sağol canım sende yaşamışsın çok zor çocuk için şükür kavuştuktebessüm allah sizie uzun süreli ayrılıklar vermesin
sen kızının heyecanını anlatınca benim çocukluğum geldi aklıma
benim babam öğretmendi benim çocukluğumda doğuda görev yapıyordu çok az gelebilirdi ozamanın ulaşım şartlarından dolayı
bende çok özlerdim günlerini sayardım tabi sayıyı bildiğimden değilde hatırımda kalan hergün anneme bu gün mü gelecek diye sorardım ada hep yarın yarın der dururdu canım babacığımda bana her gelişinde bebekler getirirdi veeeeeeeeee bende ilk gece onlarla yatardım
ama sabah hep kendi yatağımda uyanırdım artık beni uyutunca ne yapıyorlardıysa![]()
evet valla kızıma nasıl zor geldiCanım 4 sene kadar önce gitmiştim, tam sebebini hatırlayamıyorumi sanırım glisemik indeksi yüksek bu sebzelerin. Tam emin olamadım. Ama annem diyabetli ona da kök sebzeler yasak? Belki bir miktar nişasta ihtiva ediyordur?? (fikir yürütüyorum) Ben şimdiki beslenmemde yiyorum ama bu sebzeleri, çoğu çok faydalı. Özlem'e bir haftalık düşük kalorili, yüksek vitaminli diyet örneği olarak yazdım.
Sağol canım. Sizin de gözünüz aydınnnnnnnn. Hele kızının, çok iyi anlıyorum ben onu. Ben de çocukken babam Almanya'da ön ihtisas yapmıştı 2 yıl, o önden gitmişti ve 6 ay ayrı kalmıştık, 5 yaş civarıydım hiçbir zaman unutmam bir gece yarısı bizi almaya geldiği günü, elinde esmer, saçları fileli bir oyuncak bebekle. Kız çöcukları için nasıl önem taşıyor baba, hayatım boyunca hatırladığım mutlu anılarımdan biridir :)))
....
Kimle kaldı kimler gitti bilmiyorum ama ben de iyi geceler diliyorum, hem bedenen hem ruhen feci çöktüm, uyumaya değil bayılmaya gidiyorum artık :))))
bu sabahki olayı anlatayım eşim kimliğini unutmuş orada kimlik çıkartacaz pasaport yenileme için istiyorla eşimle ben çıkacaz sabah kızımı götürmeyelim soğuk diye düşündük
kızım diyorki sendemi gidiyorsun şimdi gelmeyecekmisiniz diyor döndük sonra babası başka işler için çıktı diyorki babmın gelmesini yinemi bekleyeceğiz diyor nasıl üzüldü anlatamam
sağol canım nekadar çok kişinin babası ile ayrılık dönemi olmuş nasıl üzülüyorsa çocukken insan dmek unutulmuyorinşallah zamnla düzene gireriz...
yeniden hoşgeldin Beyza, çok geçmiş olsun... bende yerimde sayanlardanımmm
çok az yediklerin bence canım önünde verilecek kilo çoksa zamanla azaltacaksın yediklerini...
değişiklik olur ne güzel tabi özlersin yavrularını ama iyi gelir bence...
ayy canımyaa gözünüz aydın şimdi gözlerim doldu. benim babamda yurt dışındaydı uzun süre o geldiğinde bebnde ağlardım hep onlarla uyumak için çocukluk işte....Allah ayırmasın...
günaydınnn![]()
allaha havale et canım laf sahibine aittirgünaydınlar herkese
acayip bir baş ağrım var dünden beri
regl oldum ya ondan herhalde
bi de görümcemin bazı laflarını duydum yine benimle uğraşanı aşşah bildiği gibi yapsın ne diyim
sağol canım amin inşallah bir daha ayrılmayızolduğun iyi canım ,ya olmasan o çok daha kötü emin ol geçer sancın 2 güne.
valla detoksu haftaya cuma falan yaparım ancak cmt yemek çünkü, eee pörtlesin o gözler değil mi :) ay boncukta taksam mı ya?
bende lahanayı sevmem ama kilo vermek için her yol mübah :))) haftaya cuma yaparım bunu inşallah.
canım buluşmuş belkide ayrılmışsınızdır bile şu an ama inan her kıyafet yakışır artık sana inan. cumaya ertelemende iyi olmuş kaçamak günü :) ayrı kalmak çok zor olacak belki ama birazda başbaşa kalacaksınız :)
canım benim zahmet oldu sana ellerine sağlık ,sağolasın :)
kuzum ya nasıl özlemiş kıyamam, rabbim sizi hiç ayırmasın inşallah. peki sende gideceğim diyordun nasipse ne zamana yolculuk?
canım benim sağolasın inşallah veririm 72yi görsem çok iyi olacak ama tabi yarınki kilomada bağlı bu verme süreci 74ü 74.1 gibi görürsem iyi ama daha üstü beni kurtarmaz :)
canım öncelikle geçmiş olsun atlatrısın takıl buraya .
allah kavuştursun kardeşinlede canım
sağol canım sende diyete dönmüşsün hadi bakalım dayan bu ara zor geçerTebessüm canım gözün aydın eşin gelmiş kavuşmuşsunuz sonunda Rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah.Çok sevindim ya hele kızının mutluluğunu düşündükçe canım ya kıyamam.Hep mutlu olun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın hiç...
ayy ne güzel valla böyle yorumlar duymakslm arkadaşlar ben geldim:))) çocuklar gelmeden bi gireyim dedim.bugün arkadaşlarımla buluştuk ancak zaten aramın çok iyi olduğu iki iyi güzel insanla buluşabildik.asıl laf sokan arkadaşların işleri çıktığı içni gelemediler.ama bu 2 can dostum da çok şaşırdı beni görünce manken gibi olmuşsun neler yapıyorsun dediler.lesliyi fln anlatmıştım zaten telde bi daha anlattım.dengeli beslendiğimi herşeyi yediğimi kaçamak yaptığımı ama sonrasında dengelemeye çalıştığımı anlattım.sakın alma bi daha böyle çok iyi dediler.kendileri de vermek istiyor (özellikle bir tanesi tombiş ve aşırı tatlı düşkünü .tahlil yaptırması için ne zamandır ikna etmeye çalışıyorum ama çok yoğun hasta anneside var onada bakıyor fırsat bulamıyor)
kahvaltılık bişi yoktu gittiğimiz yerde kebap tarzı ve pasta vardı.iskender yedim onlara uydum ve sonrasında profiterol diye tutturdular.illa çok istiyorsanız alıp 3 e bölelim dedim kabul etmediler.o zamn ben almasam kzıarmısnız dedim bizimkinden yersen olur dediler.onlar aldı bende biraz onlarınkinden tırtıkladım...şaşırdılar yavaş yiyorum fln yaa sen işi kapmışsın işin sırrı yavaş yemek herhalde diyorlar.benim en sevindiğim nokta eskiden bu tür buluşmalarımızda ben onları yoldan çıkarır tatlı vs yer daha da doymazdım.bugn canım bile istemedi.hatta şimdi inanın midem bile bulanıyor.sizler sayesinde ben bu işi öğrenmişim.yani kaçamak bile yapsak dozunda olmayı öğrenmişiz.eskiden bu arkadaşlarla açık büfe gün oluyordu bi cafede oraya giderdik.inanın kaç pasta ,kaç börek, kaç kısır üstüne meyve suları vs yediğimiz hatırlamazdık bile...ben şimdi daha mutlu ve huzurluyum.ortanca kuzuma barbi bebek aldım (3 yaşı bitiyor ama reklamlarda nasıl seviyor barbiyi inşallah sevinir )doğum günü için.işte böyle.akşama yumurta haşlayıp salatyla veya pırasa yemeğiyle yiyeyim diyorum ama hala midem bulanıyor![]()
bravo tatlıyada kanmamışsın
kızının doğum günü kutlu olsun canım
amin canım sağol dün yazmamışım sanada geçmiş olsun ama emzirmeyi bırakıcam diye üzülme bu kadar zaman emzirmişsin ben çırpındım emzirmek için ama ancak 1.5 ay emzirebildim sonrada 6 aya kadar sağdım sonrada emmeyince kesildi tabislm kizlar gecmis olsun diyen arkadaslara tskler
ececim cnm kizim 24ocskta 21aylik olcak ben martin donuna kadar emzirmek idtiyordum ama sagligim izin vermiyor gustrdanmi bilmem artik emxirmektende skldim
saglikli bedlenmem nasil gidiyor derseniz pek iyi deil en azindan pastalsr cikolatakari yemiyorum bu gunde yurudum 60 dakk
aysecim gecmis olsun
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
tebessum esinin geldigine cok sevindim rabbim bir omur boyu ayirmadin sixi birbirinizden
umarım ilaçlar çabuk etki eder hemen düzelir canım geçmiş olsunkızlar 2 gündür gelmiyorum kusura bakmayın. dün k. doğuma gittim. sağ yumurtalıkta 2cm kist var dedi ve ilaç başladı. bugünde dahiliyeci hipotroidi için ilaç başladı. bakalım neler olcak. hayırlısı. yarın gelir hem geçmişe hem şimdiye bakmaya çalışırım. şimdilik iyi geceler herkese.
Bugün bizim için zor bir gün oldu sabahtan ayşeninn yanına gittik ultrason çekildi o şükür temiz çıktı ordan lenf bezleri için KBB gönderdiler ordaki dr muayeneden sonra lösemiden şüphelendini söyledi yazarken bile geriliyorum çocuğun yanında birde konuşuyor keser alırım falan diye ayşe odadan bir çıktı gözler yerinden çıkmış ağlıyor dr beni kesiceklmiş diye hemen ayşenin yanına gittik sağolsun o ve arkadaşı pınar hemen sonuçları başka proflara gösterdiler onlar korkmayın bir hafta antibiyotik vericez takip edicez inşallah kan sonuçları düşücek lenfler ufalıcak dediler ordan kendi dr gittik oda ordaki dr hocasını arayıp hastaya böyle şeyler söylenmez diye uyarıcanı söyledi inşallah bir hafta sonra güzel haberler yazarım buraya ama bu koca bir hafta nasıl geçer bilemiyorum şüphesi bile korkunç inşallah öyle bişey yoktur nasıl dayanılır hiç bilemiyorum bu hastalığı yaşayan ailelere sabırlar diliyorum çokk zorrrr çünkü.
Bugünün güzel bir yanı ayşe ben ebru ayşe ve pınar hep beraber güzel bir yemek yedik sohbet ettik ayşede arkadaşıda çok iyiler o kadar sevinçliyimki bu KK girdime burda tanıdığım herkes çok iyi çünkü ve herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı ne mutlu bizee.
enfeksiyondan lenf bezlerinde problem var sanırım yanlışmı anladım eğre öyle ise bir şey anlatacam
benim annem hemşire
erkek kardeşimde hastalık grip gibi olmuş geçmiş sonra annem boynunda lenf bezlerinin şiştiğini farketmiş hemşire ya anlıyor tabi hemen üniv. hastanesine gitmiş dr. bakmış bir şey dememiş antibiyotik vermiş bitince mutlaka gelin demiş gelince dr. muayene etmiş ohhhhhhhhhhhh demiş ben lösemi sanmıştım demekki enfeksiyon geçmemiş onun etkisiyle olmuş demiş aklıma bu geldi canım
umaım kötü birşey çıkmaz