o da bıseymı ben kız kardesımle her hafta tartısıyorum
Sıze anlatacaktım unuttum. Hani çok içki içtiğinden, saglıksız yaşadıgından, 2,3 yılda 30-40 kılo aldıgından bahsetmıstım ya. Bayadır akşamları öksürük nöbetine tutuluyomuş, öksürmekten aynı gece 2,3 kere kusuyomuş hatta. Bunu hiç söylemiyodu bana, neyse en son söyledi, doktora gitmiş adam demişki 2 hafta bi ilaç yazıcami bu ilacı kullan sonra bakalım tekrar. Neyse baen kullanmıs bazen kullanmamıs unutmus felan, gecen gece gene oksurmeye baslamıs umursamamıs gene kusmus felan. Sonra nefes alamamıs resmen ölüyomuş, karşı komsudan rıca etmıs hastaneye goturmusler ama hastane kapısından ıcerı gırememıs nefesı kesılmıs. Vucudundakı oksıjen oranı %70 cıkmıs. Meğer astım varmış, kötü beslenme, kediyle uyuma, tedavi edilmeyen reflü ve aşırı kilo işte astımı getirdi.Neyse oksıhjen baglamıslar, serım vermısler kendıne gelmıs. Doktora tekrar gıtmıs bu sefer kesın astım demıs ilaçları yazmıs
Şimdi gelelım asıl meseleye, muglada yalnız oldugu ıcın koskuyoruz,annem ve ben kontrol amaçlı arıyoruz dıye kızıyor sureklı
Ben buna dedımkı, bak defe joy foster astım ılaclarıyla yuksek dozda alkol aldıgı ıcın ılacla alkolın etkılesımınden kalbı durmus, üff ablaaa yapıyo bana
Hiçbir zaman ne beni ne annemi ne de sevgilisini dinlemez, güya sigarayı bırakmıs bu astım nöbetindne sonra