bugün hep rüzgarlıydı hava şimdi de balkondayım serin serin esiyor kahve iyi gider ama bu saatte içmeyim uykum hiç gelmez
Çok sıcak bizim buralar...Ki tepede oturuyoruz bayağı, ona rağmen sıcaklar dayanılmaz..
Şimdi hafif esinti var gibi..
ben de baktım yena
kk da olmayan konu yok herhalde ne çok topik var
Burası felaket esiyor, fırtına gibi adeta. Poyraz püfür püfür yapıyor ama yürüyüş sonrası terleyen enseme yediğim rüzgardan serseme döndüm ben :)
Oh ellerine sağlık. az bir işin kalmış galiba, güle güle oturun. Senin menü güzelmiş yine, ben kötü gidiyorum 2 haftadır.iyi geceler kızlar
ben geldim yine
ceco da gelmiş hoşgelmiş
umutcuğum işlerin zor ve yorucu kısmı bitti gibi ama benimde pilim bitti akşam üzeri uyumuşum duş aldıktan sonra şimdi ayaktayım
tam semizotu mevzusunun üstüne bana da bugün bi tanıdık bahçeden toplamış göndermiş nasıl sevindim anlatamam maden bulmuş gibiyim 1tane de kabak ve bolca marul hepsi bahçeden kabağı mücver yaparım epeyce büyük şu koyu yeşil olanlardan
semizotunu da yarın salata yaparım oh mis
ben de bugün öğle ve akşam patates ve tost yedim arkadaşım fırında kızartmış biber de vardı ve sarısaklı domatesli soslu yağsızdı huzurla yedim ama tost iyi olmadı gibi
zaten 2 öğün yedim ama çayın yanında bisküvi yedim ona pişmanım
son 1 senedir patates fazla yemediğimden canım çok istiyor bu ara yiyorum
Ben de ben de... İlk defa kepekli makarna ile yaptım. Fena da olmadı. Klasik boru şekilli fırın makarnalar en iyi sonucu veriyor bence, ama kepeklisi de normal (yani fırın makarna olmayan) makarnadan daha iyi oldu kıvam olarak. Ben her seferinde süt, yumurta ve kaşar başta olmak üzere peynir çeşitleri koyarım zaten. ek olarak da kafama ne esiyorsa kimi zaman minik doğranmış sucuk-yeşil biber-domates (pizza gibi olur öyle) kimi zaman mantar-tereyağı baharatlar, pastırma vb. ne denk gelirse artık. Bu sefer bol peynir, sarımsak ve fesleğen koydum. Bence çok lezzetliydi:))) amca kızı haa..bende bayılırım fırın makarnaya :) Beşamel soslumu yaptın?
terledeikten sonra rüzgar fena çarpıyor umut dikkat et kendine
yena açtın mı face hesabı:)
bence de çok kötü ne yapacaklarını şaşırıyorlar işteÇok kötü yaaa estetikle o hale getirmiş..Biz küçültmeye çalışıyoruz :)
birde türk düşmanı zaten.
Oh ellerine sağlık. az bir işin kalmış galiba, güle güle oturun. Senin menü güzelmiş yine, ben kötü gidiyorum 2 haftadır.
Ben de ben de... İlk defa kepekli makarna ile yaptım. Fena da olmadı. Klasik boru şekilli fırın makarnalar en iyi sonucu veriyor bence, ama kepeklisi de normal (yani fırın makarna olmayan) makarnadan daha iyi oldu kıvam olarak. Ben her seferinde süt, yumurta ve kaşar başta olmak üzere peynir çeşitleri koyarım zaten. ek olarak da kafama ne esiyorsa kimi zaman minik doğranmış sucuk-yeşil biber-domates (pizza gibi olur öyle) kimi zaman mantar-tereyağı baharatlar, pastırma vb. ne denk gelirse artık. Bu sefer bol peynir, sarımsak ve fesleğen koydum. Bence çok lezzetliydi
Açmadım daha..Olmasa kızımla birlikte açar kullanırız..O çok istiyor bende o kullanmasın diye açmıyorum:))
Açtığımda hemen veririm adresi..
MSN adresim var ama :)) Gerçi o çok banal artık..:)
Oh ellerine sağlık. az bir işin kalmış galiba, güle güle oturun. Senin menü güzelmiş yine, ben kötü gidiyorum 2 haftadır.
Ben de ben de... İlk defa kepekli makarna ile yaptım. Fena da olmadı. Klasik boru şekilli fırın makarnalar en iyi sonucu veriyor bence, ama kepeklisi de normal (yani fırın makarna olmayan) makarnadan daha iyi oldu kıvam olarak. Ben her seferinde süt, yumurta ve kaşar başta olmak üzere peynir çeşitleri koyarım zaten. ek olarak da kafama ne esiyorsa kimi zaman minik doğranmış sucuk-yeşil biber-domates (pizza gibi olur öyle) kimi zaman mantar-tereyağı baharatlar, pastırma vb. ne denk gelirse artık. Bu sefer bol peynir, sarımsak ve fesleğen koydum. Bence çok lezzetliydi
Ohh afiyet olsun ama yaramasıın..Değişik olmuş hakkaten. ben fesleğenli domates sos yaptığımda kullanıyorum ama senin yaratıclığın tabii tartışılmaz..
Sucuk demişken ben sucuk yaptım geçen hafta:) henüz yemedik ama umarım güzel olmuştur.sen yaptınmı hiçç?.Sosis te deneyeceğim kızım çok seviyor çünkü..Sosis daha basitmiş..
Yok Asumancığım iyi gidiyordum ama gidişat bozuldu. Stres etkili oldu sanırım, okullar kapanıp çocuklar evde olunca ben de eve kapandım. Bir de minikler çok tatlılar ama yaşları gereği çok mızmızlar, tüm gün kafa yorgunluğu da yapıyorlar. Onları bırakabildiğim ilk fırsatta diyetisyene gideceğim, kontrol altına gireyim diyorum.bence de çok kötü ne yapacaklarını şaşırıyorlar işte
ellerine sağlık lezzetlidir eminim ben de çok severim fırın makarnayı bu aralar canım makarna da istiyor bikaç gün önce yedim ben de hem de ketçaplı ve de acılı ne güzel gitti özleyince
sen iyi gidiyorsun canım bu aralar azcık sıkıldın galiba toparlarsın çabucak ben sabit asu olarak devam ediyroum malesef gelen giden olunca menüler hep sakıncalı eski irade de yok
Bence en nefis ikili domates-fesleğen. Böylesi de güzeldi ama deneseniz beğeneceğinizi düşünüyorum. Buna benzer bir poğaça harcı da yapıyorum ben, o da çok sevilir...Ohh afiyet olsun ama yaramasıın..Değişik olmuş hakkaten. ben fesleğenli domates sos yaptığımda kullanıyorum ama senin yaratıclığın tabii tartışılmaz..
Sucuk demişken ben sucuk yaptım geçen hafta:) henüz yemedik ama umarım güzel olmuştur.sen yaptınmı hiçç?.Sosis te deneyeceğim kızım çok seviyor çünkü..Sosis daha basitmiş..
Asuuu,kızlar neyapıyo.?
Benim kız sıkılmaya başladı hafttada bir tiyatrosu var onun dışında bişeyde yapmak istemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?