- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
Oooo kimleri görüyorumnaber yavrum ya nerelerdesin sen :26: hiç sesin soluğun çıkmıyor. Senin gülmekten katıldığım yorumlarını okumayı özledim be ya
![]()
![]()
Tombulum kelebeğim ben de özledim valla




Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo kimleri görüyorumnaber yavrum ya nerelerdesin sen :26: hiç sesin soluğun çıkmıyor. Senin gülmekten katıldığım yorumlarını okumayı özledim be ya
![]()
![]()
zorrr yaaa ama değer insan çocukları iççin her şey yapıyo demi onlar mutlu olsun yeter kolay gelsinnn
sıkmıyorumda şu hak edenlerin gözünü pörtletmek istiyorum :)Sağol canım şu takiplerde güzel oldumu ohhh..Sağol canım bakalım nasıl yapıcak hasta diye gidemedi iki hafta bu hafta sıkı çalışıcak artık.
Sağol cecocum teşekkür ederiz artık fotalarını koyarım.
Sen zaten güzel kilo verdin canım çokta sıkma kendini.
Çok geçmiş olsun biran önce atlatın inşallah.
Çok şükür canım insan çok tedirgin oluyor tabi bilmediğin hormon sana demek ampul verdi benimk,i hergün içilen suda eriyenlerden verdi ama ampul olsa daha iyyi aslında bende çok unutuyorum çünkü.
bu oluyor bazen ne olur düşünme verdiklerine odaklan ne gğzel vermişim yine veririm de...Bana bişey oldu dietime başlayamaz oldum garanti kiloda almışımdır sinirlerim çok bozuk hergün başlıycam diyorum olmuyor bugün resmen zorla çikolata yedim anladım duygusal açlık sanırım benimki ama biran önce başlamam şart napsam bilmiyorum.
aynen öyle cansel ya zaten 40ım çıkmamış daha 20 gün olmamış dediği lafa bak bencede böyle bir toplum daha yoktur. hatta biri nereden aklına geldiyse aklı sıra örnek verecek ya işte snein gibi iri yarı dedi o an nasıl üzüldüm anlatamam. ben asla kırıcı bir yapıda olmadım ama hak edenede cevabını hep verdim. bu dünyada benden bir tane daha yok ve beni kimsenin üzmesine izin vermem. insan gibi söylese arkadaşım olduğu belli olsa demem ama dediğine bak ya.şu insanlar bazen çok gıcık olabiliyorlar gerçekten.yeni doğumdan çıkmış birine ne kadar kilo almışsın diyen başka bir toplum daha var mı bilemiyorm...memleket gittiğimde seni ne kadar özledim canımmm sözleri yerine yine kilo almışın ver artık fln sözleri, yada bu gidişle ablana benzeyeceksin, vs vs gibi hep kilo eksenli sözler insanıinceden inceden etkiloyr malesef...sen ondan baya baya inat etmişsin valla aferin sana şimdi daha da hak verdim.görsünler bakalm günlerini..hatta geçen biri burda diyordu unuttum kimdi eşi demişti bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kadın vardı fln diye sende öyle dersin olmazsakısa boylu arkadaşına geçirmişsin baya lafı ama çok haketmiş demekki buna canı gönülden inanıyorum çünkü tanıdığım özlem herkese pozitif moral verir her daim ama o hatun kişi demek bu kadar pozitif bayanı bile çıldırtmış hain dom dom (arkadaşına bu laf)
neyse şu benim toksin atıcı diyeti yazayım
2,5litersuyunu kaynatuyosun içerisine 4-5tane poşet yeşil çayı atıyosun,bir limonun suyunu sıkıp kabuklarınıda içerisine koyup ,taze nane yapraklarınıdaatıp,bir şeftali rendeleyip ,7-8dk demlenmeye bırakıyosun,demlenince içerisine buz atıp ılık veya soğuk olarak tüketiyosun.eğer tansiyon düşüklüğü varsa1-2şişe maden suyu ilave edip içiyosun.
Bu çayın yanında yemek olarak semiz otunu alıp doğruyorsun ,yarım kiloyağsız yoğurt,4-5taneceviz içi,1tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 çay kaşığı sumağı karıştıp öğlen ,araöğünde [saat16.00 da] veakşam yiyorsun.
sabahda 2 tane salatalık yiyip öğlene kadarbu çayı içiyorsun.
10 günde bir defa yapılıyor ayda 2,3 kilo fazladan vermeyeyardımcı oluyormuş.
bu tarifler ENDER SARAÇ ın kendisine ait.
ben bunu kışın lahana(beyaz lahana) ile yapıyorum(semizotu yerine) ve suyuna şeftali katmadan.maden suyu da içmiyorum.yoğurt yarım yağlı kullanıyorum.nane de kuru nane.bana her seferinde iyi geldi bu karışım ama bünyeye göre değişebiliyor.bir diyet kardeşliğinde beraber yaptığımız kişilerden bikaçı çok az vermişti ama ben her yapışımda verdim.denemeye değer bence.aç kalınmıyor.su oldukça tok tutuyor.semizotuyla 600 gr-1 kg arası,lahanayla 1-2 kilo arası vermişim diğer yapışlarımda.bu verdiğim kiloyuda ertesi gün ve sonrasında almadım ama abrtmadım tabi normal diyetime devam ettim. bide ben suyu akşama kadar içiyorum.evde olduğunuz bir gün yapın çünkü çok wc ye gidiliyor
diyet deneyimleirnde varmış bakayım olmazsa, hatice yazmış var diye,ben hiç girmedim oraya.özlemmm
% 100 detoks ta yapmıştım ayran çorbası gibi içinde kuru nohut,bulgur vs vardı yanlış hatırlamıyorsam normal bir kahvaltı vardı akşama kadar bu çorba tuzsuz içiliyordu 2 saatte bir.ben bunu yaptım kolaydı ilk günüm ama 2.günüm hiç doymadım çok halsizlik yaşadım sonuçta1,5 kg verdim ama ertesi gün diyete devam etmemem rağmen büyük çoğunluğunu geri aldım verdiğm kilonun.bu nedenle bi daha yapmam diye düşündüğüm bir detoks ama herkeste aynı etkisi olmaz belki başkalarına faydası olmuştur
iyi geceler kızlar
ben de bugün günde yedim mamalardan ama abartmadım akşam çok acıktım ama yanlış beslenme yüzünden ben de ton balıklı salata yedim biraz da leblebi
artık öğrendim herşeyi ölçülü yersen sorun olmuyor canlarım hiç birşeyden mahrum kalmaya gerek yok ama gündüz ve ölçülü yemek lazım tabii
kızlarrrrr bu ayın 28inde eşimin iş yerinin yemeği var müzikli falan olacak, her yıl oluyor zaten . neyse sadede geleyim benim o güne kadar 2-3 kilo daha vermem gerek(bu hafta verirsem onlarda dahil tabi :))) ayyyyyy ne yapsam ya inşallah ECEnin karışımı işe yararda o güne kadar fat değil fit bir hatun kişi olurum....
çoooooooook güzel olmam ve görenlerin vayyyyyyyy be ne güzel zayıflamış demelerini istiyorum ,yardımmmmmmmmmm
bu hafta spor yapamadım yani 40 dk ancakbelim azdı yine aslında artırsam süper olacaktı ama cumaya kadar bir 40 daha yapsam zil takıp oynayacak vaziyetteyim o nedenle bana spor değilde şöyle acele ama sağlıklı kilo verdiren bir yöntem söyleyin 10 güne yayayım:26:
Bana bişey oldu dietime başlayamaz oldum garanti kiloda almışımdır sinirlerim çok bozuk hergün başlıycam diyorum olmuyor bugün resmen zorla çikolata yedim anladım duygusal açlık sanırım benimki ama biran önce başlamam şart napsam bilmiyorum.
çok geçmiş olsun bak korkulacak bişey değilmiş..kızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)
gözünüz aydın tekrar...Kızlar ayşenin sonucunu aldık geçirilmiş bir enfeksiyonmuş kendi doktorumuzu aradık bir tek yüksek çıkan bir sonucu için takip edilmesi lazım dedi inşallah oda düştümü rahatlıycaz bu arada küçük cadı ilk sahnesine çıkıyor haftaya pazar gösteriler burdaki alışveriş merkezinin içinde olucakmış şimdiden hepimizi heyecan sardı.
Bu arada ayşe hastayken hepinizin desteğine çokkk teşekkürler....
Özelikle ayşecim senin hakkın nasıl ödenir hiç bilmiyorum...
kilona göre az yiyorsun ve karbonhidrat ağıırlıklı...bugün yediklerim:
sabah:
1 kase special k ve süt
ara öğün:
10 adet badem
öğle:
1 ufak dilim pizza
akşam:
2 dilim kepekli ekmek ve 4 adet köfteyle çakma pideli köfte tabii ki tereyağsız
ara öğün:
1 adet greyfurt
şimdiden gözün aydın olsun. Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın...eevet asucum yarın geliyor eşim sağolasın
bende şimdi diyecektim eşim geliyor bu ara fazla giremiyebilirim ama bildirim yaparım beni affedin diyecektim ki sen söyledin
yürüryüşle daha cabuk vericeksin kiloları..günaydınlar topiğimin çıtır adayları
sabah sabah bu soğukta servisten topkapıda indim ve yürüdüm
özlemişim yürümeyi yağmur kar yağmadığı sürece bi ablam var aynı diyetisyene gidiyoruz
aynı servisteyiz onunla yürüyücez eskiden olduğu gibi
şimdi kahvaltı eşliğinde geçmişe bi göz atayım bakayım
hepinizi kocamannnnn öpüyorum ve seviyorum
günaydınnnGünaydın hatunlar nasılsınız![]()
nevincim günaydın cnm nasıl oldun
günaydın canım üzülme gidecek bu kilollar. sendemi kv mağdurusun benim gibi ee çalışıyoruz diye akşamları yemeğe çağırıyorlar siz zahmet etmeyin diye...ordada düzenim bozuluyor hasta olunca 3 gün kv de kaldı + klardayım yıne anlaadım gitti iğnelermi şişiriyor nasıl 3 günde 2 kilo artı gözüküyorum birde iştahım yoktu yani..Canım arkadaşım.Sen o yemeğe gidene kadar kilo veremesende ki vereceğine eminim çok güzel olacaksın kesin.Hiç kendini kasma.Kimseyi de tınlama.Sen zaten özelsin.Ben o kadınların vayyy ve ne güzel zayıflamış diyeceklerini hiç sanmıyorum.Çünkü seni görür görmez kıskançlıktan çatlıcaklar.Merakla bekliyorum o akşam yaşanacakları ve diyalogları... :) O akşam AyetEl kürsi nas felak falan oku bol bol çünkü sana kesin nazar edeceklerdir
Banucum öncelikle Ayşeye tekrardan geçmiş olsun ve gözünüz aydın.
Diyet konusuna gelince bende çok fenayım.Bugün adet olmam gerek ama hiçbir belirti yok.Ara sıra sancı oluyor ama geçiyor yine.Pko belası yine sardı sanırım.Ne güzel 2 aydır düzenliydi.Ne oldu da şimdi yine gecikmeler başladı anlamadım.Bu sebepten midir nedir bende çok boşladım kendimi.Leslieye başlayamadım.Eşime 1 hafta daha rapor verdi doktoru.Evde yine.Hafta sonu da kızkardeşlerim geliyor memleketten 15 tatilde bende kalcaklar.Yine yapamıcam gibi.Spor yapamayınca diyetde canım istemiyor hiç.Yaklaşık 1,5 ay olcak başlayalı ama hatırı sayılır kilo veremedim.Normalde 1,5 ayda 6 kilo veya daha fazla vermem gerekirken ben yalnızca 4 kilo ile kaldım ve böylede devam edecek gibi kaçamaklar oldukça.
Akşam iş çıkışı genelde kv me gidiyoruz yemeğe.Orda kendimi tutamıyorum.Eve sonra geçiyoruz sonrada abur cubur kaçamağım oluyor.Ne yapcam ben nasıl toparlancam.
Geçen eşimle geziyorduk İzmitte.bi mağazanın vitrininde elbise gördü eşim.Canım zayıflarsan bunu alalım sana çok yakışır dedi.Bi de sivri topuk ayakkabı gördük onu da alcaz.(Bu kiloyla hiç giyemiyorum topuklu ayakkabı.Taşımıyor ki koca vücudu.Bileklerim çok ağrıyor sonra)Söz verdim eşime tamam dedim evlilik yıldönümümüze kadar (mayıs) 75 kiloya düşüp o akşam giyicem o elbise ve ayakkabıyı dedim yemeğe gideriz güzel bir restauranta.ama sözümü tutamıyorum ki.Bi kaçamak yapsam eşimin yanında sonra pişman oluyorum.Sanki bana o elbiseyi hatırlatıyormuş gibi bakışları oluyor.Yada bana öyle geliyor.
Oooofff çok uzattım galiba.Bir dokun bin ah işit.Ne oluyor böyle bize Banu.Hadi gel toparlanaım canım.Motive edelim birbirimizi.O elbiseyi istiyoruuuuummmm..
Mmery canım nerelerdesin?Merak ettim seni geçmişşi okudum yoksun...Umarım iyisindir arkadaşım...
günaydın canım üzülme gidecek bu kilollar. sendemi kv mağdurusun benim gibi ee çalışıyoruz diye akşamları yemeğe çağırıyorlar siz zahmet etmeyin diye...ordada düzenim bozuluyor hasta olunca 3 gün kv de kaldı + klardayım yıne anlaadım gitti iğnelermi şişiriyor nasıl 3 günde 2 kilo artı gözüküyorum birde iştahım yoktu yani..
birde şunu düşündüm ya çocugumuz yokya ne zaman cagırırsalar gidebilexceğiz hisleri var sanırım.dün akşam yine cagırdılar eşime dedim ben evime gidicem sen isetrsen git hani birazda küçük çaplı kavga ettik.hissettiğim şuydu 'bebeğim olmaığı için kendmi hiçbiryere ait hissedemiyorum'...irazde gücü sıfır bende acayip sinir oluyorum..
o elbieyide alırsın ayakkabıyıda giyersin inşallah...
aynen canım.seni çok iyi anlıyorum.bende çalıştığım için akşamdan yapıyorum yemekleri.o gün kv arıyor balık yapıyorum bize gelin diye.bişey diyemiyorsun.yemek kalıyor öylece.eşim de ameliyat oldu ya şimdi.evde genelde.sabah ben işe geldiğim için eşim de uyanınca annesi çağırıyormuş kahvaltıya.akşama kadar orda duruyor.bana da işten dönerken oraya uğramak düşüyor.mecburen yemek yiyoruz ve öyle geçiyoruz eve.eşim bi işbaşı yapsın bu kadar sık gitmem.zaten vardiyalı çalışıyor.yorgun geliyor o bile gitmek istemez.onlara gittiğimde de yeme düzenim resmen kaçıyor.sıkılıyorum bu durumdan ama şimdilik yapacak bişeyim yok.
Bi gün biz de eşimle ufak çaplı tartıştık bu gitme meselesi yüzünden.karnabahar almıştım pazardan.baya bi dolapta bekledi hemen hemen hergün onlara gittiğimizden.neyse pişirdim sonra ben.kıymalı yemeğini yaptım eşim çok sever.akşamdan yaptım yine tabiki.ertesi gün yine kv lere gittik yemek kaldı.sonraki gün yeriz artık dedim bişi demedim.o günde kaynım izinliymiş.balık almış bizim için.eşime de gündüzden dedim ki bugüm program yapma evde yiyelim.akşam aramasın mı balık yiycekmişiz diye.ben tabi dedim canım evdeki yemek bozulcak artık kaç gündür dolapta pişmeden bekledi.şimdide pişeli 2 gün oldu.seni tembihledim ya evde yiyelim diye zaten sen seviyorsun diye yaptım ben pek sevmem yemeğini kızartmasını seviyorum biliyosun dedim.tamam dedi o akşam eve gittik ama surat yaptı.yok kardeşim izinliydi de bizi düşünerek almış da hep beraber olcakmışızda (sanki hiç birbirimizi görmüyomuşuz gibi)sırf sen seviyorsun diye palamut aldı da falan.burnumdan getirdi o gün yemeği.bu akşam bitsin bu yemek yarına kalmasın aman bozulur mazallah diye laf sokmalar falan.neyse yedik kalktık.ben bişey demedim bi süre ve onun söyledikleri bittikten sonra ben söylemek istediklerimi söyledim ve haklı buldu.ama ne fayda ertesi gün yine kv lerde yemek yedik![]()
nevin aslında diyetisyen istediğim gibi değildi 98,800 olmuşum yani 17 günde 2,5 kilo aldım
moralimde bozuktu aslında başla bırak sıkıldım ama saolsun öyle gzl motive ediyoki insanı
benim yüzümden anladı pes ettiğimi pes etmek yok dedi
inişler çıkışlar olacak kış ayında böyle olur bugün yeni geldin varsayalım yeniden başlayalım dedi
yeniden liste düzenledik bide haftanın 5 günü 20-30 dakika en azından spor yap dedi
çocugun var çok zor biliyorum ama zorla dedi
ya sen 17 günde almısın ben 3 günde 2 kilo fazla görünüyorum bu kv yemeklere hormonmu koydu naptı..zaten bir evimde düzezimi sağlıyorum ordan uzak olunca sasırdım kaldım...ahh ahh spor yapabilsekk gidicez azda olsa meta yavaç çalışıyor belli oldu..
pes etmek yok ne olursa olsun dikkat etmesek çoktan 120leri bulurduk cnm
bizizm hedefimiz 1 nisana kadar 88-85 olmak bakalım inş
inşallah canım yok pes etmiyorumda hastalıklar şevkimi kırıyor o kadar...ay nisanda yaklaştı:18::18::18::18:
umutçum bende art niyetli olduklarını düşünüyorum ,biliyorum demek istemiyorumBana da içir, bana da içir diye boşuna demiyormuş miniğim. Onun da ateşi çıktı akşam üzeri, şimdilik ablası kadar yüksek değil ama... Doktoru aradım, büyük ihtimalle virütik diye düşünüyoruz, "ortada dolaşan ve yüksek ateş yapan acaip virüsler var bu ara" dedi. Gene de yarın götürmeyi düşünüyorum. Benim oğlan yemiyor artık o numaraları, eskiden ben de yapıyordum, şimdi bakıyor "ayııır penbe ilat verrr" diye tutturuyor. Artık nasıl içten istediyse ona da vermek zorunda kaldım zaten.
Unutmadan, gözün aydın diyeyim, doktordan da sonuçlarının iyi olduğunu duymuşsun, için rahatlamış. Bak, sen tahlil sonuçlarını ilk yazdığında sana yazdığım yorumu aşağıya kopyaladım, doktor da aynı şeyleri söylemiş :)))
..........................
Çok geçmiş olsun. Meyve yemiyorsan bile sebzelerden eşdeğer vitaminleri takviye edebiliyorsundur umarım.
Özlemciğim, eminim o 2-3 kiloyu vermesen bile sen aynı derecede güzel olacaksın. Dünyanın kilosunu vermişsin, farketmeyende art niyet aramalı. Seçeceğin şık kıyafet, saçın-makyajın ile çok güzel olacağına eminim. Ama 10 günde rahatlıkla 2 kilo daha verebilirsin sen, geçen hafta bile 1.400 verdiğine göre. Bana diyetisyenimin verdiği sebze menüsünü önerebilirim ben de sana. Bir hafta az verdiysem, takıldıysam, artıdaysam bana bunu yaptırıyordu.
Sabah ve ara öğünler klasik, yağlı yemişler ve şeker içerebilecek her şey yasak. Örneğin ara öğünde kuru yemiş hakkımı leblebi olarak tüketiyordum, normalde serbest olan 3 adet kuru kayısı gibi ara öğünler yasak yerine greyfurt gibi kalorisi düşük ara öğün var. Ana öğünler ise -sabah, akşam- şu şekilde: 1 kepçe çorba+6 yemek kaşığı az yağlı sebze yemeği+1 dilim tam buğday ekmeği+1 kase salalata. Sebze olarak bezelye, kereviz, patates, havuç, kırmızı lahana yasak, baklagil yok, et yok (yemeklere kıyma-az miktarda et konulabilir). Bir haftada 2 kilo veriliyor bu diyetle. Yapmak istiyorum dersen saatlerini filan daha düzgün yazarım sana.
Canım arkadaşım.Sen o yemeğe gidene kadar kilo veremesende ki vereceğine eminim çok güzel olacaksın kesin.Hiç kendini kasma.Kimseyi de tınlama.Sen zaten özelsin.Ben o kadınların vayyy ve ne güzel zayıflamış diyeceklerini hiç sanmıyorum.Çünkü seni görür görmez kıskançlıktan çatlıcaklar.Merakla bekliyorum o akşam yaşanacakları ve diyalogları... :) O akşam AyetEl kürsi nas felak falan oku bol bol çünkü sana kesin nazar edeceklerdir
Mmery canım nerelerdesin?Merak ettim seni geçmişşi okudum yoksun...Umarım iyisindir arkadaşım...
yazık kilo cetvelim sabit kalmaktan kendini imha etmiş..![]()
yenacım benim kilo cetvelide öyle....bu cuma yeniden yapıyım diyorum da nası yaptığımıda unuttum bi deniyim bakıyım olcakmı...