Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah beterinden korusun canım. böyle küçük sarsıntılar iyidir. toprak biriken enerjisini atar.

yenacım çok geçmiş olsun canım. çocuk işte ne yapca belli olmuyor.

dermanabla sen ekmek yapıyon biride peynir yapıyodu kimdi o. maşallah sizi hamarat hanımlar sizi.

ece canım nice yaşlar yavruna. iyiki doğmuş. allah sağlıklı uzun ömür versin. anasına babasına vatanına milletine hayırlı insan hayırlı evlat olsun.

merhaba arkadaşlar..tesadüfen bi sitede gördümde sizinle paylaşıyım dedim..hayatım değişti.com
bu sayfada kilo verme telkini war onu indirdim dinleyeceğim gün boyu ..bilinç altına yerleşiyomuş.sadece müzik war bilinç altımız algılıyomuş..mp3 üme indirdim dinleyeceğim spor yaparken yemek yaparken uyurken özellikle daha iyiymiş..bu yöntemi deneyeyim belki diyetime biraz fayda sağlar..en azından karamsar olmaktan kurtatır beni :)

Son düzenleme:
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi

canlarım sizleri çok özledim bunu gördüm ve sizinle pylaşma isteği duydum

Selam kızlarrrrrrr :122:

Bugün malum hafta sonu olduğu için biraz geç kalktım ve 1 haftadır ne güzel ekmek yemeyen ben 2 dilim ekmekle kahvaltı ettim ama tabi yine yememeye devam ediceğim. Biraz ev işi yaptıktan sonra çocukları babalarına bırakıp komşuya kahve içmeye gittim ve biraz kafa dinledim. Gelincede yine evi topla falan derken birde dün cuma saati kızımın huysuzluğundan okuyamadığım kuran'ı okudum çok şükür
Eskiden her cuma ne güzel okuyabiliyordum ama hem dünya işlerine dalıyorum hemde benim küçük cadı rahat vermiyor.
Hep bu tarafa çalışmayayım azda öbür dünyaya yatırım yapayım dedim
Hepimize de dua ettim :122:

Çok geçmiş olsun canım yine ucuz atlatmışsınız Rabbim bir daha göstermesin... Aminnn
Benimde en korktuğum şey o dur hatta geçen sene benim yeğenimde aynı şeyi yapmış ve kız kardeşimde zor kurtardı oğlunu cünkü iki tane arka arkaya tıkmış burnuna eşşek. Bir daha o oldu mutfağın kapısını kitliyor ve baklagilleri yükseğe kaldırıyor.
Allah evlatlarımızı kazalardan korusun... Aminnn

Anammmm çok çok geçmiş olsun. Maaşallah bizim topiğin zıpırlarıda pek bir yaramazmış
Yine verilmiş sadakan varmış güzelim yaa Allah korusun kendini ya yaksaydı :26:
Valla bu çocuklar insanın ömründen alıyor ama yinede onlarsızda olmuyor. Allah evlatlarımızı korusun... Aminnn

Sanada çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın kimseye. Bende en ufak sarsıntıda resmen fenalık geçiriyorum o yüzden hep dua ediyorum Allahım sen bizleri koru diye.

Paylaşımın için teşekkür ederiz Profit Hepsini soğuktan yapıyorsun anladığım kadarıyla.
Peki sen denediğinde ne kadar kilo vermiştin :44:

Kızlar bu gece eşim kuzenlerini bize davet etti yine Film gecesi yapacağız
Onlar aslında bayılır Film seyrederken abur cubur yemeğe ama bir paket dahi yok evde benimki gelirken getirmez inşallah yoksa benim için zor bir gece olucak eğer çok canları isterse Mısır patlatırım en kötü ihtimalle tabi kendime ayrı yağsız ve tuzsuz yaparım :122:
Aslında bu gece sizlerle doya doya sohbet ederiz diye düşünüyordum ama onlar hem yatıya kalır hemde sabaha kadara Film seyredelim diye tutururlar. Neyse onlar gelene kadar buralardayım zil çalınca kaçarım nasılsa işim yok

her gün 2 sayfa vermiş işte çocukk aklı benim kıza ağla de başka bişey deme oldu bitti herişimiz ağlamayla

bugün neler yedim neler adetimin ilk günü durduramadım kendimi 1 saat lasly yapmam lazım en azından az da olsa eritirim inşallahh

iyi eğlenceler keşke bizede birileri gelse gırbette birbirimize baka baka oturuyoruz işte

iyi eğlenceler keşke bizede birileri gelse gırbette birbirimize baka baka oturuyoruz işte

Allah yardımcınız olsun canım gurbet zor Kuzenlerin ikiside 17 yaşındalar ve sağ olsunlar beni çok severler. Eşime kuzen oldukları halde dayı derler ve bazen anneleri bir arayın dayınız müsaitmi dediğinde amannn ona soran yok yengemiz bizi kabul eder nasılsa derler
Geçen sene 15 tatilde yakın oturdukları halde 3.cü anneleri aradı yaw bir geceliğine gittiler gelmiyorlar aramasak seslerini bile duyurmayacaklar diye dedim iyi işte kalsınlar bana zararları yok aksine çok hoşuma gidiyor gelmeleri.

Biz gelende olmasa genelde eşimle mutlaka birşeyler buluyoruz hafta sonu için. Ya baş başa film seyrederiz yada tavla oynarız ama tavlada ya dikkatini dağıtıyorum kaybediyor yada çamura yatıyorum kaybediyor

Akrabalardan en azından 15 tatilde yanınıza gelebilecek kimse yokmu :26:

bende eşimde gençlerle muhabete bayılırız cok hoşuma gider espiriler falan belkide gençlik yıllarımız geliyo aklımıza ondan moral oluyo insana

akaraba çoktaaa batıya tain çıkınca helede deniz kenarı falan olursa millipiyangodan ikkramiye çıkmış gibi akrabamız türüyo eeee yer bingöl genç olunca tırsıyolar:))))
ŞU GURBETİN GECELERİ UZUN OLUR ÇEKİLMEZ
şarkısı geldi aklıma

dinleyipte daha da efkarlanmayayayım efkar bile bize yasak biliyosun sonu dolapta bitiyooo:))))))))))

haklısın canım dinneme zaten söylerken benimde sesim kısıldı
üşütmüşüm biraz öksürüyorumda

iyim cecommm bu akşam yemekte ekmek yemedim bakalım nekadar dayanacağım

ceco sende pco varmıydı:26:

Dayanırsın canım kendine güven inan ben bir haftadan beri yemiyordum ama bu sabah eşimle kahvaltı edince 2 dilim yedim ama bundan sonra hiç yemem

Evet canım doğru hatırladın bende de pco var maalesef ama bu ara ne alemde diye bir kadın doğumcuma tekrar kontrole gideyim diyorum inşallah gerilemiştir.

aman gidiyoruz da ne yapıyorlar sanki
bana doğumkontrol hapı kullanacaksın diyor tedavisi için bende istemiyorum ozaman başka birşeyle geçmez tedavisi bunla diyorlar
kilo verirsen biraz baskılanır dedi en son
uyuz hastalık nerden bulduysa bizi(rabbim beterinden esirgesin amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…