Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy gec adet olmamam lazımmm. Geçen sene ben de ablan gibi geç oldum ama temmuz ayında. Tatile gidecektik 2,3 hafta gecıkınde adet getirici bi ilaç aldım mecburen. Aslında zararlıymıs ama bütün tatilim mahvolcaktı. Tatile gıtmeden 2 gun once oldum allahtam. Zaten benım taş çatlasa 3,4 gün sürüyo

ama öyle böyle değil karnım yaa. Her tarafım şiş değilde sadece karnım şişdi davul gibi. Acaba sürekli salata yiyorum o mu dokundu. Çig sebzeleri sindirmekte zorlanıyorum ben ama o kadar da şişmez sanırım. Dediğin gibi havalardan da olabilir ama bu havalar niye bi tek şişkolara dokunuz

ben de 5 gun erken oldum, korkunç bir baş ağrısı musallat olmuştu 2-3 gun sonra perşembe suprizzzz. ama hiç karnım ağrımadı. yuruyusler işe yaradı sanırım...

ben geçen sene yoğun emzirirken diyetisyen listelerine ihtiyaç duymadan kilo verdim. 25 kilo civarı. ama bırakır bırakmaz almaya başladım. bu sene de 4-5 kilo verip tıkanınca tum laflarımı yutup diyetisyene gittim. çok matah değil, hatta uzun uzun da yazdım. ama en aptal listeler bile bizim yaptığımızdan daha iyi. çünkü biz ya deli gibi yıyoruz ya hiçbirşey yemiyoruz. sonra da diyoruz ki neden olmuyor. benim buyuk 2 hatam "aaa ne olacak 2-3 kaşık fazladan yemekten, 1 kase fazla çorbadan, 1-2 dilim fazladan peynirden... "deyip deyip gözüm doymadıkça sözde masumları sınırsız tuketmemdi. ve ara öğün yapmayıp öğünleri abartmak yahut az yiyip kuruyemişe falan dadanmak... özetle sınırsız tuketilecek hiçbişy yokmuş... 2 saatte bir yemekte her yemekte salata tuketmekte muhim. yoğurt-sut-et-ekmek hepsi dengeli tuketiliyor...

kesinlikle çok haklısın cnm
biz bayadır hemen hemen her akşam 200 gr çekirdek yiyoruz eşimle o alıyo sonra biraz yiyip bırakıyo bende bitirene kadar yiyorum yanında da kola yada fıstık badem ceviz öyle 3-5 tane yesek iyi kaseyle yiyoruz malesef
ama yok bundan sonra öyle yada böyle 3 ay ya da 5 ay sürsün isterse 1 yıl sürsün beslenme düzenimi değiştirmem şart artık
böyle gidersem 105 bile hayal olcak benim için
burcu benden 2 hafta 12-14 kilo falan vermemi bekliyo bakalım zor ama imkansız değil sporda yaparsam olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Ayy gec adet olmamam lazımmm. Geçen sene ben de ablan gibi geç oldum ama temmuz ayında. Tatile gidecektik 2,3 hafta gecıkınde adet getirici bi ilaç aldım mecburen. Aslında zararlıymıs ama bütün tatilim mahvolcaktı. Tatile gıtmeden 2 gun once oldum allahtam. Zaten benım taş çatlasa 3,4 gün sürüyo

ama öyle böyle değil karnım yaa. Her tarafım şiş değilde sadece karnım şişdi davul gibi. Acaba sürekli salata yiyorum o mu dokundu. Çig sebzeleri sindirmekte zorlanıyorum ben ama o kadar da şişmez sanırım. Dediğin gibi havalardan da olabilir ama bu havalar niye bi tek şişkolara dokunuz
ayy valla bende anlamadım sanırım havanın bile biz şişkolara garezi var :14::14::14:

ben de 5 gun erken oldum, korkunç bir baş ağrısı musallat olmuştu 2-3 gun sonra perşembe suprizzzz. ama hiç karnım ağrımadı. yuruyusler işe yaradı sanırım...
mutlu bende 5 gün önceden oldum, dediğin gibi inanılmaz bir baş ağrısı vardı, benim karnım öyle çok ağrımaz ama bu sefer çook ağrıdı:14::14:

kesinlikle çok haklısın cnm
biz bayadır hemen hemen her akşam 200 gr çekirdek yiyoruz eşimle o alıyo sonra biraz yiyip bırakıyo bende bitirene kadar yiyorum yanında da kola yada fıstık badem ceviz öyle 3-5 tane yesek iyi kaseyle yiyoruz malesef
ama yok bundan sonra öyle yada böyle 3 ay ya da 5 ay sürsün isterse 1 yıl sürsün beslenme düzenimi değiştirmem şart artık
böyle gidersem 105 bile hayal olcak benim için
burcu benden 2 hafta 12-14 kilo falan vermemi bekliyo bakalım zor ama imkansız değil sporda yaparsam olur diye düşünüyorum

bence 2 ayda 12-14 kilo fazla gibi ama 10 kiloyu yakalayabileceğine eminim ben.

yahuı gene geç kaldım yawwwww kilom aynı malesef değişiklik yokkkkkkkkk çaba var ama kilo vermeye başlamadım daha nedense neyse haftaya inşallah geç kaldıysam özür dilerimmmmmm yenoşummmmm :54::54::54::54::54::54::54:

merhaba kızlarrrr

kilo bildirimi yapıyorum inşallah geç kalmadım

geçen hafta 75.900

bu hafta 74.400

giden 1.5 kg:21::21::21:

al ver al ver yoyo gibi oldum yahuuuu:27::27::27::27:

Benım bazen agrımaz bazen de bıçak gibi keskin agrır karnım. Geçen ayın 5ınde olmustum. Tam zamanında olsam çok iyi olur. Yarın da sabah 9dan aksam 5e kadar dersaneden olucam. Bari pazar olayım:))

Ben sımdı evi süpürdüm, yemek yaptım, çamaşırları su dolu çamaşır makinesinden çıkarıp sudan geçirip astım,sonra banyoyu temizledim, en son evi sildim viledayla. Kaç kalori harcamışımdır:)) Belki akşama bi yarım saat yürürüm yatmadan. Yürüyüş yaparsam adetim rahat geçer sende olduğu gibi

ayda 6 kilo zor ama imkansız değil gibi baştan hızla giderse inşallah ben 10a razıyım ztn :)

az kaldı cnm sabır

Canım eger harfıyen uyarsan 2 ayda verebılırsın. Ama bak sabılır olmak şartıyla. Şimdi ver al ver al şaşırdı metabolizma. Sen ona iyi davrancaksın. Kafana takmaman lazım bu kilo olayını. Negatif düşünce kesinlikle kötü etkiliyor.

Sen şimdi gözünü kapat. Kuş gibi hafiflediğini düşün. Tiril tiril elbiseler giydiğini düşün, oğluşunla deniz kenarında koşuşturduğunuzu düşün tamam mı

keşke, 8 haziran 7 leri ucundan yakalarım diyordum (hayal dunyamda) olsun iyi gidiyorum nekadar az o kadar iyi. orda muhtemel sapıtıcam 12 gün kalıcaz. ama çok almam inşallah...

Ben de tatilde kendimi çok zorlamıycam. Hergün en az 3 saat yüzmek şartıyla günde 1500-1600 kalori alırım diyorum. Dondurmamı çig böreğimi yiycem. Yanımda ara öğün olarak diyet bisküvü götürürüm geçen seneki gibi. Artık alıştım ya 6 öğüne, bişey yemem lazım illaki. Ama sahilde dondurma yemenin keyfi de bi başka o sıcakta

aslında baktımda fark var yaaa kilomda ben gramları saymıyorum nedense:37: kendime haksızlık etmiyeyim size bildireyim gene kilomu yeniden
geçen hafta :91.5
bu hafta:91.1
nedense 400 gr mı hiçe saydım öyle odaklandımki asıl sayılara :27::27::27::27:gramları görmüyorummm :9::9::9::9::9:

keşke, 8 haziran 7 leri ucundan yakalarım diyordum (hayal dunyamda) olsun iyi gidiyorum nekadar az o kadar iyi. orda muhtemel sapıtıcam 12 gün kalıcaz. ama çok almam inşallah...

cnm en azından bi 4 kilo bile verirsin kesin
82 falan oluyosun o bile süper bence

Canım eger harfıyen uyarsan 2 ayda verebılırsın. Ama bak sabılır olmak şartıyla. Şimdi ver al ver al şaşırdı metabolizma. Sen ona iyi davrancaksın. Kafana takmaman lazım bu kilo olayını. Negatif düşünce kesinlikle kötü etkiliyor.

Sen şimdi gözünü kapat. Kuş gibi hafiflediğini düşün. Tiril tiril elbiseler giydiğini düşün, oğluşunla deniz kenarında koşuşturduğunuzu düşün tamam mı

:16::16::16::16:
ayyy valla hayali bile süper cnm
sabırlıyım, azimliyim, hırslıyım

slm arkadaşlarrr dilerimm herkezz iyidirrrr....kilo bildirimimmm

86.6

spor yokkk......

bu aralarr hayatım çook karışıkk dindiğinde yine gelicemm inş.....

kesinlikle öyle cnm

ayşem bak haftalar su gibi geçiyor eğer temmuz sonu 8 leri görmek istiyorsan(ben de 75 altını görmek isterim) bunu hiç aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. 1-2 çatal bile cıs yok. burcu ne yazdıysa o yorum da yapma. 5 kaşıksa 5 kaşık 6. kaşık yok. bana meyvaları dahi küçük boy seçebilirsin dedi ama yememek atlamak yok. çorba varsa iç yoksa içme. eşine rica et almasın kuruyemiş. 1-2 aycık de. oğlanın artan dondurmasını cikosunu bile ağzımıza atmayalım...

Back
X