Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşündüklerini gerçekleştirir, gönlüne göre döşersin inşallah. Ev gerçekten önemli, ben ödediğim kiralara çok pişmanım keşke imkanlarımızı zorlayıp ev alsaymışız sizin gibi yeni evliyken. Gerçi şimdi böyle söylüyorum ama o zaman zor geliyordu, iki maaşla ancak evi döndürüyorduk, eşim şirketi kurduğunda da 1-2 sene hep işine yatırım yaptık. Ancak birkaç senedir imkanları düzelttik; şimdi de çocuklar, onların bakımları, okulları filan derken ihtiyaçlar hiç bitmiyor :))
Tabii ki önce ağız tadı, sağlık olsun... Evi alabilirseniz hepsi zamanla yapılır. Koltukları açık renk alıp hevesini alsaymışsın keşke, çocuk olduktan sonra açık renk hayal oluyor ne yazık ki :))
karnı baharın turşusunu süper oluyo yena ucuzlamışken kurabilirsin havuç ve karalahanada koyuyosun rengi pembe pembe oluyo tavsiye edrimVazgeçtim bende. yarın yaparım.:))) Akşam ıslamıştım döğmeyi kabıyla dolaba koydum.:)
Yine karnabahar yapacağım bu son artık..Evdekilerin yüzünün şeklini merak ediyorum hehehe.
..
işe başlayınca dahada cok verirsin eceSlm guzeller
Annem varken ise daldim tv bile izlemiyorum. Hem sohbet hem is yapiyom. Camlari sildim perdeler yikandi. Cocuklarin kuculenlerini ayirdik annemmmm canim annem...diet yapmiyodum bugun toparlamak icin ayran detoksu yapiyom. Kv lere gitmicez. 1 haziranda okula baslicm kismetse ve 72 olmaliyim rahat moddan kurtulmam lazim artik...gecmisi karisik okumaya calistim ama zor oldu. Hastalara acil sifalar, asu,toksin kizlarinizin dogum gunuvkutluvolsun...Teldn yazdim iyidir insallah
bimin lorunu azcık yağda kurusoğanı kavur peyniri koy istediğin yeşilliği doğra toz kırmızı biber istediğin baharat süper az kalorili kahvaltı oluyo bende cok seviyorumyorucu bir günü daha atlattım şükür diyet açısından nasıldı bilemem ama açım şu an ne yesem ki ya da yemesemmi
ece ve umut güzel dileklerinize teşekkür ederim
neyse 15 gün doğumgünü yok sonra büyük kızım yeğenim ve eşim peşpeşe
yediklerimi yazayım
kahvaltı 12 ye doğru
çavdar ekmeği ile tost bimden aldığım sürülebilir lor bu ara buna taktım 5 zeytin yeşillik
saat 3 de
2 dilim mücver 2 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı közlenmiş kırmızı biber salatası 3 mercimek köftesi yoğurt yeşillik
tatlılardan yarım dilim kek 2 lokma elmalı tart
bir de yeğenimden artan yarım elma
aslında 1 dlm ekmek yerine kahvaltıda arasına peynir koyup yene biliren az 1 yıl oldu krep yemıyelı:))
Anaaaaaaaaa kızlarrrrrrrr hoşgeldiniz :122: bende sıkılmaya başlamıştım hatta sıkıntıdan köşe koltuk bakmaya başladımyazdan sonra almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir tükkan varmı fazla tuzlu olmayan
Ahanda buldum hatta koltuğa aşık oldum
Eki Görüntüle 395699
Sizce nasıl kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: üstelik imalatını yapan bir firma ve çokta uygun ( 1.800 Tl ) Ümraniyede bir yer. Şimdiye kadar bilinen marka aldıkta ne oldu yay kalmadı altındaen azından ucuz olsunda içim yanmasın bu sefer
![]()
köşe takımlarını severim oturma odası için ideal ama misolar gelince zor oluyo askeri sıraya girmiş gibi sağdan sayyayyyy bende sayende mobilyalara daldım..bakın bunu begendim kızlarrr
gerci daha yeni gelin evi sayılırım..mobilya alacagımız da yok ama .
Eki Görüntüle 395710
Ben de iyi geceler dileyeyim arkadaşlar. Sabahları kazınarak kalkıyorum yataktan akşamları da yatasım gelmiyor. Her sabah bu gece erken yatacağım diye nyetleniyorum, her gece çocuklar yatınca kafamı dinlemek için vazgeçiyorum :)))
yok yahu ben de yedim ya ben benimki aklıma gelerek demiştim ama bak umut hakkatten artıda imiş yaramamış parmak kadar yese bile olsun yine de kendimizden umutluyuz bırakmak yok devammmiyi geceler kızlar nasılsınız?
ben bugün saat 4 de işe gittim 10 da eve geldim ve o saatten sonra saat 15 e kadar uyudum
nefret ediyorum öyle salak saatlerde işe gitmekten.....
cuma günüdü aynı şey tekrarlanacak pöffff
---------------------------------
Mutlu sen tahlillerini yaptırdın mı?
-----------------------------
Aynur takma kafana heryerde her meslekte öyle insanlar var
her zaman daha çok çalışana iş yükleyip çalışmayana dokunmazlar
ben hep derim gittiğim yerde salağa yatıcam diye
ama bendeki ışığı hep görürler
------------------------------------
semirannnn tam simit yiyen diyerek benimi kasettin?![]()
o nasıl dr yaaa atlasaydın üstüne hop sen de kimsin diye yazzz neden ezdirdin kendini o kimmişşş nerden ne oluyormuş densizzarkadaşlar bugun ben bandırmadaydım.
endokrininden muayne kağıdı aldım onu vermek için adamın kapısını açıp kağıdı bırkayım dedim adamla hemşiresi bağırdılar aynı anda napıyorsunuz çıkın dışarı kapayın kapıyı muayne varbende kapattım kapıyıo ama bayaa bozuldum. neyse hastanenin muduru, adamın muayne odasını arayıp gişeden mutlu hanımı hemen muayneye alın dedi. hemen aldılar tabi adamın surat beş karış. ben kapıdan girer girmez sorun ne dedi benim dedim şeker 105 çıktı adam dedi benim sizin testinize bakmaya ihtiyacm yok siz diyabetlisiniz belli. aile de de vardır. yok dedim olamaz dedi siz hastasınız, bilmiyorsunuzdur mumkun değil dedi. neyse açlık tokluk sekeri insülün direnci ve hba1c testlerini istedi. kilomu ölçtü. evet dedi çok şişmansınız. son yemeğinizi yiyip 2 saat sonra tokluk sekerine bakılacak dedi. dr bey ne son yemeği anlamadım dedim. artık son yemeğiniz ballı tereyağlı bitmiştir bugun itibari ile dedi. 3 kere falan son yemk dedi durdu.
çıktım 5 dakikada bir 3 tup kan verdim kahvaltıya gittim.kahvaltıda adamın dediği yağlı ballı yumurtalı peynirli ve sekerli 3-4 cay içtim(normalde sekerli içmem)2 dilim ekmekle hüpledim. gittim kan testine. verdim tekrar.
aldım sonuçları kalbim çarparak çıktım. dr aa dedi ispatı gelmiş teşhisin dedi. bakmama bile gerek yok dedi tekrar. a dedim bir bakın belki yanıldınız ben yanılmam dedi. sonuçlarımı aşada yazıyorum bilgili olanlar fikrini yazarsa sevinirim:
ref
açlık kan sekeri 105 70-110
tokluk kan sekeri 107 70-140
HBA1C 5,77 4.20-6.40
ÜNSİLİN 13.38 2.60-24.90
Adam insülin direnciniz korkunç yuksek hemen diyetisyene gidin dedi. ben ilaç yazın çok kötüysededim yazamam dedi bir de seker yuklemesi yapılsın ozaman yazarım dedi. yarın yapın dedi.yok dedim yarın ben istanbulda yapayım deim size haber vereyim aaa dedi istemem... tamam dedim diyolaog iyice bozuldu.
toplantıda 3-4 dr gösterdim hiç birşeyınız yok yorumu yaptılar. kilo verin dediler birşeyiniz yok zaten. böyleyken böyle en kısa zamanda kilolarımdan kurtulucam (yapabildiğimce). bunaldım artık direk hasta ilan edilmekten, dalga geçilmekten...
ben bırakmadım ya siz hayatta bırakmazsınızz umutcum eminim yola devam az olsunn bizim olsun ben de bir haftadır çabalamaya aynı yerdeyim bugün tartıldım dayanamadım aynıyım bir gr bile değişmedimm aman ne güzellllllDurum bu raddeye gelince ben "ya hep ya hiç"ci oluyorum canım ya, bu bile fazla geldi o yüzden. Bugün yarın çıkıp mutfak tartısı da almayı düşünüyorum, ev ekmeğini tartmak lazım, diyetisyenin 2 dilim dediği 60 gr ekmeğe denk imiş, Uno tipi ekmek dilimi. Benimkiler daha minik ama gramajı ağır olabilir. Gerçi yemedik de ne oldu, daha beter olduk)
Mutlu ben geçmişi ancak okudum, ancak gördüm. Tatsız bir muayene geçirmişsin ama ters psikoliji sende motivasyon etkisi yapmış :) Ben bu konuda araştırıp soruşturmamıştım, fazla bilgim yok ama değerlerin üst sınıra yakın galiba. İmkan bulduğunda bir endokrinoloji uzmanına göstersen iyi olur. Dediğin gibi kilo verince hepsi ideal ortalamaya gelecektir. Ben de haftaya gene veremezsem testlerimi yinelemeyi düşünüyorum, bir nevi check-up gibi olur hem.
Asumancığım, kızının doğum günü kutlu olsun. Yeni yaşı; şanslı, bahtlı, başarılı, mutlu olsun.
Canım haklısın az da olsa vermek güzel de benim daha ilk haftam, genelde ilk haftalar çok iyi gidiyor -ki ben önce gittiğim diytetisyende ilk hafta 1.8 kg vermiştim, 1.6'sı yağdan gitmişti (92 kiloydum)- sonraki haftalar olsa gıkım çıkmayacaktı.
Bir de beni düşündüren 400 gr kastan vermiş olmam, bu hafta sadece 3 gün yürüyüş yaptım, o da etkilidir dedi kız. Sabahtan beri düşünüyorum, listenin benim yeme düzenime göre çok az geldiğine dair şüphelerim de var. Gerçi klasik bir liste, çok da değil az da değil ama değişimler filan yok. Yani önceki listemde ekmek yerine aynı ölçüde pilav -tercihan bulgur-kısır-makarna, 1 dilim ekmek yerine 1 tas çorba gibi alternatifler vardı bunda hiç yok. Ben de sık sık atıştırıyormuşum onu anladım bu liste süresince, eskiye oranla çok az yiyorum şimdi
İki küçük çocukla saatlere uymakta zorlanıyorum, atladığım ara öğünler olduElimde ne görseler anında istiyorlar, armut 1 tane kalmıştı örneğin elimde görünce onlar istediler, ben de meyvesiz kaldım, ara öğün kaçtı. Oğlumu yemekten kaldırıyorum, sonra ben oturuyorum gene de benim yediğim salataya göz dkiyor, yarıdan fazlasını yiyor. (Acıların annesi hahaha:)
çok az olmuş canım bugün eksilerde olursun lor tarifini de denerim muhakkak üstüne de yumurta kırsak mıyediklerim cokta iyideil aama yazayımm
limonlu sıcak suuu
sabah 4 zeytin
1dlm kepekli ekmek
kk peynir
domates salatalık yeşillik
öğlen canım istemedi 1 şekersiz nescafe 4 galeta
akşam kızıma pişirdiğim mantıdan 2 kaşık
meyve
3lt su
asuman bebeğim cnnm arkadaşım yeğenimin doğum günü kutlu olsun iyi ki doğdu yeğenim
ayşemin iyi olduğuna sevindimmmmmm gelsin özledikk ben de açım ama hala 91.300 üm ühühühühühüh![]()
Günaydın kizlarrr
yenacim 67.6kg. Oleyyyyyyyy
beyzusablscim. 70Dakkk sporum
günaydın canım süpersin kutlarım :119: bi doğuriyim hemen bende gelicem aranıza![]()
İnsallah hayellerini gerçekleştirebilirsinizBen de 2.5 -3 yıllık evlıyım, yenı gelın evı dıye mobılyalarım guzel sanmayın. Paramız olmadıgı ıcın pahalıya kacamadık ve malesef ıstedıgım gıbı olmadı esyalar. Masa sandalye felan kötü koltuklar kilim mobılyadan ama yastıklarının derısının ustu felan kalktı ıyı cıkmadı. Bır de benım ıcımde tv unıtesı kalmıstı ama alamadık onun yerıne mını vıtrın ve tv sehpası aldık anca sıgdı zaten. Ben atanırsam direk 10 yıl odemelı ev olayına gırıcem. 3 +1 alabılırsek sımdı salon olarak kulanıdıgım koltukların( acılabılıyolar) teklı olanlarını bırıne verıp onları oturma odasına koyucam. Vıtrını de sıgarsa oturma odasına koyarım sıgmazsa onu da verırım bırıne. Masası zaten cok dandık onu dırek çöpe gönderırım. Yenı salon alıcam yanı anlıyacagınız. Sımdıkı koltuklarım kahverengı ama pısman oldum keske acık renk alsaymısım ya da gir felan. Cok kalabalık esyayı da sevmıyorum. Söyle kocaman bı tv unıtesı( cok fonksıyonlu) masa ve 2 tane 3lu koltuk yeter salona.
günaydınnnnn 2 haftada 2kilo 100 gram gitmiş sonra uğrarım![]()
Günaydın kizlarrr
yenacim 67.6kg. Oleyyyyyyyy
beyzusablscim. 70Dakkk sporum
YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.
HAYIRLI CUMALAR...
GÜNAYDINNNN HERKESEE
YENACIM...
KİLOM....96![]()