Geçsin gitsin inşallah o öksürükler de :) Yavrular hastayken hep huysuz oluyor zaten.Evet çok seviniyorum bende..Umarım bir aksilik olmazda bende sıkılıp bırakmam..
Biz tam iyileşemedik ben öksürmeyede başladım tam oldu...OĞlanda o kadar mızmızki bebek gibi sürekli ağlıyor.
Kızımda çok kaprisli ve çok huysuz bu aralar sınav streside etken buna..
Düşünüp sorduğun için çok mercüüü :)
Doğum günü münasebetinde harikalar yaratıcaksın desene, partide olmak varmış..
Kolay gelsin sana planladığın gibi yolunda gider herşey inşallah...
Kızın da çok haklı stres olmakta. Yılsonu yaklaştıkça iyice sıkıldı çocuklar, çevremde hep aynı durumda küçük hanımlar, küçük beyler. Artık yaz gelse de hem hastalıklar gitse hem çocuklar rahatlasa. Hepimiz sıkıldık
Parti için menü oluşturuyorum şimdi, mümkün olduğunca basit ve her zaman yaptığım şeyleri seçmeye çalışıyorum :) Çeşidi de abartmayacağım, zaten miktarca fazla olacak. Diğer detayların yanında bir de yemekle uğraşmayayım. İnşallah yolunda gider, genelde bu kadar çok detay sorun yaratır, bana da uğraş çıktı işte :))
Zaten kas kaybı oluyor çoğu zaman yazdığın durumlarda. Ve geri geliyor ne yazık ki kilolarevet canım zaten 90 100 kılolarda olup da gunde 1300 kalorı almak mantık dışı. Illa dıyetısyene gıtmek gerekmıyor. Bu iş metabolizma matematiği zaten. Bu şekilde çok az kalori alarak zayıflayanlar var mı var. Ama kıloları azaltıkca gunde 1000 kalorı ile zayıflıyamaz duruma geldiklerinde kendilerine ne kadar kötülük yaptıklarını görecekler.