Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr benim listeyi paylaşmıştım...o liste üzerinden bi kaç ek ve değişimler aldım onlarıda paylaşmak istedim....

kızlarr salatalarıma bazen haşlanmış ince bulgur ekleye bilirmişimm....az yağlı kısır yani..nar eşkisi haftada 1 yada 2 kez dedi....(çook tok tutuyorr)

haftada bir bol yeşillikli 1 patatesli patates salatası az yağlı......

ve bir porsyon meyve yerine bi kase pudinkkkkk:21::21::21:

haa bu arada maşallah yaa ne kadar guzel kılo vermışsınız ılk 3 giren arkadaslarr tebrıkler valla
dıger arkadaslarsa cok guzel gıtmışş maşallahh bende gaza geldım valla:3::3:

Bu ne yaaa bağlantım koptu okadar da çok şey yazmıştım hepsi gitti yaaaaaa :26::26::26:
Neyse artık daha sonra yine laf yetiştiririm nasılsa :1: küçük cadı şu an izin vermiyor :1:

Kızlar ya bizde evdeki koşu bandını satmaya karar verdik birkaç gün evvel cünkü evde çok yer kaplıyor.
Ben yaklaşık 5 sene evvel almıştım 1200 liraya ama şu an hangi fiyata satsak diye karar veremedik eşimle birde size danışmak istedim.
Resmini ekliyorum koşu bandının ve şu anki sıfır fiyatı 1100 lira hala.
Kız kardeşimin eşinin bir akrabası alıcaklardı hesapta ama karısı evde yer yok diye vazgeçtiğini haber vermiş. Şimdi bende nete ilan vericeğim ama kaça versem karar veremedim.

Sizce bu koşu bandı ikinci el kaça gider :26:

$Runmill-1400M-koşubandı-B.webp

kızlar birçok alıntı yaptım ama hiçbirine cevap yazamadım.
dere otu önerisini dinliycem tşk ederim. kolastrole baktırdım hafif yüksek çıktı ama önemli değilmiş
kilo aldım yine bu haftaki kilom 89.7
evde ekmek yapan kimdi hatırlayamadım ama valla senin çocuklar ilerde zorluk çker anne eli değişmiş hesabı
ayşe canım yazdığını okuyunca kalbim sıkıştı valla canım doktorunuz çok densizmiş.
geçmiş olsun diyen arkadaşlara tşk ederim.
kilo veren herkesi tebrik ederim

Kızlar ya bizde evdeki koşu bandını satmaya karar verdik birkaç gün evvel cünkü evde çok yer kaplıyor.
Ben yaklaşık 5 sene evvel almıştım 1200 liraya ama şu an hangi fiyata satsak diye karar veremedik eşimle birde size danışmak istedim.
Kız kardeşimin eşinin bir akrabası alıcaklardı hesapta ama karısı evde yer yok diye vazgeçtiğini haber vermiş. Şimdi bende nete ilan vericeğim ama kaça versem karar veremedim.

Eki Görüntüle 330647

kocacığımı kandırsamda ben alsam :D

yena abla ellerine sağlık tşk ederim..

kilo veren arkadaşları da tebrik ederim özellikle dereceye giren arkadaşları :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhabaa kızlarr... herkesteenn coook özür dilerim.. gec kaldım.. o kadaar yogun bi hafta gecirdimki ne diyet kaldı ne rejim:((((
hastanedede kortizon igne vurdularr bilen bilirr azıcıkk kacamak yaptıgında deli gibi kilo aldırırmıs bu igne:((
mecbur kalmasam vurdurmazdım agrıdan cıldırıyodu kuyruk sokumum:((
bu yuzden kilom aynı bile kalmadıı üstüne aldım bile ne yazıkki :(( 101.3 cıktım bu sabah tartıya kendimi berbat hissediyorum cok mutsuzum o kadar mutsuzumkii yüzümde sivilceler cıktı 1 gecede:((((
bide stresten kabız oldum 3 gündürr kabızım insallah düzelirimde kilolarda hızlar gider:(( hepiniz saglıcakla kalın haftaya daha iyi olma ümidiyle:((((

Haklısın canım.O ilaçlar insülin direncini dengeliyordu sanırım.Yumurtalıkların üzerindeki baskıyı azaltıyordu.Tekrar başlamalıyım evet.Adetlerim ilaç içersem düzenli içmezsen tık yok.Bu ilaçla birşeyler olur belki.Uyardığın için teşekkür ederim arkadaşım.

Özlem sen varya harika bi insansın.Süper motive ediyor beni yazdıkların.Canım benim ya iyi ki varsınız.Benim için beni düşünerek yazdığın o parmacıklarını yerim yer :) Yada yok yemiyim en iyisi kaçamak olmasın :)) Peki sana söz veriyorum.Bu akşamdan itibaren kaçamaksızım.Bakalım haftaya neler değişecek.
İyiki varsınız.Hepinizi çoookk seviyorum....
canım benim sende öylesin. biz burada belli bir amaç için bulunmaktayız ve birbirimize destek olmak için varız. yoksa bende çoğu kez tökezledim ama sağolsun kızlar her defasında uyardılar, güvendiklerini dile getirdiler.onlara karşı kendimi sorumlu hissettiğim her an ağzıma atacağım şeyi atmadım inan. beyza ablanın bir notu vardı o benim hayat felsefem oldu şu sıra ''istediğini yersen ,istediğini giyemezsin '' bende yaza kadar birşeyleri halletmek istiyorum .bence sende seni motive edecek bir slogan bul ve uygula çok fayda ediyor inan. bence haftaya çok şey değişecek ben sana inanıyorum ebruuummmmmm:) bende senin yerim :) bu haftaki kaçamaklarımız bunlar olsun tatlı niyetine :)
Meryemcim bende öle düsünüyorumda onuda aliskanlik haline getirmesinden korkuyorum bu sefer her gece beni yaninda istiycek kendi kendinede okutuyorum okuya okuya uyu oglum diyorum ama sebep ne anlamis degilim :26::26::26:

Bilemiyorum Özlemcim ama böyle devam ederse uzman birine akil danisicam :34::34::34:
Ayrica durumum cok vahim tatlim her hafta kendimi böyle teselli ediyorum ama sanirim benden bu kadar dememe az kaldi :18::18::18:
mutlaka bir uzmana götür canım ,sana anlatmadığını başkasına anlatabilir .öğretmeninden yardım alsan yardımcı olmaz mı? ben çok yardımcı olmuşumdur sorunlu çocuklara. hem her çocuk öğretmenini kesin dinler :) ben aileler hakkında neler biliyordum ya duysan şaşarsın ,aklına bile gelmez çocuk dersin umursamazsın ama o gider öğretmenine anlatır inan çok yaşadım .
kızlarrr benim listeyi paylaşmıştım...o liste üzerinden bi kaç ek ve değişimler aldım onlarıda paylaşmak istedim....

kızlarr salatalarıma bazen haşlanmış ince bulgur ekleye bilirmişimm....az yağlı kısır yani..nar eşkisi haftada 1 yada 2 kez dedi....(çook tok tutuyorr)

haftada bir bol yeşillikli 1 patatesli patates salatası az yağlı......

ve bir porsyon meyve yerine bi kase pudinkkkkk:21::21::21:
ohhhhhh keyifte senin bundan sonra ,şimdiden afiyet olsun kuzum :)

Eki Görüntüle 330647

ay bir tanede bende var nereye koyacağımı şaşırdım artık ,alan olsada versem ya.
bende 5 yıl önce senin aldığın fiyata aldım ama benzemiyor seninkine :)

İyi akşamlar arkadaşlar.....

Kusuruma bakmayın;geç kaldım spor listesi için...Misafirim vardı.Yeni gittiler....

Çok güzel kilolar verilmiş hepinizi kutluyor ve alkışlıyorum.....

CHERY-PİE VE LEAH Hoş geldiniz;özlemeye başlamıştık....:16:

BAHARCIĞIM;Allah kabul etsin mevlüdünüzü.Nurlarda yatsın babacığın.....

SPORCULARIMIZ

• DERMANABLA..........110 DAK
  • YENA.........155 DAK
  • ASUMANZEYNEP.........60 DAK
  • NURSENA..........150 DAK
  • DERİN..........150 DAK
  • TOKSİN..........210 DAK
  • İLBATUM..........40 DAK
  • ECE78..........110 DAK
  • PAPATYA_ÖZMEN..........70 DAK
  • TOZTOPRAK..........185 DAK
  • İLKNUR83..........120 DAK
  • UMUTTT...........35 DAK
  • EFSUNLU..........120 DAK
  • GULMA...........70 DAK
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46:

HAFTANIN BİRİNCİSİ..........TOKSİN..........210 DAK :nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ...........TOZTOPRAK....185 DAK :nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......YENA..............155 DAK :nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

tebrk ediyorum yana totoşumu 6 dakka daha kaldırsam geçecekmişim seni:37::37:
hayırlı cumalar
öğle yemeği hazırlamam gerektiği için bildirim yapıp hemen çıkacağım
geçen hafta 87.6
bu hafta 87.1
spor koca hafta boyunca sadece 70 dk.
çok ağır kilo veriyorum spor çok az yapıyorum 2 lt.ye varmaz tütkettiğim su
arada kaçamaklarımda oluyor eee ben bu kilolardan nasıl kurtulacağım:44:
iiyi iyi ağır ağır ilerliyosun bakkkk
Merhabalar kızlar

Kilo bildirimi yapıp çıkmam lazım bugün babamın mevlüdünü okutucaz dile kolay 8 sene olmuş aramızdan ayrılalı. Allahım dualarımızı kabul eder gani gani rahmet eyler inşallah :14:

Kilo bildirimi : kilom aynı yenacım 108.2
Spor yok.

Kilo veren herkesi tebrik ederim.

almamışsın tebrik ederim allah kabul etsin mevlütünüzü
Gönül güneşiniz hiç solmasın,
Yüzünüz aydın olsun, Yuvanıza nur dolsun,
Sıkıntılarınızı gökyüzüne dağıttınız bir gün olsun
Acılarımızı sevgi ve sabırlarla sardığımız bir gün
Sevgiyi ve umudu içinizde yeşerttiğiniz bir gün olsun
Dualarınız kabul olduğu, Umutlarınızın eksik olmadığı bir gün olsun
Gününüz Huzurlu Cumanız Hayırlı olsun[
B][/B]:16::16::16::16::16::16::16::16:
amin güzel dileklerin içiin saol
HAFTANIN 1.si _______________ - 2.4 kg. _________mmery..:65::65::nazar::42::46::124::32::71:

HAFTANIN 2.si _______________ - 2.2 kg. _________WAW..:65::71::10::nazar::118::46:

HAFTANIN 3.sü ______________ -2 kg. ___________ Derin..:65::119::124::nazar::21::122:
bravoo valla bana hayal gibi geliyo haftada 2 kilo vermek
Asu, aksama sabaha adet olacagim, bitince bildirime baslamak istiyorum eger Yena beni alirsa;)

Biraktigimda 81 kusurlerdeydim.. Simdi 87 gibiyim...Ama adeti atlatinca heralde 85,5 gibi araniza donecegim diye dusunuyorum... Tabi bi de bugun kizimla karne kutlamasi sebebiyle whopper menuile sundae yememis olsam iyi olurdu... Aksama bezelye ile gunah cikaracagim....aksi gibi yemege misafirim var... Onlara yedirirken kendim sadece bezelye yiycem...
bezelye şekerli diye fazla yemiyorum bennn öyle duymuştum
Canım ya nerde güzel verdim.7 aralıkta başladım diyete 4 kilo zar zor gitti.Şunun şurasında başlayalı nerdeyse 2 ay olcak ama ben 4 kilo ile kalıcam 2 ayda.Hiç umudum kalmadı valla.Şevkim kırıldı kırılcak ya hadi hayırlısı...Siz de olmasanız valla o 4 kiloyu da alırım ben hemencecik...
Bana doktor glukofen 850 mg vermişti.Kullandım bi süre sonra böbreklerimde sancı yaptı.Bıraktım bende kafama göre.Zaten bayadır doktora da gitmiyorum.Soğan kürü hayıt suyu falan bitkisel şeylerle adet oluyorum.Sıkıldım ilaç kullanmaktan evlendiğimden beri.Bi süre düşünmüyorum ilaç kullanmayı.Zayıflayarak doğal yollarla hamile kalmak istiyorum...Ama böyle gidersem zor kavuşucam bebeğime :85: :85:
allah bilir orasını kısmet geleceği varsa gelir bebişin tez zamanda nasip etsn inşallah
işlerim yeni bitti kızıda uyuttum şimdi sarma saracağım herşeyi hazır zilli uyanmadan sarayım hemen yarın için....
deriin süper gidiyosuunnnn valllaaa hadi darısı ikili rakamları görmeye inşallah
cecooooo nerdesinn kızz....ne zamandır yoktumm geçmişide okuyamadım ama önceki sayfadaki alıntıda okudum kaynananla son maceralarınııı....dizi takip eder gibiyimm...ceco ve kaynanası:):):) yada ceconun suçu ne?? :1: allah seniii netmesinn...nettin bu sefer kadın hiç ağzını bile açamamışş kızzz...süslenip püslenip adamın ağzınıda kapatmışsınnn:):) ayyyyy görmek isterdim kaynananın o anki suratınııııı:21::21::21::21:
aman bende merakla bekliyorum o diziyi amma dizideki gelin pek fena çetin ceviz çıktııı:))
Merhabaa kızlarr... herkesteenn coook özür dilerim.. gec kaldım.. o kadaar yogun bi hafta gecirdimki ne diyet kaldı ne rejim:((((
hastanedede kortizon igne vurdularr bilen bilirr azıcıkk kacamak yaptıgında deli gibi kilo aldırırmıs bu igne:((
mecbur kalmasam vurdurmazdım agrıdan cıldırıyodu kuyruk sokumum:((
bu yuzden kilom aynı bile kalmadıı üstüne aldım bile ne yazıkki :(( 101.3 cıktım bu sabah tartıya kendimi berbat hissediyorum cok mutsuzum o kadar mutsuzumkii yüzümde sivilceler cıktı 1 gecede:((((
bide stresten kabız oldum 3 gündürr kabızım insallah düzelirimde kilolarda hızlar gider:(( hepiniz saglıcakla kalın haftaya daha iyi olma ümidiyle:((((

bu tarçınlı elmalı sudan tavsiye ederim acayip wc olayları yaratıyoo

kilo veren herkesi kutlarım. ben hayvan gibi yedim tüm hafta 94 kiloyum hala. işle ilgili yeni gelişmeler oldu hayırlısı.belki cerrhapaşa da bişiler yapıcam çok gurur duydum kendimle inşallah anlımın akıyla çıkarım bu işten. kemikiliği nakil ünitesi. daha önce çizmiş ancak santiyesini görememiştim. bu kez tam anlamıyla öğrenicem inşallah.

herkesi öpüyorum pzt. ye belediye projesini teslim edicem harıl harıl çalışıyorum. ve pzt görüşmeye gidicem cerrahpasaya yazarım gelişmleri.
İnşallah canım herşey istediğin gibi olur.

sorma cnm allah korudu valla ama çook tırstım gerçekten
cnm ztn dışarıda yürüyorum vakit varsa evdekine çıkmaya daha çok üşeniyorum
o yüzden satayımda en azından kana taksitlerimi kapatayım napim
eşimde söyleniyo bende gördükçe sinirleniyorum
cnm elimden geldiğince yardımcı olurum ben inş. temiz çıkacak hoca bugun yine ugradı yanıma
sizi söyledi nasıl korkutmuşlar dedi
onlar çocuk doktorundan daha mı iyi biliyolar dedi tahliller tekrar tekra boşunamı isteniyo dedi söylendi durdu
Sağol canım yaa yine içim biraz rahatladı ama şu haftayıda atlatsak çok daha rahatlarız inşallah şuan şüphesi bile insanı geriyor ya varsa diye bugün ağlamaktan gözlerim şişti...
Arkadaslar size birsey danismak istiyorum. Oglusum 7 yasinda ve 1 haftadan uzun süredir geceleri en az 2 3 kere aglayarak uyaniyor. Oglusum bi yerinmi agriyor, kötü rüyami görüyosun yoksa tuvaletinmi geliyor diye sordugumda annecim sadece uyuyamiyorum diyor. Ve bu beni endiselendirmeye basladi. Sizce sünnet buna neden olmus olabilirmi??? Aranizda bu tür problem yasayan olmustur belki diye bide size sorayim dedim. Yoksa benmi abartiyorum :26::26::26:
Canım dua oku iyi gelir.
hayır canm.diyetsyenm sadece 2 gün hafif bi şeklde yap deyince dondurdum..1ay sonra gidicegim.
buay haftada 3gün 40 45dklık yürüyüşlerle spora hazırlayacagım kendimi..

gecmiş olsun banucum ve de Allah ımdan dua edecegim küçük ayşecik için.sonucları dualarla beklıyorum.

:46::46::46:

yena cığım teşekkkür ederim. bende sana teşekkür ederim zahmetin için..

teşekkür ederim ebrumm darısı sana insallahhh

teşekkür ederim arkadasım:54:
Sağol canım inşallah.
offf öyle bi uyku bastırdı ki anlatamam yaa eve gidip uyumak istiyorum
banucum ya akşam ebrunun getirdiği battaniyenn altına girdik emirle uyumuşum ben öyle sıcak tutuyo ki valla deseniz e çok güzel emir aç aç diyip duruyor oğlum bu açılmıyo diyorum ama anlamıyor
tekrar çok teşekkür ederiz zahmet etmeyin ama bidaha :)
Ne demek ayşe ne zahmeti aşk olsun sen ayşe alıyosun bizde emircimizew aldık.Sevdinize sevindim ohh iyi olmuş canım benim yerim ben onu ayşede diyor artık biz kanka olduk dimi emirle battaniyelerimiz aynı diyor.Bu arada bende alıcam bugün ayşede örtündüm cidden sıcacık birde şirin baba başka cazip.Bu arada ebruya köpek maceranı anlattım geçmiş olsun dedi ayşede dedi ee şirin baba korumamışmıo onu diye::))))
zaman doldu ben kaçar kızlar
eşimde saolsun beni almaya gelmiş bu tarafta işi varmış
p.tesi görüşmek üzere
benim için diyette en kötü zaman akşamları ve özellikle haftasonları
ama haftasonu hiçte bozmaya abartmaya niyetim yok
hepinizi öpüyorum
az kalorili, bol sağlık, eksi gramlı günler diliyorum hepinize
İnşallah kaçamaksız bir hafta sonu geçirirsin canım.
kızlar birçok alıntı yaptım ama hiçbirine cevap yazamadım.
dere otu önerisini dinliycem tşk ederim. kolastrole baktırdım hafif yüksek çıktı ama önemli değilmiş
kilo aldım yine bu haftaki kilom 89.7
evde ekmek yapan kimdi hatırlayamadım ama valla senin çocuklar ilerde zorluk çker anne eli değişmiş hesabı
ayşe canım yazdığını okuyunca kalbim sıkıştı valla canım doktorunuz çok densizmiş.
geçmiş olsun diyen arkadaşlara tşk ederim.
kilo veren herkesi tebrik ederim
Sorma densiz ötesi.
SPORCULARIMIZ

• DERMANABLA..........110 DAK
  • YENA.........155 DAK
  • ASUMANZEYNEP.........60 DAK
  • NURSENA..........150 DAK
  • DERİN..........150 DAK
  • TOKSİN..........210 DAK
  • İLBATUM..........40 DAK
  • ECE78..........110 DAK
  • PAPATYA_ÖZMEN..........70 DAK
  • TOZTOPRAK..........185 DAK
  • İLKNUR83..........120 DAK
  • UMUTTT...........35 DAK
  • EFSUNLU..........120 DAK
  • GULMA...........70 DAK
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46:
Ellerine sağlık beyzuş abla.

Tebrikler hanımlar karda kışta iyi yürümüşsünüz.

tşk beyzuş abla ellerine sağlık..bu hafta kilo vermede dereceye girememişim ama sporda 2.olmuşum sevindim :)

Sicakkarsilamalar icin cok tesekkur ederim. Hepiniz harikasiniz.

cherry pie.. Naapiosun ortikim sen yaaa... Ben de cozuttum die kendime kizip duruyodum, sen de ve daloki de cozutmusunuz... Ekip olarak 1 çekinin uzerine ciktik ortikler... Beraber asansore binemiycez ya....

Asum, takilmana ragmen azmine hayranim...

Arzu, bandi satma, esine inat, kopeklerle yuruycene evinde yuru iste....

Yena sana da hayranim, niye dersen, kendinle nasil boyle dalga gecebiliyorsun, amma da barisiksin...

Leah çığım sanırım başarısızlığımı bu şekil tolore ediyorum..
KEndimle dalga geçerek aslında şişkoluğumu hiçte iplemiyorum mesajı veriyorum..
Gerçekte öyle değil elbet..:5:

Mutluya söylemiştim herkesin yeri çok ayrı kimse gitmesin burdan...
senide dört gözle bekliyoruz..

merhaba kızlarr

sabah tan berı evde degıldım yenı geldım actım ama gec kaldım bılıyorumm

özür dilerim yenacımm

kılom aynı zatenn sporda 70 dk

karnelarr nasıl kızlar umarım hepsı cok ıyıdırr
herkezın karne alan bebelerını kutlarımm :46::46:

Çok iyi maşallah...Kızım sınıf birincisi okul üçüncüsü..:nazar::nazar:

Beyzuşum canım eline sağlık.:38:..YENA nickini listede görmek acaip şaşıttı beni..
Toksin ve melisin olmadığı belli yoksa onlardan fırsat kalmazdı.:)

tebrk ediyorum yana totoşumu 6 dakka daha kaldırsam geçecekmişim seni:37::37:

nursenacığım bende çok şaşkınım şu an..)

HAFTANIN 1.si _______________ - 2.4 kg. _________mmery..:65::65::nazar::42::46::124::32::71:

HAFTANIN 2.si _______________ - 2.2 kg. _________WAW..:65::71::10::nazar::118::46:

HAFTANIN 3.sü ______________ -2 kg. ___________ Derin..:65::119::124::nazar::21::122:
yenaa ellerine sağlık canıım..kilo verenleriii kutluyoruum....
deriin harikasın canııım......

Eki Görüntüle 330647

ikinci el fiyatlara bak canım bi fikir edinirsin...

Back
X