Sağol canım, kızım iyileşti çok şükür. Ama oğlanla başım fena dertte bu sefer. Ablası gibi uyumlu geçirmiyor o, çok huysuzluk yapıyor, dün gece 1 saat ancak uyuyabildim
Dediğin gibi yapacağım artık, sonuçta yabancı değiller. Öyle eleştirici filan kişiler de değillerdir hiç, ama benim tertibim meşhurdur aile içinde. Ünümü korumam lazım değil mi? :)) Yardımcım çok iyidir ama tertip içten gelen bir şey, göstererek olmuyor olamıyor, tüm çekmeceleri döküp ben baştan tertipliyorum her ay (yatak odası, çocuk odası, mutfak, salon ne varsa), bu ay yapamadım da, bu hafta yapmayı düşünüyordum onlar gelmeden. Ama olamayacak gibi.
Çok sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Kızımın sabahtan itibaren ateşi kalmadı çok şükür. (Umarım akşama yükselmez) Bugün sabah doktora gittik, çok iyi buldu kulakta ve boğazda hiç enfeksiyon belirtisi yok

Gene de dikkat etmeye devam tabii. Ama oğlan kötüledi bu sefer ve onun boğazlar sınırdaymış, şimdiden geniz akıntısı da başlamış. Çok dikkatli takip etmem gerek yoksa 3 gün içinde antibiyotiklik olur
Doktor bu virüsün 7 güne kadar ateş yaptığını söyledi, bi iyi atlatmışız gene, ama ateşi de epey yüksekti

Ben serinkanlıyımdır gerçi, ateş de bir savunma mekaniması ve maşallah kızımın bağışıklığı iyidir. Ama oğluş daha küçük, daha zayıf (kilo olarak da bünye olarak da) ve de inanılmaz huysuz. Ben de hiç uyuyamadım dün ve şırıl şırıl burnum akıyor :2:
Ellerine sağlık. Misafirlerim gelip gitsin ben de Kadıköy'de güvendiğim bir kasap var, oraya gidip şirden alacağım ve kendi peynir mayamı üretme çabasına başlayacağım :)) Çok merak ediyorum nasıl olacak, meraklılarını buldum nette, ne aletler almışlar görsen. Onlar aşmış, kalıp kalıp yapıp 3-5 ay dinlendiren mi ararsın, Fransız, İsviçre peynirlerine merak salanlar mı... Ben o derece ilerlemem herhalde, sürekli üretebileceğim 1-2 çeşit denemek istiyorum ama. Senin yöntemi de deneyeceğim

**Artun Ünsal'ın kitabını aldım okumaya başladım bu arada. Peynirin tarihçesinden başlamış, daha ortaçağı yeni geçtim :)))
Benimki de aynı sona uğrayacak gibi görünüyor :)))) Olsun silbaştan yapmak da ayrı güzel :))
Çoktaaan gitmiştir canım, bir haftalığına gelmişlerdi zaten, bir kere kopunca tekrar geri gelemedi sanırım, 3 çocukla, devamlı koşuşturarak adapte olabilmek çok zor.
Senin bu motive haline de bayıldım, bize de bulaşsın azıcık :)))
Sağol canım

Kafama göre doktorlar da bulduğum için şanslıyım, doktorlar sinir oluyor aslında bizim gibi tiplere :)))