Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çalışmasam gelmeden durumuyum ben hiç :)
haftasonu olsa koşa koşa gelirim (spor olsun hem):1::1::1:

cnm benim tayin yok çünkü memur değilim taşeron çalşıyorum ben
eşim bişeyler yapmayı düşünüyo bakalım olursa gidicez

yaaa banane gitme sen gitme
uff ablalarım yaa bensiz toplantımı olur tabi hepinizi 85 altısınız ben 105 diye istemiyonuz dimi :30::30:

gidemem zaten yalnızca beni bekleğin demem guzel bir sayı olursa demeye çalıştım. yaza merhaba yapacaz muhtemel artık . koca baharı yedik valla.

cizelgemi nasil degistirebiliyorum ? yani1bucuk kilo eksiltcem ya simdi mesela verdigim icin?

çizelgeni ılk yaptıgında güncelleme linki vardı onu kaydetmedıyse ki bunu sorduguna göre kaydetmemişsin:))

baştan yapıcan şekerim

Yok hayatım benımkı inşaat mühendisi ben de bilgisayarcıyım. Büyükşehir belediyesinde çalışıyo trafik müdürlüğünde ama çalışma ortamından memnun değil. Sen nereyi yazarsan ben de gelirim diyor ama tayin için baya uğraşmak lazım, iller arası belediye geçişleri oluyo mu olmuyo mu araştırmak lazım. Zaten şimdi yüksek lisans tezini yazıyo, o bitsin doktorayı başka yerde de yapabilir

Sen ne okudun canım burda?

Valla canım beylikdüzü uzak değil de otobüs ya da münibüsler çok dolaşıyor. Ben servisle değil de kendim gitseydim işe( dolmus metrobüs yürüyüş) en az 2 saat sürüyo. Servisle daha kısa ama akşam trafilk oldu mu 5de çıkıp 9da evde olduğumu bilirim

aynen canım trafik oldu mu benim de çok uzun sürüyodu hatta çoğu zaman eşim alıyodu tıklım tepiş otobüslerde dönmiim diye..
ben işletme mezunuyum canım ama manisada okudum ben istanbulda değil.şimdi de kpss ye gircem ama umudum yok bakalım.
belediyelerde geçiş oluyo diye biliyorum çünkü bizim polis eşi bi arkadaş var burdaki belediyeye tayin istedi çıktı ama dediğin gibi torpil gerekiyo sanırım

doğru ben haftaya hiçbir gun size katılamam. arkidişler. dalokayın kreşte bir kutlaması muhtemel bir de evde kutlaması olacak onunla uğraşıcam...

ama çogunluk toplanırsa arıza yapmam elbetttttt....
Yok canım öyle olmaz. Yani son dakikada bir işin çıksa tamam da şimdiden bilince ona göre ayarlarız. Yarın buluşamazsak daha sonraki haftaya erteleriz o zaman. Banu'dan ses çıkmadı, eğer o da gelebiliyorsa niyetlenmişken buluşalım bu durumda. Sabah Beyza ile telefonlaştım (kızı hasta idi, tekrar giremez belki). Dedik ki; başka kimse gelemiyorsa, sadece Mutlu ve biz oluyorsak yarına sıkıştırmayalım. Araba ve mesai durumlarımız uygun olduğu için biz üçümüz farklı güne de ayarlayabiliriz. Banu da gelip yazsın da son durumu, ona göre netleşirelim o zaman :34:

cizelgemi nasil degistirebiliyorum ? yani1bucuk kilo eksiltcem ya simdi mesela verdigim icin?

Canım çizelgelerimizi genellikle cuma günü kilo bildiriminden sonra değiştiriyoruz, her kilo alıp verişimizde değiştirmek yerine haftalık güncellemek ve bildirdiğimiz güncel kiloyu yazmak daha uygun oluyor...

Yok canım öyle olmaz. Yani son dakikada bir işin çıksa tamam da şimdiden bilince ona göre ayarlarız. Yarın buluşamazsak daha sonraki haftaya erteleriz o zaman. Banu'dan ses çıkmadı, eğer o da gelebiliyorsa niyetlenmişken buluşalım bu durumda. Sabah Beyza ile telefonlaştım (kızı hasta idi, tekrar giremez belki). Dedik ki; başka kimse gelemiyorsa, sadece Mutlu ve biz oluyorsak yarına sıkıştırmayalım. Araba ve mesai durumlarımız uygun olduğu için biz üçümüz farklı güne de ayarlayabiliriz. Banu da gelip yazsın da son durumu, ona göre netleşirelim o zaman :34:

Canım çizelgelerimizi genellikle cuma günü kilo bildiriminden sonra değiştiriyoruz, her kilo alıp verişimizde değiştirmek yerine haftalık güncellemek ve bildirdiğimiz güncel kiloyu yazmak daha uygun oluyor...

bak bu hafta yapmayalım haftaya da yapmayalım sonraki hafta yapalım. olurmu. belkim ayşe de kaçar. banu falan da uyar. daha da kalabalık oluruz.

Ozka cnm geçmiş olsun teyzenize içim cız etti çok üzüldüm
bende hamilelik şekeri vardı dr dediki dikkat etmessen şeker hastası olursun sağlıklı beslenmem için en büyük nedendi
Benim esimde platese gitmeme karşı ama 65altına duseyim gitcem insallah banane parası ben sağlığım için ugrasiyom
ve cocugumla yaslanmak istiyom sağlıklı rabbimin izniyle
yarın sintigrafi cekilcem ilaclarima baslicam Oleyyyyyyyy korksun kara yağlar insallah sonuçlar iyi çıkar

Bugünde dişe gittim geçici dolgu yapıldı rahatsız olduğum dişe. 2 hafta içinde ağrı olursa kanal tedavisi başlancak olmazsa normal dolgu yapılacak.

Bende alışkanlık oldu duramıyorum artık illa bir sağlık kuruluşuna gideceğim.:)
Allah beterinden korusun..

----

Özka cığım
geçmiş olsun teyzenize..ne kötü bir durumda ben bazen gözlerimi kapatıp duruyorum bir süre .nasıl duruyorlar ne yapıyorlar diye görme engelliler.
Acaip bişi çok korkunç Allah yardımcıları olsun..Onlarında gönül gözleri öyle güzel ve güçlü ki..

Geçende kızımı dersaneden almaya gittim dışarıda bekliyorum yukarı çıkmadım..
dersane otobüs durağının dibinde çok yakın..bir bayan geldi durağa ince uzun afet resmen elinde beyaz bastonu var.:(
Birde nasıl süslü güzel vücudu olunca çok hoşta giyinmiş..Bekledi bir süre sonra arkadaşı geldi orda buluşmak için sözleşmişler sanırım el ele tutuşup gittiler hem çok duygulandım hem çok sevindim iki sevgili adına...

----

Bu arada bende kısmende olsa o fedakar sağlığını dahi ikinci plana atan ezik tiplerdenim.:)

Son düzenleme:
Yazlık kışlık yapıyorum küçülenleri,giymediklerimizi ayırıyorum..
Çok gıcık bir iş..ev dandini zaten. kaç gündür evin yüzüne bakmıyorum,zamanda olmuyor gerçi..

---

cecocuğum inşallah işleriniz bir an önce düzelir...

Bizimde kıyafet sorunumuz var bu yıl 8.sınıf bitiyor..henüz bakmadık aslında 3 abiye kıyafeti var ama onları giyermisin dahi diyemiyorum.:)))

aileler olmayacak eğlencede çok şirin bir mekan tutuldu yemekli, müzikli.
Ben kızıma diyorumki anneler gelmesin ama ben gelirim terlersin falan sırtına havlu koyarım..:))

Selam kızlarrrrrrrr :122: :122:

Düne nazaran biraz daha iyiyim şükür :34:
Sağ olsun Merkez Bankası Anam sabah dertleşirken kredi çekeceğimizi duyunca eccük kızdı :1: sizin kredi faizlerinden haberiniz yokmu diye :1:
Dedim ne yapayım öbür türlü boşa para ödüyoruz kartlardaki borçta aynen duruyor diye :34:
Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş misali Annemde hızır gibi yetişti Allah razı olsun :16:
Borç olması şartıyla eşimin borçlarını kapatacak parayı verecekmiş :122: :122:
Aslında onlara yük olmayı hiç istemiyorum ama borçum olunca iyice sinirlerim zıplıyor ve bu sefer karı koca birbirimize giriyoruz oda ister istemez çocuklara yansıyabiliyor :26:

Annem eşime borç diyor ama parayı biriktirip ödeyeceği zaman gizliden benim adıma bir hesaba yatıracakmış :60: :60: :60: :60:
Kadıncağız zaten bu yaz bana gizli bir hesap açmayı düşünüyormuş babamla birlikte hani torunlarına güvence olur bir şeye ihtiyaçları olursa ucundan eccük çeker harçarım diye ama madem durum böyle bari borç diye vereyimde eşin geri ödediğinde yatırırız dedi :1:
Anam ben bu entrikaları da anamdan öğrenmişim :60: :60: :60:

Eşimin ailesi için diyordum ama bizde az Alkapone ve çetesi değiliz :60:
Alkapone ve çetesi kocama karşı :60: yoksa ne para biriktirir nede kredileri biter :1:

Cecooo cnm uzulme allah bi kapiyi orterse digerini acar hem bak ne dicem eger el becerin varssa kizina sen yaap elbiseyi hani tütü varya ondan boyle uzunlari da oluyo onlarin netten bak cok seker duruyolar ama kizinin istemesi onemli bacim

Canım çok şükür halledilmeyecek dert değil ama işte o an insan işin içinde kuzusu olunca ( iricede olsa kuzu :1: ) daha hashas davranabilir :34:
3 Sene evvel Dayısının düğününde giydiği turkuaz rengi tarlatanlı bir abiyesi vardı onu bir bulayımda olmadı tarlatansız giyer onun eteğini üzerinede aynı kumaştan saten bulursam sadece üst kısmını kendim bile dikerim :34: nasılsa düz ip askılı bir üsttü oda :34:
Panik anım geçince kafa başlıyor ufaktan çalışmaya :1: :1: :1:

Güzel bir gün olsun inşallah....

Kızlar ducanın 2 .partisi mükemmel gidiyor..belki biraz fazla spor yaptım onunda etkisi vardır..

Ama şunu söylüyorum cuma günü beni kimse geçemeyecek...

Anaaaaaaaaa çabuk itiraf et ne yiyon ne içiyorsun :1:
Atak döneminde spor yapılmasa daha iyi olur diye biliyorum ben ama yanlışmı yoksa :26:
Aslında kitabını bende almıştım ama daha okumaya başlamadım.
Hatta doktoruma bile danıştım kilo veremiyorum acaba onu yapsam olurmu diye benim doktor diğerlerine göre epten aykırı gidiyor herhalde :1: eğer diğer listeyle veremiyorsan onuda yapabilirsin sonuçta sadece atak dönemiyle ilgili çoğu doktor temkinli yaklaşıyor yoksa seyir evresinde proteinde var sebzede dedi. Meyve yok diye biliyorum ama türkiye şartlarında meyveyi yiyemiyen bir sürü aile var onlar ölmediyse sanada birşey olmaz dedi :1: sonuçta meyvelerde artık eskisi gibi değil dedi :34: Kafam çok karıştı ama bakalım biraz daha mutlunun listesine devam edeyimde olmadı tatil dönüşü ( o zamana kadar inşallah okurum kitabı ) başlarım bende dukana :34:

yok canım =)))

daha şimdiden 2 kg gitti gerisini cuma söylerim artıkın :27:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: darısı başımmmmaaaaaaaaa ama bu hafta yine imkansız gibi :26: almasam bile yeter.

Ceco, etrafta elinden dikis gelen biri yok mu, ufak tefek seninkilerden degisiklikle filan guzel bisey olabilir. Benim kizim 4. Sinifa gidiyor ve her sene konservatuarda okudugu icin 2-3 tane konseri oluyor. Elbiselerimiz var ama sizinkine uyan bir tane bulunur mu bilmiyorum bizden.. Kizim 32 kilo, 135 cm boyunda. Uyacak gibiyse, bulusmaya getiriyim.

Canım ya sen ne kadar yüreği güzel bir insansın :16::16::16:
Anam valla duygulandım insanın cevredinde bile bazıları olsada vermemek için yok der ama sen daha şurda kısa bir süre evvel tanıştığımız halde ta nerelerden kıyafet getireyim diyorsun :16:
Ben boşuna demiyorum buradakilerin hepsinin yürekleri yüzlerine yansımış diye :71:
Gerçekten çok ama çoooooooook teşekkür ederim canım ama senin kuzucuk maaşallah baya zayıf benim tombiş kuzucuğa nazarn :1:
Kızım 11 yaşında ama 1.52 boyunda ve maaşallahı var kilosu 70 :26::26: hem enine hem boyuna :26: o yüzden onuda zayıflasın diye hep kontrol ediyorum ama sağ olsun gizli saklı hallediyor yine ne istiyorsa :26:
Senin kızının kilosunda yada en azından 50 kilo olsaydı hatta 60 bile olsaydı kuzenlerinden alabilirdik ama işte bünyesi çok çabuk kilo alıyor ve bir okadar da çabuk veriyor ama sıkmıyor kendini cadı.
Geçen sene Anannesinin yanına gittiğinde 15 günde 6 kilo verip geldi cünkü orada anannesinden gizli bir şey yeme şansı sıfır tabi birde dışarı cıkıpta birşey alma şansıda yok almancası yok yada parasıda yok diye :34:
İnşallah Anannesi geldiğinde yine düzene girer ve ondan sonra harçlıkta vermeyi düşünmüyorum :34: neye ihtiyacı varsa alırım ben nasılsa nakit oldumu bakkalla kanka oluyor fırsat buldukca :26:

pazar günü saçlarıma maşa yaptırdım önden toplattım 2 yandan
bi güzelde makyaj yaptım
ilk kez çok beğendim kendimi yüzümü yani
zayıflasam güvenim artıcak daha girişkin olucam birazcık adama benzicem belliki

aşk olsun adama benziyeceğim de ne demek sen kabul etsende etmesende çok hoş bir bayansın ve makyaj yap yada yapma her zaman güzelsin :nazar:
Tabiki zayıflayınca güvenin daha da fazla olacağı için karşındakine sadece daha da güven dolu yaklaşacağın için ışığın daha güzel yansıyacak okadar :34:

ceco bizimde ortaokull ballomuzda annnemlerin ev borcu vardı o zaman kredi kartıda yok annemin nişan elbisesinin boyunu kısaltıp bana göre ayarlamıştı milletin çok hoşuna gitmişti
aklıma geldi allah kolaylık versin konu çocuklar olunca dayanamıyo zorluklara insan

Bende o dediğim dayısının düğününde giydiği elbiseyi bir düzenliyeyim dedim hatta buraya yazarkende git bir getir dedim kıyafeti :34:
Kemik rengi saten üzerine turkuaz tül altı, üstüde turkuaz düz ip kollu lastikli birşey boncuklarla süslenmiş.
Turkuaz tülü söküp düz kemik rengi bir saten etek haline getirip üzerinede aynı renk saten bulursam üst dikerim kalan tüllede minik minik güller yapıp etek ucunu süsler üst kısmınada göğüs kısmına bir tane turkuaz gül kondururum dedim ama huysuz prenses başladı söylenmeye neymiş efendim boyu yere kadar değilmişte çok basit dururmuş.
Ölürmüsün öldürürmüsün karar vermedim tamam at çöpe ben bir ara tuvalete para basmaya girerim alırız yenisini dedim sinirden :26:
Neyse nasılsa para mevzuğunu hallettim sayılır artık olmadı mecbur alacağım yeni birşey nasılsa mağazalar yeni mallara yer açılsın diye eski sezon ürünleri baya bir düşürmüş :34:

Anam derdi eskiden Analık yememek yedirmek, giymemek giydirmek diye bizde çocuk aklı işte amannn ne alaka derdim ama hakikaten öyleymiş :34:

slm güzeller.kaç gündür okumamk için bile giremedimçbu hafta biraz vücudum kırık.zor yetişiyorum herşeye.gezmeden de eksik klamdaım kendimi iyi hissetsem dışarı attım kendimi sonrada iyileşemedim bi türlü.diyet fln da yapamadım.vücudum kırık deyip yedim en çokta güçlenmek için fındık badem vs türü...yarın büyük ihtimal misafirim gelecek eşimin ablası almanyadan türkiyeye gelmişler.1-2 gün bizede uğrayacak sanırım.evi bişiler götürüyor.bugün temizlemem lazım.herksei öpüyorum.fırsat bulursam girip geçmişe göz atacağım.inşallah çok döktürmediniz???:34:

Geçmiş olsun canım inşalla daha iyisindir :71:
Allah yardımcın olsun inşallah hemen kolaylarsın işleri de dinlenme fırsatın olur :34:

Canım resmen kadının kör olmasına kocası sebep oldu. İnsan karısı için hiç mi uğraşmaz, ne eşi ne çocukları annemiz şeker hastası dikkatli beslenmesi lazım demedi. Kadının şekeri haftada en az 2 gün 500lere çıkıyodu, ameliiyat olsaydı ilerlemezdi bu kadar. Şu an bence hiç şans yok. Tüm doktorlar bişey yapamayız demişler. Sadece bi doktor var ona götürcekler o da getirin elimden geleni yaparım demiş

Allah eşine akıl fikir versin teyzenede şifa verir inşallah :34:

Banucum, sizin şu baloyu anlamadım ben. Uzun abiye ile dans gösterisi nasıl olacak? Neyse madem yavru heveslenmiş, olacak artık. Yakınlarda düğünü filan olan arkadaşların ya da akrabaların varsa onlardan ödünç alınabilir diye düşünüyorum ben de. Bu tip kıyafetler sadece 1 ya da 2 defa giyiliyor çünkü.

Valla bütün sülaleyi aklımda geçirdim ama benimki sülalenin en irilerinden :1: diğerlerinin cocuklarının hepsi cıbık kraker gibi :1: anaları kilo alsınlar diye neler yapıyor ama maalesef. Bende eriteceğim diye uğraşıyorum ama bende de maalesef şu ara tık yok gizli saklı yiyor diye :47:
Bakalım bir çare bulamazsam mecbur alacağım zamanı değil ama ne yaparsın kıyamıyor insan.

Aslında kabahat öğretmende sonuçta herkez alamayabilir demiyor. Bir tane kıyafet yolladık bu olurmu diye o koca karı elbisesi olmaz yenisini alsın annenler demiş :52::52: Hani benim sıkıntım var diyorum ama bizden çok daha kötü durumda olanlar var onlarada beni ilgilendirmiyor bulun demiş :27: bazırları ödünç almış bazılarının allahtan varmış. Neymiş çocuklar vals yapacaklarmış ama geçen gece kız gösterdi adımlarını falan vals hariç herşeye benziyordu :60:
Sanki kısa elbiseyle vals yapmak günah:1: öbür dünyada senmisin kısa etekle vals yapan vals'e saygısızlık yaptın hadi bir tur daha cehenneme diyecekler sanki :60:
Neyse son günleri o öğretmenle nasılsa gider ayak tatsızlık yaratmıyayım olmadı mecbur alacağız artık :34:

Bu arada diyetisyen mönüsü acaip fazla geliyor bana..)
Kesinlikle hepsini yiyeceksin dedi..

Ara yapmayı sevmediğim ve yapmadığımdan özellikle onlar büyük eziyet..
Meyve ve bisküvi var ama ben tuzlu bisküvi sevmediğimi bi biskrem yesem olmamı demiştim çok gülüşmüştük gönül hanımla..
o zaman 1 dilim ekmek biraz peynir ye demişti..

Pazartesi veya salı gel kontrole dedi..hast. işini asla ihmal etme demişti dinliyorum onu.:)

Tamam canım, o zaman 24 Mayıs 2012 İstanbul buluşmasına 1-2, 1-2 haydiiiii İstanbullu bayanlar ;)

:122: :122: :122: Anaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpersiniz kızlar yaaaaaaaaaaaaa
Yarın için çok zor olurdu benim için yani eşimi biraz sıkıştırsaydım olurdu ama bu seferde kendimi iyi hissetmezdim adamın sıkıntısı varken banane bana harçlık ver keyfime bakıcağım gibilerinden :34:
Ama eğer 24ünde olursa o zamana kadar borç meselesi hallolmuş ve baya bir rahatlamış oluruz :34:
Kafam çok daha dinç olur ve doya doya sohbet etme fırsatımız olur :122: :122:

Anammmm çok sevindim bak şimdi :1:

:54::54::54::54::54: Hepiniz birtanesiniz yaaa

Yena cım öncelikle gecmiş olsun diyeyim sana ama inanıyorum ben zayfladıkça gececek bu dertler.
benmkide düşük çıktı sanırım fazla cıkmasından daha kötüymüş..
70-105 arası mıydı ne ya referans 75 benmki.
dr.sasırdı bakalım bikaç güne gdip yine yaptrcam.

ccecosummmm buarada senin nası cıktı sonucların..
gecmişe göz attım ama göremedim?

Yena cım öncelikle gecmiş olsun diyeyim sana ama inanıyorum ben zayfladıkça gececek bu dertler.

Sağol canım..Bende rahatladım daha iyi hissediyorum kendimi ve hafifledikçe düzeleceğine inanıyorum...

Sanada geçmiş olsun canım..Tekrar yaptırrığında normal çıkar sonucun inşallah..

cecosummmm buarada senin nası cıktı sonucların..

Canım benim sonuçlar bugün cıkacaktı da ben garanti olsun diye yarın sabah gidiceğim :34:
Sabahtan gidersem öğlen tekrar gel derse diye gitmedim daha çok merak ederim sonra diye :1:
Sabah ilk işim kalkar kalkmaz sağlık ocağına gitmek olucak.
Bakalım gelince hemen sizlerede sonuçu yazarım inşallah öncekilere nazarn biraz daha düşüktür değerler yada en azından ilaçlada olsa önüne geçilir :34:
Yapabileceği tüm tahlilleri yaptı ama tabi bazılarına bakamıyoruz burada dedi. Neyse sonuça göre ne yapacağımıza karar veririz en azından :34:

Senin değerlerininde normal seviyeye gelir inşallah :34:
İlaç falan verdimi doktor peki ?

Back
X