Hay Allah ya yinemi aateşlendi bu gittiği yuva acaba temizliğe dikkat etmiyomu ayşe ya.Sanada geçiş olsun canım.günaydınlar herkese
emir 3 gündür yine ateşleniyo anlamadım bişey yaa
sabah feci bir baş ağrısı ile uyandım sol tarafımda var sadece ama mahvetti ağrı beni
1 ağrı kesici içtim banamısın demedi 2.yi de içtim şimdi bakalım
Geçmiş olsun yağmurgözlü inşallah önemli değildir.teşekkür ederim ayşecim iyiyim çok şükür ağır bir grip ve bademcik enfeksiyonundan sonra burdayım:2:
kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum karaciğerimde sorun varmış ne olduğunu bende bilmiyorum doktorum sonuçlar çıkınca açıklayacakmış çapaya yada cerrahpaşa gönderebilirim dedi...
sana ve emire geçmiş olsun canım![]()
Canım geçmiş olsun ilaçlarını iç inşallah düzelir.merhaba arkadaşlar.sabah kan sonuçlarımı almaya gittim.kansızlık b12 vitamini eksikliği varmış.birde tsh hormonum yüksek çıktı.sıkı diyet yapanlarda kansızlık ve vitamin eksikliği olurmuş.ilaç yazdı 2 tane.kansızlık ve vitamin eksikliğine.2 ay önce tsh ım normal çıkmıştı şimdi yüksek.birde endokrin bölümüne gideceğim hormon tahlilleri için.moralim bozuk canım sıkkın..diyete dewam ediyorum ama çok unutkan oldum hiç bişey hatırlamıyorum.ellerimi yıkıyorum oturuyorum sonra aklıma geliyo acaba elimi yıkadımmı diye gidip bidaha yıkıyorum hiç bişeyi aklımda tutamıyorum artık doğumdan sonra dahada arttı bu sorunlarım..inş dahada büyümeden bi son bulur dertlerim..sizleride moralini bozdum gibi oldu kusuruma bakmayın..paylaşcak koonuşcak kimsem yok![]()
;nşallah ekincik martta deniycez inşallah bakalım ne olucak...banucum rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin, güzel haberlerini duyalım inşallah![]()
![]()
ceco canım bu aralar abuk sabuk işlerle uğraştım, motivasyon ve moral düşünce buraya da gelmez oldum, ama arada okuyorum sizi, yani sizden haberdarım, kendimden ara ara haber vericem
toksin ortim hamilelik süper oğlumun içimde kıpırtılarını hissetmek herşeyden güzel, allahın mucizesi her gün büyüyo ve ben onu her gördüğümde bu benim mi diyorum![]()
bu arada herkesler kilo mu alıyo ne, noldu size kızlar, havalar biraz ısınınca güneş de yüzünü gösterince herkes toparlar diye düşünüyorum, mayısta doğum var yaza yine sizlerle birlikteyim
yazın diyet yapamam ama en azından spor falan yaparım herhalde...
Geçmiş olsun bak ne güzel genede mutlusun.mrb ben geldim kiii
dışarıda kar yağıyo süper bi gün
hem regliyim hemde grip oldum
yediklerime dikkat etmedim. çünküüü 1 hafta zaten topiğe uğrayamadım. iş yerinde ki arkadaşlarımında yediklerimde gözleri vardı. bi gün yanımda tostumu getirmedim diye, kahvaltı tabağı almıştım küçük kaplarda bal vs. olur ya ondan yemiştim domates,salatalık,1-2 dilim salam yedim diyee ne biçim diyet yapıyomuşmuşummm sanki yediklerimin parasını onlar veriyolartembelliğimin sonucu olarakta diyetisyene gitmedim. tek başıma hastaneye gitmeye çekiniyorum nedense
annemlerle gitcektim onlarda geç kalktılar gidemedik
![]()
Süpersin valla ben tam anlamıyla bakalım yapabilecekmiyim....Evet bu diyetin tek eksiği kurubaklagil ama ben çok sevmeme rağmen bir aydır hiç yemedim fasulye nohut yemedim yani. Ara öğünlerde ne yazıyorsa onları yedim yani bir hafta tost meyve ayran öbür hafta 10 badem 1 bardak süt 4 kuru erik işte böyle ben tamamen diyete sadık kalmaya çalışıyorum