Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim baba tarafım da kadirlili baya adanalı oldu topiltebebişiimm ben Mersinliyim , eşim kadirlili ama doğma büyüme Adanalı , kaynanamlar 2000 evlerde oturuyolar![]()
hoşgeldin hemşerimstadyumun orda oturuyorum sekerım.sende mı adanalısın?
geçmiş olsun para deilde o kimlikleri çıkarmak ölüm valla en azında onlar gelmişasumancım çok saol canım
ya bende ilk başta öyle düşündüm ama adamın verdiği yanıtlar falan inanılmaz çelişkiliydi
yani bana hiç güven vermedi, çokta üstelemedik zaten, en azından kimliklerini çıkarmak için uğraşmıycaz
Rabbim bir daha böyle şeyler göstermesin belayı bizden uzak tutsun
üzüldük ve strese girdik resmen korkuda cabası tabi ki
bu devirde hiç bir şeye güvenilmiyor gerçekten ama, iyi düşünelim iyi olsun diye konuyu kapattık bizde
Valla ben ne denediysem fayda etmedi kayısıda dahil :26:
Kurusunuda yedim, yaşınıda yedim, kurusunu suda bekletipte yedim, beklettiğim suyunuda içtim hatta en son kayısılı form çayı aldım ama yok yok yok
İnat ediyorlar benimle kalmak için
Bizim bir arkadaş var adam 1 tanecik mısır yesin çok fena oluyorkoçan değil hee sadece tanesi
Ben ne yaparsam yapayım banamısın demiyor.
Bakalım yarın doktor ne diyecek. Yatayımda sabah erken kalkıcağım birde aksilik yine diş ağrısı başladı bende
Geldimi hepsi üst üste gelir zaten :26:
Neyse sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah uyuyabilirimde geçer
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın![]()
bende bu hafta baya kararliyim.bu kilolar nedeniyle ben sosyal hayattan da artik kopar oldu arkadas toplantilarinq hep bri baheneyle kacmaya calisiyorum cok istesem bile fotograf cektirmek den hep uzak duruyorum fotograf cektirmeyi sevmiyorum diyorum gelin gorun ki icim ole degil ve bunlari ilk defa dile getiriyorum...
Kizlar oncelikle gunaydin ben daha oncden de bu topikteydim ama sonra telefon fln gidince baya bi ara verdim eski arkadaslar unutmadilarsa hatirlarlar ve simdi tekrar kilo vermeye baslamak istiyrum yoksa kendi basina gimiyo oncelkle kendimi de tanitayim
Adim pinar 28 yasindayim 22 aylik dunya tatlii bir kizim var devlet memuruyum aksama kadar totomun ustunde otruyorum 1 70 boyunda 90 kusur kilodayim tam bilmiyrum tartilmadim
E simdi tekrar alirmisiniz beni(
herkese mükemmel bir hafta diliyorum..sağlıklı ve bol kazançlı =))
şeytanın bacağını kırdım sonunda ve koşu bandına çıktım dün akşam..sporsuz verilemeyeceğini anladım.60 dk koştum..baya ter attım.her akşam koşucam inşallah.. Umarım cumaya tartıya yansır...
günaydın canım sen şimdi tam kaç kilosun ben bu sabah 98.çıktım
Teekkur ederim asum ayniyim valla calisiyorum kizim buyiyo ben yaslaniyorum:))) hala 94 kiloyum gaiba daha trtilmadim tartimin pili bitmis e beni tasiyamiyo artik:))
Aysecim fadimecim ve diger arkidisler nasilsiniz
hadi kapışalımGÜNAYDIN CANIM...TAM OLARAK BU SABAH 99,3 ÇIKTIM..BOYUM 172..BU KİLO VE BOYLA TAM OLARAK BİR IZMANDUTU ANDIRIYORUM
SENİn kilona yaklaştığıma İNANAMIYORUM =))
BEN BU SABAH YİNE DUCANA MERHABA DEDİM VE DÜN AKŞAM DELİ GİBİN SPOR YAPTIM..
sabah 1 haşlanmış yumurta ve 1kk light b.peynir yedim.1 bardak şekersiz çay ve sonrasında 1 bardak şekersiz nescafe içtim..öğlen tavuk yemeyi düşünüyorum.çalışırken dışarda başka alternatifimiz yok diyet olaraktan =))
FADİME BEN KAPIŞALIM DİYORUM YAHU...YAŞIM 31 .30 AYLIK BİR KIZIM VAR...VE BEN EVLENİRKEN MANKEN GİBİYDİM ..KOCAM ÇOK İYİ BAKTI BANA.AMA ARTIK BU KILOLARLA YAŞAMAK İSTEMİYORUM..![]()
hadi kapışalımbenim boy 1 58 yaş 36 ben mayısın 25 inde diyetisyene rendevu aldım gidicem .ne güzel 95.5 olmuştum ama şimdi 98 oldum dün 98 .5 dim