Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si __________ - 1.8 kg. _________ NURGU66 :65: :65: :nazar: :46: :10: :21: :32: :71:

HAFTANIN 2.si __________ - 1.5 kg. _________ Lunaazul :65: :nazar: :119: :64: :81: :71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.2 kg. _____________ LEAH :65: :nazar: :46: :124: :122: :71:

yenam ellerine sağlık, kutluyorum güzeller hepinizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısı haftaya bize olur inşallah...

:17
harikasın

bence hoşbir tunikle tar bir pantolon giyebilirsin. ben c a dan aldım çok cici iki tunik.(hamile bölümünden birisi hatta)

ben hem hamileliği hem son 2 senemi tayt tunikle geçirdim. çok mesudum tayt moda oldu. bacaklarım felaket bileklerim çok ince ustler bayaaa normal bir kadının beli kalınlığında. amannnnn, ben rahat ediyorum....

yazmadım 300 dk utanıyorum spor listesini de yapmayıp bir de seni uğraştırmak istemiyorum, sporumla felan...:17::17::17::17::17::17::17: beni affet.

Ne demek hayatım;spor listesi yıllardır benim işim ,severek yapıyorum;canını sıkma sen,

Yalnız bahsettiğin gülüşen ve taklit yapan insan bozuntularının adresini ver;fena kızdım topuklarına sıkasım var...

Selam kizlar hayirli cumalar.
ben bugun tartilmicam valla, gecen hafta tartildim durdum hicbisey degismedi morelim bozuldu.
adetim gelcek pazartesi, insallah ondan siskinlik vardir diyorum, yoksa gercekten kilo vermedigim icin asiri morelim bozuluyor :S dahada bozulcak.

Zaten baska seylerede morelim bozuk, oooooof kötü bir haftaydi ama kacamakta yapmadim pek cok sükür,
kendimi tutabiliyorum :ssz:

Demekki bayağı iradelisin :nazar: benim moralim bozuk olduğunda buzdolabın yanından ayrılmıyorum diyebilirm...

[ı] haftanın spor yapanları

leah...........................230 dak

toksin........................120 dak

dermanabla_7.............330 dak

eterya........................150 dak

nursena........................60 dak

umuttt........................240 dak

tomurcukkk...................90 dak

ayşe_c52.......................80 dak

ece78...........................200 dak

butterflyelf................240 dak

tombulkelebekim...........445 dak

maryporker...................465 dak

asumanzeynep.................90 dak

nurguu..........................420 dak

semiran.........................120 dak

ceco34............................90 dak

ejje89.............................355 dak

dalokaysmom..................300 dak

Yena.............................200 dak

[/ı]

Son düzenleme:
:17
harikasın

bence hoşbir tunikle tar bir pantolon giyebilirsin. ben c a dan aldım çok cici iki tunik.(hamile bölümünden birisi hatta)

ben hem hamileliği hem son 2 senemi tayt tunikle geçirdim. çok mesudum tayt moda oldu. bacaklarım felaket bileklerim çok ince ustler bayaaa normal bir kadının beli kalınlığında. amannnnn, ben rahat ediyorum....

yazmadım 300 dk utanıyorum spor listesini de yapmayıp bir de seni uğraştırmak istemiyorum, sporumla felan...:17::17::17::17::17::17::17: beni affet.

siyah bi kumaş pantolonum var
üzerinede bi gmleğim var kısa kol devirmeli yaka yakasında güpü var böyle düğmelerden aşağı doğru onu mu giysem acaba boşuna masraf etmim nede olsa zayıflıcam olmıcak üstüme

Demekki bayağı iradelisin :nazar: benim moralim bozuk olduğunda buzdolabın yanından ayrılmıyorum diyebilirm...

ilk hafta cikulata ve tatli da bayagi zorlandim, cünkü cok cok düskünüm, her yemekten sonra bi parca cikulata atmassa olmazdi yani,
ama bu hafta alistim artk cok sükür, pek aramiyorum,
ama iste veremedigim icin morelim bozuluyoooor :(
insallah haftaya cok veririm

HAFTANIN BİRİNCİSİ.............................MARYPORKER.........................465 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

HAFTANIN İKİNCİSİ..............................TOMBULKELEBEKİM..................445 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..........................NURGUU.................................420 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

ilk hafta cikulata ve tatli da bayagi zorlandim, cünkü cok cok düskünüm, her yemekten sonra bi parca cikulata atmassa olmazdi yani,
ama bu hafta alistim artk cok sükür, pek aramiyorum,
ama iste veremedigim icin morelim bozuluyoooor :(
insallah haftaya cok veririm

İnşallah hepimiz veririz sağlıklı bir şekilde...

Deriiinn duy sesimi..neden artık bildirim yapmayı unutuyorsun...

HAFTANIN BİRİNCİSİ.............................MARYPORKER.........................465 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

HAFTANIN İKİNCİSİ..............................TOMBULKELEBEKİM..................445 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..........................NURGUU.................................420 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

Liste başındakilere bakın..400dk. üzeri maşallah.:nazar:

birazdan doğum günü var burda ama ben pasta ve kola almıcam :)
bugün sarma getirmiş hem yanımda ki arkadaşım hemde burda bi abinin eşi
bi tane bile almadım tadına bak dediler yok dedim
öğlen yemeğe çıktı herkes toplu lahmacun yemeye gittiler
ben evden getirdiğim fasulyemi yedim :)
nasılım mutlummm :) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ah canım biizm işyerinde haftada bir pasta alınırdı. Ya doğumgünü olurdu ya işten ayrılan birine pasta alırdık. Odada 15 kişiydik ama organizasyon hiç bitmezdi. Ben bi 4 ay buna dayandım hıc yemedım. sonra bi gün dayanamadım ince bir dilim yemiştim. Ben de insanım ama demi:))

ah canım biizm işyerinde haftada bir pasta alınırdı. Ya doğumgünü olurdu ya işten ayrılan birine pasta alırdık. Odada 15 kişiydik ama organizasyon hiç bitmezdi. Ben bi 4 ay buna dayandım hıc yemedım. sonra bi gün dayanamadım ince bir dilim yemiştim. Ben de insanım ama demi:))

ahhh bende dayanamam o kadar olursa

Uff artık adet gelsin yaa. İştahım kabardı benim. Şu saate kadar fazladan yedıklerım yarım dılım ekmek uzerıne lıght labne, 1 çay kaşığı bal,1 adet diyet bisküvi.

ahhh bende dayanamam o kadar olursa

Başta benım dıyetısyene gıttıgımı bıle bıle ye ye dıye tuttururlardı. Ben yemezdım. sonra bi gün canım cok cektı azıcık yıyeyım dedım, aa özlem sen pasta yermıydın:)) Bu sefer de yemeye cekınmıstım yani.

tebrikler arkadaşlar...

Başta benım dıyetısyene gıttıgımı bıle bıle ye ye dıye tuttururlardı. Ben yemezdım. sonra bi gün canım cok cektı azıcık yıyeyım dedım, aa özlem sen pasta yermıydın:)) Bu sefer de yemeye cekınmıstım yani.

ya diyet yaptığımızı çevrenin bilmesi bi bela bilmemesi bi bela

[/FONT]

özlemcim sen iş yerine alınan pastalardan bahsediyorsun ben napiyim pastaların göbeğindeyim resmen ayy bugün yeni kek yaptım hadi tadına bakın yenı baklava yaptık nasıl olmuş...herkes kendini ispatlama derdindede ne olcek bu şişko gıda mühendisinin halii düşünen yok :14::14:
geçen gün patronumda diyorki hergün bi kase profiterol ayır sen tadına bak öyle yollaa olduu dedim içimden sana yollim sen bak çöp gibiler zaten.... yani hergün bişey kaçıyor kaçmıyor desem yalan ama eskiye nazaran hiç derim...tamamen kesmeyi bir becerebilsem süper olur. nefsime hakim olamıyorum.

Back
X