Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aa ben senı bu tarafta oturuyo sanıyorum öle kalmıs aklımda, ya valla benım dıyetısyende her gıttıgımde farklı lıste verıyor ama mesela bazen ögle aksam sebze ve etın yanında 1 dılım ekmek verıyor ya da etın yanında ekmek vermıyor bol salata felan. en son verdıgı 3 gunluk proteın dumura ugratıı benı cunku yanında sadece yogurt var. salata meger nasıl doyurucu bıseymıs yaa. ben de 2 haftada sadece 1.1 kg yagdan verdıgım ıcın bu sekılde verdı bana. eger en az 2 kg verseydım yagdan proteın dıyetı felan vermıycektı. ne zaman vucut duraksarsa o zaman bıseyler degıstırıyo kadın.
Cnm rabbim yardımcınız olsun ben doyamadim az öne tavuklar yoğurt yedim. Salata yapmaya tembellik yaptim diye sonra doymayinca yaptim salatami
:27:

Cnm rabbim yardımcınız olsun ben doyamadim az öne tavuklar yoğurt yedim. Salata yapmaya tembellik yaptim diye sonra doymayinca yaptim salatami

afıyet olsun canım yaa. yok anacım soyle kocaman bı salata olsa tavugu koy uzerıne ye ya da tonbalıgını ama ıste yogurtla dısımın kovugunu anca doldurdu:))
neyse yarın yok yarını de kurtarırsam haftaya carsambaya kadar rahatım:)) sonra bı 3 gun daha ezıyet sonraa dıger hafta salı kontrol var 1 mayısta. bı de yagdan kılo veremezmısım:)))

Yediklerim
sabah
3dilim cavdar ekmek
Bol salata
2İncecik dilim ligt peynir
2Bardak çay Stevyayla
1fincan kahve

Ara
Yok
Öğle
2Avuç içi kadar tavuk göğsü
Bol salata yağsız
200Gr ligt yoğurt
Ara
1elma
2Ceviz
2Hurma
Akşam
1Avuç içi kadar tavuk
1Yumurtayla maydonozlu doganli Salata
25GrDilim çavdar ekmek
3Ceviz

2L su. 2Bardak yeşilçay
Bu gün 1 saat spor yaptim. 10 Dakkk trampolin de zipladim. Acayip yordu beni ara ara gidip 5~10dakka ziplicam tatile kadar incecik olayım
ha bu gün 67.9 gördüm yarın ne çıkar merak ediyom çok ciksamda morelimi bozmuyom yerimde saysamda görenler zayifladin baya diyor

Son düzenleme:
afıyet olsun canım yaa. yok anacım soyle kocaman bı salata olsa tavugu koy uzerıne ye ya da tonbalıgını ama ıste yogurtla dısımın kovugunu anca doldurdu:))
neyse yarın yok yarını de kurtarırsam haftaya carsambaya kadar rahatım:)) sonra bı 3 gun daha ezıyet sonraa dıger hafta salı kontrol var 1 mayısta. bı de yagdan kılo veremezmısım:)))
Cnm insallah verirsin ben artık 1kg verme derdim yok cunki veremiyorum guatrdan gr gr Gitsinde gitsin bu gün şok oldum veremem diye dusunuyordum hapları bırakınca

Son düzenleme:
Yediklerim
sabah
3dilim cavdar ekmek
Bol salata
2İncecik dilim ligt peynir
2Bardak çay Stevyayla
1fincan kahve

Ara
Yok
Öğle
2Avuç içi kadar tavuk göğsü
Bol salata yağsız
200Gr ligt yoğurt
Ara
1elma
2Ceviz
2Hurma
Akşam
1Avuç içi kadar tavuk
1Yumurtayla maydonozlu doganli Salata
25GrDilim çavdar ekmek
3Ceviz

2L su. 2Bardak yeşilçay
Bu gün 1 saat spor yaptim. 10 Dakkk trampolin de zipladim. Acayip yordu beni ara ara gidip 5~10dakka ziplicam tatile kadar incecik olayım
ha bu gün 67.9 gördüm yarın ne çıkar merak ediyom çok ciksamda morelimi bozmuyom yerimde saysamda görenler zayifladin baya diyor

yedıklerını cok begendım canım. afıyet bal olsun. zıp zıp zıplıyosun demek evde:1::1::1: kangurugıllerdenmısın canım sen yoksa
kız stevyayla ne anacım:)) ılk defa duydum.

yorucu bir günü daha atlattım şükür diyet açısından nasıldı bilemem ama açım şu an ne yesem ki ya da yemesemmi
ece ve umut güzel dileklerinize teşekkür ederim
neyse 15 gün doğumgünü yok sonra büyük kızım yeğenim ve eşim peşpeşe
yediklerimi yazayım
kahvaltı 12 ye doğru
çavdar ekmeği ile tost bimden aldığım sürülebilir lor bu ara buna taktım 5 zeytin yeşillik
saat 3 de
2 dilim mücver 2 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı közlenmiş kırmızı biber salatası 3 mercimek köftesi yoğurt yeşillik
tatlılardan yarım dilim kek 2 lokma elmalı tart
bir de yeğenimden artan yarım elma

yedıklerını cok begendım canım. afıyet bal olsun. zıp zıp zıplıyosun demek evde:1::1::1: kangurugıllerdenmısın canım sen yoksa
kız stevyayla ne anacım:)) ılk defa duydum.
tskler

Cnm şu afrikadanmi ne bir bitkiden elde ediliyor şeker kalorisi 0 turkcesi neydi hatirlayamadim

Son düzenleme:
kızlar 3 gun yalnızım evde. esımın su anda ıs arkadaslarıyla yemekte, arkadası bana msj atmıs haftasonu memleketı sınoba gıdecekmıs benım esımı de goturmek ıcın ızın ıstıyo. bak sennn bana dıyemıyo beyefendı arkadasını araya sokuyo. eve gelsın ben ona yapacagımı bılırım:))

Selam kızlar ozledım sızlerı...

Bugun sabah jınekologa gıttım regl. Olmadıgım ıcın stres etkılıymıs gebelık testım negatıf cıktı tanıkıde ılac kullanıcam

Eve gıdemedım ısede gıtmedım bugun esımın ablasındayım esımı beklıyorum benı almaya gelecek. Telden gırmekte ne zormus kızlar son sayfayı gordum ayseye bıseymı oldu cok meraklandım yarın gecmısı topluca okurum hee bu arada gorumcelerle dıyetım sekteye ugrasada. Muayenem ıyı hamd olsun o yuzden yarın tam gaz gıdıyorum Allahın ıznıyle..hepınızı cok opuyorum gorusmek uzre

kızlarrr biri benim bugün kaç kalori aldığımı hesaplar mı :17::17:
kahvaltı:
-1 dilim unoı denge light ekmek + 40 gr peynir + 5 adet zeytin + domates + 1 bardak şekersiz çay
öğle:
- 1 kase kısır + 3 adet peynirli krep + 2 adet salatalık turşusu + 8-9 bardak şekersiz çay
ara öğün:
- yokkk :14::14:
akşam:
- 4 kaşık kıymalı az yağssız karnıbahar yemeği + 1 kase light yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği + 1 dilim gözleme :17::17:

anasını ağlattım bugün yemeğin ssanırım ne kadar kalori aldım acaba?? :14::14::17::17::17:

ha buarada 1.5 saat yürüyüş ve 3 lt yakın su

elifcim ksırı 5 kaşıkdan hesapladım ama asıl krep bozmuş işi yinede fena değil 1500 kalori civarı bişey çıktı
zaten yürümüşsün canım bişey olmaz

Son düzenleme:
kızlarrr biri benim bugün kaç kalori aldığımı hesaplar mı :17::17:
kahvaltı:
-1 dilim unoı denge light ekmek + 40 gr peynir + 5 adet zeytin + domates + 1 bardak şekersiz çay
öğle:
- 1 kase kısır + 3 adet peynirli krep + 2 adet salatalık turşusu + 8-9 bardak şekersiz çay
ara öğün:
- yokkk :14::14:
akşam:
- 4 kaşık kıymalı az yağssız karnıbahar yemeği + 1 kase light yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği + 1 dilim gözleme :17::17:

anasını ağlattım bugün yemeğin ssanırım ne kadar kalori aldım acaba?? :14::14::17::17::17:

ha buarada 1.5 saat yürüyüş ve 3 lt yakın su

canım krepler cok buyuk degılse 1200 calorı felan almıssın

elifcim ksırı 5 kaşıkdan hesapladım ama asıl krep bozmuş işi yinede fena değil 1500 kalori civarı bişey çıktı

ben kreplerı 100er kalorıden hesapladım daha mı fazla. abovv ne yemısım ben zamanında kahvaltıda 5,6 tane gotururdum dıyet yapmıyoken:9::9:

Selam milletttt :122: :122:

Maşallah gemiş baya bir birikmiş ancak okudum :34:
Bugün bende sonunda regl oldum ve şu şişliğimin sebebide ortaya cıktığı için rahatladım :34:
Yarın büyük ihtimalle artı cıkaktır bildirim ama en azından bir sonraki hafta daha güzel bir bildirim yaparım inşallah :34:
İnşallah yarın herkes eksilerde bildirim yapar :34: ben yapamıyacağım bari topiktaşlarım yapsın :1:

Benim oğlumda feci dağıtıyor..Bugün 3 kez salonu topladım..Sabah klasik ev toplaması dışında dönüşümlü lego,arabalar en son kağıtları minik minik kesiyor delirtiyor beni..
KEsme olayını çok sevdiği için seslenmiyorum ama her işlemden önce birlikte toplayacağız diyorum tamam diyor kesmeyi bırakınca ben çok yoruldum deyip kaytarıyor.:)
Bugün oyun hamuru yaptık birlikte gıda boyası bulamadım parmak boyasıyla hazırladık çok eğlendi.Sonra arkadaşıma gittim orda kızarmış mücver ve yer fıstığı yedim pek iyi olmadı ama az yedim yine şükür..:)
Konuyu hiiç alakası yokken yemeğe bağladım pardon.:1::1:

Bende bıktım Salon toplamaktan bıktım artık :26: Cadıya öğrettim ama birlikte topladıktan sonra anında lego kovasını tekrar boşaltıyor ben dur yapma diyene kadar :1: Valla bu cocukların dağınıklıkları beni bazen cıldırtacak noktaya getiriyor ama işte sabretmeye çalışıyorum :1:

ayyyy canm neler yasamıssın böle..geçmiş olsun ayak baş parmağına:1:umarım imdi daha iyidir:1::1::1:

kızına da biraz daha sakın olmanı tavsiye ediyorum inan sadece kendimize yapıoruz.
demek menü de kuru var:27::27::27::27::27:
bayılırım ben iddiadaşım...
sen gelip böle herseyi oldugunca anlatıyorsunya cok hoşuma gidiyor.senin yazılarını okumak ayrı bir zevk:54::54::54:

Sağ ol canım geçti çok şükür :34:

Anam çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor derlerdi de inanmazdım :26:
Daha geçen gün tartıştık okadar özür diledi ama bugün bak aynı Cadı :1: bu seferde babaya dikleniyor ama tabi ona fazla yemiyor birde adile naşit gibi kaş göz yapmaktan tik oluşacak yakında bende :60: hani babana karşılık verme yeter sus artık hesabı ama anlayana :1:
Neyse idare ediyoruz artık :34:

arkadaşlar bugun ben bandırmadaydım.

endokrininden muayne kağıdı aldım onu vermek için adamın kapısını açıp kağıdı bırkayım dedim adamla hemşiresi bağırdılar aynı anda napıyorsunuz çıkın dışarı kapayın kapıyı muayne var :52::52::52::52:bende kapattım kapıyıo ama bayaa bozuldum. neyse hastanenin muduru, adamın muayne odasını arayıp gişeden mutlu hanımı hemen muayneye alın dedi. hemen aldılar tabi adamın surat beş karış. ben kapıdan girer girmez sorun ne dedi benim dedim şeker 105 çıktı adam dedi benim sizin testinize bakmaya ihtiyacm yok siz diyabetlisiniz belli. aile de de vardır. yok dedim olamaz dedi siz hastasınız, bilmiyorsunuzdur mumkun değil dedi. neyse açlık tokluk sekeri insülün direnci ve hba1c testlerini istedi. kilomu ölçtü. evet dedi çok şişmansınız. son yemeğinizi yiyip 2 saat sonra tokluk sekerine bakılacak dedi. dr bey ne son yemeği anlamadım dedim. artık son yemeğiniz ballı tereyağlı bitmiştir bugun itibari ile dedi. 3 kere falan son yemk dedi durdu.

çıktım 5 dakikada bir 3 tup kan verdim kahvaltıya gittim.kahvaltıda adamın dediği yağlı ballı yumurtalı peynirli ve sekerli 3-4 cay içtim(normalde sekerli içmem)2 dilim ekmekle hüpledim. gittim kan testine. verdim tekrar.

aldım sonuçları kalbim çarparak çıktım. dr aa dedi ispatı gelmiş teşhisin dedi. bakmama bile gerek yok dedi tekrar. a dedim bir bakın belki yanıldınız ben yanılmam dedi. sonuçlarımı aşada yazıyorum bilgili olanlar fikrini yazarsa sevinirim:
ref
açlık kan sekeri 105 70-110

tokluk kan sekeri 107 70-140

HBA1C 5,77 4.20-6.40

ÜNSİLİN 13.38 2.60-24.90

Adam insülin direnciniz korkunç yuksek hemen diyetisyene gidin dedi. ben ilaç yazın çok kötüysededim yazamam dedi bir de seker yuklemesi yapılsın ozaman yazarım dedi. yarın yapın dedi.yok dedim yarın ben istanbulda yapayım deim size haber vereyim aaa dedi istemem... tamam dedim diyolaog iyice bozuldu.

toplantıda 3-4 dr gösterdim hiç birşeyınız yok yorumu yaptılar. kilo verin dediler birşeyiniz yok zaten. böyleyken böyle en kısa zamanda kilolarımdan kurtulucam (yapabildiğimce). bunaldım artık direk hasta ilan edilmekten, dalga geçilmekten...

valla doktoru gırtlaklayasım geldi yaaa :26: Sinir şey ne olacak :33: Tamam onlarında işi zor bir sürü insanla uğraşıyorlar ama bazıları gerçekten çok ukala oluyor sanki o olmasa kimse bizi iyileştiremeyecek. Umarım daha iyi bir doktor bulursun ve sonuçlarını ona gösterirsin :34:

canım krepler cok buyuk degılse 1200 calorı felan almıssın
saolun kızlarr çooook teşekkür ederim, gerçekten çook merak ettim kaç kalori aldığımı
kısır yağsız sayılırdı zaten ordan biraz içim rahattı ama krep çok fazla hatta hiç tüketmediğim için çok mu fazla diye kalorisi korktum
krebin büyüklüğü bir yemek tabağı yuvarlağı kadardı normal boyuttan küçük dedi arkadaşım
neyseki yürüyüşle dengelemişim sanırım bu günü :17::17::17:

Back
X