Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gün şükür diete başladım ama çokmu istekliyim hayır şimdi olsa abur cubur yermiyim yerim ama yemicem çünkü biliyorumki yemeye devam edersem 104 lerden 110 lara çıkışım bir çırpıda olucak şuan açım ama yemicem ara öğünlerimide yedim şimdilik öyle oturup tv izlemeye devam ediyim...

Duygularıma tercüman oluyorsun banucum :1: Allahtan evde aburcubur yok :1: yoksa hiç acımazdım götürürdüm valla :9: ama işte bu günleri atlatırsak 1 hafta sonra rahatız dayan az kaldı :46:

Ben de bu grubunuzda diyete başlıyorum::))) Gerçi daha diyet listemi kararlamadım.., siteyi karıştırıyorum.

Duygularıma tercüman oluyorsun banucum :1: Allahtan evde aburcubur yok :1: yoksa hiç acımazdım götürürdüm valla :9: ama işte bu günleri atlatırsak 1 hafta sonra rahatız dayan az kaldı :46:
Gerçekten bir hafta bile değil şu iki üç günü geçirsek yeticek ama bu yemek isteği nasıl bişeydir en istedimiz şeylere kilo verince ulaşabilecemizi bilmek bile hırslandıramıoyor mesala ben kendim için bebek için vermem şart yaşım kaç olmuş ama hala ben yemek yemenin esareti altındayım.

Düşün artık onlar bile dayanamıyor bize.:)
Sen işe başladığına göre daha iyisin değilmi.?
evde sıkılıyorum canım aslında bi sürü iş güç beni bekler halimde yok iş yerinde oturuyorum şimdilik hareket yok. daha iyiyim hamd olsunda öksürük gitmiyor...

Yıllardır sabit kalan kilolarda kendi kendini yok etse ya....Hükümsüz nasıl olsa.....:1:

Herkese selamlar arkadaşlar....:16::16::16::16:

Bu günlerde topiğimizi biraz ihmal ettim.Kusura bakmayın...Misafirlerim var biliyorsunuz....Bu arada fena iştah patlaması yaşıyorum.Bu canavar sırayla hepimizi dolaşıyor galiba.

Yokmu başını ezecek ve bizi kurtaracak bir babayiğit...
sen iyi ol ablacım yeterki sağlık olsun görüşrüz kilolarıda veririz:66:

cnm spor salonuna gidecek vaktim yok ki
evde koşu bandım var vaktim olursa ona çıkarım yoksa da sabahları yürücem inş.
evet sende vardı koşu bandı ama sende küçük çocukta var anlıyorum vakit bulamamak zor ben bile yetiştiremiyorum uyuşukmuyum acaba??? spora yazılmayı ciddi düşünüyorum en azından havalar ısınana kadar 2 ay filan ne biliyimya kilolar gitmedikçe üretiyorum kendimce... şu işi beynimizde gercekten bitiremedik...ben bitiremedim her zorlukta yeeğe sarılmaktan bıktım usandım...

çok şükür hamile değilim reglin belirtileri var :)))))

iyi bari için rahatlamıştır...

Bu gün şükür diete başladım ama çokmu istekliyim hayır şimdi olsa abur cubur yermiyim yerim ama yemicem çünkü biliyorumki yemeye devam edersem 104 lerden 110 lara çıkışım bir çırpıda olucak şuan açım ama yemicem ara öğünlerimide yedim şimdilik öyle oturup tv izlemeye devam ediyim...

bu son başlangıç olsun inş. cnm

Ayşe biz yarın geliyoruz dimi?ultrason için...

evet cnm sabah 10:45 te randevunuz var
10 gibi olursunuz yanımda

evet sende vardı koşu bandı ama sende küçük çocukta var anlıyorum vakit bulamamak zor ben bile yetiştiremiyorum uyuşukmuyum acaba??? spora yazılmayı ciddi düşünüyorum en azından havalar ısınana kadar 2 ay filan ne biliyimya kilolar gitmedikçe üretiyorum kendimce... şu işi beynimizde gercekten bitiremedik...ben bitiremedim her zorlukta yeeğe sarılmaktan bıktım usandım...

iyi bari için rahatlamıştır...

cnm bende bitirememiştim kafamda ama dün burcu (diyetisyenim) saolsun bitirtti bana dünden beri tek kaçamak yapmadım çok mutlu ve huzurluyum o yüzden
umarım devamı gelir :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iki kere çıkmış sileyim..ben makaron ayapmaya gidiyorummm.yemem bu sefer hşiç bişe canım istemiyorr ilça tadı var dilimde...

Son düzenleme:
[
Günaydın sizlere de Geçenlerde ilk peynir deneyimimden bahsetmiştim sizlere bu gün sütçüm geldi 25 kilo süt aldım 10 kilosunu yoğurt yapacağım geri kalan 15 kilosunu peynir mayaladım yarım saat sonra olur çok heyecanlanıyorum böyle işlerle uğraşırken kızlarım ve eşim peynirimi çok sevdiler o yüzden yeniden yapıyorum zaten büyük kızım artık peynir almayalım annem çok güzel yapıyor diyor bütün bunlar beni çok mutlu ediyor

:nazar::nazar::nazar: ne güzel bişey yapıyorsunz:)

aynen öyle cansel ya zaten 40ım çıkmamış daha 20 gün olmamış dediği lafa bak bencede böyle bir toplum daha yoktur. hatta biri nereden aklına geldiyse aklı sıra örnek verecek ya işte snein gibi iri yarı dedi o an nasıl üzüldüm anlatamam. ben asla kırıcı bir yapıda olmadım ama hak edenede cevabını hep verdim. bu dünyada benden bir tane daha yok ve beni kimsenin üzmesine izin vermem. insan gibi söylese arkadaşım olduğu belli olsa demem ama dediğine bak ya.
tamam canım haftaya bende yapayım ellerine sağlık, olmadı 2 gün kala yaparım hala vermediysem. kaç gün yapılıyor bu 2 gün mü?

diyet deneyimleirnde varmış bakayım olmazsa, hatice yazmış var diye,ben hiç girmedim oraya.

bende hep böyle yapıyorum canım ne isterse yiyorum ama az :)

senin gibi iri yarı dedi haa utanmaz bu insanlar bana da demişlerdi hemde bir adam içn.cansel gibi iri yarı bi adam yaptırdı doğumumu korkmuştum dedi bi de pis kadın:47::47::47: onun sayesinde 10 kg vemriştim o zamanlar ilk bebişim sonrası

Sevindim sonuçların iyi çıkmasına gözün aydın bu arada başarı öykünü yazmanı dört gözle bekliyorum

]
teşekkürler en kısa zamanda kendimi toplayıp yazacağım inşallah.belki az çok faydam olur birilerine insülin direnci için

Oooohh bayağı kalabalık olacaksınız...
Patates kızart kızlar bayılır..:) Sosisli şeyleride severler kızımdan ve arkadaşlarından biliyorum.:)
Pişi yap oda çok güzel..Yada ben size boyoz yollayayım burdan..:))

Sen güzel ellerinle çok güzel mamalar hazırlarsın asucuğum ...

bende boyozzz bende boyozzzz.hatta çiğdem ve gevrekten istiyorum...ben dokuz eylül de okudum.bi hocamız vardı rus bi gün bize halka anlatacak ama türkçesi yok.biz yarım yamalak ingillizcemizle onu dinliyoruz o rus aksanı ingilizcesiyle anlatmaya çalışıyor fln.bi türlü anlaşamadık.sonra dediki hani sabahları geçiyorlarr(burasını ingilizce anlattı) kapıdan evreeeek evreeeeek diye bağırıyorlar diye:1::1::1::1: tüm sınıf bir koptu adamcağız bi de uzun saçlı örgülü bir tip genç sayılır kıpkırmızı oldu ama...yazıkk yaa işte gevrek bilmdiği için sırf duyduğu sesi evreeek olarak anlamış o geldi bak şimdi aklıma:1::1::1:

gözün aydın iyi çıktığına sevindim
teşekürler canım

mücvere ben az yumurta koyuyorum bugün 3 kabak 2 pırasa yarım demet pazıdan yaptım 2 yumurta koydum az un çeksin diye az yumurta koyuyorum yinede biraz yapışıyor tabi

sevindi iyi çıkmasına bak ihmal etme d vitaminini birşeycik kalmaz

,

teşekkürler canım.sen mücvere un koymuyormusun peki??? bi de gözün aydınnn inşallah herşey çok daha güzle olacak artık sizler için.kayınvalden naptı gittimi?

Bana da içir, bana da içir diye boşuna demiyormuş miniğim. Onun da ateşi çıktı akşam üzeri, şimdilik ablası kadar yüksek değil ama... Doktoru aradım, büyük ihtimalle virütik diye düşünüyoruz, "ortada dolaşan ve yüksek ateş yapan acaip virüsler var bu ara" dedi. Gene de yarın götürmeyi düşünüyorum. Benim oğlan yemiyor artık o numaraları, eskiden ben de yapıyordum, şimdi bakıyor "ayııır penbe ilat verrr" diye tutturuyor. Artık nasıl içten istediyse ona da vermek zorunda kaldım zaten.
Unutmadan, gözün aydın diyeyim, doktordan da sonuçlarının iyi olduğunu duymuşsun, için rahatlamış. Bak, sen tahlil sonuçlarını ilk yazdığında sana yazdığım yorumu aşağıya kopyaladım, doktor da aynı şeyleri söylemiş :)))

..........................
.

bak sen yaramaz demek yutmuyor artık pekmezi fln.. sen yorum yapınca ne yalan söyleyeyim şu şekilde düşünmüştüm.'umut böyle yazdığına göre mühim bişey yok herhalde'..genelde gerçekten tıbbi çok güzel faydalı yorumların oluyor.tıp okumamış bile olsan bir eczacı,bir sağlıkçı,biyolog fln zannetmiştim benseni sonra çok farklı bir sektörde olduğun öğrenip çok şaşırdım.mutluya yaptığın açıklamamlar fln müthişti.ne zeka sende :nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi geceler kızlar
ben de bugün günde yedim mamalardan ama abartmadım akşam çok acıktım ama yanlış beslenme yüzünden ben de ton balıklı salata yedim biraz da leblebi
artık öğrendim herşeyi ölçülü yersen sorun olmuyor canlarım hiç birşeyden mahrum kalmaya gerek yok ama gündüz ve ölçülü yemek lazım tabii

assuuuuu :16::16::16::16:bi karşılaşamıyoruzzz..nasılsın?karışım nasıl gidiyor?ben bu hafta kötüyüm okumuşsundur.dün toparlamaya çalıştım hatta 60 dk lesli yaptım ama geçen haftaya göre artıdayım fenaaaaa
kızlar yarın dahiliyeye gidicem hipotroidi için. 7. aydan beri hiç bir tahlilim yapılmadı. buraya geldiğimden beri insülin direncidir gidiyor. başka hangi tahlillere baktırsam sizce? tavsiyelerinizi alayım

dahiliyeye 1 yıl önce doğum yaptığını söyleyince kilomda var fln deyimnce onlar yapıyor zaten tetkikleri.insülin direnci de ben söylemedn yapmıtı dr.

Selam topiğimin güzel melekleri :16:

Bu gün biraz daha iyi gibiyim ağrım hafifledi ben de kaç gündür evde sıkıldım komşuma incem azcık ordan da kayınvalideme çıkcam biraz havam değişsin diyorum.Duşumu aldım giyindim süslendim püslendim ki moralim yerine gelsin.Kaç gündür evin içinde eşofmanlarla saç baş dağınık kendimden iğrenmiştim.Size de oluyor mu bilmem ama ben kendimi saldığım zamanlarda daha bir uyuşuk oluyorum azcık baktığımdaysa daha mutlu ve enerjik.Allahım artık şu bahar gelsede hepimiz ölü topraklarını üzerimizden atsak yenilensek tazelensek kış hepimizi yordu.Sizleri seviyorum,akşam geldiğimde dün akşam kaldığım yerden okuyup bakıyım neler yapmışsınız.Bir iki gözüme takılan var ama özellikle Ayşecim senin diyetisyenin seni motive etmesine çok ama çok sevindim maşallah canım sana sen de bizleri motive et bari canım benim.Emircik inşallah çok daha iyidir başka pürüzde çıkmazda devam eder bu güzel motivasyonun,ayrıca hamile olmamamna da sevindim canım.
Beyzuş senin iştahla ilgili yorumuna da çok güldüm ya :1: demek ayakkabısı yok ki yuz dökesin :1: (hakkaten işe yarıyor mu o tuz olayı hiç denemedim de :1: )
Nilüfer canım yeni avatarına bayıldım çok severim yin yang sembolünü ve anlamını.İnşallah senin de iştahın ve hayatın dengeye girer baktıkça canım tabi bizimde aynen :) ben inşallah zayıfladığımda dövme olarak yaptırcam yin yangı ama etrafında güneş içinde yinyang istiyorum,kısmet bakalım.

hepinizi öpüyorum ancak gece gelirim sanırım bekleyin beni gece kuşları :9:

canımya bende seni seviyorum bırakırmıyım sizleri hiç herkesi seviyorum alıştımmm bide biraz kilo versem motive olacağım biliyorummm Allahım bir ışıkkk göreyim kendimde...:16::16::16::16::16:

vericez beraber merak etme cnm olacakkkkkkkkkkkk başka yolu yokkkkk

saol füsüncum valla bomba gibi hissediyorum kendimi
ara öğünümü de yaptım şimdi ohhh akşamı da atlattık mı süper 2. günümüzü de böylelikle atlatmış olucaz inş.

Son düzenleme:
kızlar saat 4 olmuş ben kaçıyorum iyi bakın kendinize yrn görüşmek üzere allaha emanet olun
kaçamak yapmadan uslu uslu durun
çok kızarım yoksa :47::47::47::47::47::47::47::47:

Arkadaşlar merhaba..aranıza yeni katıldım ve umuyorum ki bu kiloları vereceğiz. Bir kaç gündür msj larınız okuyorum.dukan diyetine başladım pazartesi günü..aslında motive olmak için buraya girdim. Toplu halde dayanışma içersinde kilo verdiğinizi ve birbirinizi hiç tanımadığınız halde motive ettiğinizi görmek okumak güzel...şimdi banada aynısını yapyın =)) hamıleliğimde ve sonrasında aldığım kilolarımı veremiyorum.hepimize kolay gelsin..bi de bu k.lo cevtelini nasıl oluşturuyoruz yardımcı olursanız sevinirim....

Durumlar neyi gösteriyorsa öyle davranirsin cnm önceik tabiki cocuklarin tez vakitte ayaga kalkarlar insallahhh Kayinvalidenler icinde kafana göre yap bisiyler durum ortada anlayis gösterirler sanirim. Cocuklar hastayken insanin kolu kanadi kirik oluyor zaten :26:
Sağol canım, kızım iyileşti çok şükür. Ama oğlanla başım fena dertte bu sefer. Ablası gibi uyumlu geçirmiyor o, çok huysuzluk yapıyor, dün gece 1 saat ancak uyuyabildim :(

Dediğin gibi yapacağım artık, sonuçta yabancı değiller. Öyle eleştirici filan kişiler de değillerdir hiç, ama benim tertibim meşhurdur aile içinde. Ünümü korumam lazım değil mi? :)) Yardımcım çok iyidir ama tertip içten gelen bir şey, göstererek olmuyor olamıyor, tüm çekmeceleri döküp ben baştan tertipliyorum her ay (yatak odası, çocuk odası, mutfak, salon ne varsa), bu ay yapamadım da, bu hafta yapmayı düşünüyordum onlar gelmeden. Ama olamayacak gibi.
.....
çok geçmiş olsun cnm acayip salgın var çalıştığım yerde 1 kişi bile sağlam değil herkes hasta düşün
bizim ortamımızda hijyenik değil malesef küçücük yer çok kalabalık
yeteri kadar daha doğrusu hiç havalandırılmıyo vs.
böyle bir ortamda insanın hasta olmaması mucize olur ztn

....Umutcuğum çocuklara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

...Çeçmiş olsun umutcum çocuklara sırayla hastalanıyolar umarım biran önce düzelirler.
Çok sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Kızımın sabahtan itibaren ateşi kalmadı çok şükür. (Umarım akşama yükselmez) Bugün sabah doktora gittik, çok iyi buldu kulakta ve boğazda hiç enfeksiyon belirtisi yok :nazar: Gene de dikkat etmeye devam tabii. Ama oğlan kötüledi bu sefer ve onun boğazlar sınırdaymış, şimdiden geniz akıntısı da başlamış. Çok dikkatli takip etmem gerek yoksa 3 gün içinde antibiyotiklik olur :(
Doktor bu virüsün 7 güne kadar ateş yaptığını söyledi, bi iyi atlatmışız gene, ama ateşi de epey yüksekti :( Ben serinkanlıyımdır gerçi, ateş de bir savunma mekaniması ve maşallah kızımın bağışıklığı iyidir. Ama oğluş daha küçük, daha zayıf (kilo olarak da bünye olarak da) ve de inanılmaz huysuz. Ben de hiç uyuyamadım dün ve şırıl şırıl burnum akıyor :2:

Günaydın sizlere de Geçenlerde ilk peynir deneyimimden bahsetmiştim sizlere bu gün sütçüm geldi 25 kilo süt aldım 10 kilosunu yoğurt yapacağım geri kalan 15 kilosunu peynir mayaladım yarım saat sonra olur çok heyecanlanıyorum böyle işlerle uğraşırken kızlarım ve eşim peynirimi çok sevdiler o yüzden yeniden yapıyorum zaten büyük kızım artık peynir almayalım annem çok güzel yapıyor diyor bütün bunlar beni çok mutlu ediyor
Ellerine sağlık. Misafirlerim gelip gitsin ben de Kadıköy'de güvendiğim bir kasap var, oraya gidip şirden alacağım ve kendi peynir mayamı üretme çabasına başlayacağım :)) Çok merak ediyorum nasıl olacak, meraklılarını buldum nette, ne aletler almışlar görsen. Onlar aşmış, kalıp kalıp yapıp 3-5 ay dinlendiren mi ararsın, Fransız, İsviçre peynirlerine merak salanlar mı... Ben o derece ilerlemem herhalde, sürekli üretebileceğim 1-2 çeşit denemek istiyorum ama. Senin yöntemi de deneyeceğim ;)
**Artun Ünsal'ın kitabını aldım okumaya başladım bu arada. Peynirin tarihçesinden başlamış, daha ortaçağı yeni geçtim :)))
Yazık kilo cetvelim sabit kalmaktan kendini imha etmiş..:60:
Benimki de aynı sona uğrayacak gibi görünüyor :)))) Olsun silbaştan yapmak da ayrı güzel :))
mutluuuuuuuuuuuuuuuu ve semirannnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi dönün artık sizde aramıza
leah ta yok uzun zamandır hala gitmedimi ki misafirleri
Çoktaaan gitmiştir canım, bir haftalığına gelmişlerdi zaten, bir kere kopunca tekrar geri gelemedi sanırım, 3 çocukla, devamlı koşuşturarak adapte olabilmek çok zor.
Senin bu motive haline de bayıldım, bize de bulaşsın azıcık :)))
[
....bak sen yaramaz demek yutmuyor artık pekmezi fln.. sen yorum yapınca ne yalan söyleyeyim şu şekilde düşünmüştüm.'umut böyle yazdığına göre mühim bişey yok herhalde'..genelde gerçekten tıbbi çok güzel faydalı yorumların oluyor.tıp okumamış bile olsan bir eczacı,bir sağlıkçı,biyolog fln zannetmiştim benseni sonra çok farklı bir sektörde olduğun öğrenip çok şaşırdım.mutluya yaptığın açıklamamlar fln müthişti.ne zeka sende :nazar::nazar::nazar::nazar:
Sağol canım :54: Kafama göre doktorlar da bulduğum için şanslıyım, doktorlar sinir oluyor aslında bizim gibi tiplere :)))

Sağol canım, kızım iyileşti çok şükür. Ama oğlanla başım fena dertte bu sefer. Ablası gibi uyumlu geçirmiyor o, çok huysuzluk yapıyor, dün gece 1 saat ancak uyuyabildim :(

Dediğin gibi yapacağım artık, sonuçta yabancı değiller. Öyle eleştirici filan kişiler de değillerdir hiç, ama benim tertibim meşhurdur aile içinde. Ünümü korumam lazım değil mi? :)) Yardımcım çok iyidir ama tertip içten gelen bir şey, göstererek olmuyor olamıyor, tüm çekmeceleri döküp ben baştan tertipliyorum her ay (yatak odası, çocuk odası, mutfak, salon ne varsa), bu ay yapamadım da, bu hafta yapmayı düşünüyordum onlar gelmeden. Ama olamayacak gibi.

Çok sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Kızımın sabahtan itibaren ateşi kalmadı çok şükür. (Umarım akşama yükselmez) Bugün sabah doktora gittik, çok iyi buldu kulakta ve boğazda hiç enfeksiyon belirtisi yok :nazar: Gene de dikkat etmeye devam tabii. Ama oğlan kötüledi bu sefer ve onun boğazlar sınırdaymış, şimdiden geniz akıntısı da başlamış. Çok dikkatli takip etmem gerek yoksa 3 gün içinde antibiyotiklik olur :(
Doktor bu virüsün 7 güne kadar ateş yaptığını söyledi, bi iyi atlatmışız gene, ama ateşi de epey yüksekti :( Ben serinkanlıyımdır gerçi, ateş de bir savunma mekaniması ve maşallah kızımın bağışıklığı iyidir. Ama oğluş daha küçük, daha zayıf (kilo olarak da bünye olarak da) ve de inanılmaz huysuz. Ben de hiç uyuyamadım dün ve şırıl şırıl burnum akıyor :2:

Ellerine sağlık. Misafirlerim gelip gitsin ben de Kadıköy'de güvendiğim bir kasap var, oraya gidip şirden alacağım ve kendi peynir mayamı üretme çabasına başlayacağım :)) Çok merak ediyorum nasıl olacak, meraklılarını buldum nette, ne aletler almışlar görsen. Onlar aşmış, kalıp kalıp yapıp 3-5 ay dinlendiren mi ararsın, Fransız, İsviçre peynirlerine merak salanlar mı... Ben o derece ilerlemem herhalde, sürekli üretebileceğim 1-2 çeşit denemek istiyorum ama. Senin yöntemi de deneyeceğim ;)
**Artun Ünsal'ın kitabını aldım okumaya başladım bu arada. Peynirin tarihçesinden başlamış, daha ortaçağı yeni geçtim :)))

Benimki de aynı sona uğrayacak gibi görünüyor :)))) Olsun silbaştan yapmak da ayrı güzel :))

Çoktaaan gitmiştir canım, bir haftalığına gelmişlerdi zaten, bir kere kopunca tekrar geri gelemedi sanırım, 3 çocukla, devamlı koşuşturarak adapte olabilmek çok zor.
Senin bu motive haline de bayıldım, bize de bulaşsın azıcık :)))

Sağol canım :54: Kafama göre doktorlar da bulduğum için şanslıyım, doktorlar sinir oluyor aslında bizim gibi tiplere :)))

çok geçmiş olsun oğlun ve sanada yazmayı unuttuğumu farkettim.:71::71::71:
benim oğlumda 2 gün ishal kusma yaşadı gene:((( çok kötü değildi ama dün hafif ateşide vardı 37,5 kadar.okula göndermedik 2 gün.ilk defa bu sene bu kadar hastalanıyor halbuki 3 yaşından beri kreşete hiç hastalanamazdk nerdeyse.bu yıl ne oldu hiç bilmiyorum.birde sana bitkisel şurup soracağm eczanelerde satılan arı balı kekek özü fln var içinde üst solununm yolu fonk için önerdi eczacı.bende aldım doğal diye.biraz hastalarsa veriyorum (burun akıntısı öksürük fln yeni başladıysa) iyi geliyor gibi.bi sakıncası varmıdır sence?eczacı satarken bu ürünü kullanan hastlarının neden daha önce almadıklarını ,nerdeyse hastalıklarını antibiyotiksiz geçirdiklerini söylediklerini belirtti.çok güveniyorlar ürünlerine.

nevin aslında diyetisyen istediğim gibi değildi 98,800 olmuşum yani 17 günde 2,5 kilo aldım
moralimde bozuktu aslında başla bırak sıkıldım ama saolsun öyle gzl motive ediyoki insanı
benim yüzümden anladı pes ettiğimi pes etmek yok dedi
inişler çıkışlar olacak kış ayında böyle olur bugün yeni geldin varsayalım yeniden başlayalım dedi
yeniden liste düzenledik bide haftanın 5 günü 20-30 dakika en azından spor yap dedi
çocugun var çok zor biliyorum ama zorla dedi
lasly yap bence çok deiil ama insanın içinden gelcek işte spor yapmak
ya sen 17 günde almısın ben 3 günde 2 kilo fazla görünüyorum bu kv yemeklere hormonmu koydu naptı..zaten bir evimde düzezimi sağlıyorum ordan uzak olunca sasırdım kaldım...ahh ahh spor yapabilsekk gidicez azda olsa meta yavaç çalışıyor belli oldu..
aman zor valla eşin işe başlayana kadar plan yapma konu aile olunca adamlara akan sular duruyor taakiii çocuklar büyüyene kadar bi arkadaşım demişti bana 2. çocuk olsun kaocan deişir diye hakkaten zamana bırakmakm lazım sanırımmm
Yazık kilo cetvelim sabit kalmaktan kendini imha etmiş..:60:
seni hiç bişey yıldıramazzzzzzzzzz
Yıllardır sabit kalan kilolarda kendi kendini yok etse ya....Hükümsüz nasıl olsa.....:1:

Herkese selamlar arkadaşlar....:16::16::16::16:

Bu günlerde topiğimizi biraz ihmal ettim.Kusura bakmayın...Misafirlerim var biliyorsunuz....Bu arada fena iştah patlaması yaşıyorum.Bu canavar sırayla hepimizi dolaşıyor galiba.

Yokmu başını ezecek ve bizi kurtaracak bir babayiğit...

slm ben babayğitim ammaa yerim darrrr:)

kööyün birinde görev yaparken 2 yıl kaldık geneli yaşlı idi adımı ezberleyemediler bazen yürüyüş yapmaya çıkıyodum bana hep babayğiğit kumandan karısı diye seslenirlerdi sanırım hala öle anıyolardır beniiii iri yarı olmakta ayrıcalık :))

yediklerim öğlen 1 tabak mercimek çorba 2 kaşık rus salata mayonezi ben yapmıştım dün misafirlere az yağlı

arada yeşil çay1 galeta

şimdi kene galeta yeşill çay içtim alşam yemek yokkk mmeyve yicem acıkırsam

mutluyum 75 dk spor yaptım bu hafta ilk daha belkki akşam gene yaparım

Back
X