Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

75 fazla kız bize. Onların boyu uzun anacım, bize 60lı kılolar ıdeal bence, sen bı 75e gel daha da zayıflarsın öyle kalmazsın zaten

bebişimm yaa 75e razıyım şimdilik , bilmem o zaman gelince ne düşünürüm ama şimdili kafii :27::27::27:

Bu haberi daha mutlu bir şekilde vermek isterdim size.Hamileymişim değil de hamileyim demek.

Dün doktora gittim.Muayenede bi terslik var rahim içinde çok sıvı var dedi.Teste yolladı.Adet olduğuna emin misin dedi.Evet dedim pazar günü yoğun bi kanamam vardı.Yolladı aşağı idrarda gebelik testi.hamileymişim ben.Düşük yapıyomuşum.Naptın kızım sen hiç mi anlamadın hamileliğini dedi.Hocam ne biliyim dedim.3 nisanda adet olmuştum.3 mayısta kanama başlayınca adet oldum zannettim dedim.üstüne görmüşüm meğer.bebeğimi kaybetmemin sebebi de yaptığım temizlik.çamaşır makinesini çektim.tül astım vs.sonuç olarak başlamadan bitti.hayal kırıklığı... nasip değilmiş...

sevindiğimiz tek şey doktorla süper iyileşip kilo vermişsin.sende pko falan kalmamış.rahat ol şu dönemi atlat yine kalıcaksın kendiliğinden hemde tedavisiz rahatlıkla dedi.o konuda içini rahat tut dedi.

ablamdayım şimdi işe gitmedim.yarın gitcem.cumartesine kadar beklicez parça kalmış içimde düşmezse kendiliğinden kürtaj olcam.

paylaşayım dedim.dua edin benim için...

cnm çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş
bundan sonra herşey daha da güzel olacak inşallah
sende sağlıcakla kavuşucaksın yavruna gönlünü ferah tut

Tekrardan selam kizlarr ben bu sabah simit peynir yedim oglen bi meyvel yogurt yedim aksam da yesil fasulye ve salata yiyeceggim insallah:)) kizimi parka goturup getirdikten sonra yiyebilirim herhalde oda sekizden asagi olmaz herhlde cok gec oluyo aksam yemegi icin ama kizimda evde sikiliyo yazikk

Aysecim emir nasil simdi kim bakiyo bkici mi kres mi

Mutlu senin oglan benim kizdan 2 ay buyukmus desene yerim ben onlari

Umutcumm senin ev yapimi tariflerine ben bayiliyorum hele bi ekmek tarifin var ya superrr arada yaparim onu ama cok sagliksiz cunku firndan cikinca direk insan bitiriyo ohhh gitti bi ekmek diye yaniym sonra:)))) blog acsan ya sen bi tane takipcin cok olur bak

emir kreşte cnm mayıs 20sinde alıcam kreşten bi kaç aylığına annem bakıcak maddi nedenlerden dolayı

Son düzenleme:
İyi aksamlar kizlar ay bi yyorgunluk var bende ki sormayinn niye boyle oldu bilmiyoum su bir aydir surekli uyku hali halbu ki aksam birde iki de yatardim bu aksam ben yesil fasulye yedim bi kase cacikla o kadar aslinda bulgur da yerdim d kizim sagolsun mmeye yapisinca yemedim:)

Tomurcuk gecmis olsun cnm allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip ederinsallah

Ay ozlemisim buralari yaaaa iyiki gelmisim

Herkese hayırlı gecelerrr :34:

Ya kızlar bugün canım cok sıkıldı :43:
Ne zaman bir şeyler güzel gidecek diye heveslensem mutlaka bir terslik oluyor.
Perşembe günü için eşim bakarız demişti meğer sebepsiz değilmiş :47: adamcağız hala maaşını alamamış ve büyük ihtimalle yine iş yerinde işler ters gidiyor ve eşim işini bile değiştirmeyi düşünüyor :26:
Buluşmaya tabiki çok gitmek istiyorum ama benim asıl canımı sıkan hala ödememiz gereken kredi borcumuz ve kredi kartları var :47::47::47:
Diğer yandanda onları kapatmak için kredi çekmek istiyor ama senelerdir borç ödemekten bıktığım için hiç istemiyorum kredi cekmesini heleki maaş durumu böyleyken :43::43::43:
Kaç saattir kafama takıldı ne yapacağız diye :26: eşim o konuda rahat takma kafana ben hallederim diyor ama takmadan olmuyor işte.
Tamam çok şükür sağlığımız yerinde ama işte insan biraz kafasıda rahat olsun istiyor.
Kızımın öğretmenide ayın sonundaki baloları için giymek istediğiniz kıyafetleri getirin eğer beğenirsem giyersiniz demişti ama bugünde herkez uzun abiye alacak dans gösterisi için gerekli demiş.
Kızıma alırız dedim ama şimdi kara kara düşünüyorum nasıl alırım diye sonuçta netllik olana kadar biraz kendimi kısmam gerekecek.
Bana kalsa tatilden de vazgeçerim ama hem kızım çok istiyor hemde eşim boşver git kafanı dağıt diyor.

Offffff offffff biliyorum bu günlerde geçecek ama canım sıkıldı bir kere.
Gece gece sizinde başınızı şişirdim ama birilerine anlatmasaydım çatlardım bu gece herhalde :53:
Rabbim herkese yardımcı olsun :34:

o da bıseymı ben kız kardesımle her hafta tartısıyorum

Sıze anlatacaktım unuttum. Hani çok içki içtiğinden, saglıksız yaşadıgından, 2,3 yılda 30-40 kılo aldıgından bahsetmıstım ya. Bayadır akşamları öksürük nöbetine tutuluyomuş, öksürmekten aynı gece 2,3 kere kusuyomuş hatta. Bunu hiç söylemiyodu bana, neyse en son söyledi, doktora gitmiş adam demişki 2 hafta bi ilaç yazıcami bu ilacı kullan sonra bakalım tekrar. Neyse baen kullanmıs bazen kullanmamıs unutmus felan, gecen gece gene oksurmeye baslamıs umursamamıs gene kusmus felan. Sonra nefes alamamıs resmen ölüyomuş, karşı komsudan rıca etmıs hastaneye goturmusler ama hastane kapısından ıcerı gırememıs nefesı kesılmıs. Vucudundakı oksıjen oranı %70 cıkmıs. Meğer astım varmış, kötü beslenme, kediyle uyuma, tedavi edilmeyen reflü ve aşırı kilo işte astımı getirdi.Neyse oksıhjen baglamıslar, serım vermısler kendıne gelmıs. Doktora tekrar gıtmıs bu sefer kesın astım demıs ilaçları yazmıs

Şimdi gelelım asıl meseleye, muglada yalnız oldugu ıcın koskuyoruz,annem ve ben kontrol amaçlı arıyoruz dıye kızıyor sureklı

Ben buna dedımkı, bak defe joy foster astım ılaclarıyla yuksek dozda alkol aldıgı ıcın ılacla alkolın etkılesımınden kalbı durmus, üff ablaaa yapıyo bana

Hiçbir zaman ne beni ne annemi ne de sevgilisini dinlemez, güya sigarayı bırakmıs bu astım nöbetindne sonra

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kız kardeşin doğruyu anlarda sağlığına kavuşmak için hayatını düzene sokar :34:

Hu hu merhaba arkadaşlar. Bugün tembellik günüm, zaten ben listeye başladığımdan beri evdeki zavallılar çeşit çeşit mezelere, keklere, pastalara, farklı çeşitlere hasret kaldılar. Minik kızım bile fark etmiş "anne artık neden ev yapımı ürünler azaldı" diyor. Ev yapımı ürünler şu demek, dışarıdan almadığımız zararlı şeylerin ev yapımı versiyonlarını yapıyordum; Nutella almıyoruz, ben evde yapıyordum; cips görüyor bir çocuk yerken ben evde yapıyordum; çubuk kraker istiyor almıyoruz ben evde yapıyordum. vb. vb. Aslında sağlık açısından zararlı değil hiçbiri, çocukların yemesine uygun; Sözgelimi nutellayı fındığı öğütüp krema haline getirip kakao ekleyerek yapıyorum, çoğu zaman şeker bile atmıyorum içine. Ama diyette yenmez hiçbiri. Böyle olunca ev ahalisi göstermelik yaptığım sütlü tatlılar ile keklere talim etmek zorunda kalıyor.

İşin tuhafı mutfakta vakit geçirmeye o kadar alışmışım ki bunları yapmayınca (akşama 2-3 çeşit yapmak yarım saatte halloluyor) acaip boş vaktim kalıyor. İki hobim vardı biri yapmak diğeri yemek, ikisini de elimden aldı bu zalim diyet :P

Mutlu gene de arayı çok açma istersen. Söz dinlemiyorsun durmadan tartılıyorsun çünkü. Orada en azındna ne kadarı yapdan gitmiş vb. kontrol edilir, ona göre listeni düzenler belki. Benim ilk gittiğim diyetisyen bana bol ara öğünlü ve çok alternatifli bir liste vermişti. Bir öğünde şu kadar et ya da bu kadar köfte ya da bu kadar balık ya da bu kadar sebze yanına 2 kaşık yağsız makarna ya da 3 kaşık bulgur pilavı ya da 2 dilim ekmek ya da 1 su bardağı kısır filan diye upuzun bir açıklama bölümü vardı. O zaman o da hemen hemen hiç değiştirmezdi listeyi. Sadece bakar o hafta yağdan gitmemişse "bunları bunları çıkaralım" derdi.

Her biri farklı yol izleyebiliyor, liste aynı kalsa da sen git demeye getiriyorum, gözüm tutmadı, ilgisiz biri diyorsan o başka...

Canım, sağol. İnşallah. Yazdığım gibi psikolojik de olabilir ama güzel bir duygu gerçekten. 2 kontrol önce bana gittiğim diyetisyen söylemişti, "önemli olan siz rahatlama hissediyor musunuz dedi, yağlar çözülmeye başladığında bariz bir rahatlama hafifleme hissedersiniz" dedi. Sanırım sözleriyle beni yönlendirdi, rahatlama yoksa da ben varmış gibi hissediyorum artık :))))

Sen bu aralar yılsonu gösteri için çok koşuşturuyorsun ama biliyorsun stres ve yorgunluk diyetin baş düşmanı. İpin ucunu bırakmamaya çalış, kolay gelsin canım :)

Özlemciğim, resimlerin çok hoş. ama sen acilen gidiyorsun en az bir adet topuklu (dolgu da olabilir) ayakabı edinip kotların bile altına onu giyiyorsun. anlamam ben alışkın değilim filan :37: Ne güzel kilolar gitmiş artık feminen olma zamanı. Öyle spor takılmak yok artık. Kokoş kokoş dolaş demiyorum, gene dilediğin gibi giyinirsin. Ama ufak dokunuşlar insanın havasını çok değiştiriyor, bence topuklu ayakkabılar da o ufak dokunuşların en başında geliyor :)

Bacakların da tayt giymeye müsait ;) Ben çok rahat ederim taytla ama epeydir dışarıda giymiyorum. (Yürüyüşte giyiyorum ama). Eşim benimle hep "küllah bacaklı" diye dalga geçer. Özellikle L harfinin üzerine basarak :) Üstleri kalın, altları incedir bacaklarımın. Yapısal değil ama tamamen üstte yağ birikmesinin sonucu. Artık ne derece birikmişse, bir bacağımın çevresi 20 yaşındaki bel çevremin 2 cm. kalını çıktı düşün artık ;)

Banu; ben çakmasını yapıyorum şakşukanın, elbette yağda kızaranı ile aynı lezzette olmuyor ama patlıcan severler için iyi bir alternatif gene de. Patlıcanları alacalı soyup küp küp doğradıktan sonra yağlı kağıt serdiğim fırın tepsisine yayıyorum. Bir çay tabağına 1 tatlı kaşığı kadar fındık yağı koyup yumurta fırçası ile patlıcanları yağlıyorum. Kimi zaman çarliston da koyuyorum, onu yağlamıyorum bile. Sonra az tuz gezdirip ellerimle karıştırıyorum patlıcanları, sonra ısıtılmış fırına 230 C'ye sürüyorum. Arkaya bir yere ufak bir kapta kaynayan su koyuyorum patlıcanlarla beraber ki patlıcanlar çok kurumasın. (Çok minik doğranmaması gerekiyor kurumasın diye.) Onlar fırında kızarırken de domatesli sarımsaklı sosunu hazırlıyorum. Patlıcanlar fırında kızarınca çıakrıp sosunu döküp afiyetle yiyorum.

Belki sen de yapıyorsundur böyle ama yapmayanlar için basit ve hafif bir hatırlatma oldu. Musakka, oturtma, karnıyarık tipindeki patlıcan yemeklerinin tamamını böyle fırınlama-közleme tekniği ile yapıyorum ben. Oturtmayı filan hiç kızartmadna direk ocakta yapınca lezzetini sevmiyor bizimkiler, böyle fırında çakma kızartma yapıp pişiriyrum ben de :)

Hayranlarından biri de benim :1: Gerçekten maşallahın var canım yaa çocuklarına ne güzel hem o tür zararlı şeyleri yedirmiyorsun hemde onların canı çeken herşeyi ne güzel üşenmeden yapıyorsun :nazar: :nazar: :nazar:
Ben evin işini zor hallediyorum değil o kadar güzel şeyler yapmayı :1: Zaten yapsam herhalde yarısını ben hüpletirdim :1:

Bu haberi daha mutlu bir şekilde vermek isterdim size.Hamileymişim değil de hamileyim demek.

Dün doktora gittim.Muayenede bi terslik var rahim içinde çok sıvı var dedi.Teste yolladı.Adet olduğuna emin misin dedi.Evet dedim pazar günü yoğun bi kanamam vardı.Yolladı aşağı idrarda gebelik testi.hamileymişim ben.Düşük yapıyomuşum.Naptın kızım sen hiç mi anlamadın hamileliğini dedi.Hocam ne biliyim dedim.3 nisanda adet olmuştum.3 mayısta kanama başlayınca adet oldum zannettim dedim.üstüne görmüşüm meğer.bebeğimi kaybetmemin sebebi de yaptığım temizlik.çamaşır makinesini çektim.tül astım vs.sonuç olarak başlamadan bitti.hayal kırıklığı... nasip değilmiş...

sevindiğimiz tek şey doktorla süper iyileşip kilo vermişsin.sende pko falan kalmamış.rahat ol şu dönemi atlat yine kalıcaksın kendiliğinden hemde tedavisiz rahatlıkla dedi.o konuda içini rahat tut dedi.

ablamdayım şimdi işe gitmedim.yarın gitcem.cumartesine kadar beklicez parça kalmış içimde düşmezse kendiliğinden kürtaj olcam.

Canım çok geçmiş olsun gerçekten bende bir an sevindim bebiş geliyor diye ama devamında şok oldum :26:
Diğer arkadaşlarında söylediği gibi tek iyi yanı artık kendiliğinden hamile kalabilecek olman.
Rabbim inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı ve dünya tatlısı hayırlı bir evlat nasip eder :34: Aminnnnnn
Bütün dualarım seninle ve senin gibi bebiş özlemi çeken Büyülü Bahçe adaylarında :34:

teşekkür ederim canım..90kilo da hoşuma gidiyo da işte 80e düşsem yeter bana daha aşağısında gözüm yok:52:

fıstığım boyun kaç bilmiyorum ama benim 173 kadının demesi 75 kilo normal ama 68 en ideali dedi... özetle bebek sahibi olmak da istiyorsan 75 altında bir kilo pek muhim. hamilelikte alsan dahi çok ağırlaşmazsın.

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım durum kötü. tüm ayarlarımın içine etmişim.:43:

Tam teşeküllü bir hastaneye gidip homa testi yaptırmamı söyledi aile hekimi..
O moral bozukluğu ile diyetisyene gittim ihmal etme yarın hemen git dedi..
Glukoz 70-105 aralığında olması gerekirken benim 125 Çok üzüldüm acaip modum düştü..

beyzuşşşş ne fena sonuç değilmi.??

Yarın sabah 11:30 a randevu aldım gidiyorum tepecik araştırmaya..nefret ediyorum kan verme olayına..
damar bulmak için dakikalarca uğraşılıyor pislikmişsin gibi davranılıyor...

Diyetisyen 2-3 hafta kilo veremeyebilirsin dedi zira zayıflamadan çok ne tepki vereceksin onu gözlemliyelim dedi..
Taam 2200 kcal listem var. Haftaya aynı gün geldiğinde vermemiş olursan demoralize olma durumunun netleşmesi önemli olan..
Sonuca göre ilaca başlayabilirsin belki dedi..

Ben evde tartılmayacağım 2-3 hafta..İzinli olmak istiyorum bu süre zarfında çünkü listede artı olmakta beni çok etkiliyor..
Şöyle bir iki hafta geçsin bakalım sonuçlarıma göre durum ne olacak...

benim glikoz senin glikozu döver , benim daha yüksek çıkmıştı 140 tı yanlış hatırlamıyorsan

kilo verdikçe herşey yoluna giriyor kafana takma canım

Benim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki
çok geçmiş olsun canım

bu sene benim kızlarda atlattı , seninkilerde inşallah sorunsuz geçirirler

o da bıseymı ben kız kardesımle her hafta tartısıyorum

Sıze anlatacaktım unuttum. Hani çok içki içtiğinden, saglıksız yaşadıgından, 2,3 yılda 30-40 kılo aldıgından bahsetmıstım ya. Bayadır akşamları öksürük nöbetine tutuluyomuş, öksürmekten aynı gece 2,3 kere kusuyomuş hatta. Bunu hiç söylemiyodu bana, neyse en son söyledi, doktora gitmiş adam demişki 2 hafta bi ilaç yazıcami bu ilacı kullan sonra bakalım tekrar. Neyse baen kullanmıs bazen kullanmamıs unutmus felan, gecen gece gene oksurmeye baslamıs umursamamıs gene kusmus felan. Sonra nefes alamamıs resmen ölüyomuş, karşı komsudan rıca etmıs hastaneye goturmusler ama hastane kapısından ıcerı gırememıs nefesı kesılmıs. Vucudundakı oksıjen oranı %70 cıkmıs. Meğer astım varmış, kötü beslenme, kediyle uyuma, tedavi edilmeyen reflü ve aşırı kilo işte astımı getirdi.Neyse oksıhjen baglamıslar, serım vermısler kendıne gelmıs. Doktora tekrar gıtmıs bu sefer kesın astım demıs ilaçları yazmıs

Şimdi gelelım asıl meseleye, muglada yalnız oldugu ıcın koskuyoruz,annem ve ben kontrol amaçlı arıyoruz dıye kızıyor sureklı

Ben buna dedımkı, bak defe joy foster astım ılaclarıyla yuksek dozda alkol aldıgı ıcın ılacla alkolın etkılesımınden kalbı durmus, üff ablaaa yapıyo bana

Hiçbir zaman ne beni ne annemi ne de sevgilisini dinlemez, güya sigarayı bırakmıs bu astım nöbetindne sonra

Çok geçmiş olsun

]]son halim üst tarafım nası eriticem akıl verin bbacılar

ah ah benim vücudumun tersi

benimde basenlerin maşallahı var

sendede basenden eser yok

ayrıyetten çok güzel çıkmışsın

bir ayrıyetten daha tayin inşallah gönlünüze göre bir yer olur hayırlısı ile inşallah

çok geçmiş olsun canım

ah ah benim vücudumun tersi

benimde basenlerin maşallahı var

sendede basenden eser yok

ayrıyetten çok güzel çıkmışsın

bir ayrıyetten daha tayin inşallah gönlünüze göre bir yer olur hayırlısı ile inşallah

çok geçmiş olsun canım

sen göbusu eritsen yeter. maşallah fıstıksın...

genç kızken anneme diyodum beni arkadan gören alır çnden gören vaz geçer bekarkende vardı yumurta göbekkk evlenince katları çıktımm

TOMURCUK,
Şuan çok mutsuz olduğuna eminim, ama gerçekten de zamanı yaklaşıyor bebeğinin. dr o kötü haberle beraber çok guzel seyleri de mujdelemiş.hem yaz sonu diye anlaşmadık mı seninle :)
bak bir örnek, benim yeğenin hanımı 3-4(25 yaşında) dusuk yaşadıktan sonra(o kadar uzuluyordu ki kendini hırpalıyordu ne soylesek sakinleşemiyordu o zaman) geçen sene hamile kaldı. oğlan doğdu 7-8 aylık oldu olmadı hop bir daha hamile... şimdi 2. yolda. :nazar::nazar::nazar:

senin için de herşey yoluna giriyor canım benim,sana senin kadar inatçı bir bebek geliyor sımsıkı tutunacak ve kucağına kurulacak...:46::46::46:

Son düzenleme:
valla bende 166 boyy 75 olsam yeter diyorummmm

fıstığım boyun kaç bilmiyorum ama benim 173 kadının demesi 75 kilo normal ama 68 en ideali dedi... özetle bebek sahibi olmak da istiyorsan 75 altında bir kilo pek muhim. hamilelikte alsan dahi çok ağırlaşmazsın.

benim boyum 170 ben de 75 olsam diyorum :))
topiğimizin ideal kilosu 75

aynen yavrular 75 olsun benim olsun :51::51::51::51::51:

ceco trend yolda yalnış görmedi isem 30 liraya abiyeler var bir baksana...yalnış yazmışım limango viol diye bişiiiii

Son düzenleme:
Aynur kaçarr kızllaarr , bugün çook yoruldum , halen daha not işleriyle uğraşıyom , kafam beynim 1.000.000 oldu :111::111::111::111:

öperim herkesi , iyi gecelerrr :54::54::54::16::16::16:

kızlar toz torbAsız elek tirik süpürgeleri nasıl kullanan varmı
halılarım şagi almaz olaydım şimdiki süpürgem 1800 w çekmiyo eskidide eşim hediye alacak karar veremedimmm

kızlar toz torbAsız elek tirik süpürgeleri nasıl kullanan varmı
halılarım şagi almaz olaydım şimdiki süpürgem 1800 w çekmiyo eskidide eşim hediye alacak karar veremedimmm

Valla ben yatak odama aldım eşim deliriyor o halıları süpürürken ki

süpürülmekle temizlenen bir durumları yok

birinci katta oturduğum için çırpıyorum ondan sonra üzerindeki saçları topluyorum

ondan sonra fırça ile bir posta daha geçiyorum yoksa karadelik gibi içine aldığını geri bırakmıyor

süpürge işine gelince benim süpürgemde toz torbasız ama zamanla eski randımanı kalmıyor

zaten ilk aldığım zamanlardada çok iyi süpürmesine karşın shaggylerde ili sonuç vermedi süpürgecim...

merhaba kızlar okuyorum ama ben alıntı yapıp yazcakken kızım bilgisayarı kaptıyor açma diye mızmızlanıyor yazmaıyorum kusura bakmayım buraya geldiğimizden beri baya mızmız oldu

banu canım o doktoru boğasım geldi canını sıkma diyecem ama sıkılmayacak gibi değil başka bir dr. denesen nasıl olur acaba
ilbatum şahane kilo vermişsin canım işede başlamışsın bravo valla batunun bakıcısı nasıl umarım menunsundur
yena canım diyetisyene başlamışsın hayırlı olsun şeker çok yğksek değil ölçümün doğru çıkması için tam 12 saatlik açlık gerekli birde sabah 10 11 den sonra alınan kanlar iyi sonuç vermiyor diye biliyorum mesela akşam saat 8 den sonra ağzına hiç birşey sürmeyeceksin diye biliyorum
umarım problem yoktur. birde kilo verince şeker dengeleniyor zaten geçmiş olsun canım

waw allah kabul etsin ibadetini
ceco kabızlık için sinameki denedinmi yanlış diyette kabızlık yapar diye biliyorum bol lifli beslenmeye çalış boll su iç umarım düzelir zor valla birde suyunu değiştir

aklımda kalanlar bunlar kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın

Back
X