Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nevincim canım haklısın insan emek verince karşılığını almak istiyor ama bir de şöyle düşün canım burda olmasan ve ayda 1 kilo almış olsan daha mutsuz olurdun sanırım canım
pes etmek yok ayda 1 kilo da olsa devam canım :16::16::16:

cnm bende nerdeyse 1bucuk senedir burdayım verdiğim toplamda 8 kilo kadarcık verdim aldım vs . ama hala burdayım burda olmasam biliyorum ki daha da çok alıcamm
o yüzden pes etmek yok diyete devam sloganı ile selamlıyorum seni
haklısınız canlarım benim saolun iyiki varsınız....

Kızlar çok ama çok perişanım. Hem çocuklar hem ben yüksek ateşli grip geçiriyoruz 2 gündür. Özellikle oğlum hemen hiç durmuyor, ateş düşmüyor vb.

Bildirim yapıp hemen kaçacağım;
Geçen hafta 82.9
Bu hafta 81.7

Giden 1.2 kg (Tbii ki hastalık ve su kaybı yüzünden :50:9

Spor; sadece salı günü 35 dk yürüyüş yapabildim :(
çok geçmiş olsun canım ne zor dur cocuklarla beraber.size birinin bakması lazım...

Merhabalar kızlar

Kilo bildirimi yapıp çıkmam lazım bugün babamın mevlüdünü okutucaz dile kolay 8 sene olmuş aramızdan ayrılalı. Allahım dualarımızı kabul eder gani gani rahmet eyler inşallah :14:

Kilo bildirimi : kilom aynı yenacım 108.2
Spor yok.

Kilo veren herkesi tebrik ederim.

allah dualrınızı kabul etsın canım...

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]İlbatum[/TD]
[TD]76.8[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]71.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]97.8[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]84.6[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]dermanabla[/TD]
[TD] 93.4[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD]92.1[/TD]
[TD]-1.3[/TD]
[TD]92.3[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]101.5[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]100.5[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]İlknur83[/TD]
[TD]95.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]111.9[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]109.5[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99.3[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]98.6[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]111.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]110.3[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD]110.5[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Toztoprak[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]-1.5[/TD]
[TD]96.5[/TD]
[TD]-1.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]3meleğmvar[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-1.5[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]saferan[/TD]
[TD]119.5[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[TD]119[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]119[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]83.1[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]82.9[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]81.7[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]79.6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89.3[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Semiran[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD] Banu145145[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]104.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]104.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD] 93.9[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]YOTSUZ[/TD]
[TD]84.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]83.3[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD]83.3[/TD]
[TD]aynı [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]ayse_C52[/TD]
[TD]98.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Tebessüm77[/TD]
[TD]80.1[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Cherry_pie[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]106.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD] doğa3[/TD]
[TD]94.4[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]93.9[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]93.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]111.7[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]110.8[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[TD]108.4[/TD]
[TD]-2.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]30[/TD]
[TD] ece78[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]75.7[/TD]
[TD]-2.3[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]84.7[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]Efsunlu[/TD]
[TD]88.1[/TD]
[TD]+1.3[/TD]
[TD]87.7[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]87.2[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]Tombulkelebekim[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]108.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]108.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]Akabe[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]146[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]ejje89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]104.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]Papatya_özmen[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]87.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]
yenacım çok incesin geçen haftaki bildirimimi de atlamayıp eklemişsin...teşekkürler:16:

kilo veren herkesi kutlarım. ben hayvan gibi yedim tüm hafta 94 kiloyum hala. işle ilgili yeni gelişmeler oldu hayırlısı.belki cerrhapaşa da bişiler yapıcam çok gurur duydum kendimle inşallah anlımın akıyla çıkarım bu işten. kemikiliği nakil ünitesi. daha önce çizmiş ancak santiyesini görememiştim. bu kez tam anlamıyla öğrenicem inşallah.

herkesi öpüyorum pzt. ye belediye projesini teslim edicem harıl harıl çalışıyorum. ve pzt görüşmeye gidicem cerrahpasaya yazarım gelişmleri.
güzel haberlerle inşallahh..

Canım valla o zaman katmerli tebrik ediyorum seni.Ben spora başladın da 2 küsür kilo verdin zannettim.Sırf diyetle süper gitmiş.Spora başladığında kim tutar seni artık.Maaşallahın var yeminle...

Bu arada darısı başına demişsin de biraz zor gibi bu ara.2 hafta önce 1 kilo verip dereceye girmiştim.Sonra kaçamaklarla aldım verdim falan bişeyler oldu.Dereceye girdiğim kiloya düştüm yine bu hafta daha az olmam gerekirken iki hafta kaybım var yani iki kilo daha vermiş olmalıydım en azından.Hala leslieye başlayamadım yanarım da ona yanarım yani...Sırf diyetle yapamıyorum ben başaramıyorum :14:

canım bende bugün bunalımdayım ama pes etmek yok olucak bir şekilde..

Asu, aksama sabaha adet olacagim, bitince bildirime baslamak istiyorum eger Yena beni alirsa;)

Biraktigimda 81 kusurlerdeydim.. Simdi 87 gibiyim...Ama adeti atlatinca heralde 85,5 gibi araniza donecegim diye dusunuyorum... Tabi bi de bugun kizimla karne kutlamasi sebebiyle whopper menuile sundae yememis olsam iyi olurdu... Aksama bezelye ile gunah cikaracagim....aksi gibi yemege misafirim var... Onlara yedirirken kendim sadece bezelye yiycem...

Asu, aksama sabaha adet olacagim, bitince bildirime baslamak istiyorum eger Yena beni alirsa;)

Biraktigimda 81 kusurlerdeydim.. Simdi 87 gibiyim...Ama adeti atlatinca heralde 85,5 gibi araniza donecegim diye dusunuyorum... Tabi bi de bugun kizimla karne kutlamasi sebebiyle whopper menuile sundae yememis olsam iyi olurdu... Aksama bezelye ile gunah cikaracagim....aksi gibi yemege misafirim var... Onlara yedirirken kendim sadece bezelye yiycem...

neyse başlamadan son kaçamaklar olsun bunlar da canım sonra canın da çekmez hem yedim der oturursun
akşam az yemek iyi fikir sen bilirsin zaten ne yapacağını tekrar gazan mübarek olsun
düzenli paylaşım ve bildirim yaparsan yena seni alır belki bi ihtimal listeye de:1:

:46::46::46: anaaa listeyemi girdikkk:1: :1: şimdi ben şımarıppp yemeye kalkmayayım bu haftaa:1::62::62::62::62: meryyyy....tebriklerrrrr :71: derin tebrikler:71:

kızzz deme öylee sende güsell verdinn...öyle deyip salma kendini vücudun tepki veriyordurr belkiiiii...diyett yapp banada dr..biras kilo ver sonra spor dedii...bi süre sonra durakladığında sporla harekete geçiririz dedii...aynenn devammm et benceee bak ben listemi eklemiştimm ben listemden çokk memnunun drumdanda.... bu arada bendede pko var biliyorsun sendede varr sen metformin kullanıyormusunn....biliyorsunn pkoların kilo vermeside zor...metformin pkonun en iyi dostuu...onu hiç eksik etme....

canmm şımarmak yokk..biliyorsun bizim sağlımız için zayıflamamız şart kaderdaşım benm..

evett benm diyetsyenmde sporu snra kılo vermen durdugunda devreye sokuyoruz ama ben spor spor die durmuyordum sonra dediki o yağlar 1 kasa cevirdimi 2 kat ugrasırsın eritmek için:) şimdi kılımı bile kıpırdatmadan oturuyorum:)ebru nun vcdu direncte bence bu günleride atlatacak ama inanıyorum

leah çok sevindim yeniden aramızda olmana
mutluda yavaş yavaş döndü semiranda bi dönse süper olucak valla

canmm şımarmak yokk..biliyorsun bizim sağlımız için zayıflamamız şart kaderdaşım benm..

evett benm diyetsyenmde sporu snra kılo vermen durdugunda devreye sokuyoruz ama ben spor spor die durmuyordum sonra dediki o yağlar 1 kasa cevirdimi 2 kat ugrasırsın eritmek için:) şimdi kılımı bile kıpırdatmadan oturuyorum:)ebru nun vcdu direncte bence bu günleride atlatacak ama inanıyorum

hadii yaa öylemi dedi dr...bende benimkine kızmıştım neden vermiyor diye...bi süre sonra haftada 3 gün yarım saat dedi...banada...hafif hafif demek ondannmışşş....tomurcukkkkkkkkkkkkkkkk...bak canımmmm...motive olsun benlar sanaaa.....

kızzz deme öylee sende güsell verdinn...öyle deyip salma kendini vücudun tepki veriyordurr belkiiiii...diyett yapp banada dr..biras kilo ver sonra spor dedii...bi süre sonra durakladığında sporla harekete geçiririz dedii...aynenn devammm et benceee bak ben listemi eklemiştimm ben listemden çokk memnunun drumdanda.... bu arada bendede pko var biliyorsun sendede varr sen metformin kullanıyormusunn....biliyorsunn pkoların kilo vermeside zor...metformin pkonun en iyi dostuu...onu hiç eksik etme....

Canım ya nerde güzel verdim.7 aralıkta başladım diyete 4 kilo zar zor gitti.Şunun şurasında başlayalı nerdeyse 2 ay olcak ama ben 4 kilo ile kalıcam 2 ayda.Hiç umudum kalmadı valla.Şevkim kırıldı kırılcak ya hadi hayırlısı...Siz de olmasanız valla o 4 kiloyu da alırım ben hemencecik...
Bana doktor glukofen 850 mg vermişti.Kullandım bi süre sonra böbreklerimde sancı yaptı.Bıraktım bende kafama göre.Zaten bayadır doktora da gitmiyorum.Soğan kürü hayıt suyu falan bitkisel şeylerle adet oluyorum.Sıkıldım ilaç kullanmaktan evlendiğimden beri.Bi süre düşünmüyorum ilaç kullanmayı.Zayıflayarak doğal yollarla hamile kalmak istiyorum...Ama böyle gidersem zor kavuşucam bebeğime :85: :85:

Deriiiiiiinn,harikasın canım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağol yenacım ...çok mutluyum inş 99 da çok daha mutlu olacağım...
inşallah canım. ben çok hareketsizim masabaşında fazla kalıyorum bu aralar ondan sanırım az da yesem yarıyo :) soğuk moğuk dinlemeyip yürüyüşe çıkayım bari akşamları. öptüm ben de :16:

Deriiiiin süpersin ya tü tü tü maşallah :nazar:
sağoll canımmmm tekrardan hoşgeldin ....
Merhabalar kızlar

Kilo bildirimi yapıp çıkmam lazım bugün babamın mevlüdünü okutucaz dile kolay 8 sene olmuş aramızdan ayrılalı. Allahım dualarımızı kabul eder gani gani rahmet eyler inşallah :14:

Kilo bildirimi : kilom aynı yenacım 108.2
Spor yok.

Kilo veren herkesi tebrik ederim.

allah kabul etsin bahar...
Çok büyükmüş kız emir saklansa bulamıycan:)

Geçmiş olsun canım çok salgın var.

Allah rahmet eylesin babacına canım dualarınız kabul olsun.

Satma be ayşe daha sonra kullanırsın bence.

Sapol canım inşallah düşer.

Sağol yenacım inşallah düğzelicek inşallah...

Ayyy ayşe Allah korumuş kız gene seni inme sakın öyle yürüycem diye sakın bir daha.

Süpersin derincim.

Kutluyorum o zaman yenacım:)

İnşallah ayşecim dediğin gibi olur zaten ayarlıyosun arkadaşım çok sağol hakkın nasıl ödenir hiç bilmiyorum....
çok sağol canım...
HAFTANIN 1.si _______________ - 2.4 kg. _________mmery..:65::65::nazar::42::46::124::32::71:

HAFTANIN 2.si _______________ - 2.2 kg. _________WAW..:65::71::10::nazar::118::46:

HAFTANIN 3.sü ______________ -2 kg. ___________ Derin..:65::119::124::nazar::21::122:

ellerine sağlık yenacım teşekkürler....

işlerim yeni bitti kızıda uyuttum şimdi sarma saracağım herşeyi hazır zilli uyanmadan sarayım hemen yarın için....

ebru nun vcdu direncte bence bu günleride atlatacak ama inanıyorum

Canım haklısın bi direnç söz konusu ama bu vücut direnci değil benim diyet yapmama konusundaki direncim.Kaçamaklarım yüzünden bu haldeyim yoksa diyetime dikkat edip de verememe durumu yok yani.Kızıyorum kendime...

Canım ya nerde güzel verdim.7 aralıkta başladım diyete 4 kilo zar zor gitti.Şunun şurasında başlayalı nerdeyse 2 ay olcak ama ben 4 kilo ile kalıcam 2 ayda.Hiç umudum kalmadı valla.Şevkim kırıldı kırılcak ya hadi hayırlısı...Siz de olmasanız valla o 4 kiloyu da alırım ben hemencecik...
Bana doktor glukofen 850 mg vermişti.Kullandım bi süre sonra böbreklerimde sancı yaptı.Bıraktım bende kafama göre.Zaten bayadır doktora da gitmiyorum.Soğan kürü hayıt suyu falan bitkisel şeylerle adet oluyorum.Sıkıldım ilaç kullanmaktan evlendiğimden beri.Bi süre düşünmüyorum ilaç kullanmayı.Zayıflayarak doğal yollarla hamile kalmak istiyorum...Ama böyle gidersem zor kavuşucam bebeğime :85: :85:

Canım haklısın bi direnç söz konusu ama bu vücut direnci değil benim diyet yapmama konusundaki direncim.Kaçamaklarım yüzünden bu haldeyim yoksa diyetime dikkat edip de verememe durumu yok yani.Kızıyorum kendime...

hımmm kaçamaklar yüzünden kızıyosun kendine demek..bende sıkı sıkıya yapsanda veremıyosun sandım..

ozaman bende sana kızarım:20: kaçamak yok bebegimm..yapmamalıyızz..
bek bizim sağlıgımıza kavusup bebeklerimizi kucağımıza almamaız gerek..
önce beyninde bitirmelisin buişi ama yaparsın sakın vazgecme..bak bana 10kg verdm hala 108im.
ben napayım peki..şimdi isyan etmeye baslarmısım seni vazgecirmeye calısırken:1:

canımm benimmm glukofenii bırakmaa...ona kendini alıştırr bizim rahatsızlığımız yüzünden o ilacı hep içmek zorundayızz kilo vermenede yardımcı olacak..bak arkadaşım 60 kilo oda pkolu ona bile günde 2000 lik vermişşş..pkolular hızlı kilo alıyorr..o ilaç kilo alımını yavaşlatıyor ve..bizde yumurtlama sorunu varya..yumurtaları geliştiriyorr..yani sen onu kullan 3 ay sonra adetide düzene sokuyorr...bak bu sitede pko sayfası var gel bende oradayım ordakileri bi oku yararlarını görürsünn....bu arada benim listeyi vereyimm...bende ziya mocana gidiyorum...aynı zamanlarda başlamıştık diyete...bide benim listeyi dene bi süre...ben 12 aralıkda başladım..bugün 20 ocak..6.6 vermişimm...sana az gelir belki ama benim için çokk iyii böle böle vericezz iştee...

aaaaaa canım ne olur öyle deme herşeyin bir vakti zamanı var ve senin gibi bir cici annesi olacak neden gelmesin bebeğin. rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sakın karamsarlığa kapılma tatlım.

bak şimdi kızdım sana ebru madem biliyorsun vereceğini niye hayıflanıp duruyorsun yapma o zaman yeme, zaten insanın kendine yaptığı kötülüğü inan başkası yapmıyor ya. yazık değil mi şu genç yaşta bu kadar kiloyu taşıyorsun. şevkin falan sakın kırılmasın bak bu hafta kaçamaksız bir dene ama hiçbir kaçamak yapma hatta bu akşamdan başla bakalım haftaya ne kadar gidecek, belki bu senin daha çok motive edecektir ne dersin canım?

zaman doldu ben kaçar kızlar
eşimde saolsun beni almaya gelmiş bu tarafta işi varmış
p.tesi görüşmek üzere
benim için diyette en kötü zaman akşamları ve özellikle haftasonları
ama haftasonu hiçte bozmaya abartmaya niyetim yok
hepinizi öpüyorum
az kalorili, bol sağlık, eksi gramlı günler diliyorum hepinize

canımm benimmm glukofenii bırakmaa...ona kendini alıştırr bizim rahatsızlığımız yüzünden o ilacı hep içmek zorundayızz kilo vermenede yardımcı olacak..bak arkadaşım 60 kilo oda pkolu ona bile günde 2000 lik vermişşş..pkolular hızlı kilo alıyorr..o ilaç kilo alımını yavaşlatıyor ve..bizde yumurtlama sorunu varya..yumurtaları geliştiriyorr..yani sen onu kullan 3 ay sonra adetide düzene sokuyorr...bak bu sitede pko sayfası var gel bende oradayım ordakileri bi oku yararlarını görürsünn....bu arada benim listeyi vereyimm...bende ziya mocana gidiyorum...aynı zamanlarda başlamıştık diyete...bide benim listeyi dene bi süre...ben 12 aralıkda başladım..bugün 20 ocak..6.6 vermişimm...sana az gelir belki ama benim için çokk iyii böle böle vericezz iştee...

Haklısın canım.O ilaçlar insülin direncini dengeliyordu sanırım.Yumurtalıkların üzerindeki baskıyı azaltıyordu.Tekrar başlamalıyım evet.Adetlerim ilaç içersem düzenli içmezsen tık yok.Bu ilaçla birşeyler olur belki.Uyardığın için teşekkür ederim arkadaşım.

aaaaaa canım ne olur öyle deme herşeyin bir vakti zamanı var ve senin gibi bir cici annesi olacak neden gelmesin bebeğin. rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sakın karamsarlığa kapılma tatlım.

bak şimdi kızdım sana ebru madem biliyorsun vereceğini niye hayıflanıp duruyorsun yapma o zaman yeme, zaten insanın kendine yaptığı kötülüğü inan başkası yapmıyor ya. yazık değil mi şu genç yaşta bu kadar kiloyu taşıyorsun. şevkin falan sakın kırılmasın bak bu hafta kaçamaksız bir dene ama hiçbir kaçamak yapma hatta bu akşamdan başla bakalım haftaya ne kadar gidecek, belki bu senin daha çok motive edecektir ne dersin canım?

Özlem sen varya harika bi insansın.Süper motive ediyor beni yazdıkların.Canım benim ya iyi ki varsınız.Benim için beni düşünerek yazdığın o parmacıklarını yerim yer :) Yada yok yemiyim en iyisi kaçamak olmasın :)) Peki sana söz veriyorum.Bu akşamdan itibaren kaçamaksızım.Bakalım haftaya neler değişecek.
İyiki varsınız.Hepinizi çoookk seviyorum....

ben senii şuanda çok iyi anlıyorummm..hemde çookk..o yüzden yazıyorummm...bende kaçamak yapıyorum ama listemin kalorisi baya bi düşük dengeleniyor..ama benim kaçamağım bigün oluyor dışarda bişiler yiyorum...kaçamak için bi gün ver kendine..mesela ya cuma akşamı:24:yada cumartesi:47:yaa seni baştan çıkartıyor gibi yazıyorum ama...bi öğünde ye yemek istediğinii sonra yeme...evde kaçamak yapacak bişi bırakmaaa...o glukofenide içç..başta günde bir içç...bünye alışınca 2 içç...oda iştahı kesiyorr....bak dün saba tümere..dr.erkan topuz çıkmıştı çook meşhurr...zayıflama ilaçlarını sordular hepsi kansoröjen dedi..birtek glukofeni içabilirler dedii..vücudu kansere karşıda direnç kazandırır dedi...zararlı bi ilaç değil yanii...netten araştır ice için rahatlıcaktırr...zaten drun sana vermiş ondan o iştahı kesip şeker isteğinide azaltıyor....hadi bakalımm all bu çoşkuları haftaya cumaa vermiş ol kiloları..:):)

cecooooo nerdesinn kızz....ne zamandır yoktumm geçmişide okuyamadım ama önceki sayfadaki alıntıda okudum kaynananla son maceralarınııı....dizi takip eder gibiyimm...ceco ve kaynanası:):):) yada ceconun suçu ne?? :1: allah seniii netmesinn...nettin bu sefer kadın hiç ağzını bile açamamışş kızzz...süslenip püslenip adamın ağzınıda kapatmışsınnn:):) ayyyyy görmek isterdim kaynananın o anki suratınııııı:21::21::21::21:

Son düzenleme:
Canım ben böyle yaşayanlarıda duymamıstım ama fikrimce aksamları sen uyut yavrunu,dualar oku basında..
Ona bu duaların iyi gelecegini gece öyle uyanmayacağını,rahatca uyuyacagını söyle..Belki sünnet psikolojiside olabilir.
Geçmiş olsun canm..

teşekkür ederm canm ama benm senden 20 kilo fazlam var o yüzden tabiki vermem daha kolaylaşıyor.
Bence başaracaksın sende..birde ben 1.5 yılda neredeyse 27kg aldım..Sanırım yeni aldıgım kilolar daha kolay gidiyor moralini bozup umutsuzluga kapılma hiç..Benm hayallermde 89 lu günlere inmek:38::38:
Meryemcim bende öle düsünüyorumda onuda aliskanlik haline getirmesinden korkuyorum bu sefer her gece beni yaninda istiycek kendi kendinede okutuyorum okuya okuya uyu oglum diyorum ama sebep ne anlamis degilim :26::26::26:
olsun canım ya haftaya fazlasıyla veririz inşallah, bende cumartesi -300 görmüştüm ve umutlanmıştım ,tüm hafta boyu -300 daha vermişim ve toplamda 600 gitmiş :( sanırım bu hafta yediğim zararlı mamaların eseri :( yemeyeceğim bir daha tatlı falan .sözde pazar yemiştim ama hala erimemiş hain :)

canım ellerine sağlık, bizlere zaman ayırdın hakkını helal et ,yüreğine sağlık.

aminnnnnnnn ne güzel bir dilek bu :)

maşallah kızlar ya süpersiniz bu hafta 2 kilonun altında veren yok ,darısı bize inşallah :)

canım ben yaşamadım ama sünnet ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü çocuklarda o kaybetme duygusu daha küçük yaşlarda oluyor yani sünneti kimse 6 yaşından önce önermez tabi doğar doğmaz yapılanlar hariç nedenide kaybetme duygusundandır psikolojik yaklaşım bu şekilde açıklar. ancak bazı çocuklar bir dönemi atlatamadan diğerine geçtiklerinde önceki dönemi yaşamadıkları için sorunlar çıkabilir bu da buna sebep olabilir ama ben senin oğlunda böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum .

Bilemiyorum Özlemcim ama böyle devam ederse uzman birine akil danisicam :34::34::34:
Ayrica durumum cok vahim tatlim her hafta kendimi böyle teselli ediyorum ama sanirim benden bu kadar dememe az kaldi :18::18::18:

merhaba kızlarr

sabah tan berı evde degıldım yenı geldım actım ama gec kaldım bılıyorumm

özür dilerim yenacımm

kılom aynı zatenn sporda 70 dk

karnelarr nasıl kızlar umarım hepsı cok ıyıdırr
herkezın karne alan bebelerını kutlarımm :46::46:

Back
X