Merhaba arkadaşlar. Az önce eve geldim, deli gibi dolaştım bugün, çok yoruldum. Ama kızımın kıyafet işini hallettim. Tam istediğim gibi, şahane bir şey değil ama gene de güzel bir çocuk gelinliği buldum ona. Hem çocuk masumiyetine uygun ve sade hem de tüllü müllü kabarık bir şey. Ben şöyle düşünmüştüm, hem doğum gününde hem de amcasının düğününde bu elbiseyi giyer ben de bir taşla iki kuş vururum... Doğum günü haftaya, düğün Temmuz'da...Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Bu kıyafet doğum gününde giyilirse heba olur, zaten bahçede olacak doğum günümüz, kirlenmesi bir yana yırtılma vb. riski var

Neyse bulacağım artık bir çözüm...
Yarın evle ilgili işlerim var, Perşembe buluşmamız olacak inşallah, Cuma da Eminönü'ne gidip "hunharca" gezmeyi düşünüyorum. Hem oğlumun hem kızımın doğum günleri için parti malzemeleri, hediyelikler vb. alacağım :) Oğlumun doğum günü Salı günü kreşte olacak, ufak çaplı bir kutlama :) Kızımınki beni epey uğraştıracak sanırım. 3 Haziran'da yapacağım. Artık bu organizasyonlar geçene kadar başka gündemim olmaz benim :))
Önceki günler yaptığım alıntılar çıkmamış nedense, ben de ortaya karışık cevaplar yazım :))
Lunaazul; alyanslarınız çok güzel gerçekten. Güle güle kullanın, mutlu ve güzel günlerde :)
Yağmurgözlü, resimlerine baktım çok beğendim :) Kesinlikle kilonu göstermiyorsun. Klişe oldu bu söz ama samimi söylüyorum göstermiyorsun :)
Semiran, hiç sıkma sen canını. Miniklere 2 saat gösteri yaptırmak kolay şey mi? O yaş grubundan beklenti ne olabilir ki? Anlayamıyorum insanları herkes en önde olamaz ki, her rolü yapamaz ki... İnsan istedikten sonra herşeye 40 tane kulp takar, sen o kadar uğraştın ve başarıyla yaptın gösterini. Önemli olan bu bence.
Mutlu, aman diyeyim arkadaşım bu işler çorap söküğü gibi oluyor biliyorsun bir ucu kaçtı mı, "battı balık yan gider" havasına bürünüyoruz. O çok tehlikeli. Hepimizin böyle atakları oluyor, olsun varsın. Yeter ki hemen çark edip doğru yola dönelim. Sen de hemen eski tempona kavuş tamam mı :)))
Tomurcukk Ebru :) Tekrar geçmiş olsun. İyi olmana sevindim, verdiğin her kilo seni bebeğine bir adım daha yakaştıracak. Hadi yolun açık olsun :))
Özlem (özka) nerlerdesin, ders mi çalışıyorsun hep? Perşembe geliyorsun değil mi