İyi geceler kızlar
Kaç gündür o etkinlik senin bu arkadaş toplantısı benim gezip duruyorum, canım çıktı. Bugün kızımla beraber eve saat ona doğru geldim. Eşime "bu kadar sosyal hayat beni aşar Cumhur abi" diyorum :)
Eşimle programımız, kızımın arkadaşının doğumgünü partisi, kızın kreş arkadaşları ile ailece mangal programı derken 4 gündür evde değildim aten, bugün de 2 yıldır görüşmediğim bir arkadaşımla Bağdat Caddesi'nde buluştum. Sırf yarın Beyza ile rahat rahat yürüyüş yapabilmek, organik pazara takılmak için bugüne sıkıştırdım onları da. Akşam geç saatte eve döndük ne yemek var, ne bir şey

Neyse 10 yılda bir olduğu için eşim de gıkını çıkarmadı
Bütün bu programların arasında diyetimi bzomadım sayılır. Biraz tersine bozdum sanki, yani yemem gerekenden daha az yedim, bu da beni huzursuz etti

Bugün ikindiyi atladım örneğin. Mado'ya oturmuşlardı ben gittiğimde, orada yiyebileceğim hiçbir şey olmayınca sade kahve ile geçti aram

Yürüyüşleri de ihmal ettim. Kas oranım azalacak diye endişe ettiğimden gecenin onikisinde eşime "ben yürüyüşe gidiyorum" dedim. Kafayı üşüttüğüme kanaat getirdi, bırakmadı beni

Oysa bizim sitede gece üçte bile yürünür aslında
Bu diyetisyen olayı beni iyice pimpirikli yaptı

Neyse Perşembe gününe randevu aldım, ak koyun kara koyun ortaya çıkar artık :) Randevu sorununu da çözdüm. Eğer ödemede filan bir arıza çıkarmazlarsa süper şanslıyım. Orası evime uzak nasıl gideceğim filan diyordum o hastane tadilata girdi, hastalara evimin dibindeki Ataşehir Acıbadem'de bakacaklarmış :))) Hem de aynı ücretle :)))
Kilom ne durumda, nasıl gidiyorum hiç bilmiyorum, hem çok merak ediyorum, hem de ilk diyetisyende görmek istediğim için tartılmıyorum. Gerçekten tuhafım ben :)) Kendi kendime heyecan yaratıyorum.
Bugün kahveyi içtim ya, cin gibiyim şimdi. Biraz film falan izleyeyim bari... Herkese iyi geceler, mutlu yarınlar :)))