Merhaba hepinize iyi hafta sonları
Geçmişi okudum bi solukta.Öncelikle
YENA ellerine sağlık teşekkür ederiz emeğin için.Sonralıkla :) dereceye girenleri tebrik ederim.Bu hafta artılar artmış gibi ama olsun toparlayacağına inanıyorum ben artıda olan arkadaşların.
BAHAR bu arada fotonu gördüm canım da sen 112 kilo olduğuna emin misin ya.Şu fotoyu görüp de hayatta 112 demem ben sana.100 kilo altında gösteriyorsun emin ol.Süper incesin kilona göre rahat ol canım.
Hafta içi kayınvalidemin kayınvalidesine (dip kaynana diyorum ben

) geçmiş olsuna gittik hastaneye.Ameliyat oldu.Bana zayıflamışsın falan dediler orda ben mütevazı tabi yok canım koşturmacadandır işler yoğun falan dedim.Ama mutlu oldum yine de.Benim kv de de bundan 1 sene öncesine kadar 100 kiloydu.Biraz sıkıntıdan sorunlardan kilo verdi 93 e düştü yaklaşık.Ona da dediler hastanede zayıfladın sen inceldin falan.Aman Allah ım bizimkinde bi havalar bi ayağa kalkıp dönmeler göbeğini falan göstermeler.Şok oldum ya.Alt tarafı 7 kilo verdi yani.Ben 103 kilodan 82 ye düşmüşüm o havalara girmedim.Biri zayıflamışın dediğinde mümkün olduğunca mütevazı olmaya çalışıyorum.Yok şu kadar verdim bu kadar verdim asla demem.Ama kv ben hiç diyet yapmadım hiç yürümedim 7 kilo verdim falan bi de yapsam artık ne kadar olur diye hava atıyor.O kadarda belli değil kilo verdiği göbeği hala eskisi gibi duruyor.Sadece biraz daha silindi diyim işte anlarsınız.Yani içimi döküyüm istedim kızlar fesatlanmadım ama sinirlerim bozuldu.Bana laf çarptırır gibi hissettim.Benim diyette olduğumu biliyor ya ben diyet yapmadan yürümeden verdim demesi bana gönderme yapar gibiydi.
Hayatta kimse için fesatlanmam art niyetli düşünmem ama o an için onun kilo alıp yeniden eski kilosuna dönmesini çok istedim.Zoruma gitti öyle kalkıp ortada gelinlik kızmış gibi dönmesi.Neyse artık bi daha aynı muhabbet söz konusu olursa kırıcı olmadan birşeyler söylerim bende.
Neyse uzun oldu ala klasik gelin tribi işte

İşler yoğunlaştı yine tek başımayım dükkanda yetişemiyorum.Birer cümle yazıp kalkıyorum pc başından.Takip etmeye çalışcam yazdıklarınızı.Öpüldünüz...