Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese
emir 3 gündür yine ateşleniyo anlamadım bişey yaa
sabah feci bir baş ağrısı ile uyandım sol tarafımda var sadece ama mahvetti ağrı beni
1 ağrı kesici içtim banamısın demedi 2.yi de içtim şimdi bakalım
Hay Allah ya yinemi aateşlendi bu gittiği yuva acaba temizliğe dikkat etmiyomu ayşe ya.Sanada geçiş olsun canım.
teşekkür ederim ayşecim iyiyim çok şükür ağır bir grip ve bademcik enfeksiyonundan sonra burdayım:2:
kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum karaciğerimde sorun varmış ne olduğunu bende bilmiyorum doktorum sonuçlar çıkınca açıklayacakmış çapaya yada cerrahpaşa gönderebilirim dedi...:50:

sana ve emire geçmiş olsun canım:16::16::16:
Geçmiş olsun yağmurgözlü inşallah önemli değildir.
merhaba arkadaşlar.sabah kan sonuçlarımı almaya gittim.kansızlık b12 vitamini eksikliği varmış.birde tsh hormonum yüksek çıktı.sıkı diyet yapanlarda kansızlık ve vitamin eksikliği olurmuş.ilaç yazdı 2 tane.kansızlık ve vitamin eksikliğine.2 ay önce tsh ım normal çıkmıştı şimdi yüksek.birde endokrin bölümüne gideceğim hormon tahlilleri için.moralim bozuk canım sıkkın..diyete dewam ediyorum ama çok unutkan oldum hiç bişey hatırlamıyorum.ellerimi yıkıyorum oturuyorum sonra aklıma geliyo acaba elimi yıkadımmı diye gidip bidaha yıkıyorum hiç bişeyi aklımda tutamıyorum artık doğumdan sonra dahada arttı bu sorunlarım..inş dahada büyümeden bi son bulur dertlerim..sizleride moralini bozdum gibi oldu kusuruma bakmayın..paylaşcak koonuşcak kimsem yok :(
Canım geçmiş olsun ilaçlarını iç inşallah düzelir.
banucum rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin, güzel haberlerini duyalım inşallah :54: :54: :54:
ceco canım bu aralar abuk sabuk işlerle uğraştım, motivasyon ve moral düşünce buraya da gelmez oldum, ama arada okuyorum sizi, yani sizden haberdarım, kendimden ara ara haber vericem
toksin ortim hamilelik süper oğlumun içimde kıpırtılarını hissetmek herşeyden güzel, allahın mucizesi her gün büyüyo ve ben onu her gördüğümde bu benim mi diyorum :emir_bebek: :emir_bebek:
bu arada herkesler kilo mu alıyo ne, noldu size kızlar, havalar biraz ısınınca güneş de yüzünü gösterince herkes toparlar diye düşünüyorum, mayısta doğum var yaza yine sizlerle birlikteyim
yazın diyet yapamam ama en azından spor falan yaparım herhalde...
;nşallah ekincik martta deniycez inşallah bakalım ne olucak...
mrb ben geldim kiii:3:
dışarıda kar yağıyo süper bi gün:62:
hem regliyim hemde grip oldum:31:
yediklerime dikkat etmedim. çünküüü 1 hafta zaten topiğe uğrayamadım. iş yerinde ki arkadaşlarımında yediklerimde gözleri vardı. bi gün yanımda tostumu getirmedim diye, kahvaltı tabağı almıştım küçük kaplarda bal vs. olur ya ondan yemiştim domates,salatalık,1-2 dilim salam yedim diyee ne biçim diyet yapıyomuşmuşummm sanki yediklerimin parasını onlar veriyolar:47::47: tembelliğimin sonucu olarakta diyetisyene gitmedim. tek başıma hastaneye gitmeye çekiniyorum nedense:1: annemlerle gitcektim onlarda geç kalktılar gidemedik:19:
Geçmiş olsun bak ne güzel genede mutlusun.
Evet bu diyetin tek eksiği kurubaklagil ama ben çok sevmeme rağmen bir aydır hiç yemedim fasulye nohut yemedim yani. Ara öğünlerde ne yazıyorsa onları yedim yani bir hafta tost meyve ayran öbür hafta 10 badem 1 bardak süt 4 kuru erik işte böyle ben tamamen diyete sadık kalmaya çalışıyorum
Süpersin valla ben tam anlamıyla bakalım yapabilecekmiyim....

merhaba arkadaslar

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba

ben bundan yaklasik 6ay önce misler gibi 86 kilodaydim dünyanin en güzel kadini görüyodum kendimi
kilom86olmasina ragmen cok cok mutluydum ama nasil oldu bilmiyorum kilo aldim aslinda biliyorumda bu kadar
cabukmu alinirmis kilo ya affffff dün tartildim tam 94,5 cikti kilom yani resmen ben 8,5kg almisim
oysa 86lardayken yeminler ederdim kendi kendime kilo almicam birdaha diye ne zor kg vermek ne hallerle verdim

gelelim bugüne... umutsuz mutsuzum,,, dur kendine gel diyip yeniden bir adim atmiyorum
yoookk iyice bunalima giriyorum sadece nasil bu hale geldigimi düsünüp üzülmekden baska bise yaptigim yok!

keskeeeeee kg almayan biri olsaydim :) neolucak bu halim ya 86nerdeeeeeee 94 nerdeee arada kocaman daglarda kadar yol var:43::43::43::43::43:

Canım üzülme maalesef bizimde nasıl bir bünyeyse almaya gelince birinci ama vermeye gelince sondan birinciyiz :26:
Bende hep gıcık olurum yiyip yiyip kilo almayanlara :1: kalıbımıza bakan bu bni bile yer der :60: ama sonradan bir arada biraz vakit geçirince anam sen nasıl kilo veremiyorsun der :1:
İnşallah hep birlikte daha dikkatli ve azimli olarak çok güzel kilolar vereceğiz :34:

merhaba kızlar birkaç gündür giremiyorum kusura bakmayın inanın vaktim olmuyor
bu hafta güzel kilollar vermişsiniz bravooo
ece canım sormuşsun eşin verdiğin kilolara ne dedi diye eşim giderken 90.2 idim geldiğinde 79.2 baya vermişsin dedi beğandinmi nasıl olmuş dedi annem ben onu zaten beğeniyordum dedi .

umut sende hastalanmışsın ailecek esir aldı bu ateş sizi geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız
banucum umarım ayşenin sonuçları iyi çıkar iyleşir yavrucak tiyatrosu nasıldı

arabayı nihayet bugün sattık 2 hafta kaldı gitmemize
bugün sabahtan 11 e kadar açkarnına onun için koşturduk sonra annemlerde geldi kahvaltı ettikgitti annem fizik tedaviye bende biraz valiz topladım yemek yaptım yedik sızmışım kalktım bulaşıkları topladın bir uğrıyayım dedim
bu ara diyet falanda yapamıyorum off deli gibi yiyorum ama uzun sürmiyecek reglimde yaklaşıyor şişim zaten tartıya çıkmaya korkuyorum
cumartesi sabah şiliğe raman 79 idim şimdi ne oldu bilmem

bu ara pek giremiyeceğim
beni izinli sayarmısın yenacım
2 hafta sonra gidiyoruz gidince eşyaların birazı alınacak yerleşme falan yaklaşık bir ay kadar yokum arada fırsat olursa girerim ama düzenli giremiyeceğim için bu izni istiyorum sadece cuma bildirim yapıp çıkmak istemiyorum
ama diyeti bırakmıyacağım

İyi geceler arkadaşlarrr. Bir iki gündür giremedim pek, biraz durgun mu -özellikle gece saatleri- gitmiş bu ara, bana mı öyle geldi acaba? Geçmişe bir göz atıp geleceğim ama önce iyi geceler dilemek istedim :71: Özledim sizleri....

Hala tam olarak iyileşemedim ama dün akşamdan beri ateşim yok. Bugün doktora gittim, dişime-gözüme vuran acaip bir yüz ağrım olduğu için. Tahmin ettiğim gibi sinüsler iltihaplanmış, özellikle bir taraf feci dolu, 7 günlük antibiyotik tedavisini de aldık kolumuzun altına geri göndük bir torba ilaçla :) Evde %100 iyileşen kimse yok henüz ama hepimiz daha iyiyiz, ateş yok en azından :nazar:

Kayınvalidemler geldi bu arada, ilk gün sadece yemeği yediler bizde, ertesi gün (dün) bizde kaldılar, bugün de 1 saat kadar önce gittiler, kayınbiraderimde kalmaya... Yardımları da oldu bir yandan, diğer yandan kırk yılda bir gelen misafirler, ağırlamak da icap etti. Böyle geçti işte günlerim. Burd herkes iyidir umarım, hızlı bir geçmiş turu yapayım :)))

Kızlar yaaa İddadaşım :1: Mmery yok :26: acaba hastamı yoksa mutlaka gece gelirdi önemli birşey olmasa.

Meryemmmmmmmmmmm duy sesimi bağırtma beni gece gece :1:

Bak şimdi düşününce İlbatum ( Özlem )de yok bu gece az da olsa uğrardı oda :26:
Kaçaklar çoğalıyor umarım herkes iyidir de kocacığını bırakamadığı için gelemiyordur :60:

iyi geceler kızlar merhaba diyim dedim
ama çıkmam gerekiyor eşim homurdanıyor ilerleyen saatlerde uğrarım yine kalnlarla sohbet ederiz yada ben sizin paylaşımlarınızı okur kapıyı kilitler çıkarım:1::1:

İyi geceler arkadaşlarrr. Bir iki gündür giremedim pek, biraz durgun mu -özellikle gece saatleri- gitmiş bu ara, bana mı öyle geldi acaba? Geçmişe bir göz atıp geleceğim ama önce iyi geceler dilemek istedim :71: Özledim sizleri....

Hala tam olarak iyileşemedim ama dün akşamdan beri ateşim yok. Bugün doktora gittim, dişime-gözüme vuran acaip bir yüz ağrım olduğu için. Tahmin ettiğim gibi sinüsler iltihaplanmış, özellikle bir taraf feci dolu, 7 günlük antibiyotik tedavisini de aldık kolumuzun altına geri göndük bir torba ilaçla :) Evde %100 iyileşen kimse yok henüz ama hepimiz daha iyiyiz, ateş yok en azından :nazar:

Kayınvalidemler geldi bu arada, ilk gün sadece yemeği yediler bizde, ertesi gün (dün) bizde kaldılar, bugün de 1 saat kadar önce gittiler, kayınbiraderimde kalmaya... Yardımları da oldu bir yandan, diğer yandan kırk yılda bir gelen misafirler, ağırlamak da icap etti. Böyle geçti işte günlerim. Burd herkes iyidir umarım, hızlı bir geçmiş turu yapayım :)))

hasta hasta misafirde ağırlamışsın
geçmiş olsun canım daha iyi olmanıza sevindim

Canım Rabbim bir an önce şifa verir inşallah :34:
Bu kış gerçekten herkes hasta ve dediğin gibi ne menem şeyse çok zor atlatılıyor. Benim 10 güne yakın sürdü tamamen iyileşmem. İnşallah sizin okadar uzun sürmez.

.... hepinize gecmis olsun cnm zor gunler geciriyorsun rabbim kolaylik versin acil sifalar cnm

Çok geçmiş olsun umutcum inşallah biran önce hepiniz düzelirsiniz.

Umut geçmiş olsun canım evde herkes hastayken de çok zor allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum

Canım ne fena etkilemiş sizi körolasıca virüs..
İnşallah çabuk düzelirsiniz..Ateş özellikleri yetişkinleri çok etiliyor..
Mİsafirlerin içinde kolay gelsin canım...
..

.....sizede çok çok çok geçmiş olsun .fena olmuş yaa üzüldüm:(
teşekkürler doğum günü dileklerin içni canım

....Canim benim bi keresinde bizde ayni sizin gibi olmustuk maaile bizim odadan cikamamistik Allahtan yatagimiz cok büyük hepimiz yatmistik :26::26::26: Isin en kötüsüde neyiniz var diyeninizin olmamasi bir esim bir ben birbirimizi iyilestirmistik. Insallah sizinkide geldigi gibi aniden cikar gider bünyenizden :16::16::16: Kayinvalidenlerde geliyormus umarim yardimda bulunurda cabucak oparlanirsiniz. Kendinize dikkat edin cnmmmm :16::16::16:

.....bu arada umut uğramadı umarım biraz daha iyilerdir
eee tartıda kaç çıktın onu da söyle bakim

....umut sende hastalanmışsın ailecek esir aldı bu ateş sizi geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız
banucum umarım ayşenin sonuçları iyi çıkar iyleşir yavrucak tiyatrosu nasıldı

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım :16: Arayan, soran, merak eden, geçmiş olsun dileyen böyle tatlı arkadaşlarım olması beni daha iyi hissettirdi :71:

Son düzenleme:
yağmurgözlü geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir karaciğerinnin sonuçları
mutlu yeni bir iş var sanırım cerrahpaşa ile ilgili hadi hayırlısı kolay gelsin şimdiden ,

geçmişi tam okuyamadım kızlar çok birikmiş çok özür dilerim

ben bir süre giremem kusura bakmayın beni izinli sayın
hepinizi öpüyorum

hasta hasta misafirde ağırlamışsın
geçmiş olsun canım daha iyi olmanıza sevindim

Çok sağol canım, mesajını okuyunca bir tuhaf oldum. Nasıl desem, vedalaşıyormuş gibi... :) Şimdi yapılacak yığınla işin vardır senin, gerçi becerirsin, tek başına bile neler becerdin aylardır. Gene de kolaylıklar diliyorum...

Kızlar yaaa İddadaşım :1: Mmery yok :26: acaba hastamı yoksa mutlaka gece gelirdi önemli birşey olmasa.

Meryemmmmmmmmmmm duy sesimi bağırtma beni gece gece :1:

Bak şimdi düşününce İlbatum ( Özlem )de yok bu gece az da olsa uğrardı oda :26:
Kaçaklar çoğalıyor umarım herkes iyidir de kocacığını bırakamadığı için gelemiyordur :60:

Banu nasıl gidiyor düzenli hayat? Sabah erken kalkıp atom karınca misali işleri halletmeye devam mı??? Galiba Özlem2in de akrabaları gelmişti, bu ara gidenler gelenler çok...

sLm kizlarrrrrrr ben geldimmmm :3::3::3:
Oooooherkezler burda bakiyorumda cok sevindirik oldum :9::9::9:
Gecmise söyle bir göz gezdirdim ama sanki gün gectikce azaliyoruz hissi uyandi bendede :26::26::26:
Umutcum daha iyi olmaniza sevindim . Tebessüm sanada kolay gelsin cnm.
Cecom sen nasilsin bakalim??? Diger arkadaslarimada selamlar kimler vardi baska hatirlayamadim:26:

yağmurgözlü geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir karaciğerinnin sonuçları
mutlu yeni bir iş var sanırım cerrahpaşa ile ilgili hadi hayırlısı kolay gelsin şimdiden ,

geçmişi tam okuyamadım kızlar çok birikmiş çok özür dilerim

ben bir süre giremem kusura bakmayın beni izinli sayın
hepinizi öpüyorum

Biz de seni öpüyoruz İlknurcuğum, herşey gönlünce olsun :71: En kısa zamanda haberlerini bekliyoruz...

umut geçmiş olsun canım sizede...
tebessüm hazırlıklar başladı desene bizi habersiz bırakma canım arada uğra yani...
sutem hoşgeldin tekrar canım ne güzel zayıflamıştın bizler sürekli dikkat etmek zorundayız, yine verirsin üzülme fazla....

Gecmise söyle bir göz gezdirdim ama sanki gün gectikce azaliyoruz hissi uyandi bendede :26::26::26:
Cecom sen nasilsin bakalim??? Diger arkadaslarimada selamlar kimler vardi baska hatirlayamadim:26:

Sağolasın canım :) Tatil zamanı böyle olması normal aslında, yaz dönemi de Temmuz-Ağustos'ta böyle bir dönem yaşamıştık, yanlış hatırlamıyorsam. senin oğlan nasıl bu arada? Bu hafta uykuları daha rahattır umarım.

tebessüm hazırlıklar başladı desene bizi habersiz bırakma canım arada uğra yani...
sutem hoşgeldin tekrar canım ne güzel zayıflamıştın bizler sürekli dikkat etmek zorundayız, yine verirsin üzülme fazla....

Teşekkür ederim Derinciğim. Siz nasıl oldunuz? İyisinizdir umarım..

Ben de hastayken en çok fazla yememe, iştahın olmaması kısmına kafa yordum. Yahu böyle yaşanıyormuş demek, bazı insanlar gerçekten böyle hissediyormuş diye düşündüm. Yani hamilelik dışında hiç bu kadar uzun iştah kaybı yaşamamıştım, garip geldi :))

Bu arada; Ayşe'nin Emir'i merak ettim, ateşlenmiş gene :( İyidir umarım... Bir de Banu'nun Ayşe nasıl diye baktım geçmişe bulamadım, sonuçlar çıkmamış herhalde...

Son düzenleme:
yenacım kızını tebrik ederim birinci olmuş maşşallah birde yaramaz oğlanleblebiyi burnuna sokması allah korumuş benim küçük kardeşim kağıt ufak ufak sokardı burnuna sonrada nefes almıyorum derdi annem cımbızla çekerdi zor valla

toksin canım ucuz atlatmışsınız allahtan yanmamış kuzun

tursari gelmişş hoşgeldin canım

Çok sağol canım, mesajını okuyunca bir tuhaf oldum. Nasıl desem, vedalaşıyormuş gibi... :) Şimdi yapılacak yığınla işin vardır senin, gerçi becerirsin, tek başına bile neler becerdin aylardır. Gene de kolaylıklar diliyorum...

Banu nasıl gidiyor düzenli hayat? Sabah erken kalkıp atom karınca misali işleri halletmeye devam mı??? Galiba Özlem2in de akrabaları gelmişti, bu ara gidenler gelenler çok...

Valla güzelim bu ara erken kalkıp işleri halletmeye hallediyorum da sonradan nedense bir ağırlık çöküyor totoşum koltuğa yapışıyor işler bitince nedense :1: Yediklerime dikkat ediyorum ama nasıl birşey anlamadım iki gündür yine sudan midem bulanıyor içemiyorum. İnan günde 1 litre ancak içiyorumdur :26: bir ara daha böyle oldum acaba sudanmı dedim suyu değiştirdim ama alakası yokmuş :44:
Bu haftayıda artı cıkmadan geçireyim bana yeter diye düşünüyordum ama inanılmaz ödem var bacağıma bile bastırdığımda gömülü kalıyor orası :26::26: Haftaya hem kadın doğuma bir kontrole gidelim şu Pko ne oldu bir baksın hemde şu hormon tahlillerimi bir daha yaptırıp şu sudan mideminin bulanmasına bir çare bulayım. Tabi birde İnsülin direncim ne alemde onada bakılsın gitmişken YOksa ben bu gidişle zor kilo veririm.

Ama genele baktığında yinede iyi gidiyor hayat :34:
Sen ne alemdesin inşallah yoktur bir yaramazlık :34:

HOşgeldin canım ben iyiyim seni sormalı :34:
Cadıyı uyutmaya çalışıyorum uyusa bende cumburlop yatağa atacağım kendimi :1:

Biz de seni öpüyoruz İlknurcuğum, herşey gönlünce olsun :71: En kısa zamanda haberlerini bekliyoruz...

Sağolasın canım :) Tatil zamanı böyle olması normal aslında, yaz dönemi de Temmuz-Ağustos'ta böyle bir dönem yaşamıştık, yanlış hatırlamıyorsam. senin oğlan nasıl bu arada? Bu hafta uykuları daha rahattır umarım.

Bir de Ayşe'nin Emir'i merak ettim, ateşlenmiş gene :( İyidir umarım... Bir de Banu'nun Ayşe nasıl diye baktım geçmişe bulamadım, sonuçlar çıkmamış herhalde...

aaaaaaa teessümün adidami ilknur adasim varmista haberim yokmus:53::53::53:
Ben tatili unuttum gitti valla Almanyada oldugum icin benimkiler okula gidiyolar :26::26::26:
Oglum hala ara ara uyaniyo ama birkac gün hic ses etmiycem bakalim hatta az önce yine aagladi gitmedim yanina gördü bakti gelen yok geri yatti uyudu . Birde hani gecen gece 3te kalkip tv falan bakmistik hatirlarsaniz sanirim o gün düzeni bozuldu bugün esimle aklimiza o da geldi. Bakalim cnm durumlar neyi göstericek belki dr a gideriz :34::34::34:

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım :16: Arayan, soran, merak eden, geçmiş olsun dileyen böyle tatlı arkadaşlarım olması beni daha iyi hissettirdi :71:
:38:

Bir de Ayşe'nin Emir'i merak ettim, ateşlenmiş gene :( İyidir umarım... Bir de Banu'nun Ayşe nasıl diye baktım geçmişe bulamadım, sonuçlar çıkmamış herhalde...
Canım son yaptırdığımızda yüksek çıktı kulak burun boğaz dr çok korkuttu bizi Allahtan ayşe çok yardımcı oldu bkalım perşembe tekrarlatıcaz sonuçları dr güzel bir antibiyotik verdi inşallah lenflr küçülmüş ve tahlil sonucuda düzelmiş olur inşallah.

sağol canım eşya toparlama işi zor uzun süre gidince gidecek çok şey var
bu arada geçen gün evde sürke ve yoğurtla kestirerk günlük sütten peynir yaptım güzel oldu az yağlı erzincan tulumuna benzedi suyunada tam buğday unu ve kepek akrışımı ile ekmek yaptım bayıldı eşim
kuveytee bizim ekmekten yokmuş carrefourda falan varmı ama eşim sen yaparsın artık dedi

sağol canım

sağol canım habersiz bırakmam bu ara toparlanma işi var sonrada orda yerleşme işi ve gidince hemen tartı almam lazım

Back
X