evet cnm 2elma 1limon 2tarcincubugu 1tatlikasigi topkarabiber karanfil 1tk karanfilleriEce'nin su dillere destan cayi ne? Bildigimiz elmatarcin karanfil karabiber olayi mi.?
Günaydınnnnn
Kimsecikler uyanmmamış demek henüz :26: ay dün gece erzuruma en yakın ilçesi pasinlerde deprem oldu 4 şiddetinde olmuş yataktan nasıl fırladım anlatamam çok korkunç birşey deprem ya Allahım bidaha yaşatmasın inşallah
Kızlar bugün oğlum ödümü kopardı benim...
Beyaz leblebiyi çok sever..ben mutfakta yemek yaparken caillo yu izleyerek leblebi yiyordu...
Birden annee bana yardım eeett dedi..Nasıl korktuğumu ve nasıl salona koştuğumu tahmin edersiniz..
sen al leblebinin birini burnuna sok...burnunu ağzını oynattıkça leblebi yukarı çıkıyor...
Bir yandan düşünüyorum araba eşimde nasıl hastaneye gideceğim,ne yapacağım senaryolar üretiyorum...
Sonra yavaş yavaş burnunun üstünden burun ucuna doğru hafif masaj yaptım pıt çıktı..Fakat çok korktum..
Neden böyle yaptın diyorum sana şaka yapmak istedim diyor.:)
hayırlı geceler offf oku oku ancak biitti
beyzus abla ellerine sağlık ve geçmiş olsun optm
yenacim ellerine sağlık ve çok geçmiş olsun benimkide beni korkuttu büyüğünun makinasının alarmı çaldı ona bakmaya gitmistim minik mutfaktaydi yanıma gelir sandim mutfağa geri döndüm anaaaa açmış fırının kapağını çıkmış üstüne ve ocaklarida açmış yanıyor çok korktum rabbim korumuş ya elleseydi bide anne sıcak diye diye iniyor fırının kapağından
evde durunca benim kız sinirlerimi ziplatiyor oda hemen guatri etkiliyor düşündüm taşındım en iyisi eşim evdeyken minik prensesimle yürümek insallah devamlı yurucem banada iyi geliyor
tursari cnm hosgeldin sizede geçmiş olsun
kilo verenleri tbrler
ece çayını bende içiyorum ama faydasını haftaya gorecem insallah
Günaydınnnnn
Kimsecikler uyanmmamış demek henüz :26: ay dün gece erzuruma en yakın ilçesi pasinlerde deprem oldu 4 şiddetinde olmuş yataktan nasıl fırladım anlatamam çok korkunç birşey deprem ya Allahım bidaha yaşatmasın inşallah
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi
canlarım sizleri çok özledim bunu gördüm ve sizinle pylaşma isteği duydum
her gün 2 sayfa vermiş işte çocukk aklı benim kıza ağla de başka bişey deme oldu bitti herişimiz ağlamaylatoksinciğim ilaç kullanmıyormusun.?
Senin prenseste bayağı tehlikeli sularda yüzüyor çok dakkatli ol canım..Allah korumuş..
cadı birde sıcak diyor demek.:)))
Geçmiş olsın baharcığım..
Sabah sabah kızına güldüm, bismillah daha tatilin ilk günü..Ödev yetişmeyecek diyemi korkuyor.:)))
Çokmu verdiler ödev.?
Kızlar bu gece eşim kuzenlerini bize davet etti yine Film gecesi yapacağız
Onlar aslında bayılır Film seyrederken abur cubur yemeğe ama bir paket dahi yok evdebenimki gelirken getirmez inşallah yoksa benim için zor bir gece olucak eğer çok canları isterse Mısır patlatırım en kötü ihtimalle tabi kendime ayrı yağsız ve tuzsuz yaparım :122:
Aslında bu gece sizlerle doya doya sohbet ederiz diye düşünüyordum ama onlar hem yatıya kalır hemde sabaha kadara Film seyredelim diye tutururlar. Neyse onlar gelene kadar buralardayım zil çalınca kaçarım nasılsa işim yok
iyi eğlenceler keşke bizede birileri gelse gırbette birbirimize baka baka oturuyoruz işte
iyi eğlenceler keşke bizede birileri gelse gırbette birbirimize baka baka oturuyoruz işte
iyi akşamlar ben geldim
Hoşgeldin canım sanada iyi akşamlar
Nasılsın ?
bende eşimde gençlerle muhabete bayılırız cok hoşuma gider espiriler falan belkide gençlik yıllarımız geliyo aklımıza ondan moral oluyo insanaAllah yardımcınız olsun canım gurbet zorKuzenlerin ikiside 17 yaşındalar ve sağ olsunlar beni çok severler. Eşime kuzen oldukları halde dayı derler ve bazen anneleri bir arayın dayınız müsaitmi dediğinde amannn ona soran yok yengemiz bizi kabul eder nasılsa derler
Geçen sene 15 tatilde yakın oturdukları halde 3.cü anneleri aradı yaw bir geceliğine gittiler gelmiyorlar aramasak seslerini bile duyurmayacaklar diyededim iyi işte kalsınlar bana zararları yok aksine çok hoşuma gidiyor gelmeleri.
Biz gelende olmasa genelde eşimle mutlaka birşeyler buluyoruz hafta sonu için. Ya baş başa film seyrederiz yada tavla oynarız ama tavlada ya dikkatini dağıtıyorumkaybediyor yada çamura yatıyorum kaybediyor
Akrabalardan en azından 15 tatilde yanınıza gelebilecek kimse yokmu :26:
ŞU GURBETİN GECELERİ UZUN OLUR ÇEKİLMEZ
şarkısı geldi aklıma
bende eşimde gençlerle muhabete bayılırız cok hoşuma gider espiriler falan belkide gençlik yıllarımız geliyo aklımıza ondan moral oluyo insana
akaraba çoktaaa batıya tain çıkınca helede deniz kenarı falan olursa millipiyangodan ikkramiye çıkmış gibi akrabamız türüyo eeee yer bingöl genç olunca tırsıyolar:))))
dinleyipte daha da efkarlanmayayayım efkar bile bize yasak biliyosun sonu dolapta bitiyooo:))))))))))
iyim cecommm bu akşam yemekte ekmek yemedim bakalım nekadar dayanacağım
ceco sende pco varmıydı:26:
haklısın canım dinneme zaten söylerken benimde sesim kısıldı
üşütmüşüm biraz öksürüyorumda
Dayanırsın canım kendine güven inan ben bir haftadan beri yemiyordum ama bu sabah eşimle kahvaltı edince 2 dilim yedim ama bundan sonra hiç yemem
Evet canım doğru hatırladın bende de pco var maalesef ama bu ara ne alemde diye bir kadın doğumcuma tekrar kontrole gideyim diyorum inşallah gerilemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?