Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oohh maşAllahh herkeslerde buralardaymışş :16::16::16:

misafirlerim vardı , onları yolladım , akşam yemekte lahmacun vardı , yedim valla hiç acımadım , 1 haftadır bekle bekle - 1 olacakken son gün yine aynı çıktım , bende yicem lan işte ooohhh miiissssss:51::51::51::51::51:

Kaç tane yedin bakiimm

kocalr çekiştrlmişş valla al birini vur ötekine aynen bendeki kocda taşfırın modeliii

mesleği zor yoruluyo diye seslenemiyorum valla çoğu zaman allahım bide akıl vermesi yokmu çok kızıyomurum falan diyee akıl veriyooo piskolok kesiliyo başıma
aay derin mevzuuu fazla konuşupta topiğin adını deiştirmiyelim "kocasına gıcık kapan 90 lıklar topiğiii:)))"

Anacım herkes kocaları şikayet etmiş. Kızlar benim kocam bildiğiniz memur. Ekstrem durumlar hariç 5de evde:)) Ben çalışırken eve gelip yemeği o yapardı çoğu zaman. Evin eve geç gelen bireyi bendim yani. Ama o sizin kadar şikayet etmiyodu:9::9::9:

Şaka bi yana çocuklar varken benimki de geç gelse, eve iş getirse ben de söylenirim Anacım

Ki bu gidişle öle olacak gibi

Afiyet bal olsun. O da bişey mi ben antepte kafa kadar antep lahmacunundan 2 tane yiyen adamım

olsun bebişimm sanada afiyet bal şeker ossuunnn , benimkiler kafam kadar deildide ama küçücükte deildi ,arada derede kalmış bi boydaydı :1::1::1::1:

zaten onu yedim , birde salata yedim yanında, ayran içtim , akşam ara öğünüm falan yok yani , ne yediysem onla devam :27::27::27:

oohh maşAllahh herkeslerde buralardaymışş :16::16::16:

misafirlerim vardı , onları yolladım , akşam yemekte lahmacun vardı , yedim valla hiç acımadım , 1 haftadır bekle bekle - 1 olacakken son gün yine aynı çıktım , bende yicem lan işte ooohhh miiissssss:51::51::51::51::51:

yee bacım ye afiyet bal şeker olsun:37:
bende bugün kılo verdım dıye kendımı ödüllendirdim:27:pişman oldum abarttım diye
eve geldim bide ne görüyüm birinciliği kapmışım :1: sonra bı baktımm spordada ben
aaa nurgül yeter artık abartma bırazda diğer kızlara sıra gelsin dedim:52::52:
çikolata ve donduyma yedimm:)))

Son düzenleme:
yee bacım ye afiyet bal şeker olsun:37::37:
bende bugün kılo verdım dıye kendımı ödüllendirdim:27:pişman oldum abarttım diyeebirinci olduğumu bilmeden::.
eve geldim bide ne görüyüm birinciliği kapmışım :1: sonra bı baktımm spordada ben
aaa nurgül yeter artık abartma bırazda diğer kızlara sıra gelsin dedim:52:52:
çikolata ve donduyma yedimm:)))

çok mütevazı gördüm sizi Nurgül hanımcııımmmm :27::27::27::27::27:

iyi akşamlar güzeller
yenacığım ve beyzuş ablacım ellerinize sağlık:16::16:
dereceye giren arkadaşları da tebrik ederim:46:
ben de bugün koşturdum durdum kendi çapımda kızımın hediyesini aldım gidip gelirke yürüdüm tabii 1 saatten fazla eve gelip üzerimi değiştirdim doğru arkadaşa dolmuşla gittim bu sefer mecburen orda yedim valla süper mamalar yapmış arkadaş epeyce hamaratdır dönüşte yürüyüm bari dedim yeni aldığım ayakkabımı giymiştim baktım vuracak kalleş hemen bir terlik aldım giydim ayağıma çok komiktim valla neyse yürürken bir arkadaşı aradım niye rahat durmazsam bu konuşurken hem terlik hem dikkatsizlikten düştüm sağ dizim soyulmuş ve acıyor yaramaz çocuklar gibi:1:arkadaşa konuşurken düştüm diyorum ama bir yandan canım acıyor diğer yandan gülüyorum o da inanmıyor bana neyse yürüyerek döndüm eve sonuçta her ne pahasına olursa olsun bugün 2 saat yürümüş oldum
2 saattir de mutfaktayım yarın yeğenimin doğum gününe gideceğim kardeşim bana poğaça yapma görevi verdi on yaptım bir de bugün arkadaşımın yaptığı tuzlu susamlı kurabiye yaptım çok güzel olmuştu da
neyse az önce de 1 dilim mücver ve az salata yedim
duş almam lazım ama halim kalmadı

Geçmiş olsun canımm..Ben düşünce çok utanıyorum yaaa..
Geçen anlatmıştım yaaa pazar girişinde oğlumla düştük diye yerin dibine girdim resmen birde korktum tabiii oğlana bişey oldumu diye...

YENACIIMM ellerine sağlık bebeaaamm çok mutlu oldum yaa:)))
sen haftaya zahmette bulunma o birincilikteki beni değiştirme öylece kalsınn ookk:27::27:
çünkülüm haftayada ben geliiooruum o biribciliği rezerve ediyimde şimdidenn sonra sıkıntı olmasınn:1:

Tamam yerin ayrıldı ayıpsın yanii azmine ve cüretine sağlık..:9:
haftaya listede olmazsan ondan sonraki haftalarda listeyi boşuna meşgul ettiğin için ceza olarak listeden muaf olursun naaber..:37:

Geçmiş olsun canımm..Ben düşünce çok utanıyorum yaaa..
Geçen anlatmıştım yaaa pazar girişinde oğlumla düştük diye yerin dibine girdim resmen birde korktum tabiii oğlana bişey oldumu diye...

Tamam yerin ayrıldı ayıpsın yanii azmine ve cüretine sağlık..:9:
haftaya listede olmazsan ondan sonraki haftalarda listeyi boşuna meşgul ettiğin için ceza olarak listeden muaf olursun naaber..:37:

ok datluumm hepinizee söözz veriyorum haftayada aynıı yerdeyimm :1:
cesuurr yürek aranıyoorr:))
varmııı ulleenn benle kapışaann (kapışmadan olmuyo bunu anladımm:27::27:)

iyi akşamlar güzeller
yenacığım ve beyzuş ablacım ellerinize sağlık:16::16:
dereceye giren arkadaşları da tebrik ederim:46:
ben de bugün koşturdum durdum kendi çapımda kızımın hediyesini aldım gidip gelirke yürüdüm tabii 1 saatten fazla eve gelip üzerimi değiştirdim doğru arkadaşa dolmuşla gittim bu sefer mecburen orda yedim valla süper mamalar yapmış arkadaş epeyce hamaratdır dönüşte yürüyüm bari dedim yeni aldığım ayakkabımı giymiştim baktım vuracak kalleş hemen bir terlik aldım giydim ayağıma çok komiktim valla neyse yürürken bir arkadaşı aradım niye rahat durmazsam bu konuşurken hem terlik hem dikkatsizlikten düştüm sağ dizim soyulmuş ve acıyor yaramaz çocuklar gibi:1:arkadaşa konuşurken düştüm diyorum ama bir yandan canım acıyor diğer yandan gülüyorum o da inanmıyor bana neyse yürüyerek döndüm eve sonuçta her ne pahasına olursa olsun bugün 2 saat yürümüş oldum
2 saattir de mutfaktayım yarın yeğenimin doğum gününe gideceğim kardeşim bana poğaça yapma görevi verdi on yaptım bir de bugün arkadaşımın yaptığı tuzlu susamlı kurabiye yaptım çok güzel olmuştu da
neyse az önce de 1 dilim mücver ve az salata yedim
duş almam lazım ama halim kalmadı

Geçmiş olsun Asumancığım dikkat et kendine

mesaj tekrarı..

Son düzenleme:
ASUUU geçmişş olsuunnnnn duş alsan bacakların falan ağrımaz fazla düüşerken zorlandıysa sabaHA çıkar acısı

sağolun kızlar çok kötü düşmedim ama dizim uf oldu işte
pek kimse de görmedi zannımca ya da bana öyle geldi:1:ben yürümeye devam ettim

Back
X