Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alırım da seneye o trafiği(cerrahpaşa) gözüm yemez...![]()
gidemem zaten yalnızca beni bekleğin demem guzel bir sayı olursa demeye çalıştım. yaza merhaba yapacaz muhtemel artık . koca baharı yedik valla.
çalışmasam gelmeden durumuyum ben hiç :)
haftasonu olsa koşa koşa gelirim (spor olsun hem)
cnm benim tayin yok çünkü memur değilim taşeron çalşıyorum ben
eşim bişeyler yapmayı düşünüyo bakalım olursa gidicez
yaaa banane gitme sen gitme
uff ablalarım yaa bensiz toplantımı olur tabi hepinizi 85 altısınız ben 105 diye istemiyonuz dimi
cizelgemi nasil degistirebiliyorum ? yani1bucuk kilo eksiltcem ya simdi mesela verdigim icin?
Yok hayatım benımkı inşaat mühendisi ben de bilgisayarcıyım. Büyükşehir belediyesinde çalışıyo trafik müdürlüğünde ama çalışma ortamından memnun değil. Sen nereyi yazarsan ben de gelirim diyor ama tayin için baya uğraşmak lazım, iller arası belediye geçişleri oluyo mu olmuyo mu araştırmak lazım. Zaten şimdi yüksek lisans tezini yazıyo, o bitsin doktorayı başka yerde de yapabilir
Sen ne okudun canım burda?
Valla canım beylikdüzü uzak değil de otobüs ya da münibüsler çok dolaşıyor. Ben servisle değil de kendim gitseydim işe( dolmus metrobüs yürüyüş) en az 2 saat sürüyo. Servisle daha kısa ama akşam trafilk oldu mu 5de çıkıp 9da evde olduğumu bilirim
Yok canım öyle olmaz. Yani son dakikada bir işin çıksa tamam da şimdiden bilince ona göre ayarlarız. Yarın buluşamazsak daha sonraki haftaya erteleriz o zaman. Banu'dan ses çıkmadı, eğer o da gelebiliyorsa niyetlenmişken buluşalım bu durumda. Sabah Beyza ile telefonlaştım (kızı hasta idi, tekrar giremez belki). Dedik ki; başka kimse gelemiyorsa, sadece Mutlu ve biz oluyorsak yarına sıkıştırmayalım. Araba ve mesai durumlarımız uygun olduğu için biz üçümüz farklı güne de ayarlayabiliriz. Banu da gelip yazsın da son durumu, ona göre netleşirelim o zamandoğru ben haftaya hiçbir gun size katılamam. arkidişler. dalokayın kreşte bir kutlaması muhtemel bir de evde kutlaması olacak onunla uğraşıcam...
ama çogunluk toplanırsa arıza yapmam elbetttttt....
cizelgemi nasil degistirebiliyorum ? yani1bucuk kilo eksiltcem ya simdi mesela verdigim icin?
Yok canım öyle olmaz. Yani son dakikada bir işin çıksa tamam da şimdiden bilince ona göre ayarlarız. Yarın buluşamazsak daha sonraki haftaya erteleriz o zaman. Banu'dan ses çıkmadı, eğer o da gelebiliyorsa niyetlenmişken buluşalım bu durumda. Sabah Beyza ile telefonlaştım (kızı hasta idi, tekrar giremez belki). Dedik ki; başka kimse gelemiyorsa, sadece Mutlu ve biz oluyorsak yarına sıkıştırmayalım. Araba ve mesai durumlarımız uygun olduğu için biz üçümüz farklı güne de ayarlayabiliriz. Banu da gelip yazsın da son durumu, ona göre netleşirelim o zaman
Canım çizelgelerimizi genellikle cuma günü kilo bildiriminden sonra değiştiriyoruz, her kilo alıp verişimizde değiştirmek yerine haftalık güncellemek ve bildirdiğimiz güncel kiloyu yazmak daha uygun oluyor...
bak bu hafta yapmayalım haftaya da yapmayalım sonraki hafta yapalım. olurmu. belkim ayşe de kaçar. banu falan da uyar. daha da kalabalık oluruz.
Cecooo cnm uzulme allah bi kapiyi orterse digerini acar hem bak ne dicem eger el becerin varssa kizina sen yaap elbiseyi hani tütü varya ondan boyle uzunlari da oluyo onlarin netten bak cok seker duruyolar ama kizinin istemesi onemli bacim
Güzel bir gün olsun inşallah....
Kızlar ducanın 2 .partisi mükemmel gidiyor..belki biraz fazla spor yaptım onunda etkisi vardır..
Ama şunu söylüyorum cuma günü beni kimse geçemeyecek...
yok canım =)))
daha şimdiden 2 kg gitti gerisini cuma söylerim artıkın![]()
Ceco, etrafta elinden dikis gelen biri yok mu, ufak tefek seninkilerden degisiklikle filan guzel bisey olabilir. Benim kizim 4. Sinifa gidiyor ve her sene konservatuarda okudugu icin 2-3 tane konseri oluyor. Elbiselerimiz var ama sizinkine uyan bir tane bulunur mu bilmiyorum bizden.. Kizim 32 kilo, 135 cm boyunda. Uyacak gibiyse, bulusmaya getiriyim.
pazar günü saçlarıma maşa yaptırdım önden toplattım 2 yandan
bi güzelde makyaj yaptım
ilk kez çok beğendim kendimi yüzümü yani
zayıflasam güvenim artıcak daha girişkin olucam birazcık adama benzicem belliki
ceco bizimde ortaokull ballomuzda annnemlerin ev borcu vardı o zaman kredi kartıda yok annemin nişan elbisesinin boyunu kısaltıp bana göre ayarlamıştı milletin çok hoşuna gitmişti
aklıma geldi allah kolaylık versin konu çocuklar olunca dayanamıyo zorluklara insan
slm güzeller.kaç gündür okumamk için bile giremedimçbu hafta biraz vücudum kırık.zor yetişiyorum herşeye.gezmeden de eksik klamdaım kendimi iyi hissetsem dışarı attım kendimi sonrada iyileşemedim bi türlü.diyet fln da yapamadım.vücudum kırık deyip yedim en çokta güçlenmek için fındık badem vs türü...yarın büyük ihtimal misafirim gelecek eşimin ablası almanyadan türkiyeye gelmişler.1-2 gün bizede uğrayacak sanırım.evi bişiler götürüyor.bugün temizlemem lazım.herksei öpüyorum.fırsat bulursam girip geçmişe göz atacağım.inşallah çok döktürmediniz???![]()
Canım resmen kadının kör olmasına kocası sebep oldu. İnsan karısı için hiç mi uğraşmaz, ne eşi ne çocukları annemiz şeker hastası dikkatli beslenmesi lazım demedi. Kadının şekeri haftada en az 2 gün 500lere çıkıyodu, ameliiyat olsaydı ilerlemezdi bu kadar. Şu an bence hiç şans yok. Tüm doktorlar bişey yapamayız demişler. Sadece bi doktor var ona götürcekler o da getirin elimden geleni yaparım demiş
Banucum, sizin şu baloyu anlamadım ben. Uzun abiye ile dans gösterisi nasıl olacak? Neyse madem yavru heveslenmiş, olacak artık. Yakınlarda düğünü filan olan arkadaşların ya da akrabaların varsa onlardan ödünç alınabilir diye düşünüyorum ben de. Bu tip kıyafetler sadece 1 ya da 2 defa giyiliyor çünkü.
Tamam canım, o zaman 24 Mayıs 2012 İstanbul buluşmasına 1-2, 1-2 haydiiiii İstanbullu bayanlar![]()
Yena cım öncelikle gecmiş olsun diyeyim sana ama inanıyorum ben zayfladıkça gececek bu dertler.
benmkide düşük çıktı sanırım fazla cıkmasından daha kötüymüş..
70-105 arası mıydı ne ya referans 75 benmki.
dr.sasırdı bakalım bikaç güne gdip yine yaptrcam.
ccecosummmm buarada senin nası cıktı sonucların..
gecmişe göz attım ama göremedim?
cecosummmm buarada senin nası cıktı sonucların..
gecmişe göz attım ama göremedim?