Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çizelgeni ılk yaptıgında güncelleme linki vardı onu kaydetmedıyse ki bunu sorduguna göre kaydetmemişsin:))

baştan yapıcan şekerim

o neymiski ben hic görmedim öyle bisey :P
of ya bi bakayim ben suna

Canım çizelgelerimizi genellikle cuma günü kilo bildiriminden sonra değiştiriyoruz, her kilo alıp verişimizde değiştirmek yerine haftalık güncellemek ve bildirdiğimiz güncel kiloyu yazmak daha uygun oluyor...

tmm canim zaten yanlis bisiler yapmisim galiba ben suna bidaha bi bakayimda, artik bende cuma günleri degistiririm

kızllaarr 5 gündür 0 kaçamaksız devam ediyorum , ilk kez bu kadar istikrarlıyım , aferin bana aferiinn :129::129:

Neyse kızlar kaçtım akşam yine gelirim inşallah :34:

Şimdi mutfağa girişeyimde akşamlık birşeyler yapayım :34:
Görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz :3:

Canım benim sonuçlar bugün cıkacaktı da ben garanti olsun diye yarın sabah gidiceğim :34:
Sabahtan gidersem öğlen tekrar gel derse diye gitmedim daha çok merak ederim sonra diye :1:
Sabah ilk işim kalkar kalkmaz sağlık ocağına gitmek olucak.
Bakalım gelince hemen sizlerede sonuçu yazarım inşallah öncekilere nazarn biraz daha düşüktür değerler yada en azından ilaçlada olsa önüne geçilir :34:
Yapabileceği tüm tahlilleri yaptı ama tabi bazılarına bakamıyoruz burada dedi. Neyse sonuça göre ne yapacağımıza karar veririz en azından :34:

Senin değerlerininde normal seviyeye gelir inşallah :34:
İlaç falan verdimi doktor peki ?
cecoşumm glukofen sanırım seker düzenleyici onu içiyorum dedm tamam dedi.
troidim de yüksek cıkınca onun için ilaç verdi..

kızllaarr 5 gündür 0 kaçamaksız devam ediyorum , ilk kez bu kadar istikrarlıyım , aferin bana aferiinn :129::129:

aferim aynuruma:54:

..Valla bütün sülaleyi aklımda geçirdim ama benimki sülalenin en irilerinden :1: diğerlerinin cocuklarının hepsi cıbık kraker gibi :1: anaları kilo alsınlar diye neler yapıyor ama maalesef. Bende eriteceğim diye uğraşıyorum ama bende de maalesef şu ara tık yok gizli saklı yiyor diye :47:
Bakalım bir çare bulamazsam mecbur alacağım zamanı değil ama ne yaparsın kıyamıyor insan.

Aslında kabahat öğretmende sonuçta herkez alamayabilir demiyor. Bir tane kıyafet yolladık bu olurmu diye o koca karı elbisesi olmaz yenisini alsın annenler demiş :52::52: Hani benim sıkıntım var diyorum ama bizden çok daha kötü durumda olanlar var onlarada beni ilgilendirmiyor bulun demiş :27: bazırları ödünç almış bazılarının allahtan varmış. Neymiş çocuklar vals yapacaklarmış ama geçen gece kız gösterdi adımlarını falan vals hariç herşeye benziyordu :60:
Sanki kısa elbiseyle vals yapmak günah:1: öbür dünyada senmisin kısa etekle vals yapan vals'e saygısızlık yaptın hadi bir tur daha cehenneme diyecekler sanki :60:
Neyse son günleri o öğretmenle nasılsa gider ayak tatsızlık yaratmıyayım olmadı mecbur alacağız artık :34:
Banu, arabaların arkasına filan yazarlar ya babam sağolsun diye sen de bir çıkartma yaptır, "anam sağolsun" diye, evin bir yerine asarsın, annen gördüğünde hoşuna gider :37: Şaka bir yana, ne güzel sana destek olmaları, sağolsunlar gerçekten.

Yena da yazınca biraz çaktım dans mevzuunu, daha benmki ufak ya haberim yok, herhalde balo filan gibi bir yılsonu gösterisi yapılıyor? Eğer yolun Zeytinburnu tarafına düşerse aklında olsun, çocuklar için güzel ürünler satan outlet mağazalar var Olivium civarında. Size yakın herhangi bir outlet AVM'de de indirimli güzel bir şey bulabilirsin, bir de LCW abiye koleksiyon çıkarmış, bir göz at istersen elbise olmasa bile bolero vb. aksesuar bulabilirsin. Ben çocuk abiyesi çok çok az giyildiği için acıyorum verilen paraya ama böyle özel günde de iş görecek bir şey almak lazım :)
Bu arada diyetisyen mönüsü acaip fazla geliyor bana..)
Kesinlikle hepsini yiyeceksin dedi..

Ara yapmayı sevmediğim ve yapmadığımdan özellikle onlar büyük eziyet..
Meyve ve bisküvi var ama ben tuzlu bisküvi sevmediğimi bi biskrem yesem olmamı demiştim çok gülüşmüştük gönül hanımla..
o zaman 1 dilim ekmek biraz peynir ye demişti..

Pazartesi veya salı gel kontrole dedi..hast. işini asla ihmal etme demişti dinliyorum onu.:)

Canım, ille diyet bisküvi olması gerekirse ve tatlı bir şey istersen karışık meyveli bir çeşit var, form ye formda kal cinsinden :) Tadı gayet güzel aklında olsun. Paketli ürün diye almak istemiyorum ama dışarıda çaresiz kalırsam beni kurtarıyor :)

Bu haberi daha mutlu bir şekilde vermek isterdim size.Hamileymişim değil de hamileyim demek.

Dün doktora gittim.Muayenede bi terslik var rahim içinde çok sıvı var dedi.Teste yolladı.Adet olduğuna emin misin dedi.Evet dedim pazar günü yoğun bi kanamam vardı.Yolladı aşağı idrarda gebelik testi.hamileymişim ben.Düşük yapıyomuşum.Naptın kızım sen hiç mi anlamadın hamileliğini dedi.Hocam ne biliyim dedim.3 nisanda adet olmuştum.3 mayısta kanama başlayınca adet oldum zannettim dedim.üstüne görmüşüm meğer.bebeğimi kaybetmemin sebebi de yaptığım temizlik.çamaşır makinesini çektim.tül astım vs.sonuç olarak başlamadan bitti.hayal kırıklığı... nasip değilmiş...

sevindiğimiz tek şey doktorla süper iyileşip kilo vermişsin.sende pko falan kalmamış.rahat ol şu dönemi atlat yine kalıcaksın kendiliğinden hemde tedavisiz rahatlıkla dedi.o konuda içini rahat tut dedi.

ablamdayım şimdi işe gitmedim.yarın gitcem.cumartesine kadar beklicez parça kalmış içimde düşmezse kendiliğinden kürtaj olcam.

paylaşayım dedim.dua edin benim için...

Ebrum şimdi gördüm bunları..
Ahhhh hem içimden bir parçöa koptu üzüldüm çok hem de iileşmişsin diye bir umut belirdi içimde.
Demekki saglıklı bir bebek degildi kuzum..kendini suçlama..
böle biz bilmeden ne cok hamile kalıp düşük yapıormusuz..

Allah ım sana bir daha göstermesin böle bir acıyı..
En kısa zamanda göndersin meleklerimzi insallah:16:

Canım, ille diyet bisküvi olması gerekirse ve tatlı bir şey istersen karışık meyveli bir çeşit var, form ye formda kal cinsinden :) Tadı gayet güzel aklında olsun. Paketli ürün diye almak istemiyorum ama dışarıda çaresiz kalırsam beni kurtarıyor :)

Tamam canım aklımda kalsın dediğin form ye formda kal şeysi.:)) Alırım bulunsun evde veya çantamda..
İşin doğrusu ben onları hiiç sevmiyorum midem bulanıyor yeyince..Birde bana pek masum gelmiyor.:)

Son düzenleme:
ne biliim bana uzak geliyodu çok yürüyodum otobüse binmek için yada 2 vesait yapıyodum yine 1saati buluyodu..ama öğrenciykeen en az 3 saat sürüyodu yol git gel 5 saatim yolda geçiyodu:(
inşallah istediğiniz yere çıkar canım tayininiz bizde burdan sonra izmir istiyoruz tabi eşim yurtdışı sınavlarını kazanırsa belki bi yurtdışı da yapabiliriz 3 sene kadar..senin de mi eşim polisti canım?
bu arada teyzene de çok geçmiş olsun belki kurtarma şansı vardır azda olsa gören gözünü=))

bizde buluşalım baharım yürüyüşten sonra dışarlara gidelim,bi kaç insan çağırırız etraftan maksat kalabalık görünelim:52:

Olur yavrum gidelim Erzurumdaki tek AVM ye :1: senin diğer topicten tanıdığın arkadaşlarında gelsin yolda gördüğümüz şişmanı çevirip masamıza oturtalım :1:
Bize en yakın nursena var bingölde ama o da çıkıp gelemez çoluk çocukla :26:

Kızzzlaaaaaar aşkısımmm bana ne yollamış bilin :52: +90 topicinde görülmemesi gereken bir kare paylaşacağım sizinle... 1-2 gündür limoniydik tartıştık falan dün akşam barıştık bugün kapı çaldı kargocu baktım kocaman bir kutu bu ne falan derken birde ne göreyim ayıcıkımmmmm :69: Odun diye diye adamın günahını almışım hep içi romantik ama dışa vuramıyo aşkısıııııııı :1: Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :16:

$Fotoğraf0015.webp Not: Seni seviyorum. Özledimmm...

Ayıcıkımla beraber çekildiğim resmimde albümümdeeeee :52:

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
öğle:1 adet probis(çok canım çekmişti yedim baktım kalorisi 134 ben de öğle yemeği yemedim)
ara öğün:1 bardak süt
akşam:4 adet köfte
2 yk pilav
ara öğün:6-7 adet çilek

Kızzzlaaaaaar aşkısımmm bana ne yollamış bilin :52: +90 topicinde görülmemesi gereken bir kare paylaşacağım sizinle... 1-2 gündür limoniydik tartıştık falan dün akşam barıştık bugün kapı çaldı kargocu baktım kocaman bir kutu bu ne falan derken birde ne göreyim ayıcıkımmmmm :69: Odun diye diye adamın günahını almışım hep içi romantik ama dışa vuramıyo aşkısıııııııı :1: Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :16:

Eki Görüntüle 411326 Not: Seni seviyorum. Özledimmm...

Aaaa çok hoş pembiş pembiş..
ne mutlu olmuşsundur.:nazar::nazar:
sevgiliyken böyle hediyeler alınıyor evlendikten sonra genelde ihtiyaca yönelik.:) Tişört,pantolun etek terlik vb. ( bizde öyle açıkçası )
bir kaç kezde kolye bileklik falan aldı beyim:1:en altın değerinden.:1:

herşey gönlünce olsun baharcığım..:16:

Mutlu tönbekici var köşe yazarı. ex tuğçe baran.:)
erkeklerin kadınlara kalpli ,ayıcıklı yumuş hediyeler almasıyla ilgili bir yazısında kopmuştum okurken. ne güzel tespit edip değerlendirmişti..
Bu arada önceleri Tuğçe baran takma adıyla yazıyordu sonra aslında mutlu tönbekici olduğunu öğrendiğimde dünyam yıkılmıştı. çünkü fanatik takipçisi olduğumdan kendimi aldatılmış gibi hissettim,gücendim,kırıldım falan yani.:)))

Supeeeerrrr bahar cok sevindim uzuluyodun bak romantik bi sevgili sakliymis meger onurun icinde baksana..
Bide her sabah kulaklarini cinlattik adamcagizin meger planlar pesindeymis:))
Insllah her daim sursun bu romantik halii bi omur coook mutly olun emi
:38:

Aaaa çok hoş pembiş pembiş..
ne mutlu olmuşsundur.:nazar::nazar:
sevgiliyken böyle hediyeler alınıyor evlendikten sonra genelde ihtiyaca yönelik.:) Tişört,pantolun etek terlik vb. ( bizde öyle açıkçası )
bir kaç kezde kolye bileklik falan aldı beyim:1:en altın değerinden.:1:

herşey gönlünce olsun baharcığım..:16:

Mutlu tönbekici var köşe yazarı. ex tuğçe baran.:)
erkeklerin kadınlara kalpli ,ayıcıklı yumuş hediyeler almasıyla ilgili bir yazısında kopmuştum okurken. ne güzel tespit edip değerlendirmişti..
Bu arada önceleri Tuğçe baran takma adıyla yazıyordu sonra aslında mutlu tönbekici olduğunu öğrendiğimde dünyam yıkılmıştı. çünkü fanatik takipçisi olduğumdan kendimi aldatılmış gibi hissettim,gücendim,kırıldım falan yani.:)))
Ally mcbeal vardi dizi hatirlarmsin turk kadinlari ve ally sendromu gibi bir yazisi vardi ben de ona cok gulmustum.

oooooooo kızlar ne yaptınız hepi topu 1 gün girmedim:)
okuyayım dedim ama nerdeeeeeee 30 küsür sayfa birikmiş
benim bebiş tepemde çok zor tabi doğal olarak.

nasılsınız bakalım görüşmeyeli inşallah hepiniz çooooook iyisinizdir:16:

bende bugün nöbetçiydim yoruldum yine ,az kaldı artık neyse .

slm benim gibi kilo vermeye çalışan yoldaşlarım :) lütfen bana yardımcı olun :) yeni diyete başladım hep birlikte zayıflamak dileğiyle :)

ay ne hoooooooos :17:
darisi artik benimkinin basina, oda atlatsa su odunlugunuda romantiklige gecse bi :51:

iyi akşamlar kızlar
ceco sorunlar çözülüyormuş sevindim canım gözün aydın olsun
özlem benim eşimin teyzesi de şeker yüzünden göremiyor malesef lazer tedavisi felan da oldu ama çözüm olmadı çok zor Allah yardımcıları olsun
bugün arkadaşlarımla balkon keyfi yaptık kahvaltı yaptık saatlerce çay kahve ohh çok güzeldi
akşam da mantı partisi vardı 4 5 kaşık yedim az yağlı biraz da bezelye yedim hasar görmem inşallah yürüyüş de yapamadım bugün ama yarın sabah yürüyeceğim inşallah

Son düzenleme:
Back
X