- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
ahh yenaa bayılırım baklaya ama burda yokki yaa büyük marketlere geliyo ama kartlar..valla annemler izmirden kargo yaptığında bakla da istiyorumm=))
Ailen nerde oturuyor.?
Sen neden Erzurumdasın.:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh yenaa bayılırım baklaya ama burda yokki yaa büyük marketlere geliyo ama kartlar..valla annemler izmirden kargo yaptığında bakla da istiyorumm=))
Ailen nerde oturuyor.?
Sen neden Erzurumdasın.:))
Ailem İzmirde oturuyor canım..benim eşim memur olduğu için Erzurum'da şark görevindeyiz..sende İzmirdeydin sanırım yanlış mı hatırlıyorumm??
keşke hastalığımda gösterdiğim direnci kilo vermektede gösterebilsem ama inşallah oda olacak....Ne güçlü bir insansın.Kilolarde korkup kaçacaktır emin ol..
Hoşgeldinn aramıza.![]()
korksun tabiki beyin ne isterse vücut onu yaparmış emreden beynimiz hastalığı yok ettin kiloları neden etmeyesin korksun senden kilolar hadi bakalım ben 37 yaşımdayım bekarımkiloluyum ondan almadılar hep derlerdi yüzü çok güzel bir de zayıflasa hemen alırız demişlerdi ondan ben evliliğe uzak kaldım sanırım neyse öğretmenim anasınıfı samsundayım evvel sene mart sonu 110 ile başladım temmuzda 89 kilo oldum ve sıkıldım bıraktım salladım sürüdüm diyelim bir kaç kilo aldım burdan uzaklaştım 94 lere çıktım geçen ay yeniden başladım şimdi 90 lardayım işte bole hayat kısa ve çok güzel önce kendimizi seveceğiz biz kendimizi seversek herkes seviyor pozitif düşün pozitif olsun değil mi sizizn tecrübeniz bu konuda daha çoktur neyse çok konuştum okuyan fıstıklar bana kızacak ne çok yazdın diye sen de biraz kendini anlatırsan seviniriz bir de kilo çizelgesi yaparsan motive olursun cumaları da öğlene kadar kilomuzu bildiriyoruz yena arkadaşımız bize liste yapıyor yarışıyoruz işte bu kadar
bende 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim ben kendimi bildim bileli kiloluyum ama hiç bu kadar aşırı kilolu olmamıştım...insan kendini bayağı kötü hissediyor hele o kıyafetler üzerime olmayınca deliriyorum...ukalalık gibi olmasında benimde yüzümün çok güzel olduğunu ama bu yüze yazık ettiğimi söylüyorlar bu yüze bu kiloyu nasıl yakıştırıyosun diyolar ama işte süreklide diyetle geçmiyor ömür...ayrıca semirancım bende evlendiğimde kiloluydum onun kiloyla alakası yok nasib kısmet işi bence....ve dünyalara değişmeyeceğim eşim ve oğluşum var.Allah senide hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah canım.neyse bende çok uzattım galiba daha fazla sıkmayayım seni...
pozitifi düşünnnnn gitsinler vermişsindir hadi foto görelim özledikkkk bende koyacağım 23 nisanda ki halim bir göbek ki sorma gitsin oyyyyyyyy
ayşemmmmmmmmmmmmmmm hg cnm özeldik seniiii
nilüfer bacımm fil gibi yedim ama şükür kımıldamamışım dedim ki bu yemeye ben ne ettim 2 haftadır uraştım da gitti hepsi dedim ama şükür yaradanaaa emen topluyorum bugün itibari ile
ya neden girmeyesin nevin ya yapmayın 110 kilo da bile elbise almıştım ben ve de çok yakışmıştı kimse çok kötü oldu demedi tabiki de ole dal gibi görünmüyordum ama çok ta kötü değildim giyersin ara bul dur bulursam koyayım 110 kilodaki elbiseli halimi ok ha bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun her daim mutlu olun inş[/Q
evet diyet yapması öle zor kimeryem o nasıl tulumba öyle yaa frambuazlı kakaolu felan of yaaa ne zor diyet yapması
valla bişe diyemedim özlemcim..biraz sinirim tepeme cıktı...sevgılım kocacıgım 2 kısıyız bu kadar tulumbayı sen bana suıkast yapmak ıcın mı aldın deseydın. Yoksa bu adam senın zayıflamanı ıstemıyomu, yoksa kıskanıyomu senı![]()
memnun oldum canm.ben de meryem 26yasındayım 2 yıllık evliyim.hb sağolun ya..ben 24 yaşındayım istanbul avrupa yakasındayım evliyim 19 aylık bir oğlum var
okul öncesi eğitim öğretmeniyim oğlum doğduğundanberi çalışmıyorum ama son zamanlarda bu kilo meselesine takıldım iyice bu sayfada okuduklarımla bende yapabilirim
dedim bir kaç kez ama laf da kaldı desem yeri hani.sizlerle diyalog için de olunca sanki daha farklı olabilirmiş gibi geldi umarım düşündüğüm gibi olur
Canım turkiye geneLi hatları çökmüş ondan herkes yüklenmiş telefona.cok doğru bı karar vermissiniz
ben aylık 350 tl veriyorum özlemcim yaaa
hastane diyetisyenleri ilgisiz özellerde zaten en ucuzu 250-350 den başlıyor, sorma ankarada çok pahalı diyetisyen
[/FONT]
Kİzlar ttnetin turkiye geneli hatları çökmüş telefondan girdim yazık eski şirketime:) yeni yazılımdan kaynaklı bı arızasını kesin,biz test etmistik![]()
girdim ben listeyee bahaar hemde ikinci bile olmuşum=))çok heycanlıyım ilk defa iilk 3e giriyorum beeen
teşekkür ederim yenacım ellerine emeğine sağlık çok saol...
o zaman yarın sabah yürüyüşünü abartıyoruz arkadaşım iki tur mu atsak acaba??
bu arada kızlar bugün benim misafirim vardı o yüzden yediklerime pek dikkat etmedim ama çok kaçamakta yapmadım sayılır neyse haftaya inşallah yine güzel sonuçlar alırız hepimiz..
baharcım bugün harika bi kurabiye öğretti bana ellerine sağlık arkadaşım çok sevdi misafirlerim de
tühhhh türk piskolojisi illa biyerden tanıdık bulmaya çalışılır hemşerim memleket nire:)))))Tutturamadın.:) bir kızı bir oğlu var..Kızı 7 yaşında oğlu on aylık..:)
Ben lojman muhabbetini bilmemmi görümcemin eşi askeriyede sivil memur ordan biliyorum acaip yaa..
Çelik gibi psikoloji lazım valla..Sen demiştin ya ben rahatım diye allah dağına göre kar yağdırırmış yoksa kahrolurdun o ortamda değilmi.?
Bir gün lojman kuaförüne gittik birlikte ucuz diye fön çektiricem ben. görümcemde boyatıcaktı..
Neyse bekliyoruz sıra kavgası çıkmazmı ast üst olayından sanırım...Benim ödüm koptu hadi dedim hemen gidelim.:))Kalsın fönü mönü..
Ayy sabahın 06:30 unda uyandım napcaksamşimdi de uyku bastırdı
ama uyuyamam yürüyüşe gidicezzz
![]()
Bu haftaya üzgün ve süzgün başlıyorum ( süzgün de neyse) Önümüzdeki cuma -2 görebilirmiyim diye hesap yapıyorum en olmadı -1.5 olsun hadi
![]()
Acayip saçmalayasım var bugünneler yazdım sildim aklınız şaşar
uykusuzluktanmıdır nedir
heee durun bir resmimi ekliyim de yorum bekliyim![]()
[]
mrb papatyam..nerelerdesin..yoktun bayadır...
seni özlemişim ben![]()
![]()
Bu haftaya üzgün ve süzgün başlıyorum ( süzgün de neyse) Önümüzdeki cuma -2 görebilirmiyim diye hesap yapıyorum en olmadı -1.5 olsun hadi
![]()
uykusuzluktanmıdır nedir
Eki Görüntüle 401792
![]()
![]()
uykusuzluktanmıdır nedir
Eki Görüntüle 401792
canım 29 mayısa gitme zaten ben bir görüşmeye gittim hiçte memnun kalmadım çok ilgisiz geldi bana, benim diyetisyen tuzlu olduğu için değiştirmeyi düşünmüştüm allahtan öyle bir hata yapmamışım. ama ankarada 250 den daha uygun fiyata diyetisyen bulamadım ben, ucuz olanlarda hastane diyetisyenleri bana çok ilgili gelmedi, en uygun yer 29 mayıstı onda da beğenmedim kadının tavrını
bende buluşmak istiyorumda nerdeyse hergün ya denemelere giriyorum ya da kurstayım canım yaamayısta istanbuldan dömndükten sonra biraz daha rahat olucam sanırım o zamana ayarlarsanız seve seve gelirimm
![]()
haftaya artıyla girince kaçamak yapmak istesemde durmak zorunda kalıyorum canım yaasen bana bakma canım yapma bu saatte kaçamak felan yarın gündüz hafif yollu bir kaçamak yaparsın
ne güzel ya burda gerçekten hastane diyetisyenleri iyi değil iyi olsa gitmeyi düşünüyorum ama memnunkende parası yüzünden bırakmak istemiyorum burayıda, en azından 20 kilomu burda verdim bir 20 daha verirsem zaten rayına oturturumn bende indiririm burdaki seanslarıbenimki de uygun. muayne 40 lira, kontrol yapıyor 10 gün sonra o parasız. 10 gün sonra tekrar gittiğinde 40 lira veriyosun. yıne 10 gun sonrası parasız. yanı aylık 60 gibi oluyor. ıyı yani. hafta da 1 gel demedi. 10 gun sonra gel dedi. ablam ve benim merakım yuzunden 1 1. hafta birde 15 gün sonra gıttım. ay da 3 kontrol bence iyi. zaten burda bırbırımızı hergun kontrol ediyoruz.
yenaaaa ahhh beni benden aldın resmenSiz bana gelin ben bu model tahinli yapıyorum dehşet güzel oluyor..
Kahveyle yerik içerik.![]()
...... hepsi bak aklıma bi fıkra geldi sabah sabah
yeni gelin evlenimş ertesi gün kaynana çağırmış yanına
bak kızım benim3 halim vardır
kırmızı gülü almış eline
şu gülü kafama takarsam keyfim yrinde her yola gellirim
gülü kulama takarsam bana laf söyleme bulaşma
gülü yakama takarsam gözüme gözğkme
gelinde valla kaynana benim öle 3-5 halim yoltur sigaramı yakarım kahvemi alırım sen o gülü nerene takarsan tak keyfime bakarım demiş:))
benimkide o hesap yena keyfie bakıyorum şurdan sağ sağlim eşimle batıya dönelim hayırlısıyla yuvam daha önemli anlıcan
.....
içim den bir ses bu portalın ve seninle tanışmamın ben için bir milad olacağını soyluyor.iyice hırslandım valla gaza geldim evet ne zaman başlıyoruz bu kapışmaya ve nasıl olacak ben bu sayfa da yeniyim beni bilgilendirirsen çok seviniirim.