efsunluya da yazdığım gibi ben de asla dayanamam derdim bende bilmiyorum nasıl bişi bu.dayanmak bile denmez yani eskiden diyet yaparken yememek bende işkence gibi olurdu.ağlamak bile gelirdi içimden acı çekerdim birileri yiyorsa ve ben yemiyorsam...ama bugün dayanmak demiyorum zaten doymuştum iskenderde bi kaçaktı profiterol fazla geldi gözüme.ama genede biraz yedim arkadaşlarınkinden.inşallah bu duyguyu kaybetmem ve inşallah hepimiz yaşarız canımız istemediği içni yememyi
lesli evden çıkılmayan kış günleri içni süper.ben çok seviyorum.çok yorulmasam hergün yaparım ama gücüm kalmıyor sonra benimkilerle uğraşmaya.bide bacak ve basenim çok inceldi.üst bölgelerimi çalıştırmam lazım artık.lesli daha çok alt beden için süperrrr
çok teşekkür ederiz teyzesi

burası beni motive ediyor ve birçok şey öğreniyorum.olayı uygulamaya başladımmı bilmiyorum içimden böyle geldi.keşke hep böyle uygulayabilsem...ama yarın sanırım doğum günü yapacağız ve koşuşturmaktan sağlıklı bişiler yapamam ve mecburen yaptıklarımdan yerim.bu nedenle misafirlik ve misafir ağırlamak işkence oluyor.yani kendime diyet bişiler hazırlamayı bilmiyorum ki...şölye güzel salata tarifleri fln varmı yena sende?
doğum günü için
mercimek köfte
duş almış börek
çikolatalı toplar(elmalı)
browni kurabiye(ilk defa deneyeceğim birazdan)
mayalı poğça
yapmayı planlıyorum ama pastamız hazır olacak sanırım.bu menüde bana uygun ne var??mercimek köfte.onlada doymam biliyorum