Oooo elbise oldu demek prensese, güle güle giysin. Giderayak iyi ki girmişiz oraya. Darısı yarının başına artık. Ahahah bu aralar içime çarşı pazar canavarı kaçtı galiba
Ama sen benim asıl performansımı görmedin, bunlar ne ki, Eminönü'ne gidelim, aşarım ben kendimi. Kulakları çınlasın bu işlerin (alışverişin yani) piri üstadı Emelciğimden (yurtdışındaki kankam) öğrendim ben gezmeyi tozmayı. Bir de biz oturup yemek filan yiyoruz, o mola da vermez, en fazla ayaküzeri sandviç vb. ile geçiştirir. Aynı gün Kapalıçarşı turu, Eminönü (en az 40 dükkan), Nişantaşı (temiz 20 mağaza) üzerine İstiklal caddesi ve oradaki pasajlar şeklinde sabah 7'den akşam 23'e kadar gezdiğimiz günleri hatırlıyorum. O zaman çocuk yoktu gerçi ama şimdi 3 çocuğu var, 4. yolda ayrıca,gene gezenti gene gezenti :)
Aaaa sen Eskişehirli misin Asuman? Biz de ailece yarı oralı sayılırız, babaannem 55 senedir filan orada oturuyor, çocukluğum hep oralarda geçti, hala yılda 1-2 kere giderim. Babam da her ay 1-2 defa gider babaannemi görmeye. Eskinin tozlu şehri nasıl güzelleşti, nasıl modern hale geldi, çok mutlu oluyorum ben gördükçe. Şehircilik harikası ülke standartlarına göre :)
Sen güzel haşhaşlı da yapıyrsundur şimdi?
Canım, gönlünüzdeki gibi olur inşallah.
Ben de özledim Özlemciğim, ben hep buralardayım, hele son aylarda daha sıkı sarıldım diyetime o yüzden hiç ayrılmıyorum ama sen pek nadir geliyorsun artık

Yoğunlukta hele de bebişle zor oluyordur tabii ama fazla da arayı açma, özlettin kendini...
Güle güle giysin. Ne güzel denk gelmiş bak, hem boşuna taban tepmekten kurtuldunuz hem de küçük hanımın gönlü olmuş :) baloda da çok eğlenir inşallah.
Süper olmaz mı canım. 41 kere maşallah diyorum

Çok süper hem de...