Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

toz hanesını dırek çöpe döküyorum ben. Elımı surmuyorum. Filtreyi daha temızlemedım 1 yıl oldu, dediğin gibi biraz azaldı gücü ama gene de çok iyi çekiyo. Yani şimdilik bana yetiyo.

o zaman modeller farklo olabilir canım

benim toz haznesinde bir filtre var

ben her hazneyi boşaltışımda onuda çıkartmak zorunda kalıyorum

onunda araları dolmuş oluyor falan uzun iş yanı sinir oluyorum .....

ben yatayım yavruslarım sabah abimle tartışmamızın gerilimini hala atlatamadım... uykumda bastırdı uyuyayım . öpüyorum herkeşiiii. hayırlı geceler....

hımm sağol canım

benim olduğum yerde bir özel hastanede ve bir spor merkezinde var

senin yağlar göbekte

benimkilerde basende birikmiş durumda

ayarlayıp şu yağ kas oranının baktırmak lazım çoook merak ettim ......

ha bu arada çok incesin , hatta göğüslerin konusunu abattığını düşünüyorum....(resimlerine baktım)

kaslı olmanın faydaları benden daha zayıf görünüyorsun :23::23::23:

Canım toparlayıcı sutyen kullanıyorum, hatta bir kez arkadasım da aynısını söyledi. Çok abartıyosun felan dedi. sonra gerçek boyutunu gösterince yok abartmıyomuşsun dedi:)) Bikinili resmim var geçen yazdan, ayıp olmasa resimlerime eklerdim o zaman görün siz

İncelik konusunda teşekkür ederim, herkes için çok fazla olan şu kilolar bana mucize gibi geliyor, uzun süredir asla zayıflıyamam diye düşünüyordum

arkadaşlar içinizde akupuntur yaptıran varmı? yan etkisi varmıdır acaba bu arada emziriyorum kiloma takmış durumdayım fakat veremiyorum akupuntur düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim..............

yeme alıskanlıgını degıstırmedıgın hıcbır yontem kalıcı degıldır malesef. evet zayıflarsın ama sonrasında kılo alanlar o kadar çokki.

Benim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki
geçmiş olsun canım bazen olabiliyormuş diye duydum ama hafif atlatılırmış umarım öyle olur

o da bıseymı ben kız kardesımle her hafta tartısıyorum

Sıze anlatacaktım unuttum. Hani çok içki içtiğinden, saglıksız yaşadıgından, 2,3 yılda 30-40 kılo aldıgından bahsetmıstım ya. Bayadır akşamları öksürük nöbetine tutuluyomuş, öksürmekten aynı gece 2,3 kere kusuyomuş hatta. Bunu hiç söylemiyodu bana, neyse en son söyledi, doktora gitmiş adam demişki 2 hafta bi ilaç yazıcami bu ilacı kullan sonra bakalım tekrar. Neyse baen kullanmıs bazen kullanmamıs unutmus felan, gecen gece gene oksurmeye baslamıs umursamamıs gene kusmus felan. Sonra nefes alamamıs resmen ölüyomuş, karşı komsudan rıca etmıs hastaneye goturmusler ama hastane kapısından ıcerı gırememıs nefesı kesılmıs. Vucudundakı oksıjen oranı %70 cıkmıs. Meğer astım varmış, kötü beslenme, kediyle uyuma, tedavi edilmeyen reflü ve aşırı kilo işte astımı getirdi.Neyse oksıhjen baglamıslar, serım vermısler kendıne gelmıs. Doktora tekrar gıtmıs bu sefer kesın astım demıs ilaçları yazmıs

Şimdi gelelım asıl meseleye, muglada yalnız oldugu ıcın koskuyoruz,annem ve ben kontrol amaçlı arıyoruz dıye kızıyor sureklı

Ben buna dedımkı, bak defe joy foster astım ılaclarıyla yuksek dozda alkol aldıgı ıcın ılacla alkolın etkılesımınden kalbı durmus, üff ablaaa yapıyo bana

Hiçbir zaman ne beni ne annemi ne de sevgilisini dinlemez, güya sigarayı bırakmıs bu astım nöbetindne sonra
geçmiş olsun umarım kardeşinde sağlıklı bir yaşama başlar saydıklarını hepsi astımı tetikler
acil şifalar dilerim

Bu haberi daha mutlu bir şekilde vermek isterdim size.Hamileymişim değil de hamileyim demek.

Dün doktora gittim.Muayenede bi terslik var rahim içinde çok sıvı var dedi.Teste yolladı.Adet olduğuna emin misin dedi.Evet dedim pazar günü yoğun bi kanamam vardı.Yolladı aşağı idrarda gebelik testi.hamileymişim ben.Düşük yapıyomuşum.Naptın kızım sen hiç mi anlamadın hamileliğini dedi.Hocam ne biliyim dedim.3 nisanda adet olmuştum.3 mayısta kanama başlayınca adet oldum zannettim dedim.üstüne görmüşüm meğer.bebeğimi kaybetmemin sebebi de yaptığım temizlik.çamaşır makinesini çektim.tül astım vs.sonuç olarak başlamadan bitti.hayal kırıklığı... nasip değilmiş...

sevindiğimiz tek şey doktorla süper iyileşip kilo vermişsin.sende pko falan kalmamış.rahat ol şu dönemi atlat yine kalıcaksın kendiliğinden hemde tedavisiz rahatlıkla dedi.o konuda içini rahat tut dedi.

ablamdayım şimdi işe gitmedim.yarın gitcem.cumartesine kadar beklicez parça kalmış içimde düşmezse kendiliğinden kürtaj olcam.

paylaşayım dedim.dua edin benim için...

hayırlısı olsun en azından dediğin gibi öğrenip kendini hazırladığın bir şekilde olmadı
coraspin kullanman lazım diye biliyorum ben kullanmıştım ilk bebeğimin kalbi atmayınca folik asitinide kullan
ama sevin iyleşmişsin inşallah sorunsuz hamile kalısın sağlıklı bir bebiş alısın kucağına
rabbim isteyen herkeze versin bu mutluluğu tabi hayırlısıysa

o zaman modeller farklo olabilir canım

benim toz haznesinde bir filtre var

ben her hazneyi boşaltışımda onuda çıkartmak zorunda kalıyorum

onunda araları dolmuş oluyor falan uzun iş yanı sinir oluyorum .....

Benımkıo bundan canım. evet fıltre var ama ben temızlemıyorum çok pıslenmıyo benımkı

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 61
kimseler yokken ben varım topikte:5::5::5::5::5:

bir süreliğine istanbula gidiyorum... sanırım bu hafta hiç giremeyeceğim...

bu sabah itibarı ile 92 olmuşum...

bildirimi mi bu günden yapayım dedim....

adet öncesi olduğum halde verebilmişim gramcıklardan :52::52::52::52::52:

umarım istanbulda şaşırmam...

93 ile başlayıp 7-8 günde 1 kilo vermek iyi bişi demi:30::30::30::30::30:

ben gelene kadar kendinize iyi bakın.. ben de umarım iyi haberlerle gelir, dönüşte olanları anlatırım....

hepinize mutlu günler...

sevgiyle kalın....

fıstığım boyun kaç bilmiyorum ama benim 173 kadının demesi 75 kilo normal ama 68 en ideali dedi... özetle bebek sahibi olmak da istiyorsan 75 altında bir kilo pek muhim. hamilelikte alsan dahi çok ağırlaşmazsın.

valla bende 166 boyy 75 olsam yeter diyorummmm

benim boyum 170 ben de 75 olsam diyorum :))
topiğimizin ideal kilosu 75

aynen yavrular 75 olsun benim olsun :51::51::51::51::51:

Benim idealimde 75 diyetisyen öyle söylemişti :1: çünkü ben bayağı kemikliyim löp et değilim 75 yeterde artar bile :23: onur çok zayıflama diyo zaten 75 olursam gayet fıstık olacağım kanaatindeyim :1:

Kizlar gunaydinnn yook mu benim gibi bi gozu yerde bi gozu gokte uykulu uykulu dolanan:))) sabah bi bardak suyuumu ictim bi cimdik ekmek attim azima cigara alti:) ise geldim simdi bi kahvemi iceyim diyorum

Cecooo cnm uzulme allah bi kapiyi orterse digerini acar hem bak ne dicem eger el becerin varssa kizina sen yaap elbiseyi hani tütü varya ondan boyle uzunlari da oluyo onlarin netten bak cok seker duruyolar ama kizinin istemesi onemli bacim

Aysem ya bizde doga yi bi oyle bi boyle buyutuyoruz iste kaynana anne.geliyolar ama artik cok zor ya herksin ozellikle kaynnam gilin suratini.cekmek bende bakalim annem gelmezse krese vermeyi dusunuyorum ondan sordum nasil memnunmuydun kresten hani cok hasta oluyo diyolar ya korkuyorum

Güzel bir gün olsun inşallah....

Kızlar ducanın 2 .partisi mükemmel gidiyor..belki biraz fazla spor yaptım onunda etkisi vardır..

Ama şunu söylüyorum cuma günü beni kimse geçemeyecek...

Benım boy 1.64 ama bana 68e dus bakarız dıyıp duruyor. Tamam 3,4 kg fazla kas'ım var ama yıne de 68 fazla bana. Ben 64u gecmıyeyım dıyorum. Bence 1.75 boya 70 ıdeal ama sonucta herkesın yağ oranı farklı. Yağ oranı ne kadar düşerse o kadar iyi, şu an benım 26kg yag var, 8 kılo verdımmı en yuksek sınıra gelıyorum

benim canım,
35 kg yağım vardı 87 kg iken. ben senin yağ kilona hep yağdan versem dahi 77 kilo da inebilecem ki aramızda 10 cm var neredeyse. ben 17 kg yağdan versem işte ideal yağ kilo boy oranı...

Benim idealimde 75 diyetisyen öyle söylemişti :1: çünkü ben bayağı kemikliyim löp et değilim 75 yeterde artar bile :23: onur çok zayıflama diyo zaten 75 olursam gayet fıstık olacağım kanaatindeyim :1:

benimde diyetisyenim 18 kg yağ oranı en güzeli dedi benimde şuanda vucudumda 23 kg yağ var benim 5 kilo yağdan vermem lazım şuan 72 kiloyum 67 kilo oldumda ideal yağ oranına kavuşuyorum ama tabi 67 kiloya gelince hepsi yağdan mı gider onu bilmiyorum olmak istediğim kiloda 65 kilo inşallah olabilirim

Kizlar gunaydinnn yook mu benim gibi bi gozu yerde bi gozu gokte uykulu uykulu dolanan:))) sabah bi bardak suyuumu ictim bi cimdik ekmek attim azima cigara alti:) ise geldim simdi bi kahvemi iceyim diyorum

Cecooo cnm uzulme allah bi kapiyi orterse digerini acar hem bak ne dicem eger el becerin varssa kizina sen yaap elbiseyi hani tütü varya ondan boyle uzunlari da oluyo onlarin netten bak cok seker duruyolar ama kizinin istemesi onemli bacim

Aysem ya bizde doga yi bi oyle bi boyle buyutuyoruz iste kaynana anne.geliyolar ama artik cok zor ya herksin ozellikle kaynnam gilin suratini.cekmek bende bakalim annem gelmezse krese vermeyi dusunuyorum ondan sordum nasil memnunmuydun kresten hani cok hasta oluyo diyolar ya korkuyorum

cnm ben memnunum kreşten ama eşimin işi ile ilgili sıkıntılar var o yüzden maddi açıdan almak zorundayım annem haftaya cuma geliyo 2 ay kadar yollamıcam yada yaz sonuna kadar
hastalık konusu doğru malesef cnm emir kışın sürekli hasta idi ama alışıcak bünyeleri yapacak bişey yok ilk yıl zor geçiyo
ama emir 2 yaşında 10 a kadar sayıyo çok düzgün uzun cümleler kurabiliyo
şarkı ve şiir okuyabiliyo :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese günaydın
çok şükür artıda değilim mutluyum
ama bugün akşam mantı partisi var işim zor

bende gelimmi derdim ama diyetteyim :1::1::1:

Bu haberi daha mutlu bir şekilde vermek isterdim size.Hamileymişim değil de hamileyim demek.

Dün doktora gittim.Muayenede bi terslik var rahim içinde çok sıvı var dedi.Teste yolladı.Adet olduğuna emin misin dedi.Evet dedim pazar günü yoğun bi kanamam vardı.Yolladı aşağı idrarda gebelik testi.hamileymişim ben.Düşük yapıyomuşum.Naptın kızım sen hiç mi anlamadın hamileliğini dedi.Hocam ne biliyim dedim.3 nisanda adet olmuştum.3 mayısta kanama başlayınca adet oldum zannettim dedim.üstüne görmüşüm meğer.bebeğimi kaybetmemin sebebi de yaptığım temizlik.çamaşır makinesini çektim.tül astım vs.sonuç olarak başlamadan bitti.hayal kırıklığı... nasip değilmiş...

sevindiğimiz tek şey doktorla süper iyileşip kilo vermişsin.sende pko falan kalmamış.rahat ol şu dönemi atlat yine kalıcaksın kendiliğinden hemde tedavisiz rahatlıkla dedi.o konuda içini rahat tut dedi.

ablamdayım şimdi işe gitmedim.yarın gitcem.cumartesine kadar beklicez parça kalmış içimde düşmezse kendiliğinden kürtaj olcam.

paylaşayım dedim.dua edin benim için...
ebrucum çok ama çok geçmiş olsun
Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve güzel bir bebiş nasip etsin inşallah arkadaşım

Güzel bir gün olsun inşallah....

Kızlar ducanın 2 .partisi mükemmel gidiyor..belki biraz fazla spor yaptım onunda etkisi vardır..

Ama şunu söylüyorum cuma günü beni kimse geçemeyecek...

Yaaaaaaaaa bananeee bu hafta ben birinci olcaaaaaaaaaam :84: :84::84::84:

Back
X