Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol canım. Tatile kadar takkeler biraz küçülse iyi olur:)) Deniz kenarında ay oram çıktı buram çıktı elle düzelteyim yapmak hoş olmuyor. Her sene yaşıyorum bunu:))
ayy sorma yaaa o tedirginlik mayo giymeme ve takkelerim küçük olmasına rağmen yaşıyorum
çünkü benidme kilodan kaynaklı olarak her suyun içine girdiğimde suyun kaldırma kuvveti ile birlikte havalanıyorlar sanki

ayy sorma yaaa o tedirginlik mayo giymeme ve takkelerim küçük olmasına rağmen yaşıyorum
çünkü benidme kilodan kaynaklı olarak her suyun içine girdiğimde suyun kaldırma kuvveti ile birlikte havalanıyorlar sanki

Bi de beni düşün.:))

merhabalar kızlar 3 gündür yazamıyorum yoğunluktan misafirlerim var....benim bugün diyetimin 7.günüydü çok sıkı bir diyet yapmadım ama yinede elimden geleni yapıyorum 97.500 düm şimdi 95 800 olmuşum inşallah hep böyle devam eder...çocuk yüzünden yürüyüşe çıkamıyorum annem felan geldiğinde çocuğu onlara bırakıp çıkıyorum fırsat buldukça...ama olsun bu kadar vermek bile beni mutlu etti.neyse şimdilik benden bu kadar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun......

Valla ben ne denediysem fayda etmedi kayısıda dahil :26:
Kurusunuda yedim, yaşınıda yedim, kurusunu suda bekletipte yedim, beklettiğim suyunuda içtim hatta en son kayısılı form çayı aldım ama yok yok yok :1:
İnat ediyorlar benimle kalmak için :1:
Bizim bir arkadaş var adam 1 tanecik mısır yesin çok fena oluyor :1: koçan değil hee sadece tanesi
Ben ne yaparsam yapayım banamısın demiyor.
Bakalım yarın doktor ne diyecek. Yatayımda sabah erken kalkıcağım birde aksilik yine diş ağrısı başladı bende :47::47::47:
Geldimi hepsi üst üste gelir zaten :26:

Neyse sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah uyuyabilirimde geçer
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın :3:

kiz bende armut yiyince asiri fena oluyom :) kendimi wc ye zor atiyom diyebilirim,
bi dene istersen
normal armut yani

iyi geceler kızlarrrrr

Umut rice yıllara canım...

Butterfly çok geçmiş olsun canım.....

-------------------------------------

kaç gündür nezle gibiyim, sırtıma nefes aldıkça batan bir ağrı var yani keyfim yokkk

diyet miyet hak getire

yürüyüş falanda öylece kaldı

evi bile ben süpürmüyorum sadece yaptığım bulaşıkları makineye koymak ve yemek yapmak

kendimi çok yorgun hissediyorum....

Herkes kendini sokaklara attı herhalde havayı güzel görünce :34:

Bizde birazdan cıkacağız inşallah :34:
Deminden beri can sıkıntısından milletin Öncesi ve sonrası fotograflarına bakıyorum :1: anam iyice sinir oldum heleki dukancıların resimlerine :1: Millet 3 ayda 15 kilo verirken ben 15 gr bile veremedim :26::26::26:
Oyyy oyyyy kendi kendime canımı sıktım ama inadım inat benim ne eksiğim var onlardan aksine fazlam var :1:

Yarın sabah şu tahlilerimi Allahın izniyle bir yaptırabilirsem herşey bundan sonra daha güzel geçecek :34:
Aminnn cecoşum insallah hersey daha güsel gecer. tahlil sonuçlarında tertemiz çıkar...
bu a rada ben de kafaya koydum yarın gidip tahlil yaptıracagım..bana ne bana ne..iddiadas degilmiyik:9::9::9::9:
Selam kizlar bugun pek giremedim, bugun ipin ucunu kacirdim hatta cikulata bile yedim :( düsünün yani ama ufaaaaaaak bi parca hihi :P
ya kizlar pko bendede varmis malesef o yüzden doktorum bana dogum kontrol hapi vardi hormonlusundan bi güzel, onu kullaniyorum iste,
bide tiroitim var yavas calisiyormus, ondanda kullaniyom her sabah kahvaltidan önce bi hap,
bunlar kilo vermemizi etkiliyormu?
canm kaç mg troid hapın?ben 50 lik kullanıorum.
bende de pko troid ve insülin direnci var.batasıcalar:5::5:
bu zorlu başlangışta beni lütfen yanlız bırakmayın ben 91 kgım ve zayıflamak namına hiç bir şey :56::kkk::kkk:hırsa ihtiyacım var ...
hg incimercan ben herzaman yanında olurum..
bildiklerimi sennle paylaşırım.
herkeze iyi geceler burada olmaktan keyif aldım hoşçakalın

iyi gec eler arkadasım:16:

iyi geceler yavrularr , nasılsınızz ?? :16::16::16::16:

benden iyilik , geçen hafta gittiğini umduğum ama cuma baskülde gördüğüm -1 kilo gitti çookk şükür :21::21::21::21:

bu hafta aşırı derecede inat ettim bakalım hayırlısı olsun inşAllahh :23::23::23::23:

arkadaşlara oturmaya gittik , hiç bişeycikler yemedim sadece çay içtim , iş inada binince böyle oluyom işte :27::27::27::27:

[sıze=3]bende seni bebişimm , napıyon ?? Keyifler nasıl ? :16::16:

Elifciimm geçmiş olsun canım buarada
[/sıze]
:23::23::23:[sıze=3]
[/sıze]

iyiyim keyfimde iyi.sen yazılı okumayı bırakıp gezmelere mi gittin ????
Su güzel pazar günü evde, kociş işte geçirdik ama yinede iyiyim:27::6::6:

elifcim bende çok geçmiş olsun diyorum.allah ım bir daha yaşatmasın

iyiyim keyfimde iyi.sen yazılı okumayı bırakıp gezmelere mi gittin ????
Su güzel pazar günü evde, kociş işte geçirdik ama yinede iyiyim:27::6::6:

elifcim bende çok geçmiş olsun diyorum.allah ım bir daha yaşatmasın

valla yavrukuşumm 3 sınıfı bitirdim 4. ye başladım ama kafam 1000000000 oldu :111::111::111::111::111::111:

bende en iyisi gezmeye gidelim dedim eşime ,sonra atttayyyaaa dittiiikkk :1::1::1::1:

neyse yavruşlarr , ben kaçtım , eee nede olsa yarın pazartesi

" okull yolluuu düüüzzz giideerrr , çooccukkllaaarr bbaayyrraaamm eeddeeerrr , öğğrreeettmmeennlleerr iissyyaannn eeeddeerr" :27::27::27::27::27:

herkeslereee iyi gecelerr , datlu rüyaallaarr ,ööppttüüümmm
:54::54::54::54::16::16::16::16:

Back
X