Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında doğudan okadar korkan gençlerin oralarıda görmeleri gerekir bence. Biz eşimle emekli olduğunda Allah nasip kısmet edersen kendimize bir karavan alıp karadenizden başlayıp tüm Türkiyeyi gezmeyi planlıyoruz. Büyük Şehirler haricinde ufak kasabalarıda görmek istiyoruz. En çokta Gaziantepi merak ediyorum baklavası ve çam fıstığının alakası hiiiiiiiiççç yooook

o kadar güzel köşe bucak yerlerii varki türkiyemin anlatamam biz genelde köy ilçe gezdiğimizden çok seviyoruz aslında ülkemin doğusuda batısı kadar güzelikte inşalah hayallerinz gerçek olur

evet hepsini soğuktan yapıyorsun bugün başladım daha uyarıda olduğu gibi henüz tartılmadım ptesi bildiririm aldığım sonuçları

kimseler yok galiba :)

Evet kimseler yok bugün..:)

iyi akşamlar
ankarada yine müthiş kar yağışı var bugün
gündüz kayınvalidemdeydim sarmaları hüplettim ama gümletemedim yürüyüş felan yapılmıyor malesef

iyi akşamlar
gündüz kayınvalidemdeydim sarmaları hüplettim ama gümletemedim yürüyüş felan yapılmıyor malesef

haberlerden görüyorumda Allah muhafaza.. cidden disariya cikilcak gibi degilmis
sarmalarda afiyet olsun genelde haftasonu davet v.s biraz zorlaniyor insan
ama hafta ortasi dengeleriz yine ins.

iyi akşamlar

İyi akşamlar asucuğum..
Burasıda çok soğuk ..KAr yok ama bayağı kuru soğuk ve çok esiyor....

haftasonu oldugundan galiba böyle
benimde günüm baya yogun gecti simdi öyle tembel tembel oturuyorum
vakit öldürüyorum

akabe sen çalışıyormusun.?
kaç yaşındasın.?
Yanılmıyorasam yurt dışındaydın değilmi.?

pazartesi kızımın arkadaşları ve anneleri gelecek..Şimdiden düşünüyorum neler hazırlayacağım diye...
KAlabalık olacağız çünkü.

Bugün ablam vardı kurupatlıcan pişirdim ekşili,tavuklu aslında et olması gerekirdi et yoktu bende tavukla yaptım nefis oldu..
yöresel bir yemek adı meftune.:)) Pek nağmeli bir ismi var..
tv.de görmüştüm denemeyi istiyordum denedim çok beğendik ablamla.:))

Bugün ece'nin çocukları gidecekti sanırım..:26:

akabe sen çalışıyormusun.?
kaç yaşındasın.?
Yanılmıyorasam yurt dışındaydın değilmi.?

almanyada yasiyorum canim ben
33 yasindayim
calismiyorum, hafta ici gönüllü olarak bir islami egitim merkezinde cesitli dersler vermeye calisiyorum

sen calisiyormusun Yena

patlican görünce dayanamiyorum meftuneyi yeni duydum nette bir bakinayim
bende yaparim :)
kizinin arkadaslari ve anneleri öylesinemi geliyor Yena yokda dogum günü felanmi var?

Son düzenleme:
almanyada yasiyorum canim ben
33 yasindayim
calismiyorum, hafta ici gönüllü olarak bir islami egitim merkezinde cesitli dersler vermeye calisiyorum

sen calisiyormusun Yena

Bende çalışmıyorum mevburi ev hanımıyım çocuklardan dolayı işten ayrılmak zorunda kaldım...
evde çalışıyorum belli aralıklarla dökümantasyon işleri oluyor..Haftada bir kaç gün örneğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…