Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN BİRİNCİSİ......................MARYPORKER........................800 DAK :nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ.......................TOMBULKELEBEKİM.................610 DAK :nazar::nazar::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ....................SEMİRAN..............................480 DAK :nazar::nazar::nazar:

:46::16::46::16::46::16::46::16:
:nazar::nazar::nazar:
durmak yok yola devam kızlar süper gidiyoruz hep birlikte
ilk üçü özellikle kutlarım tabi listede olan ve yürümeye çalışan tüm arkadaşlarımıda ve tabiki azimle yürümeye devam eden kendimide :9::9:

Beyza ablacımm ellerin kolların dert görmesin :16::16: eksili günlerin çok olsun ablacım :16::16::16:

müthiş yorgunum

sabah 6.30 dan beri ayaktayım

işe gittim, denizlide işlerim vardı saatlerce dolaştım

eve geldik yemek yedik eşimi işe gönderdim

oturdum bilgisayarın başına

ama ayaklarımın kemikleri ağrıyor.....

------------------------------

beyzuş ablam nasılsın?

bir tane daha liste yapalım

onun adınıda haftanın istikrarsızları koyalım

kesin ben listebaşı olurum.....

bu hafta hiç yürümedim

önümüzdeki haftayada süper bir giriş yapıcam

yarın maçta görevliyim , salı günü 1 mayısta ki bunlar ek görev

izinli günlerimde hayrıma gidicem

offfff yaaaaaaaaaaaa.......

onun dışında gün aşırı her sabah 4 de uçağa gidicem

şaftım kayacak ama bu hızlı tempo içinde bitkin düşmezsem yürümeyi planlıyorum

İyiyim tatlım benim...:16:

Şükür evime geldim...Şükür diyorum lafın yakışığı ;sanki beni oralarda zorla tuttular sanmayın...

Evceğizim yalnızlıktan ağlamış,çiçeklerim doğal olarak solmuş,her yer tozlanmış,camlardan hiç bahsetmeyeyim;dışarsı görünmüyor...Sağlam bir temizlik yapmam gerekiyor...

İstikrarsızlık listesine dönem dönem hepimiz liderlik yapabiliriz canım..Bu çok normal.Bazen dengemiz kaçıyor.Sen ;kilo sorununun büyük bir bölümünü(bence tamamını)hallettin çok şükür.:nazar:Bundan sonraki olumlu gelişmeler biraz yavaşta olsa olur.Sakın strese girme....

İyiyim tatlım benim...:16:

Şükür evime geldim...Şükür diyorum lafın yakışığı ;sanki beni oralarda zorla tuttular sanmayın...

Evceğizim yalnızlıktan ağlamış,çiçeklerim doğal olarak solmuş,her yer tozlanmış,camlardan hiç bahsetmeyeyim;dışarsı görünmüyor...Sağlam bir temizlik yapmam gerekiyor...

İstikrarsızlık listesine dönem dönem hepimiz liderlik yapabiliriz canım..Bu çok normal.Bazen dengemiz kaçıyor.Sen ;kilo sorununun büyük bir bölümünü(bence tamamını)hallettin çok şükür.:nazar:Bundan sonraki olumlu gelişmeler biraz yavaşta olsa olur.Sakın strese girme....

Evden uzak olunca ben evimi çok özlüyorum

eve gelincede , daha doğrusu işe başlama düşüncesinden dolayı çok sıkılıyorum

ama herkesin evi gibisi yoktur

istikrarsızım çünkü azimsiz ve tembelim

kilo problemimin bence %80 i halloldu azcık daha verip sıkılaşmam lazım

ama bundan sonra için mutlaka spor yapmam lazım

istediğim hedeflere ulaşmak için

ama bende çoğu zaman aman bu halimde iyi deyip salıyorum

-----------------------------------

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

küçük kardeşim sözlenecek

nişan düşünmedikleri için aile içi bir söz olayı olacak

bende bu giyim kuşam işinden pek anlamam

her zaman benim rahatım ön plandadır

o yüzden bıraksalar söze bile kotla giderim ben

ama tek görümce ve abla olarak yakışık almaz herhalde :27::27::27:

nasıl bişey giyineyim bana akıl verin

haaaaaaa birde göbek ve popo sıkılaştırmam lazım acil tarafından :8::8::8::8::8:( :8: benim yerime yapıyor )

:nazar::nazar::nazar:
durmak yok yola devam kızlar süper gidiyoruz hep birlikte
ilk üçü özellikle kutlarım tabi listede olan ve yürümeye çalışan tüm arkadaşlarımıda ve tabiki azimle yürümeye devam eden kendimide :9::9:

Beyza ablacımm ellerin kolların dert görmesin :16::16: eksili günlerin çok olsun ablacım :16::16::16:

AMİN CANIM;

İnşallah hepimizin eksileri çok olur da şu kilo derdimiz en aza iner....

Evden uzak olunca ben evimi çok özlüyorum

eve gelincede , daha doğrusu işe başlama düşüncesinden dolayı çok sıkılıyorum

ama herkesin evi gibisi yoktur

istikrarsızım çünkü azimsiz ve tembelim

kilo problemimin bence %80 i halloldu azcık daha verip sıkılaşmam lazım

ama bundan sonra için mutlaka spor yapmam lazım

istediğim hedeflere ulaşmak için

ama bende çoğu zaman aman bu halimde iyi deyip salıyorum

-----------------------------------

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

küçük kardeşim sözlenecek

nişan düşünmedikleri için aile içi bir söz olayı olacak

bende bu giyim kuşam işinden pek anlamam

her zaman benim rahatım ön plandadır

o yüzden bıraksalar söze bile kotla giderim ben

ama tek görümce ve abla olarak yakışık almaz herhalde :27::27::27:

nasıl bişey giyineyim bana akıl verin

haaaaaaa birde göbek ve popo sıkılaştırmam lazım acil tarafından :8::8::8::8::8:( :8: benim yerime yapıyor )

Cnm ben de cok anlamiyorum sen kumraldin degil mi her renk olur ama ev de soz olursa kisa hatif diz ustu bir elbise daha rahat olur.

Cnm ben de cok anlamiyorum sen kumraldin degil mi her renk olur ama ev de soz olursa kisa hatif diz ustu bir elbise daha rahat olur.

evet canım kumralım hatta tekrar sarıya dönücem bu ay

bacaklarım kütük gibi olmasa dediğin iyi olur ama bendeki bacaklar maşallah müsade etmiyor öyle etek giymeme

pantolonla nasıl giyinebilirim unun derdindeyim ya da diz altı bir elbise nasıl durur....

ah ah alışverişe gidip boş boş geri geliyorum

hiç anlamıyorum ve sevmiyorum giyim alışverişi yapmayı

Her ne kadar kilo takip listesinde +2.5 kg ile rekor kırmış olsamda spor yapanlar listesinde 2. sırada olmanın haklı gururunu yaşamaktayım bu haftada öyle olacak diye umuyorum :46:

Benden bugünlük bu kadar herkeslere iyi geceler diliyorum. Allah rahatlık versin inşallah :16:

SELAMM BEBİŞŞLLERRRRR :16::16::16::16::16::16::16:

nihayet geldimm , hepinizi çoook çoookkk özledimm , 8 günlük Mersin tatilimm süperdi , ailemle , arkadaşlarımla güzel zamanlarr geçirdimm :21::21::21::21::21:

geçmişe bi bakayım dedim , ama coşmuşsunuz maşAllaahh 1 haftada :27::27::27::52::52::52:

ayrıntılara gelecek olursak , kaçamaklarım tabiside oldu ama kaçamağı yaptığım gün diğer öğünlerde dengeledim olayı :23::23::23::23:

Mersinde çook iyi bi diyetisyen vardı ama randevuyu 1 ay önceden alıyormuşsun , her neyse ben yalvar yakar sadece yağ ve kas ölçümünü yaptırıp 2-3 dakka görüşebildim :32::32::32:

diyetisyen beni kıyafetlerimle tam tamına 90 kg ölçtü , sonuç olarak ;

kas oranım : 53.5 kg

yağ oranım : 36.5 kg çıktı :51::51::51::51:

doktora 102 ile başladığımı söyledim , bu şekilde devam et dedi :128::128::128:

kas oranımın çook iiyi olduğunu söyledi bi hesap yaptı : kendine 50li 60lı kiloları hedef koyma çünkü ideal vücut ağırlığın 70 -80 kilo arasında olabilir ancak dedi , ben dedimki kimse benim 90 kilo olduğuma inanmıyor , hep 10 kilo altını falan gösteriyom dedim , o da işte bu yüzden idealin 70-80 olmalı dedi :27::27::27::27:

yanii durum bundan ibaret bebişlerrr , durmak yok aynen devam :24::24::24::24::24::24:

Son düzenleme:
sanırım kimseler yok yavrılarrr , neyse ben kaçar , yarın gürüşürükk , öptümm herkeslerrrii:54::54::54::54::54:

Hepinizi kutluyorum arkadaşlar....

Benim gibi;artılarda olanı da,eksilerde olanı da ,yerinde sayanları da çok çok tebrik ediyorum.Sonuçta hepimiz gayret içindeyiz ve her türlü emek tebrik edilmeyi hak eder diye düşünüyorum..

YENACIĞIM,ASUCUĞUM;

Artık evimin kadınıyım,toplayın tüm topik arkadaşlarını gelin çayın ,kahvenin,muhabbetin, dibine vuralım canlarım...

Ohhh nihayet döndün..hoşdöndün beyzuşum..:38:

Valla çok güzel söylemiş

bizim iş ortamında bile her işe hemen uyum sağlama konusunda bayanlar daha iyiler

evrak işleri olsun diğer işler olsun hemen anlayıp işe koyuluyor ve ustalaşıyoruz...

ay ne kadannn zeki yaratıklarız biz yaaaaa....

ama bunu bir erkeğin yazmış olması

ve daha bir çok erkeğinde gözüne sokması daha güzel oldu.....:46::46::46::46:

Bende şey düşünürüm kadın okurlarından prim almak için yazarlar bu şekil düşünmeseler bile..
Ama dediğin gibi bir erkeğin bunu dile getirmesi süper..

müthiş yorgunum

sabah 6.30 dan beri ayaktayım

işe gittim, denizlide işlerim vardı saatlerce dolaştım

eve geldik yemek yedik eşimi işe gönderdim

oturdum bilgisayarın başına

ama ayaklarımın kemikleri ağrıyor.....

------------------------------

beyzuş ablam nasılsın?

bir tane daha liste yapalım

onun adınıda haftanın istikrarsızları koyalım

kesin ben listebaşı olurum.....

bu hafta hiç yürümedim

önümüzdeki haftayada süper bir giriş yapıcam

yarın maçta görevliyim , salı günü 1 mayısta ki bunlar ek görev

izinli günlerimde hayrıma gidicem

offfff yaaaaaaaaaaaa.......

onun dışında gün aşırı her sabah 4 de uçağa gidicem

şaftım kayacak ama bu hızlı tempo içinde bitkin düşmezsem yürümeyi planlıyorum

Çok yorucu işin..Kolaylıklar diliyorum..Eşinle dönüşümlü çalışıyorsunuz özellikle değilmi çocuklar için..

Birde ne diyeceğim Denizli'de 1 mayıs ne ayak.:)
ne gereği varki toplanıyorlarmı ordada.:)

Her ne kadar kilo takip listesinde +2.5 kg ile rekor kırmış olsamda spor yapanlar listesinde 2. sırada olmanın haklı gururunu yaşamaktayım bu haftada öyle olacak diye umuyorum :46:

Benden bugünlük bu kadar herkeslere iyi geceler diliyorum. Allah rahatlık versin inşallah :16:

Baharcığım iki listede ilk üçtesin ne güzel.:1::1:

Hayırlı aksamlar. Çok yorgunum. Ama çok güzel oldu doğum günümüz kutlayan arkadaşlar tskler :54:

Toksinciğim,
İshak kim.? çok tatlı oda bayıldım..:)

Son düzenleme:
Hepinizi kutluyorum arkadaşlar....

Benim gibi;artılarda olanı da,eksilerde olanı da ,yerinde sayanları da çok çok tebrik ediyorum.Sonuçta hepimiz gayret içindeyiz ve her türlü emek tebrik edilmeyi hak eder diye düşünüyorum..

YENACIĞIM,ASUCUĞUM;

Artık evimin kadınıyım,toplayın tüm topik arkadaşlarını gelin çayın ,kahvenin,muhabbetin, dibine vuralım canlarım...

ablacım ellerine sağlık tşk ediyoruzz ve seni seviyoruzzz hep burda kalll özledikk senş yahuuuu:16::16::16::16::16::54::54::54:

ben bugün neler yaptım ne kaçamaklar ya bu ne cumartesi olunca kopuyorum iş yaptım hem de yedim de yedim:(((( kırın kafamıı:22::22::22::22:

Back
X