Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neler yapabilirim bana biraz yardımcı olurmusunuz aslında ben daha önce diyet yaparak iki kez 18 kilo verdim şimdi nedense zorlanıyorum.birde kanser rahatsızlığı geçirdim o yüzdende kilo çok sakıncalı kanser hücrelerini besliyomuş vücuddaki yağlar...biranönce kurtulmam gerek kilolarımdan.....

neler yapabilirim bana biraz yardımcı olurmusunuz aslında ben daha önce diyet yaparak iki kez 18 kilo verdim şimdi nedense zorlanıyorum.birde kanser rahatsızlığı geçirdim o yüzdende kilo çok sakıncalı kanser hücrelerini besliyomuş vücuddaki yağlar...biranönce kurtulmam gerek kilolarımdan.....

geçmiş olsun canım hoşgeldin doğru yerdesin:))
burda ne dert kalır ne tasa nede kilocuklar heğsini şutluyoruz:)
öncelikle çok kararlı olman lazım gerisi geliyo zaten:))

İyi geceler kızlar

Kaç gündür o etkinlik senin bu arkadaş toplantısı benim gezip duruyorum, canım çıktı. Bugün kızımla beraber eve saat ona doğru geldim. Eşime "bu kadar sosyal hayat beni aşar Cumhur abi" diyorum :)

Eşimle programımız, kızımın arkadaşının doğumgünü partisi, kızın kreş arkadaşları ile ailece mangal programı derken 4 gündür evde değildim aten, bugün de 2 yıldır görüşmediğim bir arkadaşımla Bağdat Caddesi'nde buluştum. Sırf yarın Beyza ile rahat rahat yürüyüş yapabilmek, organik pazara takılmak için bugüne sıkıştırdım onları da. Akşam geç saatte eve döndük ne yemek var, ne bir şey ;) Neyse 10 yılda bir olduğu için eşim de gıkını çıkarmadı ;)

Bütün bu programların arasında diyetimi bzomadım sayılır. Biraz tersine bozdum sanki, yani yemem gerekenden daha az yedim, bu da beni huzursuz etti :( Bugün ikindiyi atladım örneğin. Mado'ya oturmuşlardı ben gittiğimde, orada yiyebileceğim hiçbir şey olmayınca sade kahve ile geçti aram :( Yürüyüşleri de ihmal ettim. Kas oranım azalacak diye endişe ettiğimden gecenin onikisinde eşime "ben yürüyüşe gidiyorum" dedim. Kafayı üşüttüğüme kanaat getirdi, bırakmadı beni :( Oysa bizim sitede gece üçte bile yürünür aslında :(

Bu diyetisyen olayı beni iyice pimpirikli yaptı :( Neyse Perşembe gününe randevu aldım, ak koyun kara koyun ortaya çıkar artık :) Randevu sorununu da çözdüm. Eğer ödemede filan bir arıza çıkarmazlarsa süper şanslıyım. Orası evime uzak nasıl gideceğim filan diyordum o hastane tadilata girdi, hastalara evimin dibindeki Ataşehir Acıbadem'de bakacaklarmış :))) Hem de aynı ücretle :)))

Kilom ne durumda, nasıl gidiyorum hiç bilmiyorum, hem çok merak ediyorum, hem de ilk diyetisyende görmek istediğim için tartılmıyorum. Gerçekten tuhafım ben :)) Kendi kendime heyecan yaratıyorum.

Bugün kahveyi içtim ya, cin gibiyim şimdi. Biraz film falan izleyeyim bari... Herkese iyi geceler, mutlu yarınlar :)))

geçmiş olsun canım hoşgeldin doğru yerdesin:))
burda ne dert kalır ne tasa nede kilocuklar heğsini şutluyoruz:)
öncelikle çok kararlı olman lazım gerisi geliyo zaten:))

teşekkür ederim ...burası kilo vermem açısından bana iyi gelecek sanırım umarım yanılmam...yarından itibaren başlıyorum inşallah...

çok geçmiş olsun Allahım bir daha karşınıza çıkarmasın inş çok güzel bir seçim yapıp topiğimize gelmişsiniz hoşgeldiniz verirsiniz istemeniz yeterli kilonuza göre düzenli beslenir bir de yaşamınıza sporu sokarsanız olmayacak hiç bişey yoktur Allahın izniyle hepimiz aynı çabadayız her ne kadar ben bu hafta hakkatten sapıttıysam da oldu bir kere daha ama yola devam ak mı kara sabah anlayacağım iki hafta boyunca zorla 1 kilo verdim 3 gün de yedim kaç kilo aldım göreceğiz zira zorla veriyorum ama kolayca kilolar alıyorum bakın kilo demiyorum lar ekledim ben de ole yenacım kutup ayısı demişsin ben artk ayı mı boğamı başka ne kadar iri hayvancağız varsa fil ve benzerilerii hepsiyim sanırımmm:1::1::1::1::1::1: gülüyorum valla oyyy kaarabahtım kör talihim ne deyim:52::52::52::52:

Maxxel , bahaaaar hoşgeldiniz. Kalıcı olur ve kilolarınızdan sağlıkla kurtulursunuz umarım.

...

Derin, uzak kalmak yaramadı sana. Artık pek seyrek geliyorsun. İşlerin düzene girdiyse ihmal etme burayı :)) Geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada. Mutlu ve sağlıklı nice yaşlar dilerim.

...

Önceki mesajımda yazacaktım unuttum. Bugün protein diyetimin ilk günüydü. Epey zorlar diyordum ama çok meşgul olduğum için mi bilmiyorum hiç zorlanmadım. Listeyi sizlerle de paylaşayım:

Sabah 4 yk yulaf ezmesi+ 1 su bardağı yoğurt+ 3 adet kuru kayısı (içine doğradım minik minik)

Ara 1 porsiyon meyve

Öğle el büyüklüğünde ızgara et (ya da tavuk ya da 3 köfte ya da ligth ton balığı) + 1 dilim tb ekmeği + bol salata

Ara 4 kuru kayısı+10 çiğ badem (bunu yiyemedim işte)

Akşam öğlenin aynısı

Gece 1 sb süt

Hiç değişim yok... Neyseki sadece 2 gün, umarım yağdan verebilmişimdir de, alternatifli düzgün bir listeye kavuşurum :)

Son düzenleme:
Maxxel , bahaaaar hoşgeldiniz. Kalıcı olur ve kilolarınızdan sağlıkla kurtulursunuz umarım.

...

Derin, uzak kalmak yaramadı sana. Artık pek seyrek geliyorsun. İşlerin düzene girdiyse ihmal etme burayı :)) Geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada. Mutlu ve sağlıklı nice yaşlar dilerim.

...

Önceki mesajımda yazacaktım unuttum. Bugün protein diyetimin ilk günüydü. Epey zorlar diyordum ama çok meşgul olduğum için mi bilmiyorum hiç zorlanmadım. Listeyi sizlerle de paylaşayım:

Sabah 4 yk yulaf ezmesi+ 1 su bardağı yoğurt+ 3 adet kuru kayısı (içine doğradım minik minik)

Ara 1 porsiyon meyve

Öğle el büyüklüğünde ızgara et (ya da tavuk ya da 3 köfte ya da ligth ton balığı) + 1 dilim tb ekmeği + bol salata

Ara 4 kuru kayısı+10 çiğ badem (bunu yiyemedim işte)

Akşam öğlenin aynısı

Gece 1 sb süt

Hiç değişim yok... Neyseki sadece 2 gün, umarım yağdan verebilmişimdir de, alternatifli düzgün bir listeye kavuşurum :)
güzellllllllllllllll listeeee beğendi semiran:54::54::54::54::54:

çok geçmiş olsun Allahım bir daha karşınıza çıkarmasın inş çok güzel bir seçim yapıp topiğimize gelmişsiniz hoşgeldiniz verirsiniz istemeniz yeterli kilonuza göre düzenli beslenir bir de yaşamınıza sporu sokarsanız olmayacak hiç bişey yoktur Allahın izniyle hepimiz aynı çabadayız her ne kadar ben bu hafta hakkatten sapıttıysam da oldu bir kere daha ama yola devam ak mı kara sabah anlayacağım iki hafta boyunca zorla 1 kilo verdim 3 gün de yedim kaç kilo aldım göreceğiz zira zorla veriyorum ama kolayca kilolar alıyorum bakın kilo demiyorum lar ekledim ben de ole yenacım kutup ayısı demişsin ben artk ayı mı boğamı başka ne kadar iri hayvancağız varsa fil ve benzerilerii hepsiyim sanırımmm:1::1::1::1::1::1: gülüyorum valla oyyy kaarabahtım kör talihim ne deyim:52::52::52::52:

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah birdaha karşıma çıkmayacak ben ondan değil o benden korktu ve kaçtı...:)))ben aslında istersem verebiliyorum ama nedense bu sefer çok zorlandım...önceki diyetlerimde hep yemin ettim diyetimi uygulayacağıma ama şimdide yemin etmeye cesaret edemiyorum...geçen ay bir haftalık yemin ettim 9 günde 4 kilo verdim ama maalesef bozdum yine anlaşılan uzun vadede yemin etmek gerekiyor....siz ne kadar kilo verdiniz...

Ozka, valla ben icin icin o kilolari geri almasini istiyorum. Ne diyim....

Birazdan cikicaz umutla buluscaz. Gene iki kafa fotosu ceker koyariz:)

Simdi umut 70 leri gordu, havalanmistir aslinda;)

Benim de yarin gorusmem var.bakalim diyetisyen ne diicek.. Sanji gene veremedim..

herkese güzel günler dilerim çok ıssız kalmış bugün burası nerde herkesler
derincim doğumgünün kutlu olsun canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kararlı kalıcı ve başarılı olursunuz inşallah
umut bu hafta umut vaadediyorsun gibime geldi maşallah diyim

herkese güzel günler dilerim çok ıssız kalmış bugün burası nerde herkesler
derincim doğumgünün kutlu olsun canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kararlı kalıcı ve başarılı olursunuz inşallah
umut bu hafta umut vaadediyorsun gibime geldi maşallah diyim

günaydın asumancım nedir bu kilolardan çektigimiz sen yine çok kilo vermişsin ben 90 altına bir inemedim gitti şimdide karatay diyetine başladım 5 kiloda öyle gitse keşke

NEVİNNNNN evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım arkadaşım
rabbim bir ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın
evinizden huzur, mutluluk, aşk, sadakat, sağlık, bereket eksik olmasın inşallah
rabbim en kısa zamanda bi evlat nasip etsin
nice nice mutlu yıllarda kocanla yaşlanmanı diliyorum :nazar::nazar:

Günaydın,

mutlu çarşambalar.:))

hala artıdayım,ben üçlü rakam görmek istemiyorum artık..:14:

......

Semirancığım güldürdün beni.:) çok yaratıcısın fil kardeşleride bize alet ettin ya.:)))

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah birdaha karşıma çıkmayacak ben ondan değil o benden korktu ve kaçtı...:)))ben aslında istersem verebiliyorum ama nedense bu sefer çok zorlandım...önceki diyetlerimde hep yemin ettim diyetimi uygulayacağıma ama şimdide yemin etmeye cesaret edemiyorum...geçen ay bir haftalık yemin ettim 9 günde 4 kilo verdim ama maalesef bozdum yine anlaşılan uzun vadede yemin etmek gerekiyor....siz ne kadar kilo verdiniz...

Ne güçlü bir insansın.:nazar::nazar: Kilolarde korkup kaçacaktır emin ol..
Hoşgeldinn aramıza.:71:

Son düzenleme:
günaydın güzel hoş mutlu ve çıtır bayanlarrrr :16::16::16:
geçmişten geldim :9::9: ne kaynatmışsınız dün bende derse odaklandım sürekli sayfa yenileyip duruyordum
özlemcim (özka) aynı sorun bende de var ki benim göğüslerim büyük bile sayılmaz sadece kilolu olduğum için büyük duruyor ve sarkmış durumda, çünkü çok fazla kilo alıp verdim bundan kaynaklı gevşedi artık derilerim resmen :14::14: hatta sütyen alerji yapmıştı bi kaç gün önce, sarkık olduğu için ve de resmen pişik gibiydi :14::14: ahh ahh ne kaderimiz var arkadaş yaa, kiloluysam gğnahım ne şarkısı sölicem sabah akşam :9::9:

tabiki yırtıklarımdan hiç bahsetmiyorum beyaz beyaz su yolu gibi maşallah nereden başladıklarını çözmem için muhtemelen kafamı 360 derece dolandırmam lazım vücut etrafımda :9::9::9: bu nedenle onlarla uğraşmayı daha sonraya bırakacağım

yeme düzenim yerine geldi sonunda birde sanırım adet dönemi öncesinde benim vücut psikolojik olarak beni mutfağa itiyor, neyseki dün yediklerimden sonra bugün biraz durulmuş gibiyim birde nasılsa evde olmıycam akşam gelicem evden uzak olmakta arada iyi oluyor.

benden bu kadar şimdilik bacılar :16::16: herkeşlere çoook güzel bir gün olsun inşallaahhhh, bakalım diyetisyen dönüşü bana güzel bir gün olucak mı :17::17::16::16::16:

Back
X