Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vaaay... Koca cekistiriyoz haaa....

Umut, ayni dansoz espirisini benimki de birebir yapiyor.. Bende bir de Rus caardik gec kaldi onu beklioz esprisi var...

Telefon hususunda kimse esimin eline su dokemez bi kere.. Bir insan 2 gunlugune Bodrum'a gider de ayagini suya sokmadan telefonla konusup doner mi ya? Haftasonu filan bir telefon gelir, birbir kufurle kalkar santiyeye gider, hatta bizi de uc cocukla kapiya dikip bekletir 3 saat. sonra ortanca 3 aylikken Kusadasina gitmistik. 6 gunlugune. 2. Gun buna telefon geldi, atladi 2 gun İstanbula gitti. Ben orda iki cocukla ebem oyuldu. ayagimi suya sokmadan puseti ittirip kiza bagiriyordum, yapma etme diye...bi de ucaga gidicem diye kusadasindan taksi ile gidip 250 tl taksi odemisligi var ustune...

İlk kizimda cok yardimciydi gercekten. Ama ucuncunun bir kere altini bile degistirmemistir. Bi yere gidilecekse, en buyuk kizi alir gider, digerleriyle ugrasmaz. Soyleyince de de " butun gun sisiyorum, noolur anlayisli ol" der. Ama mesela evde de kenara cekilip ipad veya telefondan internette gezer, mail atar vb. Ama ben elime alinca" yuzume bile bakmiosun" olur.

Amaaannn neyse iste...

100 gr. artı olması canını daha çok sıkardı emin ol...
Bence neticen gayet iyi..İyi kilo verdin,veriyorsun...
Bu arada ilk defa bu kadar erken bildirim yaptın şaşkınım.:))
.:))

Yena cım gözünden hiçbir sey kaçmıyor Nazar
cuma günü izinliymiş diyetisyenim dün aradılar ya bugün gelin ya da pazartesiye yazalım sizi diye.
öle olunca koşa koşa gittim aksamüzeri..

hem bir defa da gec kalma korkum olmadan aheste aheste yazdım.:1:
ilk olayım istedim yine yetişemedim:1:
ii veriyormuyum inan bilmiyorum...artık sıkılmaya basladım nedense..
kaç aydır 3 lülerden kurtulmak istiyorum 6.aya girdim başaramadım.:31:
Kızlaaarrr bana güneş kremi önerebilirmisiniz :26: çooook pahalı olmasın lütfen :27: böyle güneş lekelerine çillerede iyi gelirse çok sevinirim :46:

Cuma izin günüm bir kaçamak hakkım var canım halka tatlı istiyor gidip ökkeşustadan alıcam valla 2 tane kesin yerim :1: Geçen gün kimdi o renkli renkli tulumbalar yiyen ordan aklımdan kalmış yemezsem şişecek biryerlerim yesem de şişecek ya neyse :37:

Aman tombulkelebekim ne yaptın sen...
o renkli tulumbaları benm kociş getirdi 3 çeşitti ama hepsinden birer ısırık aldım..
sen yine 1 tane ye bari 2 bize çok sanki:31::31:

:46::46::46:
Çok sağ ol canım zahmet oldu :34: Hepsini bir kağıda yazdım ve eski tahlilerimin olduğu dosyaya ekledim :34:
Pazartesi sabahı Allahın izniyle doktorda cinslık yapmazsa yaptırıcağım tahlilleri bakalım düzelmişmi ne olmuş. Şu kronik bağırsak grevinede bir çare bulur belki :1:
iddiadaşım itiraf edelim bizim iddialar patladı:9::9:

bu arada çok sevindim sonunda tahlil için gidecek olmana..:16::16:

Ben de 74,75 olmak ıstıyorumm artık:((
ahhh be özlemim inan rüya gibi bir kilodasın...
ama 74-75 olmayı ben de çok isterdim:9:
HAFTANIN 1.si __________ - 1.8 kg. _________ NURGU66 :65: :65: :nazar: :46: :10: :21: :32: :71:

HAFTANIN 2.si __________ - 1.5 kg. _________ Lunaazul :65: :nazar: :119: :64: :81: :71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.2 kg. _____________ LEAH :65: :nazar: :46: :124: :122: :71:
tebrikler arkadaslarım:46::46::46:
ve Yena cım seninde ellerine sağlık:16:

HAFTANIN BİRİNCİSİ.............................MARYPORKER.........................465 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

HAFTANIN İKİNCİSİ..............................TOMBULKELEBEKİM..................445 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ..........................NURGUU.................................420 DAK :nazar::nazar::nazar::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallaahh kızlarr böyle devam diğer spor yapan arkadaşlarımızıda kutluyorum :16::16:
beyza ablacım ellerinnee sağlıkkk

Son düzenleme:
Uff artık adet gelsin yaa. İştahım kabardı benim. Şu saate kadar fazladan yedıklerım yarım dılım ekmek uzerıne lıght labne, 1 çay kaşığı bal,1 adet diyet bisküvi.
özlem bende öyleyim hem de adetimin yeni bitmesine rağmen :14::14:
kaçamaksız bir gün geçiriyorum ama inanılmaz açımmm ve canım çoooook şeyler istiyor :14::14:
yarın öğlen serbest zamanım var muhtemelen kısır partisiyle geçecek ama bakalım
bu hafta harfi harfine uyuyorum inşallaahh 1.5 kilo üstünde vericem inşaallaahh

Akşam üzeri kocamı çekiştiriyordum ama adamcağız yorgun argın geldi, dün söz verdiği için oğlanı dolaştırmaya çıkardı, eh doğal olarak kız ağlayınca onu da almak zorunda kaldı. Yarım saat oldu, iki afacanla dışarıdalar :))

Ben de nasıl yorgundum, çok iyi geldi. Bütün gün -kelimenin tam anlamıyla- çarşı pazar gezdim. Bugün sabah bizim buradaki sosyete pazarına gidecektim, ani bir kararla Kadıköy Cuma Pazarı'na gitmeye karar verdim. (Salı Pazarı'nın benzeri). Gittim durağa, adım atar atmaz Üsküdar arabası geldi (Beyze o pazara gidecekti.) Eh dedim kısmetime bu geldi, raya gideyim, attım kendimi otobüse, gene bilet yok akbil yok :) Beyza ile ayak üzeri de olsa görüştüm. Sonra 1-1.5 saat oradaki pazarı dolaştım. Saat 9'da çıktım evden, 1 civarı kurt gibi acıkmış olarak döndüm. Yemek yedim, baktım oğlum okuldan uyuyarak döndü, durumu abarttım kalktım bir de bizim buradaki sosyete pazarına gittim yav :)) Arkadaşıma anlatıyorum, "resmen mesai gibi pazar gezmesi yapmışsın, öğle yemeği arası verip devam etmişsin" diye gülüyor bana. Sosyete pazarını da 2 saat kadar talan ettikten sonra eve geldim pestil gibi. Akşam yemeğini de uyduruverdim. Hiç iyi bir ev hanımı değildim yani bugün :))

Beyza, bizim pazar sizin pazarı döver yav :)) Evet orası daha ucuz ama tezgahları iyi bilmek lazım herhalde, %90 elime geçenler çakma ürünlerdi. Arada ufacık bir tezgahta harika şeyler vardı hem de 3 liraya ama sağolsun teyzenin biri o bölgeyi tekeline alıp hepsini topladı. Resmen gözüm kaldı kadıncağızın aldığı ürünlerde, 3 kişiye anlattım, buraya da yazdım rahatladım :))))

Bizim pazarda çocuk kıyafetleri getiren bir tezgah var, eğer denk gelirse harika şeyler buluyorum. Tekstim mihendisi ve yurtdışında yaşayan arkadaşlarım sağolsun bana özel ipuçları ve marka isimleri iletmişlerdi, çok kaliteli şeyler aldım sayelerinde. Keşke 3-4 parça yerine fazlasını alsaymışım, salak gibi pahalı geldi 10 TL parça başı pazarda görünce. Bakınız tanesini 10 TL'ye aldığım t-shirt'lerin tıpatıp aynıları aşağıdaki linklerde:
Baker bridge bu linkte baştan üçüncü t-hirt'ü aldım minik yavruşa, Hudson yazan.
Kinderkleding | kindermode koop je online bij Jeppeke Kinderkleding | Kindermode Bu linkte de baştan dördüncü açık pembe gömleğin aynısını aldım, 49 Euro'dan 39 Euro'ya düşmüş :))

Akşam akşam geyik yapasım vardı galiba, çarşı pazar muhabbeti yer işgal ettim, artık kusuruma bakmayın :1:
alemsin umut yaaa vallaaaa güldürdün beni de geyik yapasın mı vardıı:1::1:
iyi akşamlar güzeller
yenacığım ve beyzuş ablacım ellerinize sağlık:16::16:
dereceye giren arkadaşları da tebrik ederim:46:
ben de bugün koşturdum durdum kendi çapımda kızımın hediyesini aldım gidip gelirke yürüdüm tabii 1 saatten fazla eve gelip üzerimi değiştirdim doğru arkadaşa dolmuşla gittim bu sefer mecburen orda yedim valla süper mamalar yapmış arkadaş epeyce hamaratdır dönüşte yürüyüm bari dedim yeni aldığım ayakkabımı giymiştim baktım vuracak kalleş hemen bir terlik aldım giydim ayağıma çok komiktim valla neyse yürürken bir arkadaşı aradım niye rahat durmazsam bu konuşurken hem terlik hem dikkatsizlikten düştüm sağ dizim soyulmuş ve acıyor yaramaz çocuklar gibi:1:arkadaşa konuşurken düştüm diyorum ama bir yandan canım acıyor diğer yandan gülüyorum o da inanmıyor bana neyse yürüyerek döndüm eve sonuçta her ne pahasına olursa olsun bugün 2 saat yürümüş oldum
2 saattir de mutfaktayım yarın yeğenimin doğum gününe gideceğim kardeşim bana poğaça yapma görevi verdi on yaptım bir de bugün arkadaşımın yaptığı tuzlu susamlı kurabiye yaptım çok güzel olmuştu da
neyse az önce de 1 dilim mücver ve az salata yedim
duş almam lazım ama halim kalmadı
geçmiş olsun asumanım bacımm yaramaz çocuğummmmmmm
Vaaay... Koca cekistiriyoz haaa....

Umut, ayni dansoz espirisini benimki de birebir yapiyor.. Bende bir de Rus caardik gec kaldi onu beklioz esprisi var...

Telefon hususunda kimse esimin eline su dokemez bi kere.. Bir insan 2 gunlugune Bodrum'a gider de ayagini suya sokmadan telefonla konusup doner mi ya? Haftasonu filan bir telefon gelir, birbir kufurle kalkar santiyeye gider, hatta bizi de uc cocukla kapiya dikip bekletir 3 saat. sonra ortanca 3 aylikken Kusadasina gitmistik. 6 gunlugune. 2. Gun buna telefon geldi, atladi 2 gun İstanbula gitti. Ben orda iki cocukla ebem oyuldu. ayagimi suya sokmadan puseti ittirip kiza bagiriyordum, yapma etme diye...bi de ucaga gidicem diye kusadasindan taksi ile gidip 250 tl taksi odemisligi var ustune...

İlk kizimda cok yardimciydi gercekten. Ama ucuncunun bir kere altini bile degistirmemistir. Bi yere gidilecekse, en buyuk kizi alir gider, digerleriyle ugrasmaz. Soyleyince de de " butun gun sisiyorum, noolur anlayisli ol" der. Ama mesela evde de kenara cekilip ipad veya telefondan internette gezer, mail atar vb. Ama ben elime alinca" yuzume bile bakmiosun" olur.

Amaaannn neyse iste...

benim koca ne yapar acabaaa bilemedim ki sanırım bir yerlede sümüğünü çeke çeke beni bekliyordurrr beklemese mi acabaaa:27::27::27::37::37::37:

ya diyet yaptığımızı çevrenin bilmesi bi bela bilmemesi bi bela
ben bu sefer kimseye söylemedim desem yeridir ayşecim, bir tek ailem ve erkek arkadaşım biliyor
herkesten sakladım bu sefer, çünkü sürekli ay kilo vermişsin ay ne kadar vermişsin bu hafta gibi söylemler duyuyorum
hatta evdekilerede son 1 aydır yasakladım resmen sorular yüzünden strese girdim ve kilo vermedim doğru düzgün
mesela bu hafta diyetisyene gittim kimse ne kadar verdin diye sormadı o huzurla tam gaz devam ediyorum
iki gündür maşallah kaçamak yapmadım :nazar::nazar:

hyecandan olsa gerek aynı mesajı postalayıp durmuuşumm affınıza kızlaarr:37:
:119::119:

Son düzenleme:
Ayrıca lıstede olmayıp da kılo vermeye calısan ama veremeyenlerı de tebrık etsene:))
ayy ettim onlarıda tebrik tatlımm :9::9:
sonra da didim ya şekerim, valla bu zor yoldaki herkesi hergün tebrik ediyorum içimden cuma günüde dışa vurumu olarak burdan tebrik ediyorum :9::9:
kendimide tebrik ediyorum arada :9::9:

iyi akşamlar güzeller
yenacığım ve beyzuş ablacım ellerinize sağlık:16::16:
dereceye giren arkadaşları da tebrik ederim:46:
ben de bugün koşturdum durdum kendi çapımda kızımın hediyesini aldım gidip gelirke yürüdüm tabii 1 saatten fazla eve gelip üzerimi değiştirdim doğru arkadaşa dolmuşla gittim bu sefer mecburen orda yedim valla süper mamalar yapmış arkadaş epeyce hamaratdır dönüşte yürüyüm bari dedim yeni aldığım ayakkabımı giymiştim baktım vuracak kalleş hemen bir terlik aldım giydim ayağıma çok komiktim valla neyse yürürken bir arkadaşı aradım niye rahat durmazsam bu konuşurken hem terlik hem dikkatsizlikten düştüm sağ dizim soyulmuş ve acıyor yaramaz çocuklar gibi:1:arkadaşa konuşurken düştüm diyorum ama bir yandan canım acıyor diğer yandan gülüyorum o da inanmıyor bana neyse yürüyerek döndüm eve sonuçta her ne pahasına olursa olsun bugün 2 saat yürümüş oldum
2 saattir de mutfaktayım yarın yeğenimin doğum gününe gideceğim kardeşim bana poğaça yapma görevi verdi on yaptım bir de bugün arkadaşımın yaptığı tuzlu susamlı kurabiye yaptım çok güzel olmuştu da
neyse az önce de 1 dilim mücver ve az salata yedim
duş almam lazım ama halim kalmadı

canııım dikkat et kendine ay içim cız etti resmen asu yaa :14::14:
ama bende düştüğümde önce canımın acısında bi gözlerim dolar sonra da kahkahalarla gülerim
ki en sonra 1 sene önce düştüm, önce ağladım avazım çıktığpı kadar sonrada kahkaha attım annemde yanımdaydı herkes bana deli gözüyle baktı annemde bi yandan iyi misin deyip bir yanda da deli misin kızım sen diye soruyordu, hala alışamadı kızının azcık kafadan noksan olmasına kadın napsın :9::9::9:

dereceye girenleri tebrik ederimmmmm
valla azmettiniz başardınız tenriklerrrrrr

yawww akşam akşam yaprak sardım pişmemiş yaprağın kalorisi yoktur demii içini kavurup yaparım ben pekte güzel nar ekşili falan oldu ehh hüpletimm gümletemedim tabiiii offff yawww

Annem anlatırdı hep zamanında gelinin biri yeni evlenmş ev ahalisi tarlaya gitmiş sende evde kal akşama yaprak sar demiş kaynana gelin 1 sarmış 1 yemiş 1 sarmış 1 yemiş
akşama tencerenin dibinde yemek dayak yemiş ağıt yakmış yedim yediim bitmez sandım 1 yaprak için gelin dövülmez sandım demiş aklıma geldii tam dayaklığım bende

hoş bana kaynana dese ne sarar ne yerim derim maksat gıcıklık deilmi işte:))))))))))))

canım o form cayı bagırsakları tebellestırıyor ama. Icmedıgın zaman zorlanırsın. Ben ancak cok kabız olursam ıcıyorum.
bende onu sürekli içmiyorum zaten canım dediğin gibi zorda kalırsam içiyorum ama liptonun limonlu form çayı bana diyette olduğumu hatırlatıyo neden bilmem seneler önce diyetisyene gittiğimden beri hep içerim belki ondan..onsuz diyet bi hiç:52:reklam gibi oldu biraz:9:

Akşam üzeri kocamı çekiştiriyordum ama adamcağız yorgun argın geldi, dün söz verdiği için oğlanı dolaştırmaya çıkardı, eh doğal olarak kız ağlayınca onu da almak zorunda kaldı. Yarım saat oldu, iki afacanla dışarıdalar :))

Ben de nasıl yorgundum, çok iyi geldi. Bütün gün -kelimenin tam anlamıyla- çarşı pazar gezdim. Bugün sabah bizim buradaki sosyete pazarına gidecektim, ani bir kararla Kadıköy Cuma Pazarı'na gitmeye karar verdim. (Salı Pazarı'nın benzeri). Gittim durağa, adım atar atmaz Üsküdar arabası geldi (Beyze o pazara gidecekti.) Eh dedim kısmetime bu geldi, raya gideyim, attım kendimi otobüse, gene bilet yok akbil yok :) Beyza ile ayak üzeri de olsa görüştüm. Sonra 1-1.5 saat oradaki pazarı dolaştım. Saat 9'da çıktım evden, 1 civarı kurt gibi acıkmış olarak döndüm. Yemek yedim, baktım oğlum okuldan uyuyarak döndü, durumu abarttım kalktım bir de bizim buradaki sosyete pazarına gittim yav :)) Arkadaşıma anlatıyorum, "resmen mesai gibi pazar gezmesi yapmışsın, öğle yemeği arası verip devam etmişsin" diye gülüyor bana. Sosyete pazarını da 2 saat kadar talan ettikten sonra eve geldim pestil gibi. Akşam yemeğini de uyduruverdim. Hiç iyi bir ev hanımı değildim yani bugün :))

Beyza, bizim pazar sizin pazarı döver yav :)) Evet orası daha ucuz ama tezgahları iyi bilmek lazım herhalde, %90 elime geçenler çakma ürünlerdi. Arada ufacık bir tezgahta harika şeyler vardı hem de 3 liraya ama sağolsun teyzenin biri o bölgeyi tekeline alıp hepsini topladı. Resmen gözüm kaldı kadıncağızın aldığı ürünlerde, 3 kişiye anlattım, buraya da yazdım rahatladım :))))

Bizim pazarda çocuk kıyafetleri getiren bir tezgah var, eğer denk gelirse harika şeyler buluyorum. Tekstim mihendisi ve yurtdışında yaşayan arkadaşlarım sağolsun bana özel ipuçları ve marka isimleri iletmişlerdi, çok kaliteli şeyler aldım sayelerinde. Keşke 3-4 parça yerine fazlasını alsaymışım, salak gibi pahalı geldi 10 TL parça başı pazarda görünce. Bakınız tanesini 10 TL'ye aldığım t-shirt'lerin tıpatıp aynıları aşağıdaki linklerde:
Baker bridge bu linkte baştan üçüncü t-hirt'ü aldım minik yavruşa, Hudson yazan.
Kinderkleding | kindermode koop je online bij Jeppeke Kinderkleding | Kindermode Bu linkte de baştan dördüncü açık pembe gömleğin aynısını aldım, 49 Euro'dan 39 Euro'ya düşmüş :))

Akşam akşam geyik yapasım vardı galiba, çarşı pazar muhabbeti yer işgal ettim, artık kusuruma bakmayın :1:

benim de var burda bir tezgah usenmeyip ben de girip bakıyorum nette deli gibi paralara satılıyor avrupada hatta bir marka var ablam berlinde mazasını görmüş nasıl butik diyor anormal pahalı mağazaların ortasında tek tek tşirtler askıda falanmış. biz pazarda eşele eşele alıyoruz 5 lira parçası...

özlem bende öyleyim hem de adetimin yeni bitmesine rağmen :14::14:
kaçamaksız bir gün geçiriyorum ama inanılmaz açımmm ve canım çoooook şeyler istiyor :14::14:
yarın öğlen serbest zamanım var muhtemelen kısır partisiyle geçecek ama bakalım
bu hafta harfi harfine uyuyorum inşallaahh 1.5 kilo üstünde vericem inşaallaahh

Adetden 10 gün öncesi metabolizma yavaslarmıs, bir kaç gün önce de hızlanırmış. Günde 200-300 kalori fazla yakılırmış. Bugün yediklerim ona gitti:)) Yaa ben bugün hiç doymadım. Acıktıkça çeyrek dilim ekmek az peynir yedim. toplamda 200-250 kalori fazla almışımdır. Bir de 3 gündür sadece sebze yememin de etkisi olabilir. Yürüyüş de yapmadım sadece ev işi yaptım.
Uff Pufff

oohh maşAllahh herkeslerde buralardaymışş :16::16::16:

misafirlerim vardı , onları yolladım , akşam yemekte lahmacun vardı , yedim valla hiç acımadım , 1 haftadır bekle bekle - 1 olacakken son gün yine aynı çıktım , bende yicem lan işte ooohhh miiissssss:51::51::51::51::51:

Back
X