Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmmmmmm nasılsınız bakalım?

ben yine bezgin bekir formatındayım çoooooooooook yorgunum. bugün çocukları fuara götürdük vali de gelecekmiş öyle olunca bayağı bekledik çocuklarım helak oldu resmen. sözde onlar için düzenlenen bir şey ama ayakta çok kaldılar yazık. bizde yorulduk tabi.
sınavlarım tüm hızıyla sürüyor tabi ,neyse okul işi bitmez ben hiçççç kafanızı şişirmeyeyim :)

bu arada biz yarın ankara'ya gidiyoruz orada nete giremem :)

YENAAAAAAAAAAA canım eğer dikkate alırsan ben kilomu şimdiden söylemek istiyorum cumaya daha çok var tabi ama ne yapalım bu hafta böyle olsun, ben ne olur ne olmaz diye bugün tartılmıştım zaten :) ucundanda olsa 66yı gördüm 66.9 olarak beni ekelrsen çok sevinirim. belki cumaya kadar 200-300 gram daha giderdi ama ne yapayım 200 gramda yeter değil mi :) inşallah sonraki haftaya daha çok vermiş olarak bir bildirim yapmış olurum eeeee ne de olsa 10 güne çıkacak süre :)

Selam kızlarrrrrrrrrrr geç oldu ama şükür gelebildim

Bugün öğlenden sonra bir arkadaşıma gittim gelincede yemek faslı yok etrafı toparlama derken ancak gelebildim
Gittiğim arkadaşın Köpeği var ( daha evvelde bahsetmiştim )
Büyük kızım bayılıyor ona ve çok ısrar edince aniden gittik ama iyi oldu. Şükür fazlada kaçırmadım zaten 4 aylık bebişi var diye tembihledim sakın birşey yapma diye ama az da olsa yapmış bende sadece 5 - 6 çatal patates salatasından yedim ve 1 tanede hazır ufak susamlı cubuk
Küçük kızımda evdeki köpeğe aşık oldu resmen Hayvancağızı dakika rahat bırakmadı devamlı önüne yattı oda en sonunda baktım kızın suratını yaladı dedim şimdi bizimki kesin yaygarayı kopartır ama sen kalk onun yerine dilini uzat köpeği yala
Gülmekten koptuk resmen bu seferde elini yalasın diye devamlı elini hayvanın ağzına doğru uzattı tabi bir kaç kerede karşısına geçip yine suratını yalasın diye dili dışarda önüne eğilip durdu
O an arkadaşada dedim eğer Annem olsaydı kesin krize girer ay çocuk mikrop kapacak diye ayılır bayılırdı kadın fazla titiz sonuçta.
Eve gelince bir güzel elini yüzünü yıkadım tabiki
Çocuklar içinde benim içinde güzel bir değişiklik oldu. Artık yarında kalan bütün işlerimi yaparım bugün tembellik yapınca.

Aaaa arabayla mı Türkiyeye geliyorsunuz Biz ufakken her sene arabayla gelirdik ve o 3 - 4 günlük yolculuk inanılmaz eğlenceli geçerdi
Genelde 3 araba falan gelirdik ( çok iyi anlaştığı babamın arkadaşlarıyla ) onlarında kafa dengi çocukları olurdu ve yol boyunca biz çocuklar acayip eğlenirdik. Tabi biz biraz büyüyünce millet uçak daha rahat diye arabadan vazgeçince babamda tek cesaret edemem diye vazgeçmişti ama hala bir kere daha o yolculuğu yapmayı istiyorum. Hatta eşimde uzun yol aşığı olduğu için seneye almanyaya uçakla gidip oradan arabaylamı dönsek der para biriktirip hesapta oradan araba alıcağız ama biraz zor tabiki.

Allah yardımcın olsun Dedenede çok geçmiş olsun inşallah oda bir an önce şifa verir

yarın grev var arkadaşlar hastaneler okullar hizmet vermicek haberiniz olsun
okulda çocuğu olanlar arayıp bi sorun isterseniz

Bizimde yarın okul yok grevden dolayı. Keşke perşembe olsaydı da sende gelebilseydin buluşmaya Grevin perşembeyede sarkma olasılığı yokmu?

ayy sorma ya bende regle yakalandım napcazz şimddii

Ben bitti şükür ama bugün yeterince su içemedim :26: neyse yarın ve öbür gün suyuda bol tutarsam inşallah eksilere doğru bir değişim olur

kötü örnek mi oldum ne Ama gerçektende insan hiç birşey söyleyemeyince daha çok sinirleniyor o yüzden en güzeli usul usul aklında geçeni söylemek en azından bir sonraki şeye niyetlenince karşı tarafta tepkiden çekinirde en azından biraz daha hafif sinirlendirir tabi benim KV hariç.
Kadının eğlemleri devam ediyor
Bilmiyorum anlattım mı ama en son bir araya geldiğimizde evlenen amcaoğlunu yemeğe almayacaksın dedi neden dediğimde de neymiş efendim 30 sene evvel eşimin babannesi eşime sünnet düğünü yapmamış ( ki kendileri mevlüt olucak düğün istemiyoruz demişler ama babannesi akıl etmesi gerekirmiş ) birde o amcaoğluna askere giderken rahmetli babannesi eğlence yapmış ama 20 sene evvel oğlu gittiğinde yapılmamış
Dedim sünnetin üzerinden 30 sene geçmiş neyin hesabını yapıyorsun ben kusura bakma ama yemeğe alıcağım dedim alamazsın izin vermiyorum diyince ilk kez çok sinirlendim ve hiiiiççç kusura bakma ama ben kendi evime davet ettiğim insana ister çay yaparım ister yemek kimse benim evime karışamaz diye
Yinede inat etti ille izin vermiyorum diye bende izin istemiyorum zaten dedim
Baya kudurmuş ben gittikten sonra ama kusura bakmasın sonuçta o insancıklar beni el üstünde tutuyorlar neden üzerinden asır geçmiş benden önceki bir şey yüzünden tavır alayım ki
Amcaoğlu ona gelini el öpmeye getirmemişmiş dedim senin evin mi var sonuçta ananın evine de kendin kabul etmiyorsun çocuk ne yapsın Eşimde annesi ondan medet umunca herkes düşüncesini söylemekte özgür hiç kusura bakma dedi nasıl olduysa
Allah böylelerini islah etsin ne diyeyim

ben kaçtımm fıstıkllaarrr , yarın iş bırakma eylemi var bakalım okulda durumlar nolcak , öğleden sonrada piknike gitcezz , herkesii öperimmm

hadi sana şimdiden iyi eğlenceler inşallah fazla kaçırmazsın

Cnm bende seviyorum uzun yolculuğu eşimle 24saat beraberiz. Evdeee durduğunda tv bakınca dünyadan kopuyor yada çalışıyor

arabamızı minibüs kullanması rahat yüksekte havadar benim büyük kızla stresli olcak ama kizimin isteği yoksa niyette. Yoktu tatil felan insallah sağ salın gidip geliriz aminnnnn
bu sene tatlimiziz vokal güzel olcak insallah 3gün tatil koyunde kalcaz ailecek ve 2eşimin yigenleri. Bana yardımcı olcaklar biri 20-16 yaslarinda ve konyaya gitcez kiraz yemeye
rabbim hayırlıysa nasip etsin. Amin

slm fıstıklar
bende kaçgündür telden takip ettim burayı ama gerçekten kolay oldu fazla ilerlemedi sayfalar eskiye göre...nerelerde herksin bir koşturmacası var demekki
aklımda kalanlara yazayım unutmadan:

toksinim çok şükür hastaneden çıktınız geceyi iyi geçirdiniz sen yoruluyorsun çok ama bebeler sağlıklı olsunlarda insan yorgunluğa katlanıyor.çok geçmiş olsun tekrardan.
yenacım sizede geçmiş olsun canım yarın diyetisyende yüzünü güldürsün inşallah

nevincim off senin su basknını okuyunca bi fena oldum çok geçmiş olsun aynı zmanlarda regl olduk benim bile ağrım vardı 2 gündür çok ağr değildim ama inşallah sen bu kadar ıslanmaya ağrısız geçirirsin..

ayşecim oğlunu 1 aylığına göndereceksin ilk çocukta ben bi ara 10günlüğüne göndermiştim çok yoğundum hem özel ders veiryordum hem okulm vardı hem ehliyet almk üzereydim ama nasıl zor durdum oğlumdan ayrı 2 yaş civarıydı.babanneye gitmişti halası ve hala kızıyla.bi ara görümcem kameradan gösterdi benim oğlan bir neşeli bir neşeli ordan oraya atlıyor zıplıyor nasıl mutlu....o zman içim rahatlamıştı.şimdi sorsan inan senin yalnızlığına özeniyorrum (oğlun gittiğindeki yalnızlık) şöyle biraz yalnız kalsam diyorum...öyle diyorum ama ana yüreğim kaç saat kaç gün dayanır hemen özlermiyim bilmiyorum ama inan yalnız kalmaya çok ihtiyacım var....

umutçm senin ikizler burcu çocuklarının doğum günleri geldi çattı senide bi telaş aldı demkkii...elbiseyi bulmana çok sevindim kız çocukları öyle meraklılarki böyle şeylere tabi bizlerde onları öyle görmeye...benim oğlan da 5 haziran doğumlu tam 1 yıldır doğm gününü hesaplıyor kaç gün kaldı diye artık takvim fln öğrendi şükür ki kendin bak takvimden diyorum yoksa 360 -300-290--- fln sayıyorduk 10-15 günde bir:) biz evde kutlarız kendi aramızda ama ona hatrı sayılır bi hediye alırıız bu sene öyle düşünüyorum.geçmiş yıllarda kreştede kutlamştık onu da biliyor...

Son düzenleme:
kızlar bakın gezinirken ne buldum.özellikle düşük kalorli diyet yaptığımızda vücudumuzda neler oluyor bir bakalım hep birlikte.ayrıca urdaki diyetisyen arkadaşımız elinden geldiğince sorularımızı yanıtlıyor ben sormadım ama soranlar olaiblr aramızda.özellikle ceco aklıma geldin kaç aylardın sabitim diyordun bi sorabilirsin canım arkadaşım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...syenim-sorusu-olanlara-yardimci-olurum-5.html

Rabbim kazasız belasız gelip gitmeyi nasip eder inşallah
Umarım çooook güzel bir tatil geçirir bir güzel enerji depolayıp evine dönersin

Süpersin canım yaa ben bunu baştan sona kadar okur birde imdat çekici niyetinede danışırım olmadı
Çok sağ ol canım beni hatırlamana sevindim

Ha ha bende bu gün tartildim bende 66.9kg geldim

bu cuma deilde gelcek cumaya beni gecersin anammm o cuma yola cikcaz biz bir engel olmassa heyecan basiyorrrr pöfffffff

güle güle gidin gelin inşallahh allah kolaylıklar versin sorunsuz gelirsiniz yolda inşallah senin adına seviniyorum çok bunaldın türkiye havası iyi gelir sana az cık kiloların hakkında şok yaratacaksın sanırımmm bukadar zayıf görmmediler seni demi

günayydınlarrrrr albüme yaptınız yorumlara teşekkürler
ayy pek bi gaza geldim inşallah 7 li rakamları görürümm artık

herkese günaydın
uykum var ama yatmayacağım yürüyüşe gideceğim
özlem kpss ye hız verdi herhalde ondan görünmüyordur

Gunaydin kizlarrr nasisiniz ben yine uykusuz hergece sarkisini soyluyorum:)) basim agiriyo ya sizler nasilsiniz bu telden girip msj yazmak olum gibi helede dokumatik olunca

Veee tartildim 93.5 kilo ciktim sabah bakalm cuma kac olacak spor yapamiyorum hala kizim.dk inmiyo tepemden ya ya alinti yaptim.ama tel yine yapti yapcagini hepinizi sviyorum opuyorum

günaydın kizlarrr

Nursenacim eşimin akrabaları gormustu geçen sene ama şimdi daha zayifim gorumcem gelinler öyle diyor kollarim bile baya inceldi tatilw gittiğimde 67.7felandim nerdeyse aynı kiloda gidecem
Konyadakinler görmedi onlar şok olurlar topgibi toksini gormuslerdi 90.5 kg felandim. Kpnyaya gittiğimde

Kızlar ben bir kaç gündür giremedim. Girdiğimde de 5 dakka sadece son yazılanları okuyabildim

annem geldi pazartesi. Her ay calıstıgı pazarlama şirketinin bayi toplantısı için izmire gidiyor, izmirden dönüşte de İstanbula geldi. annemin bazı sağlık sorunları var, zobguldakta damar cerrahisi olmadığı için 2 gündür istanbulda gidiyoruz doktora. ayağında bi şişlik var, zonguldaktaki doktor damar cerrahisine yönlendirmiş. Gündüzleri hastanedeyiz akşamları da yemek ye topla ders çalış derken gün bitiyor

annem haftasonu gideceği için buluşmaya gelemşycem ben kızlar.( Aslında bugün gidecekti ama doktor işi uzadı. Aslında genel olarak saglıklıdır annem ama tansiyon hastası olmasına rağmen sigara içiyor az da olsa. Umarım bişey çıkmaz sonuçlarda

Bu arada ben diyetisyene sınava kadar ara vermeye karar verdim. Eşimle konuştum o tek gidecek. Sen olmayınca ben de gitmem diyodu ama ben onu motice ettim.Şimdi sınav stresi yanında bir de kilo veremedim tartıda fazla çıktım stresini kaldıramıycam. Şu an 75 kıloyum 10 kilom kaldı. Bunun 8ini yağdan vermem lazım. Tatil dönüşü eylül ayında bi 3 ay daha diyetisyene gider ideal kiloma gelirim diye düşünüyorum. Sınava çok az kaldı ve ben düş eşimin amcasına gittiğimizde üzerimdeki baskıyı daha çok hissettim. Daha önce de sınava girmiştim ama 81 aldım. Eşimin amcası bu sefer alıcaksın demi, atanıcak puanı alıcak demi diye üsteleyip durdu, eve geldiğimde resmen modum düşmüştü. Eşime dedim sınava kadar kimseyle görüşmek istemiyorum. Böyle strese girince sağlıklı şekilde ders de çalışamıyorum

Kızlar umarım herkes iyidir, okuyamadım, yemek yapıp derse başlamam lazım

resımlerıne baktım asumancıgım

super ya, nasıl zayıfladıgın daha da anlasılıyo. yanakların tombıs tombısmıs. sımdı resmen yarın gırmıs, asuman gıtmıs asu kalmıs

annene geçmiş olsun canım...Önemli bişey yokur umarım..

Bu arada etrafın söyledikleri seni çok etkiliyorsa bencede sınava kadar görüşme kimseyle..
Kolaydı sanki sınavları yaşamak..

Benim kadar memur sınavına giren yokur heralde..Yeni mezun olduğum dönemlerde her kurumun kendi sınavı olurdu..Örneğin sağlık bakanlığı,milli eğiim bakanlığı gibi..Yazılı ve sözlü deli torpil dönüyordu o zaman..
Sonra kpss olunca bilgilerde silindi bende çok üzerinde durmadım çalışıyorum diye kaldı..
O zamanlar düzgün bir işim olsaydı şimdi emekli olurdum veya çok az kalmıştı..

Mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…