Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün hep rüzgarlıydı hava şimdi de balkondayım serin serin esiyor kahve iyi gider ama bu saatte içmeyim uykum hiç gelmez

bugün hep rüzgarlıydı hava şimdi de balkondayım serin serin esiyor kahve iyi gider ama bu saatte içmeyim uykum hiç gelmez

Çok sıcak bizim buralar...Ki tepede oturuyoruz bayağı, ona rağmen sıcaklar dayanılmaz..
Şimdi hafif esinti var gibi..

Çok sıcak bizim buralar...Ki tepede oturuyoruz bayağı, ona rağmen sıcaklar dayanılmaz..
Şimdi hafif esinti var gibi..

Burası felaket esiyor, fırtına gibi adeta. Poyraz püfür püfür yapıyor ama yürüyüş sonrası terleyen enseme yediğim rüzgardan serseme döndüm ben :)

Burası felaket esiyor, fırtına gibi adeta. Poyraz püfür püfür yapıyor ama yürüyüş sonrası terleyen enseme yediğim rüzgardan serseme döndüm ben :)

Ne güzel yaaa...Nem oranı yüksek olmasa daha az rahatsız oluruz..Son yıllarda ege de,güney gibi aşırı nemli..

Yanına bişeymi alsan yürürken..Boyun tutulması çok rahatsız edici..

Oh ellerine sağlık. az bir işin kalmış galiba, güle güle oturun. Senin menü güzelmiş yine, ben kötü gidiyorum 2 haftadır.
:))) amca kızı haa..bende bayılırım fırın makarnaya :) Beşamel soslumu yaptın?
Ben de ben de... İlk defa kepekli makarna ile yaptım. Fena da olmadı. Klasik boru şekilli fırın makarnalar en iyi sonucu veriyor bence, ama kepeklisi de normal (yani fırın makarna olmayan) makarnadan daha iyi oldu kıvam olarak. Ben her seferinde süt, yumurta ve kaşar başta olmak üzere peynir çeşitleri koyarım zaten. ek olarak da kafama ne esiyorsa kimi zaman minik doğranmış sucuk-yeşil biber-domates (pizza gibi olur öyle) kimi zaman mantar-tereyağı baharatlar, pastırma vb. ne denk gelirse artık. Bu sefer bol peynir, sarımsak ve fesleğen koydum. Bence çok lezzetliydi

terledeikten sonra rüzgar fena çarpıyor umut dikkat et kendine
yena açtın mı face hesabı:)

Açmadım daha..Olmasa kızımla birlikte açar kullanırız..O çok istiyor bende o kullanmasın diye açmıyorum:))
Açtığımda hemen veririm adresi..
MSN adresim var ama :)) Gerçi o çok banal artık..:)

Kapüşonlu giyeceğim yarın :) Penye yeleğim vardı, kaldırmamışızdır inşallah.

..

Bence o fotoğraf fotoshop bu arada :) Gerçi çok biçimsiz kalçası ve poposu var gerçekten ama o derece değildir herhalde...

Çok kötü yaaa estetikle o hale getirmiş..Biz küçültmeye çalışıyoruz :)
birde türk düşmanı zaten.
bence de çok kötü ne yapacaklarını şaşırıyorlar işte

ellerine sağlık lezzetlidir eminim ben de çok severim fırın makarnayı bu aralar canım makarna da istiyor bikaç gün önce yedim ben de hem de ketçaplı ve de acılı ne güzel gitti özleyince
sen iyi gidiyorsun canım bu aralar azcık sıkıldın galiba toparlarsın çabucak ben sabit asu olarak devam ediyroum malesef gelen giden olunca menüler hep sakıncalı eski irade de yok

Açmadım daha..Olmasa kızımla birlikte açar kullanırız..O çok istiyor bende o kullanmasın diye açmıyorum:))
Açtığımda hemen veririm adresi..
MSN adresim var ama :)) Gerçi o çok banal artık..:)

tamam canım haber verirsin
benim de var msn ama ben de pek açmıyorum eklemek istersen mesaj atarım yine de
ben zaten kk ya ve face bakıyorum genelde o kadar

Ohh afiyet olsun ama yaramasıın..Değişik olmuş hakkaten. ben fesleğenli domates sos yaptığımda kullanıyorum ama senin yaratıclığın tabii tartışılmaz..

Sucuk demişken ben sucuk yaptım geçen hafta:) henüz yemedik ama umarım güzel olmuştur.sen yaptınmı hiçç?.Sosis te deneyeceğim kızım çok seviyor çünkü..Sosis daha basitmiş..

Son düzenleme:

ellerine sağlık
iki becerikli hatundan güzel tarifler geliyor bu saatte
biz de uzun süredir salam sosis almıyoruz güvenemiyorum
sucuk alıyoruz ama onu da afyondan getirtiyoruz en iyi gözün görerek yapmak tabii

Yok Asumancığım iyi gidiyordum ama gidişat bozuldu. Stres etkili oldu sanırım, okullar kapanıp çocuklar evde olunca ben de eve kapandım. Bir de minikler çok tatlılar ama yaşları gereği çok mızmızlar, tüm gün kafa yorgunluğu da yapıyorlar. Onları bırakabildiğim ilk fırsatta diyetisyene gideceğim, kontrol altına gireyim diyorum.
Biraz gayrete gelelim, kurtulalım şunlardan...
Bence en nefis ikili domates-fesleğen. Böylesi de güzeldi ama deneseniz beğeneceğinizi düşünüyorum. Buna benzer bir poğaça harcı da yapıyorum ben, o da çok sevilir...

Sucuk hiç denemedim, ellerine sağlık, eminim güzel olmuştur. Merak ettim tadınca yaz bize de, nasıl olmuş... Bir ara sosis tariflerini incelemiştim ben yapımı zor değildi hatırlıyorum. Sucuk babaannem yapardı ben çocukken, nefis olurdu. Aklıma gelmedi benim hiç şimdiye kadar... Alırım bir ara sendne tarifi, önce siz tadın ardından biz yapalım :))

Asuuu,kızlar neyapıyo.?
Benim kız sıkılmaya başladı hafttada bir tiyatrosu var onun dışında bişeyde yapmak istemiyor...

Asuuu,kızlar neyapıyo.?
Benim kız sıkılmaya başladı hafttada bir tiyatrosu var onun dışında bişeyde yapmak istemiyor...

hiç sorma benimkiler de başaldı sıkılmaya hala yatmadılar sabah da geç kalkıyorlar hele büyük tam uykucu
büyük kızımın haftada1 gün ebru kursu var
nasıl oyalayacağım bilmiyorum anneanne babaanne teyze gezeceğiz artık
küçük kızım bugün bile çıkıp gezelim dedi ama benim hiç gezecek durumum yoktu tabii
öyle böyle geçecek bu yaz da zaten 1 ay sonra ramazan

Son düzenleme:
umut zor tabii küçük çocukla uğraşmak o yönden rahatım benim kafam kaldırmıyor uzun süre artık yaşlandım herhalde:) ama büyüyünce de farklı şeyler çıkıyor annelere rahat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…