- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ara bul demek istemedim sauna kemerinin ışe yarayacağını demek istedim çoğu kişi sauna eşofman ışe yaramiyor felan diyorlar ben sauna esofmanla yurudummu baya gözle görülür incelme oluyor 1ayda. Yani doğru yoldasın yola devam cnmcanım çok güzel ama böle bi şeyi benim buralarda bulmam mümkün değil anca sauna kemerle idare ediyorum artık..ben evlenmeden önce kavitasyona gitmiştim iyi de para bayılmıştım eğer sonuç alınmazsa para iade dediler 6 seans girdim bi sonuç yok sonra bize yanlış alet göndermişler meğer en baştan başlıcaz sana bu sefer 6+3seansta bizden dediler..o sıralar benim ev yerleştirme işim çıktı sonra annemin ameliyat işi düğün derken ben ona gidemedim paramı falan da vermediler geri o kadar paranın üstüne bi bardak soğuk su içtim geldim
Canım benim, ben de çok şaşırdım sabah. Çünkü benim tartım diyetisyenin tartısından yaklaşık 600 gr fazla tartıyor, şaşmıyor da. Dün kadında kilo bazında +400 çıktım, evdekinde + 1 filan çıkarım kesin diyordum. Yağdan -700 olduğumu bildiğim için çok takılmamıştım açıkçası. Bir baktım, epey eksideyim, regl dönemindeyim su kaybettim sanırım. bir günde bu kadar da fark ediyormuş demek....süpersinizz umut sen de gözümden kaçmadın ha deyim hani artıdaydın şekerim aferin sanaaaaasüpersiniz szler verdikçe ben vermişim gibi oluyorum ama ben çok tempolu günler yaşarken yapamıyorum
Yena cım beni de aynı yazarmısın?
gidemedim diyetisyenime..bugün ateşim azaldı ama grip belirtilerim var bu seferde.
Eşim ögleden sonra gelecek ii hissedersem o zaman giderim.
Şimdiden teşekkür ederim.Ellerine sağlık![]()
Mesaj tekrarı olmuş bende biseyler anlatayim size
gorumsem her gün bize geliyor ziplamaya kendini baya gelistirdi. Bende ondan aşağı mi kalcam hi hi bende sabah yapmaya çalıştım dizimin üstüne hoplayıp kalka Biliyom. Kicimin üstüne dusebiliyom önceden korkuyordum ama kalkmayı beceremedim ama devam edeceğim hi hi
süperrrrrr
harikasınız valla
evet sizin iş daha zor ama bize göre daha düzenli bir sistem var diye demiştim
Hakkımızıda hayırlısı olsun canım
ne kadar güzel anlatmışsın canım
benim babamda polis ve aynen senin yaşadıklarını yaşadım
göçebe gibisin ve her gittiğin yere adapte olmak zorunda kaldığın için arkadaşın olmadan tek başına yaşamanın getirdiği kendine kendine yetmeyi öğretiyor insana tayin olmak....
ve bende bulunduğum yerlere adapte olmakta sıkıntı çekerim iş yeri değilsede dışarı komşuluk ilişkileri falan
Başın sağolsun canım...
harika ne güzel gitmiş kilolar , darısı başıma
İnşallah açıklanır canım yaaaaa
ama benim ümidim yok
sen nereye gideceksin?
Biraz sabırlı ol canım....
Bazı haftalar böyle takılmalar herkeste olmuştur
bir daha ki hafta eminim çok güzel kilo verirsin .....
------------------------------------------------------
Yena şekerim kilom aynı canım......
cnm ara bul demek istemedim sauna kemerinin ışe yarayacağını demek istedim çoğu kişi sauna eşofman ışe yaramiyor felan diyorlar ben sauna esofmanla yurudummu baya gözle görülür incelme oluyor 1ayda. Yani doğru yoldasın yola devam cnm
![]()
benim bel karın göbek hepsinden gitmiş ama neden bilion mu??ben sauna kemer takıyorum ya resmn su içinde kalıyorum demekki onun da etkisi baya oluyo
Sabah sabah tartıdaki rakamı görünce nasıl sinirlerim bozulduysa artık bir kaç güne kadar regl olacağımı bile unuttum :26:
Kızlarrrrrrrrr regl öncesi bukadar fark olması normalmidir acaba :26::26::26:
Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.
Pazartesı gorusmek uzre.
Cnm ben duşa girerken ılık su tutuyom seriyom makinayla yikamadim hiç
benimde sauna eşofmanım var koşu bandı alırken hediyesi olarak vermişlerdi
bi kaç kez giydim gerçekten acayip terletiyo damlıyo resmen
aslında giysemyine ama onu makinada yıkayabiliyormuyuz bilmiyorum sen biliyomusun cnm
çok moralim bozuk...
kilo veremediğimden annemle ve abimle aramın bozukluğundan vs... heralde.
böyle içim gıvıl gıvıl... hiç hoş değil. böyle ayağının altının kaşınması gibi... çok muhim birşeyi unutmuş gibi, cüzdanımı kaybetmişim gibi bir his... öyle yani...
HAFTANIN 1.si _________ - 2. 3 kg. _________ eterya![]()
![]()
:118:
![]()
![]()
HAFTANIN 2.si _________ - 2 .1 kg. _________ ayşeC52![]()
:81: :119:
:122:
HAFTANIN 3.sü ________ - 2 kg. ___________ Chickpeas![]()
![]()
![]()
![]()
:124:
![]()
çok moralim bozuk...
kilo veremediğimden annemle ve abimle aramın bozukluğundan vs... heralde.
böyle içim gıvıl gıvıl... hiç hoş değil. böyle ayağının altının kaşınması gibi... çok muhim birşeyi unutmuş gibi, cüzdanımı kaybetmişim gibi bir his... öyle yani...
Cnm ben duşa girerken ılık su tutuyom seriyom makinayla yikamadim hiç
ben sauna esofmani giyerken altına penye tayt giyiyom teri çeksin diye ve disarda yururkende ses yapıyor diyede üstüne ince bir tayt giyiyom ve yuruyom yanına bol su. Al birde ben altını giyiyorum ikisini giyince çok fena oluyorum
![]()