Pıssst kızlar gece gece ne yapıyorsunuz hııı..![]()
benm tüm gün misafirlerim vardı onlar gitti kociş uyudu..bende silere bakayım dedm.
ilknurda yalnız kalmıstı ama uyuyup kaldımı ne:))
senidemi uyku tutmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pıssst kızlar gece gece ne yapıyorsunuz hııı..![]()
Hosgeldin cnmcimmmmmilknurum ben geldimmmm
sen napıosun bakim burda tek başına böyle
Benim hic uykum yokta facede falan takiliyorum sen napiyosun cnm görünmedin 2 gündür???Pıssst kızlar gece gece ne yapıyorsunuz hııı..![]()
benm tüm gün misafirlerim vardı onlar gitti kociş uyudu..bende silere bakayım dedm.
senidemi uyku tutmadı![]()
senidemi uyku tutmadı![]()
Yok uyuyacağım uyumam gerek sabah erken uyanıyoruz çünkü...
Sen iyileştinmi.?
ben iyiyim yena cım teşekkür ederim..
bünye saglam ne de olsaozaman sana ii geceler diliyorum.
yarın görüşmek umuduyla![]()
alemsin ilknur...
geçen sene şimdikinden farklı seyler mi yazmıssın peki?
ozamanda böle sııkı diyetmi yapıordun..
benide araniza alirmisinizbende zayiflamaya calisiyorum sanirim kilolar gitmeye basladi ama psikolojik destek sart
sizlerle beraber belkide dahada hizlanir diye düsünüyorum 102 kilodan 99 kiloya düstüm 2 hafta icinde ama siki bi diyet yaptigim söylenemez
bide bende hormon bozuklugu var benim gibi bu dertten muzdarip kimse varmiii ?
![]()
tebessum77 Allah evladini korumus cocuk iste ne yapacaklari cidden belli olmuyor demekki..
günaydın canım bende arkadaşın gibi sürekli hareketsizim içimden hiçbirşey gelmiyor uyumamak için burdan ayrılmıyorum eger urdan ayrılırsam hepten yataklardan çıkmam.sizleri arkadaşlıkları beni çok mutlu ediyor ilacı bırakana kadar deva eder sonra inşalah veririmiyi akşamlar kızlarrr nazar değdim kendime eşimle çıkmaya başladığımız gündü tabi çıktık dışarı yemeğe hadi dedim dürüm falan yemeyeyim 2 lahmacun yedim eve geldim eşim ciizkek almış bimden yedim 1 dlm adet yaklaştı canım tatlı cekiyodu zaten pişmanım başım ağrıyooo off yaniiiiiiiiiii eksiye gidiyodum ne güzel gene şaşırttım
kociş ayakkabı aldı bana bugünde ye diye gaza getirdi aman yemmemm bidaha töbeeee :2:
bu arada ecceee o karışımdan kaynattım sabah 1 bardak akşam 1 bardak içtim hoş yedikleriimin yanında neye yarıyacaksaaaaaaa[/QUOTE ]
arada bir kendini simartmakta güzeldir nursena, fazla takma kafana
yarin öbür gün dengelersin insallah
Asumanzeynep 78 görmek müthis güzel bir duygu olmali,ben hayal bile edemiyorum nerdeyse senin iki katini geliyorum..gercekten masallah dilerim Rabbimden bir ömür boyu verdigin kilolari tutarsin insallah.
afiyet olsun bal seker olsun :)
Bana söyle yapmak iyi geliyor belki sanada iyi gelir,diete baslamadan bir gün önce,gün boyu 1,5 kilo haslanmis patates yiyorsun ,insulinin baya bir düsüyor cok daha rahat kilo verebiliyorsun ,sürekli yemegi istegide gidiyor,yani en azindan bende öyle oluyor.
Bu antidepresanlar sanirim uyku yapiyor ondanmi acaba kilo verilemiyor,bir ark. da kullaniyordu
Hic kimildamak istemiyorum sürekli yatiyorum diyordu sonar onu yüzmeye tesvik ettik elhamdülillah ayda 3 kilo vererek güzel zayiflamisti.
Aminnnnnnnnnn insallah insallah insallah 
Ece senin bir elmalili karisimindan bahsediyor ama gecmise baktim göremedim tekrar yazabilirsin tarifini zahmet olmassa
Nescafe banada çok iyi geliyor canım sakarin kullanıyosan muhakkak koy şeker yerine daha iyi olur.
Hangisini kullanıyosun fadime bende kullanıyorum lus..l.
Hadi az kalmış tamamenmi dönüyor gidicekmi tekrar.
Afiyet olsun arad kaçamakta lazım nursena.
Özlem ne oluyor bize yaaa sende bende dağıttık valla.
Olurmu nursena hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz bizler gerçekteki arkadaşlarımızdan daha çok görüşüyoruz daha çok dertlerimizi kimsenin bilmediği sırlarımızı dahi burda paylaşıyoruz keşke hepimiz birbirmize yardım edebilsek inşallah en kısa zamanda düzelir daha çok küçük sevgi ve anlayış herşeyi çözer.
Dimi ya bende ne sevinirdim tatil olunca...
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bu gün tartıda +400 çıktım anlamadım kaçamak yapmadım niye böyle oldu bilemedim moralim bozuldu sabah sabah keşke tartılmasaydım
yeşil çay iç bol bol su iç hemen gider
ebrucummm 2-2.5 ayda 18 kiloyu nasıl verdin yaf:44::44::44:
valla o kadar yazını okudum aklımda tek bu kaldı:)
kıyamam sana yalnız mı kaldın ebrummmmmm :)
canım benim sende düşeceksin istediğin kiloya ve rabbim inşallah sanada o güzelliği nasip edecek ,bende 2 yıl önce 92yi görmüş ve 1,5 -2 ayda sırf bebiş iin 75e düşmüştüm artık nasıl becerdiysem :) sen leslie yap valla faydası var hem evdesin terlesen bile gir duşa ık ohhh missssss :)
başın sağolsun bu arada canım yaşadıkların kolay değil, mekanı cennet olsun
haklısında öğlenci benim kız zaman yok 11 de çıkıyo 5 buöukta geliyo belki birazda yorgunluktan yapıyo huysuzllukestagfirullah ne bas agritmasi birbirimizle dertlesmedikten sonra neye yariyor din kardesligi..
ders konusunda bazen cocuklar anne babalarindan almiyorlar acaba dersini yaparken bir arkadasida gelse eve beraber yapsalar bir cözüm olurmuyduki?
kiskanma konusundada bu cocugun icinde olan birsey ne kadar cok kardesiyle ilgili sorumluluk paylasilirsa o kadar ilgisi azaliyor diye okumustum
evi memlekete götürmüs olsan dogru anladiysam babadan mahrum olunacak..bu cok daha zor olur diye düsünüyorum
üstesinden gelinmeyecen birsey degil bu zamanla cözülür insallah
kendini yemege degil de buraya vermenide cok takdir ettim.
daha 1 hafta oldu matemetiğe başlayalı çokkk saol eşimede okudum çok yardımcı oldun hemen karton falan alayım dedi teşşekkür ederimcanım ya neden öğretmeni matematiği hiç vermemiş öyle şey mi olur ? beraber ilerlemesi gerekir tamam öncelik okumayı öğrenmesidir ama yarım dönemde buna harcanmaz ki.
ritmik sayma çocukların diğer işlemleri zihinden yapabilmesine yardımcı olur bu nedenle önemlidir. sende bunu eğlenceli hale getirmeye oyunlar yapmaya çalış ,ben sana 1-2 örnek vereyim sen kafana göre çoğaltabilirsin ;
1) sayıları minik kağıtlara yaz ve bunları sırasıyla bir eldivene dik ve ona giydir ,ellerini kapasın her söylediğinde ellerini açsın doğruysa devam etsin yanlışsa en baştan başlasın yani 10-20-30 dedi ardından 50 dedi en baştan başlat
2) renkli ve büyük kartonlara yaz sek sek oynar gibi zıplaya zıplaya öğrensin
3) yine renkli kartonlara yalnız bu kez kibrit kutusu büyüklüğünde yeter yaz ve bir poşete koy o çektik sıra sıraya koysun
4)bol bol yazmasını sağla
5)sizde oyuna katılın herkes sırayla söylesin bilemeyen ceza alsın (şarkı söylemek vb)
örneği:
anne:10
baba:20
abla:30
bıcırık:40 gibi
bazen bilerek yanlış yapın bakalım fark ediyor mu?
hatta bunu birbirinize top atarakta yapabilirsiniz.
6)fasülye ya da nohutu plastik tabaklara 10ar koyun ve saydırın ,plastik bardakta olur
7)sayma çubuklarını lastikle 10ar bağlayın ve saydırın
8) masal şekline getirerek anlatın
aslında çok yöntem var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar
ritmik saymayı oturtan çocuk çarpım tablosunu kolay ezberler ve doğal olarak bölmeyide kolay öğrenir ,bu yöntemleri diğer saymalardada yapabilirsin hatta bir kartona yaz ve eve as odasına girip çıktıkça baksın.... ama fazla bekletme sınıf ortamı gibi olmasın :) yoksa daha ok sıkılır.
1:
maşşşallahhh darısı bizeeeeebugün avmde doğum drumu gördüm 'torunum nasıl 'diye yanımıza geldi ve bana maşallah sen ne kadar zayıflamışsın dedi ki beni sürekli uyarırdı sakın alma diye :) 25e yakın deyince helal olsun dedi gözlerini açıp şaşırarak nasıl mutlu oldum ya :)
bugün gittiğimiz yerdede sağolsun arkadaşım hemen fark etti görüşmyeli sen yine vermişsin dedi :) en son 80 kiloydum seninle görüştüğümde şimdi 75 dedim ,yaaa irade işte dedi :) ve ben yine çok mutlu oldum
ha mutlu oldumda ne oldu yedimde yedim ya ama cumaya söz eksili bildirim yapacağım allahın izniyle![]()
inşallah desteğiniz için saolunOlurmu nursena hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz bizler gerçekteki arkadaşlarımızdan daha çok görüşüyoruz daha çok dertlerimizi kimsenin bilmediği sırlarımızı dahi burda paylaşıyoruz keşke hepimiz birbirmize yardım edebilsek inşallah en kısa zamanda düzelir daha çok küçük sevgi ve anlayış herşeyi çözer.
...
sabır evlat doğurmak doğum acısı falan hiç bişey vallaNursena canım Allah yardımcın olsun canım ama bunun da bir alışma devresi olduğunu düşün ve kendini asla suçlama. Benim kızımda birinci sınıfta baya bir zorlandı hatta sınıfta kalma olmadığı halde öğretmenle kızıma cetvelle vurduğu için tartıştım ve kadın gıcıklığına bir tek kızımı sınıfta bıraktı o zaman. Ki sınıfta okumayı bile sökemeyenleri geçirdiği halde :26:
Baştan bende acaba birşey yanlış mı yaptım diye kendimi suçladım fakt sonra kendi haline bırakıp sadece okuldan geldikce bugün ne yaptınız ben o konuyu bilmiyorum bana da öğretirmisin dedikce bu sefer bana geldiğinde öğretebilmek için derslerini daha dikkatli dinler oldu
Benimkide kardeşi doğduğundan beri çok sevmesine rağmen arada kıskanıyor ve kardeşine bağrıyor benim odama girme yada eşyalarımı elleme diye ama tabi ona sadece kızım biz sana öyle ypsak hoşuna gidermi dediğimizde anında kesiyor o tavrını.
Makyaj ve topuklu takıntısı benim büyüktede var güzelim korkma kendilerini keşfediyorlar
Benim ki yakalandığında hemen kızma bana diyor bende daha bu yaşta makyaj yaparsa cildinin buruş buruş olacağını söyleyince anında yüzünü yıkıyor
Bence dikkat cekmek için yapıyorlar ve bizler hep ilgili vce sabırlı davranırsak bir müddet sonra vazgeçerler diye düşünüyorum![]()
Teşekkür ederim yapıcam bu gün birde ecenin elmalı içeceğinden kaynatıyorum şimdi onu içeceğim yemeklerden sonra