Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilknurum ben geldimmmm:3::3::3::3:

sen napıosun bakim burda tek başına böyle
Hosgeldin cnmcimmmmm:16::16::16:
Pıssst kızlar gece gece ne yapıyorsunuz hııı..:1:
Benim hic uykum yokta facede falan takiliyorum sen napiyosun cnm görünmedin 2 gündür???
benm tüm gün misafirlerim vardı onlar gitti kociş uyudu..bende silere bakayım dedm.
ilknurda yalnız kalmıstı ama uyuyup kaldımı ne:))

senidemi uyku tutmadı:1::1:

Yok kis yok uyumadim. :9: Gecen sene yine diyete baslamistimda ben onlari buldum eskileri okuyodum :9::9::9:

Nevin ciğim,
geçmiş olsun bayağı kötüleşmişsin canım...
acil ve hava verildi deyince içim gitti.:(
Bizde oğlan için az gitmedik öyle...

---------------

Bir sürü şey yazacaktım ama unuttum kusura bakmayın..
Dün çaya misafirim vardı bugün yemekli misafir olunca feleğim şaştı..
En son çamaşıır astım ve oturdum...Çok yorgunum yorgunluktan parmaklarımı zor kullanıyorum.:)

benm tüm gün misafirlerim vardı onlar gitti kociş uyudu..bende silere bakayım dedm.
ilknurda yalnız kalmıstı ama uyuyup kaldımı ne:))

senidemi uyku tutmadı:1::1:

Yok uyuyacağım uyumam gerek sabah erken uyanıyoruz çünkü...
Sen iyileştinmi.?

Aslında kahve içesim var çok fena..birgün içmeyince bünye istiyor işte..:)
Bağımlı olmak ne kötü.:(
Bir ton çay içtim yok illa onuda içeceğim..

Son düzenleme:
:1:alemsin ilknur...

geçen sene şimdikinden farklı seyler mi yazmıssın peki?
ozamanda böle sııkı diyetmi yapıordun..

ben iyiyim yena cım teşekkür ederim..
bünye saglam ne de olsa:1::1::1::1:ozaman sana ii geceler diliyorum.
yarın görüşmek umuduyla:16::16::16:

Bünyenin sağlamlığına gençliğini ve körpeliğinide ekleyelim o zaman.:))
Zayıflayınca birde çıtır olacaksın oy oy oy..:))

İyi geceler gittim ben..:54:

:1:alemsin ilknur...

geçen sene şimdikinden farklı seyler mi yazmıssın peki?
ozamanda böle sııkı diyetmi yapıordun..

Hehehehe napiyim baktim kimsecikler yok öle karistiriyordum eskileri ama o zaman bundan daha iyiymisim sanirim bu sefer nedense daha karamsarim :17::17::17:

benide araniza alirmisiniz:3: bende zayiflamaya calisiyorum sanirim kilolar gitmeye basladi ama psikolojik destek sart :21:sizlerle beraber belkide dahada hizlanir diye düsünüyorum 102 kilodan 99 kiloya düstüm 2 hafta icinde ama siki bi diyet yaptigim söylenemez:59: bide bende hormon bozuklugu var benim gibi bu dertten muzdarip kimse varmiii ? :43::43::43:

Gecen sene diyete basladigimda kadinlar kulübüne yazdigim ilk mesaj :17::17::17:
O zaman birakmayipta devam etseydim baya bi citir olucakmisim ama ah benim iradesizligim :17::17::17:
Oooooooo sabah olmak üzere :9:
Herkese simdiden günaydiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :3::3::3:

tebessum77 Allah evladini korumus cocuk iste ne yapacaklari cidden belli olmuyor demekki..

iyi akşamlar kızlarrr nazar değdim kendime eşimle çıkmaya başladığımız gündü tabi çıktık dışarı yemeğe hadi dedim dürüm falan yemeyeyim 2 lahmacun yedim eve geldim eşim ciizkek almış bimden yedim 1 dlm adet yaklaştı canım tatlı cekiyodu zaten pişmanım başım ağrıyooo off yaniiiiiiiiiii eksiye gidiyodum ne güzel gene şaşırttım
kociş ayakkabı aldı bana bugünde ye diye gaza getirdi aman yemmemm bidaha töbeeee :2:
bu arada ecceee o karışımdan kaynattım sabah 1 bardak akşam 1 bardak içtim hoş yedikleriimin yanında neye yarıyacaksaaaaaaa[/QUOTE ]

arada bir kendini simartmakta güzeldir nursena, fazla takma kafana
yarin öbür gün dengelersin insallah

Asumanzeynep 78 görmek müthis güzel bir duygu olmali,ben hayal bile edemiyorum nerdeyse senin iki katini geliyorum..gercekten masallah dilerim Rabbimden bir ömür boyu verdigin kilolari tutarsin insallah.

afiyet olsun bal seker olsun :)

Bana söyle yapmak iyi geliyor belki sanada iyi gelir,diete baslamadan bir gün önce,gün boyu 1,5 kilo haslanmis patates yiyorsun ,insulinin baya bir düsüyor cok daha rahat kilo verebiliyorsun ,sürekli yemegi istegide gidiyor,yani en azindan bende öyle oluyor.

Bu antidepresanlar sanirim uyku yapiyor ondanmi acaba kilo verilemiyor,bir ark. da kullaniyordu
Hic kimildamak istemiyorum sürekli yatiyorum diyordu sonar onu yüzmeye tesvik ettik elhamdülillah ayda 3 kilo vererek güzel zayiflamisti.

Aminnnnnnnnnn insallah insallah insallah 
Ece senin bir elmalili karisimindan bahsediyor ama gecmise baktim göremedim tekrar yazabilirsin tarifini zahmet olmassa
günaydın canım bende arkadaşın gibi sürekli hareketsizim içimden hiçbirşey gelmiyor uyumamak için burdan ayrılmıyorum eger urdan ayrılırsam hepten yataklardan çıkmam.sizleri arkadaşlıkları beni çok mutlu ediyor ilacı bırakana kadar deva eder sonra inşalah veririm

Nescafe banada çok iyi geliyor canım sakarin kullanıyosan muhakkak koy şeker yerine daha iyi olur.

Hangisini kullanıyosun fadime bende kullanıyorum lus..l.

Hadi az kalmış tamamenmi dönüyor gidicekmi tekrar.

Afiyet olsun arad kaçamakta lazım nursena.

Özlem ne oluyor bize yaaa sende bende dağıttık valla.

Olurmu nursena hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz bizler gerçekteki arkadaşlarımızdan daha çok görüşüyoruz daha çok dertlerimizi kimsenin bilmediği sırlarımızı dahi burda paylaşıyoruz keşke hepimiz birbirmize yardım edebilsek inşallah en kısa zamanda düzelir daha çok küçük sevgi ve anlayış herşeyi çözer.

Dimi ya bende ne sevinirdim tatil olunca...

markası farketmez diye biliyorum ama denedigin bir marka varsa özelden yazabilirsin

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bu gün tartıda +400 çıktım anlamadım kaçamak yapmadım niye böyle oldu bilemedim moralim bozuldu sabah sabah keşke tartılmasaydım

Günaydın herkese,mutlu ve iyi haftalar dilerim.Pazartesi sendromundayım çabuk atlatırım umarım...

ebrucummm 2-2.5 ayda 18 kiloyu nasıl verdin yaf:44::44::44:
valla o kadar yazını okudum aklımda tek bu kaldı:)

Meryemcim çok dikkat ettim valla.Aslında bende anlamadım nasıl verdim ama ilk haftada zaten 3 kilo gitmişti.Akşam 6-7 den sonrada hiç bişey yemedim.Hergün 1,5 saat yürüdüm yağmur çamur demeden.Çok da terlerim ben.7 Aralıkta 103 ile başladım 15 şubat itibariyle 85 tim.Bende inanamadım ama öyleydi valla.Bak altta alıntı yaptım Özlemde nerdeyse 17-18 kilo vermiş kısa sürede.İsteyince oluyo sanırım...

kıyamam sana yalnız mı kaldın ebrummmmmm :)

canım benim sende düşeceksin istediğin kiloya ve rabbim inşallah sanada o güzelliği nasip edecek ,bende 2 yıl önce 92yi görmüş ve 1,5 -2 ayda sırf bebiş iin 75e düşmüştüm artık nasıl becerdiysem :) sen leslie yap valla faydası var hem evdesin terlesen bile gir duşa ık ohhh missssss :)
başın sağolsun bu arada canım yaşadıkların kolay değil, mekanı cennet olsun

İnşallah Özlemcim.Bugün itibariyle bende çok sıkı tutucam.Artık dank etti.Nereye kadar kaçamaklar hep aynı şeyler.Leslieye başlayamadım hafta sonu gezdik eşimle.Bugün işbaşı yaptı hayırlısıyla.Artık bu akşamdan itibaren başlıcam bende.Çok güzel bildirimlerde buluncam.Spor listesine de gircem inşallahhhhh.... Öptüm seni fıstıkkkkkk

estagfirullah ne bas agritmasi birbirimizle dertlesmedikten sonra neye yariyor din kardesligi..
ders konusunda bazen cocuklar anne babalarindan almiyorlar acaba dersini yaparken bir arkadasida gelse eve beraber yapsalar bir cözüm olurmuyduki?
kiskanma konusundada bu cocugun icinde olan birsey ne kadar cok kardesiyle ilgili sorumluluk paylasilirsa o kadar ilgisi azaliyor diye okumustum
evi memlekete götürmüs olsan dogru anladiysam babadan mahrum olunacak..bu cok daha zor olur diye düsünüyorum
üstesinden gelinmeyecen birsey degil bu zamanla cözülür insallah
kendini yemege degil de buraya vermenide cok takdir ettim.
haklısında öğlenci benim kız zaman yok 11 de çıkıyo 5 buöukta geliyo belki birazda yorgunluktan yapıyo huysuzlluk
yemedim valla hemen yattım yoksa dolapta bekleyen cizkeek vardıı oturur yerdim aman hep kandimize yapmıyomuyuz zaten adama kız ye kaynanaya kkız ye cocuklara kız ye ne hale geldik
canım ya neden öğretmeni matematiği hiç vermemiş öyle şey mi olur ? beraber ilerlemesi gerekir tamam öncelik okumayı öğrenmesidir ama yarım dönemde buna harcanmaz ki.
ritmik sayma çocukların diğer işlemleri zihinden yapabilmesine yardımcı olur bu nedenle önemlidir. sende bunu eğlenceli hale getirmeye oyunlar yapmaya çalış ,ben sana 1-2 örnek vereyim sen kafana göre çoğaltabilirsin ;
1) sayıları minik kağıtlara yaz ve bunları sırasıyla bir eldivene dik ve ona giydir ,ellerini kapasın her söylediğinde ellerini açsın doğruysa devam etsin yanlışsa en baştan başlasın yani 10-20-30 dedi ardından 50 dedi en baştan başlat
2) renkli ve büyük kartonlara yaz sek sek oynar gibi zıplaya zıplaya öğrensin
3) yine renkli kartonlara yalnız bu kez kibrit kutusu büyüklüğünde yeter yaz ve bir poşete koy o çektik sıra sıraya koysun
4)bol bol yazmasını sağla
5)sizde oyuna katılın herkes sırayla söylesin bilemeyen ceza alsın (şarkı söylemek vb)
örneği:
anne:10
baba:20
abla:30
bıcırık:40 gibi
bazen bilerek yanlış yapın bakalım fark ediyor mu?
hatta bunu birbirinize top atarakta yapabilirsiniz.
6)fasülye ya da nohutu plastik tabaklara 10ar koyun ve saydırın ,plastik bardakta olur
7)sayma çubuklarını lastikle 10ar bağlayın ve saydırın
8) masal şekline getirerek anlatın
aslında çok yöntem var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar
ritmik saymayı oturtan çocuk çarpım tablosunu kolay ezberler ve doğal olarak bölmeyide kolay öğrenir ,bu yöntemleri diğer saymalardada yapabilirsin hatta bir kartona yaz ve eve as odasına girip çıktıkça baksın.... ama fazla bekletme sınıf ortamı gibi olmasın :) yoksa daha ok sıkılır.

1:
daha 1 hafta oldu matemetiğe başlayalı çokkk saol eşimede okudum çok yardımcı oldun hemen karton falan alayım dedi teşşekkür ederim
bugün avmde doğum drumu gördüm 'torunum nasıl 'diye yanımıza geldi ve bana maşallah sen ne kadar zayıflamışsın dedi ki beni sürekli uyarırdı sakın alma diye :) 25e yakın deyince helal olsun dedi gözlerini açıp şaşırarak nasıl mutlu oldum ya :):34:

bugün gittiğimiz yerdede sağolsun arkadaşım hemen fark etti görüşmyeli sen yine vermişsin dedi :) en son 80 kiloydum seninle görüştüğümde şimdi 75 dedim ,yaaa irade işte dedi :) ve ben yine çok mutlu oldum:34:

ha mutlu oldumda ne oldu yedimde yedim ya ama cumaya söz eksili bildirim yapacağım allahın izniyle:nazar:
maşşşallahhh darısı bizeeeee
Olurmu nursena hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz bizler gerçekteki arkadaşlarımızdan daha çok görüşüyoruz daha çok dertlerimizi kimsenin bilmediği sırlarımızı dahi burda paylaşıyoruz keşke hepimiz birbirmize yardım edebilsek inşallah en kısa zamanda düzelir daha çok küçük sevgi ve anlayış herşeyi çözer.

...
inşallah desteğiniz için saolun

Nursena canım Allah yardımcın olsun canım ama bunun da bir alışma devresi olduğunu düşün ve kendini asla suçlama. Benim kızımda birinci sınıfta baya bir zorlandı hatta sınıfta kalma olmadığı halde öğretmenle kızıma cetvelle vurduğu için tartıştım ve kadın gıcıklığına bir tek kızımı sınıfta bıraktı o zaman. Ki sınıfta okumayı bile sökemeyenleri geçirdiği halde :26:
Baştan bende acaba birşey yanlış mı yaptım diye kendimi suçladım fakt sonra kendi haline bırakıp sadece okuldan geldikce bugün ne yaptınız ben o konuyu bilmiyorum bana da öğretirmisin dedikce bu sefer bana geldiğinde öğretebilmek için derslerini daha dikkatli dinler oldu :1:
Benimkide kardeşi doğduğundan beri çok sevmesine rağmen arada kıskanıyor ve kardeşine bağrıyor benim odama girme yada eşyalarımı elleme diye ama tabi ona sadece kızım biz sana öyle ypsak hoşuna gidermi dediğimizde anında kesiyor o tavrını.
Makyaj ve topuklu takıntısı benim büyüktede var güzelim korkma kendilerini keşfediyorlar :34:
Benim ki yakalandığında hemen kızma bana diyor bende daha bu yaşta makyaj yaparsa cildinin buruş buruş olacağını söyleyince anında yüzünü yıkıyor :1:
Bence dikkat cekmek için yapıyorlar ve bizler hep ilgili vce sabırlı davranırsak bir müddet sonra vazgeçerler diye düşünüyorum :34:
sabır evlat doğurmak doğum acısı falan hiç bişey valla
Teşekkür ederim yapıcam bu gün birde ecenin elmalı içeceğinden kaynatıyorum şimdi onu içeceğim yemeklerden sonra

yemekten önce içiyorum bende yemekten sonramı içilecek kaçırmışım orayı

Back
X