Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ___________ - 1.7 kg. ___________________________ Marille:65: :65: :nazar: :46: :21: :119::71:

HAFTANIN 2.leri _________ - 1.2 kg _____ Dalokaysmom-Maryporker-Julyet :65: :nazar: :81: :118: :71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. ____________________________ TozToprak :65: :nazar: :46: :122: :124::71:

Islıklı alkış :46: :46: :46: :46: :nazar: :nazar: :nazar:

Haftaya bu listede olmazsam hepiniz tükürün suratıma, nasıl olsa kocaman bir suratım var :60: :27: :37:

Kızım,oğlum ve ben son halimizle albümdeyiz..:9:

Son düzenleme:
aaaamin cümleten..

asucuğum aradığın diyetisyen pahallı geldi banada.Daha doğrusu bende veremem o parayı..
Bişey söyleyeyim dün bende aradım bize yakın özel bir hastaneyi.:9:

Tabii kararsızım uymazsam,başarısız olursam diye utanıyorum artık eşimden ..

ben de vermem zaten o kadar parayı eşim sağolsun istersen git dedi ama yook vazgeçtim şimdilik diyetisyenden bakalım biraz daha didineyim zaten herşeyi biliyoruz:34:

Miray, maryporker değilmi.? listede 22.sırada

Heeee şimdi gördüm liste alfabetik sıraya göremi yapılıyor :44: Miray benden sonra listeye dahil olduya aşağılarda olur diye aşağılara bakıyordum :1: ondan görememişim Teşekkürler Yenacım liste için ellerine,yüreğine, ayırdığın zamana sağlık bebeğim :1::1:

Heeee şimdi gördüm liste alfabetik sıraya göremi yapılıyor :44: Miray benden sonra listeye dahil olduya aşağılarda olur diye aşağılara bakıyordum :1: ondan görememişim Teşekkürler Yenacım liste için ellerine,yüreğine, ayırdığın zamana sağlık bebeğim :1::1:

Boşalan yere gelenleri ekliyorum.:)

Kızz birde alfabeyle uğraşmıyayım.:))

Boşalan yere gelenleri ekliyorum.:)

Kızz birde alfabeyle uğraşmıyayım.:))

Haklısın valla bizde herşeyi devletten bekliyoruz. Ama napalım suç senin herşeyin mükemmeline alıştırdın bizi :16: :71:

Sen olmazsan burası olmayacakmış gibi geliyor bana mesela :23:

Apartmana yeni gelen bir hatuna hoşgeldine gittik..
Kendimi tığ gibi hissettim ve çok mutlu oldum yaşasınnn apartmanda ikinci şişko oldu diye nasıl sevindim..Çok bencilce bir davranış yaptığım biliyorum ama duygularımı saklayamam sizden..:9:
Çok güzel bir yüzü var pürüzsüz ve bembeyaz kaymak misali komşunun ama kocamanda bir göbeği var.. göbeğine bakıp bakıp benimde böylemi diye gizli gizli bakıp mukayese ettim..
Allahım ruh hastası olacağım yakında..

Cuma yarışmasına dahil olanlar bu grubada katılabilir mi yardımcı olur musunuz bu konuda bana şimdiden tskler:)

Apartmana yeni gelen bir hatuna hoşgeldine gittik..
Kendimi tığ gibi hissettim ve çok mutlu oldum yaşasınnn apartmanda ikinci şişko oldu diye nasıl sevindim..Çok bencilce bir davranış yaptığım biliyorum ama duygularımı saklayamam sizden..:9:
Çok güzel bir yüzü var pürüzsüz ve bembeyaz kaymak misali komşunun ama kocamanda bir göbeği var.. göbeğine bakıp bakıp benimde böylemi diye gizli gizli bakıp mukayese ettim..
Allahım ruh hastası olacağım yakında..

:1: :1: :1: Ne mutlu sana :1: ruh hastalığıyla alakası yok valla ben olsam ben de sevinirdim. Ayrıca ben de de var o özellik gördüğüm her şişmanla kendimi kıyaslıyorum ondan zayıfsam şükrediyorum Allah yardımcısı olsun diyorum ama ondan şişmansam hasetimden çatlıyorum :1:

Cuma yarışmasına dahil olanlar bu grubada katılabilir mi yardımcı olur musunuz bu konuda bana şimdiden tskler:)

Düzenli paylaşım ve bildirim burdada mevcut..
Kurallara uyarsan tabiiki olur..

Tamam canım nasıl istersen..Toparlanır dönersin kısa sürede inş..

Ben çok kızarım cumartesi yayınlasan.:)
Artık evine dön evinin kadını ol..Olmuyor böyle ama hıııı kızdım bak.:))
Şaka bir yana yokluğun çok belli beyzuşş..:16:
yok canım aranızdayım zaten sizi bırakır mıyım sadece 1-2 hafta bildirim yapmak istemiyorum gerçekten çok isteksizim ,sizi etkilemek istemiyorum haftaya aynı kiloda olursam bildirim yapacağım :)
HAFTANIN 1.si ___________ - 1.7 kg. ___________________________ Marille:65: :65: :nazar: :46: :21: :119::71:

HAFTANIN 2.leri _________ - 1.2 kg _____ Dalokaysmom-Maryporker-Julyet :65: :nazar: :81: :118: :71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. ____________________________ TozToprak :65: :nazar: :46: :122: :124::71:

ellerine sağlık canım
derceye giren herkesi tebrik ederim

yok canım aranızdayım zaten sizi bırakır mıyım sadece 1-2 hafta bildirim yapmak istemiyorum gerçekten çok isteksizim ,sizi etkilemek istemiyorum haftaya aynı kiloda olursam bildirim yapacağım :)

ellerine sağlık canım
derceye giren herkesi tebrik ederim

Bırakmayalım zaten birbirmizi..
İzinli yazdım seni..

Back
X