

Çok sağ ol canım biraz daha iyi şu an şükür :34:

Bence beraber koşalım eski türk filmlerindeki gibi :60: hülya koçyiğit misali :60:
Birlikte veririz güzelim kiloları ne olcak sanki az sen öne geçersin az ben :34:

Özür dilerim canım...

Ablacığım Rabbim yar ve yardımcın olsun gerçektende işin çok zor ama ben inanıyorum ki sende bu güzel yürek varken senin üstesinden gelemiyeceğin şey yok :34:

Çok geçmiş olsun canım.Allah korusun ev kazaları çok tehlikeli....
Verilmiş sadakan varmış...

Evet galiba öyle oldu eşimde diyor ya gözüne gelseydi diye.
Rabbim hepimizi kaza ve belalardan korusun ... Ami,nnnnnnnnn

beyzuuss ananem 1 sene önce hafif unutkanlıkla başladı şimdi hiç akıll kalmadı bazı hatırlıyo bazı hatırlamıyo altına falan yapıyo bilmiyo ayzaymır çookkk kötü ve çabuk ilerleyen bi hastalık az unutkanlık başlayınca hemen tedavi yapılmalı ikna et inşallah deildir ççokk zoor bakımı allah yardımcın olsunnn

Back
X