Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
::
sakkıınn haaa yaramazlık yok bak 2. liği sana ayırdım (ceco duymasınn 3.lüğüde ona veririzz)![]()
arkanızı kasıyın :))
ooooooooooo 9 üye 2 ziyaretçi , maşAllaahhhh![]()
arkanızı kasıyın :))
yokk ben istemiyom bu hafta hiçbişeyy , yarın yicem yicemm , tıkınacam , şişecemm , ooohhhhhhhhh
iii aferriim sana kızçem daha yarın bile olmadan yiyecem diyo yaa
pardon yiyecemde demiyoo tıka basa diyo allahım allahımm![]()
ayy sorma ya bende regle yakalandım napcazz şimddii
:
hadii bebeaaam hoşgeldin aramıza ama ilk 3 dolu 4.lüğü sana yazalıımm olurmu
valla bravoo seni ayakta alkışlıyorum evet o mesajını çok ii hatırlıyorum tebrıklerr
2 haftada 5 kılo çok hızlı gitmiyonmu anaaam![]()
kızlaaar kapışma meydanına eleman arıyoruzz yahu nerelerdesinizz
hani nerde cesaretlerr![]()
hanımlar.... ne güzel toplaşmışız....
herkesin keyfi yerindedir umarım....
canım sen 1. sırayı bana ayır geri kalanı kime istersen ona yaz![]()
yok guzum bee istesemde yiyemiyom , karnım ağrıyo sonra, hem midem sıkıntılı öle herşeyden yiyemem ben![]()
hıım ii bari öyle desene bende eyvah ii cozutmuş dedim kendi kendime
oyy kıyamam bebişimee az az tadına bak yeterliii:)) bizim içinde ye diyecemde bu sefer diğerlerine bişi kalamazz![]()
hoşgeldin datluum :)) birincilik dolu 2. ve 3te gel sana 1.5 verelim o zmanhanımlar.... ne güzel toplaşmışız....
herkesin keyfi yerindedir umarım....
canım sen 1. sırayı bana ayır geri kalanı kime istersen ona yaz![]()
valla ya biz bu topiğin demirvbaşları olduk çıktıkgene topicin daimileri ; BANU , NURGÜL ve AYNUR buradalar efenimmm![]()
ilk ayda kilocuklardan verdik verdik.... sonra duracak bir süre nasıl olsa....o yüzdenoooo çooookk iddialısın şekereeemmm![]()
ben kaçtımm fıstıkllaarrr , yarın iş bırakma eylemi var bakalım okulda durumlar nolcak , öğleden sonrada piknike gitcezz , herkesii öperimmm![]()
ben kaçtımm fıstıkllaarrr , yarın iş bırakma eylemi var bakalım okulda durumlar nolcak , öğleden sonrada piknike gitcezz , herkesii öperimmm![]()
kızlar bende ufaktan ufaktan kaçıyorum... güzel bir uyku çekeyimmm...
uykuda bile zayıflayayım inşallah...
bu hafta gene birinciyim yaaaaaaaa......................
hepinize iyi geceler....
diyet için bol irade...
kolaylıkla kilo vermeler.....![]()