Selam kızlarrrrrrrrrrr geç oldu ama şükür gelebildim
Bugün öğlenden sonra bir arkadaşıma gittim gelincede yemek faslı yok etrafı toparlama derken ancak gelebildim

Gittiğim arkadaşın Köpeği var ( daha evvelde bahsetmiştim

)
Büyük kızım bayılıyor ona ve çok ısrar edince aniden gittik ama iyi oldu. Şükür fazlada kaçırmadım zaten 4 aylık bebişi var diye tembihledim sakın birşey yapma diye ama az da olsa yapmış bende sadece 5 - 6 çatal patates salatasından yedim ve 1 tanede hazır ufak susamlı cubuk

Küçük kızımda evdeki köpeğe aşık oldu resmen

Hayvancağızı dakika rahat bırakmadı devamlı önüne yattı oda en sonunda baktım kızın suratını yaladı

dedim şimdi bizimki kesin yaygarayı kopartır ama sen kalk onun yerine dilini uzat köpeği yala

Gülmekten koptuk resmen

bu seferde elini yalasın diye devamlı elini hayvanın ağzına doğru uzattı

tabi bir kaç kerede karşısına geçip yine suratını yalasın diye dili dışarda önüne eğilip durdu

O an arkadaşada dedim eğer Annem olsaydı kesin krize girer ay çocuk mikrop kapacak diye ayılır bayılırdı

kadın fazla titiz sonuçta.
Eve gelince bir güzel elini yüzünü yıkadım tabiki

Çocuklar içinde benim içinde güzel bir değişiklik oldu. Artık yarında kalan bütün işlerimi yaparım

bugün tembellik yapınca.
Aaaa arabayla mı Türkiyeye geliyorsunuz

Biz ufakken her sene arabayla gelirdik ve o 3 - 4 günlük yolculuk inanılmaz eğlenceli geçerdi

Genelde 3 araba falan gelirdik ( çok iyi anlaştığı babamın arkadaşlarıyla ) onlarında kafa dengi çocukları olurdu ve yol boyunca biz çocuklar acayip eğlenirdik. Tabi biz biraz büyüyünce millet uçak daha rahat diye arabadan vazgeçince babamda tek cesaret edemem diye vazgeçmişti ama hala bir kere daha o yolculuğu yapmayı istiyorum. Hatta eşimde uzun yol aşığı olduğu için seneye almanyaya uçakla gidip oradan arabaylamı dönsek der

para biriktirip hesapta oradan araba alıcağız

ama biraz zor tabiki.
Allah yardımcın olsun

Dedenede çok geçmiş olsun inşallah oda bir an önce şifa verir
Bizimde yarın okul yok grevden dolayı. Keşke perşembe olsaydı da sende gelebilseydin buluşmaya

Grevin perşembeyede sarkma olasılığı yokmu?
Ben bitti şükür ama bugün yeterince su içemedim :26: neyse yarın ve öbür gün suyuda bol tutarsam inşallah eksilere doğru bir değişim olur

kötü örnek mi oldum ne

Ama gerçektende insan hiç birşey söyleyemeyince daha çok sinirleniyor o yüzden en güzeli usul usul aklında geçeni söylemek

en azından bir sonraki şeye niyetlenince karşı tarafta tepkiden çekinirde en azından biraz daha hafif sinirlendirir

tabi benim KV hariç.
Kadının eğlemleri devam ediyor

Bilmiyorum anlattım mı ama en son bir araya geldiğimizde evlenen amcaoğlunu yemeğe almayacaksın dedi neden dediğimde de neymiş efendim 30 sene evvel eşimin babannesi eşime sünnet düğünü yapmamış ( ki kendileri mevlüt olucak düğün istemiyoruz demişler ama babannesi akıl etmesi gerekirmiş ) birde o amcaoğluna askere giderken rahmetli babannesi eğlence yapmış ama 20 sene evvel oğlu gittiğinde yapılmamış

Dedim sünnetin üzerinden 30 sene geçmiş neyin hesabını yapıyorsun ben kusura bakma ama yemeğe alıcağım dedim alamazsın izin vermiyorum diyince ilk kez çok sinirlendim ve hiiiiççç kusura bakma ama ben kendi evime davet ettiğim insana ister çay yaparım ister yemek kimse benim evime karışamaz diye

Yinede inat etti ille izin vermiyorum diye bende izin istemiyorum zaten dedim
Baya kudurmuş ben gittikten sonra ama kusura bakmasın sonuçta o insancıklar beni el üstünde tutuyorlar neden üzerinden asır geçmiş benden önceki bir şey yüzünden tavır alayım ki
Amcaoğlu ona gelini el öpmeye getirmemişmiş

dedim senin evin mi var sonuçta ananın evine de kendin kabul etmiyorsun çocuk ne yapsın

Eşimde annesi ondan medet umunca herkes düşüncesini söylemekte özgür hiç kusura bakma dedi nasıl olduysa

Allah böylelerini islah etsin ne diyeyim
hadi sana şimdiden iyi eğlenceler inşallah fazla kaçırmazsın