Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutcum biz bugün daha iyiyiz dra götürdük sabah bağırsakları çok hareketli dedi ishal başlayacak,şurup verdi damla verdi eğer içmezse gelin ya hast yatırıcaz yada iğne vereceğim dedi,o yüzden ağlaya ağlaya zorla içiriyoruz...bugün kusma olmadı allahtan ....
Hosbuldum cnm bende yikadim yatirdim simdilik bir kere agladi yakisikli oglum insallah tekrarlamazValla güzelim bu ara erken kalkıp işleri halletmeye hallediyorum da sonradan nedense bir ağırlık çöküyor totoşum koltuğa yapışıyor işler bitince nedenseYediklerime dikkat ediyorum ama nasıl birşey anlamadım iki gündür yine sudan midem bulanıyor içemiyorum. İnan günde 1 litre ancak içiyorumdur :26: bir ara daha böyle oldum acaba sudanmı dedim suyu değiştirdim ama alakası yokmuş :44:
Bu haftayıda artı cıkmadan geçireyim bana yeter diye düşünüyordum ama inanılmaz ödem var bacağıma bile bastırdığımda gömülü kalıyor orası :26::26: Haftaya hem kadın doğuma bir kontrole gidelim şu Pko ne oldu bir baksın hemde şu hormon tahlillerimi bir daha yaptırıp şu sudan mideminin bulanmasına bir çare bulayım. Tabi birde İnsülin direncim ne alemde onada bakılsın gitmişken YOksa ben bu gidişle zor kilo veririm.
Ama genele baktığında yinede iyi gidiyor hayat
Sen ne alemdesin inşallah yoktur bir yaramazlık
HOşgeldin canım ben iyiyim seni sormalı
Cadıyı uyutmaya çalışıyorum uyusa bende cumburlop yatağa atacağım kendimi![]()
iyi geceler kızlar
günlerdir azıcık uyuyorum bugün yatayım bari
hepinizi öptüm
Geçen hafta erken yattığın için erkenden kaçıveriyordun da, biraz da ondan merak ettimValla güzelim bu ara erken kalkıp işleri halletmeye hallediyorum da sonradan nedense bir ağırlık çöküyor totoşum koltuğa yapışıyor işler bitince nedenseYediklerime dikkat ediyorum ama nasıl birşey anlamadım iki gündür yine sudan midem bulanıyor içemiyorum. İnan günde 1 litre ancak içiyorumdur :26: bir ara daha böyle oldum acaba sudanmı dedim suyu değiştirdim ama alakası yokmuş :44:
Bu haftayıda artı cıkmadan geçireyim bana yeter diye düşünüyordum ama inanılmaz ödem var bacağıma bile bastırdığımda gömülü kalıyor orası :26::26: Haftaya hem kadın doğuma bir kontrole gidelim şu Pko ne oldu bir baksın hemde şu hormon tahlillerimi bir daha yaptırıp şu sudan mideminin bulanmasına bir çare bulayım. Tabi birde İnsülin direncim ne alemde onada bakılsın gitmişken YOksa ben bu gidişle zor kilo veririm.
Ama genele baktığında yinede iyi gidiyor hayat
Sen ne alemdesin inşallah yoktur bir yaramazlık![]()
Canım, bir bilgim, uzmanlığım filan yok tabii ama 2 çocuk annesi olarak yorum yaparsam normal geliyor bana anlattıkların. Çocukların zaman zaman uyku problemleri oluyor, bir de gerçekten sorun yaşayan çocuklar var. "Çocuklarda gece terörü" (yanılmıyorsam ismi buydu) denen çok güç durumlar var. Hatta Leah arkadaşımız bunu yaşamış yıllar önce, bizimle de paylaşmıştı. Seninkinde bir şey yok maşallah
aaaaaaa teessümün adidami ilknur adasim varmista haberim yokmus
Ben tatili unuttum gitti valla Almanyada oldugum icin benimkiler okula gidiyolar :26::26::26:
Oglum hala ara ara uyaniyo ama birkac gün hic ses etmiycem bakalim hatta az önce yine aagladi gitmedim yanina gördü bakti gelen yok geri yatti uyudu . Birde hani gecen gece 3te kalkip tv falan bakmistik hatirlarsaniz sanirim o gün düzeni bozuldu bugün esimle aklimiza o da geldi. Bakalim cnm durumlar neyi göstericek belki dr a gideriz![]()
Canım son yaptırdığımızda yüksek çıktı kulak burun boğaz dr çok korkuttu bizi Allahtan ayşe çok yardımcı oldu bkalım perşembe tekrarlatıcaz sonuçları dr güzel bir antibiyotik verdi inşallah lenflr küçülmüş ve tahlil sonucuda düzelmiş olur inşallah.
evet ilknurcum benim adımda ilknur adaşız yani
oğlunun düzeni bozulduğu için erken uyanıyordur bence umarım uzun sürmez
Geçen hafta erken yattığın için erkenden kaçıveriyordun da, biraz da ondan merak ettimBabaannem biz küçükken "baldan tatlı, baltadan ağır" derdi uyku için. Öyle gerçekten, bir bastırdı mı direnemiyor insan, ama bu birkaç haftadır mecburen benim sabaha kadar oturmalarım, kızı gönderip öğlene kadar uyumalarım bitti. İyi de oldu :)
** E sen o kadar az su içersen ödem de olur tabii. Gene de en doğrusu söylediğin gibi kontrol ve tahlillerini yaptırman :))
Canım, bir bilgim, uzmanlığım filan yok tabii ama 2 çocuk annesi olarak yorum yaparsam normal geliyor bana anlattıkların. Çocukların zaman zaman uyku problemleri oluyor, bir de gerçekten sorun yaşayan çocuklar var. "Çocuklarda gece terörü" (yanılmıyorsam ismi buydu) denen çok güç durumlar var. Hatta Leah arkadaşımız bunu yaşamış yıllar önce, bizimle de paylaşmıştı. Seninkinde bir şey yok maşallah
Biliyorum canım o münasebetsiz doktorun söylediklerini de ondan merak ettim. Daha tekrarlamadınız yani... İnşallah (bence öyle olacak zaten) küçülmüştür :))) Artık bir oh diyin :)
Geçen hafta erken yattığın için erkenden kaçıveriyordun da, biraz da ondan merak ettimBabaannem biz küçükken "baldan tatlı, baltadan ağır" derdi uyku için. Öyle gerçekten, bir bastırdı mı direnemiyor insan, ama bu birkaç haftadır mecburen benim sabaha kadar oturmalarım, kızı gönderip öğlene kadar uyumalarım bitti. İyi de oldu :)
** E sen o kadar az su içersen ödem de olur tabii. Gene de en doğrusu söylediğin gibi kontrol ve tahlillerini yaptırman :))
Biliyorum canım o münasebetsiz doktorun söylediklerini de ondan merak ettim. Daha tekrarlamadınız yani... İnşallah (bence öyle olacak zaten) küçülmüştür :))) Artık bir oh diyin :)
İnşallah umut şu 15 gündür çok zor günler geçirdik inşallah perşembe iyi şeyler duyarız.Geçen hafta erken yattığın için erkenden kaçıveriyordun da, biraz da ondan merak ettimBabaannem biz küçükken "baldan tatlı, baltadan ağır" derdi uyku için. Öyle gerçekten, bir bastırdı mı direnemiyor insan, ama bu birkaç haftadır mecburen benim sabaha kadar oturmalarım, kızı gönderip öğlene kadar uyumalarım bitti. İyi de oldu :)
umutcum biz bugün daha iyiyiz dra götürdük sabah bağırsakları çok hareketli dedi ishal başlayacak,şurup verdi damla verdi eğer içmezse gelin ya hast yatırıcaz yada iğne vereceğim dedi,o yüzden ağlaya ağlaya zorla içiriyoruz...bugün kusma olmadı allahtan ....
Ellerine sağlık, eminim çok güzel olmuştur. Ben dışarıdan hiç ekmek almıyorum desem yeridir, yani evde sen yapabilirsin bence de :) Benim işimi kolaylaştıran hazneli bir mikserim var, uygun fiyatlı bir şey, ama malzemeyi koyuyorum, kendisi 5-6 dakika şakıdı şukudu yoğuruyor, böylece her gün yapmak bile pratik hale geliyor :) Eğer ilgilenirsen sana marka-model isimleri atarım, biraz arayıp tarayıp bulabilmiştim ben :)))sağol canım eşya toparlama işi zor uzun süre gidince gidecek çok şey var
bu arada geçen gün evde sürke ve yoğurtla kestirerk günlük sütten peynir yaptım güzel oldu az yağlı erzincan tulumuna benzedi suyunada tam buğday unu ve kepek akrışımı ile ekmek yaptım bayıldı eşim
kuveytee bizim ekmekten yokmuş carrefourda falan varmı ama eşim sen yaparsın artık dedi
Sorma canım yaaa bu bir iki gecedir yine cadının düzeni gitti kendi yatağına alıştırayım diyorum bu seferde sabaha kadar huysuzluk yapıp ağlıyor ille babacıkla yatıcakmış
İnan okadar uykusu geldi ki biraz evvel resmen dengesini kaybedip yere yapıştı hatta dudağını hafif ısırmış o an :26: şükür önemli birşey değil ama bu saat olmuş hala evin içinde koşuyorvalla alt komşu kapıya gelirse yakına şaşırmam allahtan yatak odaları evin diğer ucunda
Neyse sizlere doyum olmaz ben iyisimi onu alayım yanımda yatırayım yoksa sabahlıyacağız yineartık yarın akşam inşallah kendi yatağında yatar
Hepinize iyi geceler hoş sohbetler
yarın akşama kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Öpüyorum sizi kocamannnnnnnnnnnnn![]()
Kızlar iyi geceler ben yatıyorum,hepinizi öptüm![]()
Güzel arkadaşlarım sizlere iyi geceler, ben de yatayım, ilaçlarımdan biri feci uyku veriyor, o yüzden çocuklar uyuyunca aldım o ilacı. Epeydir etkisini de gösterdi, göstermesine de ben direndim, sevildiğinizi bilin :)))))
Herkese güzel, huzurlu uykular diliyorum![]()
İyi geceler umutcum hazır çoluk çocuk uyumuş hemen yat uyu:)Güzel arkadaşlarım sizlere iyi geceler, ben de yatayım, ilaçlarımdan biri feci uyku veriyor, o yüzden çocuklar uyuyunca aldım o ilacı. Epeydir etkisini de gösterdi, göstermesine de ben direndim, sevildiğinizi bilin :)))))
Herkese güzel, huzurlu uykular diliyorum![]()
günaydınlar herkese
nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var üstümde dünden beri
akşam yemeğe vurdum kendimi o yüzden
günaydınlar herkese
nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var üstümde dünden beri
akşam yemeğe vurdum kendimi o yüzden